|
|
Stranica: 71/119.
|
[ 2956 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 24 lis 2015, 04:28 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: Zašto se Praljak sam brani? Mislim kužim da je pravnik, samo ovo je veća razina. Gdje to piše da je pravnik i da se brani sam?
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 24 lis 2015, 06:25 |
|
|
novem je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: Zašto se Praljak sam brani? Mislim kužim da je pravnik, samo ovo je veća razina. Gdje to piše da je pravnik i da se brani sam? Bilo je prije godinu dana u vijestima. Nešto kao da nema službenog odvjetnika pa će se braniti sam.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 24 lis 2015, 12:24 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: novem je napisao/la: Gdje to piše da je pravnik i da se brani sam?
Bilo je prije godinu dana u vijestima. Nešto kao da nema službenog odvjetnika pa će se braniti sam. Ma gluposti. http://www.icty.org/x/cases/prlic/acdec/bcs/140727.pdf
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 24 lis 2015, 19:39 |
|
|
novem je napisao/la: Tuta je napisao/la: Presudit će da Hrvatska nije bila upletena u međunarodni sukob (ili agresiju), ostale točke optužnice će najvjerojatnije ostat.
To kao prvo i možda najvažnije. Mada mislim da se na tome neće stati. Problem Praljka i ostalih je što im je optužnica preširoka i sve pobiti itekako zahtjevan posao. Pod jedan, ne vjerujem u objektivnost suda. Smatram da će rasteretit Erhaziju jer je članica NATA, no zadržat će ostale točke optužbe kako ne bi legitimizirali HB.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 24 lis 2015, 19:41 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39565 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Najvjerojatnije.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 24 stu 2015, 13:15 |
|
|
Doista neznam što na ovo reći. Citat: Presuda Prliću i ostalima odgođena za 2019. godinu
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 24 stu 2015, 13:45 |
|
|
novem je napisao/la: Doista neznam što na ovo reći. Citat: Presuda Prliću i ostalima odgođena za 2019. godinu Kada je ovo objavljeno? Ovo vrijeme rastuće islamofobije valjda žele izbjeći. Tko zna kakve su ovdje sve igre u pitanju.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 25 stu 2015, 13:23 |
|
|
al nek ih onda puste malo vani kao i seselja ako su odgodili radi izbjeglica,ja misli da oni neznaju sta ce jos sa bosne,uglavnom ako im presude sumnjam da ce bit ista od treceg
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 01 pro 2015, 01:32 |
|
|
novem je napisao/la: Doista neznam što na ovo reći. Citat: Presuda Prliću i ostalima odgođena za 2019. godinu Ovo je potpuna svinjarija. Taj bi sud hrvatske državne institucije trebale tužiti VS UN-a zbog ovakve sramotne politike. Kad mlitavo šutiš, svatko te šutira. Pa pobunite se, liganjerosi...
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 08 pro 2015, 13:48 |
|
|
Nema pobune, samo medijska šutnja i blokada onih kojima su Praljak i "šestorka" svijetli primjer, a nadaju se i čvrst dokaz za njihovu priču o agresiji RH na BiH. Škodilo bi im izbornom rezultatu da su se oglasili oba tabora sa svojom iskrenom mišlju spram HB šetorke, a ne sumnjam da će razvezati jezik čim se završi ova priča sa izborima u RH.
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 10 pro 2015, 02:05 |
|
|
Lekcija hrvatskim vlastodršcima! Briljantni govor generala Slobodana Praljka u haškoj sudnici na razini Sokratova ili onoga Vlade Gotovca, lekcija hrvatskim vlastodršcima u Banskim dvorima, kako se brani istina, povijest, pravda i Domovina! Zavrsna rijec Slobodana Praljka 1. http://kamenjar.com/briljantni-govor-ge ... tanak-bih/
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 10 pro 2015, 02:35 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: novem je napisao/la: Doista neznam što na ovo reći.
Ovo je potpuna svinjarija. Taj bi sud hrvatske državne institucije trebale tužiti VS UN-a zbog ovakve sramotne politike. Kad mlitavo šutiš, svatko te šutira. Pa pobunite se, liganjerosi... jadni moji hrvati uglavu,kakvi jesu prvi bi ih osudili hahah dobro da ima par ljudi iz dijaspore u hrvatskoj politici jedino oni tu i tamo nesta pokrenu
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 15 sij 2016, 22:32 |
|
|
Kako bi katastrofalno bilo da otpadne teza o međunarodnom sukobu, a ostane UZP... To bi bio definitivno najgori ishod. Kako stvari stoje, to je i najvjerojatniji ishod suđenja... Ako bi osto UZP, valjalo bi i da Hrvatska ostane agresor.
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 15 sij 2016, 22:35 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Tuta je napisao/la: Kako bi katastrofalno bilo da otpadne teza o međunarodnom sukobu, a ostane UZP... To bi bio definitivno najgori ishod. Kako stvari stoje, to je i najvjerojatniji ishod suđenja... Ako bi osto UZP, valjalo bi i da Hrvatska ostane agresor. Zasto mislis da ce to biti tako?
