|
|
Stranica: 70/117.
|
[ 2916 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 06 lip 2019, 18:27 |
|
|
Koliko je laksi zivot hrvatima, svaki dan se budis i sretan si samo zato sto si hrvat, nebeski narod i to bez zezancije.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 06 lip 2019, 18:41 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Posereš se, često omeko, i opereš guzicu uz pomoć ovoga: Onda ideš na svoje radno mjesto praviti ovo: Ja već jako puno godina ne jedem u restoranima u kojima je musliman vlasnik, ili muslimani zaposleni. Nek si jebu mater.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 06 lip 2019, 21:14 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7315 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
pa dobro,dosta više o ovom offu,majka mu stara... ima nas koji jedemo i čitamo forum u isto vrijeme...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 06 lip 2019, 21:22 |
|
|
BBC je napisao/la: Posereš se, često omeko, i opereš guzicu uz pomoć ovoga: Onda ideš na svoje radno mjesto praviti ovo: Ja već jako puno godina ne jedem u restoranima u kojima je musliman vlasnik, ili muslimani zaposleni. Nek si jebu mater. Vidis da sam ja bjednik kao ti sad bi isao na temu "primjedbe" i napadao bbc-a za offtopicarenje al ne brini, nisam
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
Stinger19
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 06 lip 2019, 21:24 |
|
|
Citat: Ne mogu reći da me stid, ali osjećam veliko razočarenje kako su naši političari neobrazovani. Je li zbog interneta i svega što danas znamo, ne znam, ali danas bi svakome trebalo biti očigledno da muslimani ne mogu nacionalno ništa drugo biti nego muslimani. Islam nije samo vjera, nego i vjera i plus još politička ideologija koja zagovara stvaranje konkretne države - kalifata.
Isto kao što ne mogu biti dvije države na istom teritoriju, tako i jedna osoba ne može se osjećati pripadnikom dvije nacije.
Zato dosljedni muslimani nisu iskreno ni Bošnjaci ni Bosanci. Zato i mijenjaju naziv stalno, jer im nacionalno ništa ne znači. Oni su najprije islamisti. Logički je nemoguće da jedna osoba bude dosljedni musliman i Hrvat istodobno. To bi bilo isto kao da je jedna osoba istodobno Hrvat i Srbin, ili da pojedinac bude Rus i Poljak. Komunisti su uspjeli promijeniti muslimane u BiH, ali to je bilo silom. Kao rezultat dobili smo tzv. "bosanski islam" koji realno nije ni postojao do 1945 i komunista. Kada su se ti muslimani praktično odrekli islama, onda su mogli biti veliki Jugosloveni. Prije odricanja od islama to nije bilo moguće.
To što su Bošnjaci možda bili nekad Hrvati ne znači ništa, jer danas nisu Hrvati. Oni su promijenili naciju iz nacije Hrvat u naciju Islam i od tad igraju za drugi tim.
Zato sam strašno razočaran jer naša politička elita nije ovo sve znala. Ovo je očigledno, i moralo je biti poznato našim političarima. Koliko malo pameti nas vodi to je strašno.
slazem se za ovo oko muslimana vjernika. oni doista ne mogu biti nista drugo nego muslimani. uvjeren sam da su hrvatski politicari to odlicno znali, ali su racunali sa tihom vecinom koja i danas radje bira sekularizam ili odlazi na zapad nego da sudjeluju u muslimanskim svinjarijama. nazalost mi bosnjaci imamo tu guju u njedrima i moramo da idemo krmku niz dlaku. ne ocekuj od nas da pod pritiskom dva nacionalizma idemo u ideoloske sukobe sa islamistima. ali ... prve prilike hocemo ... radi sebe. radi svoje buducnosti. ne radi vas.
_________________ mozda je sve sto govorim teska zajebancija, a mozda i zbilja. e to je sad pitanje ....
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 06 lip 2019, 21:31 |
|
|
Stinger19 je napisao/la: Citat: Ne mogu reći da me stid, ali osjećam veliko razočarenje kako su naši političari neobrazovani. Je li zbog interneta i svega što danas znamo, ne znam, ali danas bi svakome trebalo biti očigledno da muslimani ne mogu nacionalno ništa drugo biti nego muslimani. Islam nije samo vjera, nego i vjera i plus još politička ideologija koja zagovara stvaranje konkretne države - kalifata.
Isto kao što ne mogu biti dvije države na istom teritoriju, tako i jedna osoba ne može se osjećati pripadnikom dvije nacije.
