|
|
Stranica: 152/327.
|
[ 8162 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 svi 2019, 11:18 |
|
|
Ispravite naslov teme "Moze li doci do pomirenja medju narodima Bosne i Hercegovine?" politika/moze-li-doci-do-pomirenja-medju-narodima-bosne-i-hercegovine-t17227.htmlSrpski narod nije ničije vlasništvo, nije ničiji narod a pogotovo ne narod tzv. BiH. Autor/ica namjerno nije napisao/la "narodima u BIH" nego "narodima BiH". Razlika je ogromna.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 svi 2019, 11:23 |
|
|
Ima smisla.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
tangata
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 svi 2019, 11:29 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ispravite naslov teme "Moze li doci do pomirenja medju narodima Bosne i Hercegovine?" politika/moze-li-doci-do-pomirenja-medju-narodima-bosne-i-hercegovine-t17227.htmlSrpski narod nije ničije vlasništvo, nije ničiji narod a pogotovo ne narod tzv. BiH. Autor/ica namjerno nije napisao/la "narodima u BIH" nego "narodima BiH". Razlika je ogromna. ETO VRAŽE TI SADA I LEKTOR. NA DOSLOVNO POSTAVLJENO PITANJE ,,Moze li doci do pomirenja medju narodima Bosne i Hercegovine? ODGOVARALI SU I DODIK I KOMŠIĆ I DZAFEROVIĆ I DRAGAN ČOVIĆ I NIKO TO NE SHVATI ZLONAMJERNO OSIM TEBE.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 svi 2019, 11:48 |
|
|
tangata je napisao/la: VRAŽE Zadržimo nivo diskusije molim. ![biceovodobro :biceovodobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif)
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 lip 2019, 18:39 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
@granica, @djiha-djiha, @karovlah, @sorosh, @teskera, @telaad, @shukria, @sheitan, @kobajagi, @neoptereceni, @takodakle, @rmpalija, @Nositelj_Uljudbenik. Možda sam neki fulao. memberlist.php?mode=viewprofile&u=7769
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 lip 2019, 00:06 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
BBC je napisao/la: @granica, @djiha-djiha, @karovlah, @sorosh, @teskera, @telaad, @shukria, @sheitan, @kobajagi, @neoptereceni, @takodakle, @rmpalija, @Nositelj_Uljudbenik. Možda sam neki fulao. memberlist.php?mode=viewprofile&u=7769Sve je to forumaš @Vladimir RUS
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kačamak
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 lip 2019, 00:07 |
|
|
Nije.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 lip 2019, 00:12 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Isti maniri, pisanje, ponašanje, nema ga dugo sa njegovim acc., vjerujem da je tu, a ono miješanje muškog i ženskog pola od jutros i glumljenje svojstveno je samo njemu i to sa dozom jungfer feminiziranosti ...
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 lip 2019, 00:12 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: BBC je napisao/la: @granica, @djiha-djiha, @karovlah, @sorosh, @teskera, @telaad, @shukria, @sheitan, @kobajagi, @neoptereceni, @takodakle, @rmpalija, @Nositelj_Uljudbenik. Možda sam neki fulao. memberlist.php?mode=viewprofile&u=7769Sve je to forumaš @Vladimir RUS Ni blizu nisi. Opterećen si sa tim tipom. Ja ga zaboravio čim je temu o Klincu u getu ostavio na miru.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 lip 2019, 00:15 |
|
|
Momak je psihopata, a takvi ne prolaze nezapaženo, eno ga na klixu sada glumi Medinu iz Austrije Njegova ip adresa, zato povezujem ovo mijesanje polova od jutros sa njim, inace on je dobio sto je trazio, sto se tice ovog foruma ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 lip 2019, 00:15 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Isti maniri, pisanje, ponašanje, nema ga dugo sa njegovim acc., vjerujem da je tu, a ono miješanje muškog i ženskog pola od jutros i glumljenje svojstveno je samo njemu i to sa dozom jungfer feminiziranosti ... Vladimir RUS je Srbin. Nije neki ali jebi ga. U startu si zbog BN TV naletio na volej da je musliman i sad se ne znaš od tog otkačiti. Zato ti ovaj sa svojim muslimanskim hinjskim pisanjem liči na Vladimira. Ako odvojiš svoju furku da Vladimir nije Srbin nema šanse da pisanja tih gore spomenutih korisnika povežeš sa Vladimirom. Hebo te jesi policajac.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 lip 2019, 00:22 |
|
|