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 15 sij 2016, 22:36 |
|
|
Amidza je napisao/la: Tuta je napisao/la: Kako bi katastrofalno bilo da otpadne teza o međunarodnom sukobu, a ostane UZP... To bi bio definitivno najgori ishod. Kako stvari stoje, to je i najvjerojatniji ishod suđenja... Ako bi osto UZP, valjalo bi i da Hrvatska ostane agresor. Zasto mislis da ce to biti tako? Zbog Hrvatske jer je u NATO. Ne će dopustit da članica bude agresor. Zato su i Gotovinu et al. oslobodili.
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 15 sij 2016, 22:39 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Tuta je napisao/la: Amidza je napisao/la:
Zasto mislis da ce to biti tako?
Zbog Hrvatske jer je u NATO. Ne će dopustit da članica bude agresor. Zato su i Gotovinu et al. oslobodili. Mesc'ini da ce im sud dati neke smijesne kazne u koje ce im uracunato biti vrijeme vec provedeno u zatvoru.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 15 sij 2016, 22:42 |
|
|
Amidza je napisao/la: Tuta je napisao/la: Zbog Hrvatske jer je u NATO. Ne će dopustit da članica bude agresor. Zato su i Gotovinu et al. oslobodili.
Mesc'ini da ce im sud dati neke smijesne kazne u koje ce im uracunato biti vrijeme vec provedeno u zatvoru. To ne znam. Moguće je sve, ali sumnjam. No, težina kazne nije ni bitna toliko.
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 15 sij 2016, 22:49 |
|
|
Tuta je napisao/la: Amidza je napisao/la:
Mesc'ini da ce im sud dati neke smijesne kazne u koje ce im uracunato biti vrijeme vec provedeno u zatvoru.
To ne znam. Moguće je sve, ali sumnjam. No, težina kazne nije ni bitna toliko. Ja ne vjerujem da ce biti presude za uzp jer su Gotovina i Markac oslobodeni.
|
|
Vrh |
|
|
Forumašš
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 15 sij 2016, 22:58 |
|
|
Carmel Agius će biti predsjedavajući, a to ne sluti na dobro. Ali svejedno mislim da će bolje proći nego u prvoj presudi.
_________________ Giggity giggity goo!
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 15 sij 2016, 23:04 |
|
|
Forumašš je napisao/la: Carmel Agius će biti predsjedavajući, a to ne sluti na dobro. Ali svejedno mislim da će bolje proći nego u prvoj presudi. Zašto? Vijeće glasuje, nema veze tko je predsjedatelj.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 15 sij 2016, 23:05 |
|
|
Amidza je napisao/la: Tuta je napisao/la: To ne znam. Moguće je sve, ali sumnjam. No, težina kazne nije ni bitna toliko.
Ja ne vjerujem da ce biti presude za uzp jer su Gotovina i Markac oslobodeni. Pa to je drugi UZP. Nisu njih teretili za stvaranje etnički čistog hrvatskog entiteta i protjerivanje Muslimana.
|
|
Vrh |
|
|
Forumašš
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 15 sij 2016, 23:05 |
|
|
Mmmm da, ali nikad ne znaš.
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 15 sij 2016, 23:07 |
|
|
Forumašš je napisao/la: Mmmm da, ali nikad ne znaš. Zasto ovo "Mmmm"? Ima jasne seksualne konotacije.
|
|
Vrh |
|
|
Forumašš
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 15 sij 2016, 23:09 |
|
|
Amidza je napisao/la: Forumašš je napisao/la: Mmmm da, ali nikad ne znaš. Zasto ovo "Mmmm"? Ima jasne seksualne konotacije. Hahahaha znao sam da će netko pomisliti na tako nešto jednom To kada razmišljaš, samo što ja to ubacim u post.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 20 ožu 2016, 13:12 |
|
|
Ivana Petrović, jedna od najboljih novinara u HR, respekt. Citat: “Odluka suda u Haagu da Šešelju objavi presudu in absentia a da se pritom Šešelj mora izjasnit hoće li presudu pratit video linkom iz Beograda ili ne je sramota za sud i Ujedinjene narode! Sramota za međunarodnu zajednicu i međunarodno pravo ! Halo, Pantovčak, Banski dvori, Zrinjevac, Gajeva – ima li koga???!!!! Gdje su vam izvanredna obraćanja??? Po pravilniku o postupku i dokazima optuženi mora bit na objavi presude u Haagu! Jeste svjesni koje reperkusije ovo može imat? Ponajprije za žrtve – obitelji pobijenih Hrvata te političke također. Zar naša vlast ne razumije da je ovo i oblik političkog pritiska na RH koji dolazi iz same EU? I to od naše zemlje “prijateljice”! Umjesto da se bavite glupostima bavite se i sudom u Haagu. Pa još čeka presuda za Hrvate iz BiH! Imate li uopće informacija što se tamo događa?! Ako nemate onda ću vam reći: raspitajte se i to pod hitno!”. http://www.hercegbosna.org/vijesti/bih/ ... 19994.html
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|