Zato dosljedni muslimani nisu iskreno ni Bošnjaci ni Bosanci. Zato i mijenjaju naziv stalno, jer im nacionalno ništa ne znači. Oni su najprije islamisti. Logički je nemoguće da jedna osoba bude dosljedni musliman i Hrvat istodobno. To bi bilo isto kao da je jedna osoba istodobno Hrvat i Srbin, ili da pojedinac bude Rus i Poljak. Komunisti su uspjeli promijeniti muslimane u BiH, ali to je bilo silom. Kao rezultat dobili smo tzv. "bosanski islam" koji realno nije ni postojao do 1945 i komunista. Kada su se ti muslimani praktično odrekli islama, onda su mogli biti veliki Jugosloveni. Prije odricanja od islama to nije bilo moguće.
To što su Bošnjaci možda bili nekad Hrvati ne znači ništa, jer danas nisu Hrvati. Oni su promijenili naciju iz nacije Hrvat u naciju Islam i od tad igraju za drugi tim.
Zato sam strašno razočaran jer naša politička elita nije ovo sve znala. Ovo je očigledno, i moralo je biti poznato našim političarima. Koliko malo pameti nas vodi to je strašno.
slazem se za ovo oko muslimana vjernika. oni doista ne mogu biti nista drugo nego muslimani. uvjeren sam da su hrvatski politicari to odlicno znali, ali su racunali sa tihom vecinom koja i danas radje bira sekularizam ili odlazi na zapad nego da sudjeluju u muslimanskim svinjarijama. nazalost mi bosnjaci imamo tu guju u njedrima i moramo da idemo krmku niz dlaku. ne ocekuj od nas da pod pritiskom dva nacionalizma idemo u ideoloske sukobe sa islamistima. ali ... prve prilike hocemo ... radi sebe. radi svoje buducnosti. ne radi vas. Koliko vas se na popisu izjasnilo Islamistima? 99% ili 98%?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 06 lip 2019, 21:41 |
|
|
kiler je napisao/la: pa dobro,dosta više o ovom offu,majka mu stara... ima nas koji jedemo i čitamo forum u isto vrijeme... Treba tu nobelovu nagradu muslimana iz Bosne izvući iz ormara na čistac. Najbolje slikama. Oni taj "patent" potežu kao da je teorija relativiteta.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 06 lip 2019, 22:22 |
|
|
Kad god se nađu pred najočiglednijim dokazima da su zaostali i retrogradni,oni se uhvate svog navećeg naučno tehničkog dostignuća njihove civilizacije-čačkanja *** dupeta mokrim prstima. Mislite o tome kad idete sutra u pekaru,restoran..i neku hrvatsku prodavnicu gde je veseli poslodavac zaposlio jeftinu halal radnu snagu.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
deder
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 06 lip 2019, 22:25 |
|
|
I niko od pravednika mi jos nije dao odgovor na pitanje:
Kad se kupate, mislim na vlahe i poluvlahe, kako onda, da li i tad izbjegavate da pipnete guzu ili imate neku cetku? Ili vam to supruge rade? Ili pak ostavite onako da..se uscuje? Pitam jer ne znam, a ko pita taj ne skita, kaj ne.
|
|
Vrh |
|
|
deder
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 06 lip 2019, 22:28 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Stinger19 je napisao/la:
slazem se za ovo oko muslimana vjernika. oni doista ne mogu biti nista drugo nego muslimani. uvjeren sam da su hrvatski politicari to odlicno znali, ali su racunali sa tihom vecinom koja i danas radje bira sekularizam ili odlazi na zapad nego da sudjeluju u muslimanskim svinjarijama. nazalost mi bosnjaci imamo tu guju u njedrima i moramo da idemo krmku niz dlaku. ne ocekuj od nas da pod pritiskom dva nacionalizma idemo u ideoloske sukobe sa islamistima. ali ... prve prilike hocemo ... radi sebe. radi svoje buducnosti. ne radi vas.
Koliko vas se na popisu izjasnilo Islamistima? 99% ili 98%? Nije musliman = islamista. U Bosni su tradicionalno skoro svi muslimani Bosnjaci, katolici Hrvati a pravoslavci Srbi. To su ostaci osmanskog milet sistema koji je definisao nase narode.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 06 lip 2019, 22:36 |
|
|
Eto zašto muslimani u prosjeku kraće žive. Samo nešto prstima po *** diraju.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 06 lip 2019, 22:39 |
|
|
Neko je jednom ovde spominjao prljave nokte,*** ispod noktiju,sećam se. *** ispod noktiju i rukovanje hranom.Pravljenje ćevapa.Dobar tek.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 06 lip 2019, 22:49 |
|
|
Oni ni normalan vodovod u Sarajevu nemaju. A takijaju o higijeni. Miljackom im *** plutaju, pomor riba.