BBC je napisao/la: LakePlacid je napisao/la: Isti maniri, pisanje, ponašanje, nema ga dugo sa njegovim acc., vjerujem da je tu, a ono miješanje muškog i ženskog pola od jutros i glumljenje svojstveno je samo njemu i to sa dozom jungfer feminiziranosti ... Vladimir RUS je Srbin. Nije neki ali jebi ga. U startu si zbog BN TV naletio na volej da je musliman i sad se ne znaš od tog otkačiti. Zato ti ovaj sa svojim muslimanskim hinjskim pisanjem liči na Vladimira. Ako odvojiš svoju furku da Vladimir nije Srbin nema šanse da pisanja tih gore spomenutih korisnika povežeš sa Vladimirom. Hebo te jesi policajac. On je Srbin poput Mektića, to je nova klasa u nas Znam ja razdvojiti, nije to meni problem, samo je forum trenutno pretrpan padobrancima, pa nemam baš pregled ko je ko, a ni vremena da pogledam, ps. agent tajne sile ![evotigana :evotigana](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c055.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 lip 2019, 21:17 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Gdje je kloc uopće? Pročitah negdje ovdje da je fasovao i kaznenu zbog nekih napisa o Dodiku/Cvijanovićki, da zaslužuju biti ubijeni ili tako nešto?? Ako je to istina dosta ružno od ljudi koji su toliko dugo s njim dijelili forum. Očito je da je bezopasan i sa mnogo problema zdravstvene prirode. Prije će nekog okrenuti za nego protiv Dodika ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Žao mi je da mu se to dogodilo ako je istina uopće.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
deder
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 lip 2019, 12:11 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Gdje je kloc uopće? Pročitah negdje ovdje da je fasovao i kaznenu zbog nekih napisa o Dodiku/Cvijanovićki, da zaslužuju biti ubijeni ili tako nešto?? Ako je to istina dosta ružno od ljudi koji su toliko dugo s njim dijelili forum. Očito je da je bezopasan i sa mnogo problema zdravstvene prirode. Prije će nekog okrenuti za nego protiv Dodika ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Žao mi je da mu se to dogodilo ako je istina uopće. ali ajd nek su svi drugi na ovom forumu zdravi ko drijen..pogotovo ovaj gore iznad sto si je umislio da je cetnjacki sherlok holms himself
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 lip 2019, 12:51 |
|
|
Odluci se vec za jednu terminologiju ba*lij*anče, budeš hrabar pa ostaviš napisano i ne prepravljaš post ... ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
deder
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 lip 2019, 12:59 |
|
|
kao sto rekoh, ni pinkertonovi agenti mu nisu ravni
prao zaeban tip
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 lip 2019, 13:03 |
|
|
Hrabrost nije nikada bila odlika Muslimani ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 lip 2019, 18:05 |
|
|
Forumaš @deder, klasicno takijaško trolanje, prepucavanje i vrijedjanje na licnoj osnovi, sa teme na temu i tako vec cijeli dan, imate moj blagoslov ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
deder
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 lip 2019, 18:09 |
|
|
De moderacija pomognite mu, evo se jadan sav usafto od muke.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jeremija
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 lip 2019, 19:01 |
|
|
Gdje sam ja na forumu????
_________________ Ja sam ja Jeremija prezivam se Krstić, imam sito i karlicu imam ženu vračaricu služio sam stari kadar artiljerija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 lip 2019, 19:08 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
deder je napisao/la: NiceBoyZg je napisao/la: Gdje je kloc uopće? Pročitah negdje ovdje da je fasovao i kaznenu zbog nekih napisa o Dodiku/Cvijanovićki, da zaslužuju biti ubijeni ili tako nešto?? Ako je to istina dosta ružno od ljudi koji su toliko dugo s njim dijelili forum. Očito je da je bezopasan i sa mnogo problema zdravstvene prirode. Prije će nekog okrenuti za nego protiv Dodika ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Žao mi je da mu se to dogodilo ako je istina uopće. ali ajd nek su svi drugi na ovom forumu zdravi ko drijen..pogotovo ovaj gore iznad sto si je umislio da je cetnjacki sherlok holms himself Čak i da su svi drugi teško bolesni to ne negira ovo što rekoh za Vladu, s napomenom da govorim vrlo uopćeno, ja nisam psihijatar da nekome dajem dijagnoze niti se one daju preko neta, ali čovjek ima nekih problema ako se tako ponaša preko neta i na hrvatskom forumu mjesecima i mjesecima dokazuje kako je Dodik svirepo čudovište dok ga svi ostali uglavnom ismijavaju ili mu dobrohotniji govore zašto je glup... Ne kažem da je "lud", da mu treba "pomoć" (na Balkanu mu obično može biti samo gore ako ga se dohvate psihijatri), baš kažem da nije u redu ni da ga se kazneno goni ako je tako bilo, ne kažem ni da je sam Dodik svetac al jebemu pretjerao je... Jesam li ja ili drugi ovdje zdrav kada o tome pričam i nema mnogo veze jer su maltene svi osim par Muslimana koji ionako mrze Dodika na njega jednako reagirali.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
deder
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 lip 2019, 19:13 |
|
|
TI zaista mislis da sam ja isao u medresu ili samo cinizmom i provokacijom zelis malo zaciniti psihoanalizu?