Najzagađenije rijeke u BiH: Spreča, Bosna, Željeznica i Miljacka
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 06 lip 2019, 22:51 |
|
|
deder je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Koliko vas se na popisu izjasnilo Islamistima? 99% ili 98%?
Nije musliman = islamista. U Bosni su tradicionalno skoro svi muslimani Bosnjaci, katolici Hrvati a pravoslavci Srbi. To su ostaci osmanskog milet sistema koji je definisao nase narode. A sta je musliman ako nije Islamista? Budista?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 06 lip 2019, 23:22 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: deder je napisao/la:
Nije musliman = islamista.
U Bosni su tradicionalno skoro svi muslimani Bosnjaci, katolici Hrvati a pravoslavci Srbi. To su ostaci osmanskog milet sistema koji je definisao nase narode.
A sta je musliman ako nije Islamista? Budista? Pokušava provući Titin islam.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 06 lip 2019, 23:27 |
|
|
Osoba koja nije islamist je kafir, nevjernik, nije musliman. Bar je to prosto.
|
|
Vrh |
|
|
deder
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 06 lip 2019, 23:31 |
|
|
Ne kontam svega mi. Postavim normalan komentar bez offtopica - obrise se.
Pricam o *** i pranju tj. vasem nepranju guzica - ostavi se.
Bogami ako vam ovako budu izgledali akcioni planovi i strategija za preuzimanje Srednje Bosne (pratim drugu temu upravo) nema nista od toga. Ne zna se ni ko pije a ni ko placa. Nidje linije, nidje poveznice, nidje smisla. Samo udri Milojko.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 06 lip 2019, 23:40 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 07 lip 2019, 00:08 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
stratilat je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Kako se od poplava stiglo do muslimanskog zapiranja zadnjice??? Ova ko se razvija dijalog u zajednickim institucijama Od poplava preko zapiranja gujica do mjesovitih brakova i teorija krvi i tla. Samo nema poslanickih dnevnica i bijeloga leba
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 07 lip 2019, 00:18 |
|
|
Slabi se uzdaju u pravdu najčešće onako kako je oni vide, Međunarodno pravo, smišljaju razmišljaju traže savetnike saveznike ... vrte se u krug. Tako Srbija radi po pitanju KiM pred SAD. Tako muslimani rade pred Srbima i Hrvatima. Nema pravde.Međunarodno pravo ne postoji.Kada se karte poklope.Upotrebiće se sirova snaga..Ona snaga koja bude jača,njena će biti KiM.Ona snaga koja bude ječa,njena će biti srednja Bosna ili FBiH ili RS ili bilo šta.Neće SAD doveka..
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 22 lip 2020, 12:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75923 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Lijepi krš. https://www.klix.ba/vijesti/bih/izlila- ... /200622038U toj magli i blatu, svake godine “reaktivacija klizišta” .
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 23 lip 2020, 11:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75923 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Tradicionalni prekid komunikacije između Sarajeva i Tuzle, klizišta. https://www.klix.ba/vijesti/bih/veliko- ... /200623031Oni bi da im se da sadaka da kontroliraju i uređuju 4 puta veći teritorij, duplo veći od Slovenije. Zamislite svake godine prekid ceste između Ljubljane i Maribora.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 23 lip 2020, 12:09 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Tradicionalni prekid komunikacije između Sarajeva i Tuzle, klizišta. https://www.klix.ba/vijesti/bih/veliko- ... /200623031Oni bi da im se da sadaka da kontroliraju i uređuju 4 puta veći teritorij, duplo veći od Slovenije. Zamislite svake godine prekid ceste između Ljubljane i Maribora. Gle propagandni panel na lijevoj strani "Memorijali i šehidska mezarja srednjeg Podrinja 1992-1995", bolje se vidi na slici u članku.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 23 lip 2020, 12:14 |
|
|
Tako to biva kad se bacaju stare ves masine u korita. Alah ne voli kad se zagadjuje okolina.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. , 2019. Postano: 23 lip 2020, 12:17 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Tradicionalni prekid komunikacije između Sarajeva i Tuzle, klizišta. https://www.klix.ba/vijesti/bih/veliko- ... /200623031Oni bi da im se da sadaka da kontroliraju i uređuju 4 puta veći teritorij, duplo veći od Slovenije. Zamislite svake godine prekid ceste između Ljubljane i Maribora. Gle propagandni panel na lijevoj strani "Memorijali i šehidska mezarja srednjeg Podrinja 1992-1995", bolje se vidi na slici u članku. Neki narodi stavljaju upute i slike kako doći do nacionalnih parkova i izletišta. Neki stavljaju interaktivne karte dženosajda. Sve ovisi o tome na čemu baziraš turizam valjda.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|