On je tvrdoglav, nedokaziv, gura svoje i ono za sta misli da je pravedno. To ne znaci da je zbog toga odmah za psihijatrije.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 lip 2019, 19:29 |
|
|
deder je napisao/la: TI zaista mislis da sam ja isao u medresu ili samo cinizmom i provokacijom zelis malo zaciniti psihoanalizu?
On je tvrdoglav, nedokaziv, gura svoje i ono za sta misli da je pravedno. To ne znaci da je zbog toga odmah za psihijatrije. Evo ako mi vjeruješ htio sam maknuti taj dio i prije tvog odgovora jer mi se učinilo zlobnim previše pošto se činiš ok lik, išao nešto kratko obaviti i već si odgovorio. Pa ako vjeruješ ok, ako ne ja ti se kunem da je bilo tako. Naravno da se radilo o zlobnom komentaru, a ne da stvarno u to vjerujem. Ugl ne bih sad više o njemu, napisao sam jasno gore da je i bolje da ga ne diraju psihijatri dok živi gdje živi, ali da je sasvim normalan - nije. Sasvim normalni ljudi imaju bar neke veze sa stvarnošću i mogu im promijeniti mišljenje dokazi u suprotno. Naravno da ima mnogo ljudi oko nas koji su kao i on i vjeruju razne gluposti i posve su nedokazivi, takvih ima svugdje na svijetu, a da i dalje normalno funkcioniraju, ali pitanje je koliko su zaista "normalni". Stvar je u tome da ni takvi ne pišu tisuće postova ljudima koji mu jasno pokazuju da priča u najmanju ruku nedokazive stvari. Pazi taj njegov spoznajni sustav, Dodik sigurno gubi izbore jer je užasan, a ako ih je dobio onda ih je pokrao pa je opet užasan. Tu je u pitanju neki problem. Znači li to da mu ima nužno pomoći? Ne, ne nužno. Bolje ga ostaviti na miru. I naravno da ništa što ne pišem nije prava "psihoanaliza" ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jeremija
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 lip 2019, 21:04 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: deder je napisao/la:
ali ajd nek su svi drugi na ovom forumu zdravi ko drijen..pogotovo ovaj gore iznad sto si je umislio da je cetnjacki sherlok holms himself
Čak i da su svi drugi teško bolesni to ne negira ovo što rekoh za Vladu, s napomenom da govorim vrlo uopćeno, ja nisam psihijatar da nekome dajem dijagnoze niti se one daju preko neta, ali čovjek ima nekih problema ako se tako ponaša preko neta i na hrvatskom forumu mjesecima i mjesecima dokazuje kako je Dodik svirepo čudovište dok ga svi ostali uglavnom ismijavaju ili mu dobrohotniji govore zašto je glup... Ne kažem da je "lud", da mu treba "pomoć" (na Balkanu mu obično može biti samo gore ako ga se dohvate psihijatri), baš kažem da nije u redu ni da ga se kazneno goni ako je tako bilo, ne kažem ni da je sam Dodik svetac al jebemu pretjerao je... Jesam li ja ili drugi ovdje zdrav kada o tome pričam i nema mnogo veze jer su maltene svi osim par Muslimana koji ionako mrze Dodika na njega jednako reagirali. Nije lud, drugaciji. Kaze se drugaciji. Danas su svi drugaciji, ali ako se hapsi zbog trtljanja to je onda jos vise ,,drugacije,,!
_________________ Ja sam ja Jeremija prezivam se Krstić, imam sito i karlicu imam ženu vračaricu služio sam stari kadar artiljerija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 14 lip 2019, 18:22 |
|
|
Banujte više ovu bolesnicu i sve njene profile, 'ebo vas forum više, spam na svakoj drugoj temi
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|