|
|
Stranica: 5/7.
|
[ 154 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Svarog
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 12:52 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10000 Lokacija: Banja Luka
|
Nebula je napisao/la: U pravu su švabe Ovo bi postalo ostrvo terorista ako se BiH podjeli. To je dakle razlog postojanju BiH . Vezati dva naroda za BiH , da bi čuvali treći da se on ne bi durio i pravio pizzdarije ? Dva naroda koja se teritorijalno dodiruju sa svojim maticama svezati lancem ( zapadne proizvodnje ) za ludu državu ? Stvarno misliš da ćemo se pomiriti s tim ? Nećemo. Ili ćemo dobiti ključ , ili ćemo sami napraviti kalauz, ili ćemo taj lanac pokidati bolno i krvavo ? A vi onda u toj Bosni koja vam ostane , budite šta hoćete . Ali , ako se u toj svojoj državi budete igrali terorizma i islamskog ekstremizma ,pravili pizzdarije okolo.. izgubićete i nju . Yebo vas onaj ko vas je napravio ovdje .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 12:53 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Komšić: Razgovarali smo sa Merkel, Schmidtov stav nije zvanični stav NjemačkeRazgovarali smo sa Merkel, Schmidtov stav nije zvanični stav Njemačke, kazao je poslije sastanka s ambasadorima Evropske unije predsjedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine, Željko Komšić. Komšić je kazao kako su osnovne teme bile blokade koje su na snazi, posebno one koje se odnose na održavanje izbora naredne godine. Kazao je i kako je jedno od ambasadorskih pitanja bile izjave visokog predstavnika Christian Schmidt. "Loše je da je Schmidt zauzeo stranu jer čim vi to uradite, u problemu ste. Onda sve što radi dalje će izazivati sumnju", kazao je Komšić Na tom skupu čule strašne izjave o Sarajevu i jednom narodu, dodao je te ponovio kako je posebno za to reagovao. "Nikad Sarajevo nije bilo mjesto koje je pripadalo samo jednom narodu, uvijek je bilo mjesta za svakoga. Danas pričamo o tome jer ima ljudi koji izađu i lupnu glupost", izjavio je on. Njemačka vlada nije svoju politiku promijenila ni za milimetar, a Schmidta treba pitati za njegove izjave, dodao je O ograničavanju mandata članova Predsjedništva, opciju koja se pojavila kao mogućnost djelovanja visokog predstavnika, kazao je da to nije ni pravno moguće jer je dio Dejtonskog sporazuma, a to Schmidt ne može mijenjati. https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic- ... /210908056 Šmite mrš u Njemačku! Angela da dođe na mjesto VP! Skakaćemo na glavu u ladnu Miljacku i u decembru ako treba!!!
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 12:54 |
|
|
Sad kad Sejdin savjetnik Nihad popizdi pa zaprijeti Šmitu slanjem vehabija u Bavarsku. Lele, švabe, jel vam trebalo da se upuštate u konflikt sa alkoholiziranim ljiHljanom?
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 12:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24041 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Nigdje veze ovo strasenje muslimanskom drzavicom. Tko to vise moze popusiti od Europe? Kosovo su dali. Ovo mi je pocelo pravo ici na zivce, ova bezvezna prica iz Europe. Kao neka prica za malu djecu o babarogi, da uvece budu djeca u kuci.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 13:02 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
crni_bombarder je napisao/la: Ove izjave se mogu tumaciti i drukcije, ona stara prica kako "Hrvati moraju sa Bosnjacima da se ovi ne bi radikalizirali" kakti nemojmo praviti muslimansku enklavu u Europi.
Oni vec imaju masu takvih enklava, prosjecno briselsko londonsko ili parisko predgradje je radikalna islamska celija. Zapravo je u Briselu teroristicka celija u centru grada. I meni takve priče o čuvanju Bošnjaka idu na neku stvar. Mi bi ih trebali čuvat a oni godinama okreću glavu na Komšiće i ubacivanje islamista u Domu naroda. Više mi je to priča da nas se smiri.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 13:04 |
|
|
lider30 je napisao/la: Nigdje veze ovo strasenje muslimanskom drzavicom. Tko to vise moze popusiti od Europe? Kosovo su dali. Ovo mi je pocelo pravo ici na zivce, ova bezvezna prica iz Europe. Kao neka prica za malu djecu o babarogi, da uvece budu djeca u kuci. Ne valja zatvarati oči pred problemom. Aj jebo njih, 600 godina se borimo sa terorizmom. Nego što Sjedici ovako treperi glasić ko Bosna na vjetrometini. Kaže da je on znao da je Šmit pogan. Kako se ćaršija brzo prebaci od skakanja od sreće u Miljacku do kamenovanja... Imaju li ti ljudi i malo obraza?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 13:13 |
|
|
Komsic, Sejdic, Lagumdzija na naslovnoj strani Klixa... redjaju se na Kristijanu. Drugi mediji slicno... Kristijan im je zamenio Dodika.
Ljudi stvarno nemaju mere i stila kad se namerace na nekoga.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 13:18 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Komsic, Sejdic, Lagumdzija na naslovnoj strani Klixa... redjaju se na Kristijanu. Drugi mediji slicno... Kristijan im je zamenio Dodika.
Ljudi stvarno nemaju mere i stila kad se namerace na nekoga. Džamija je rekla da se Šmit napada sa ovim manje važnim muslimanskim političarima. Bakir ni riječi da kaže. Ako će već politički da zaginu nek zaginu ove njiha graDŽanske zajebancije. Prava borba slijedi sa Islamistima oko Bakira.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 13:21 |
|
|
HHerceg je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Ove izjave se mogu tumaciti i drukcije, ona stara prica kako "Hrvati moraju sa Bosnjacima da se ovi ne bi radikalizirali" kakti nemojmo praviti muslimansku enklavu u Europi.
Oni vec imaju masu takvih enklava, prosjecno briselsko londonsko ili parisko predgradje je radikalna islamska celija. Zapravo je u Briselu teroristicka celija u centru grada. I meni takve priče o čuvanju Bošnjaka idu na neku stvar. Mi bi ih trebali čuvat a oni godinama okreću glavu na Komšiće i ubacivanje islamista u Domu naroda. Više mi je to priča da nas se smiri. Pa ko ce da ih pricuva za Nemce ako necete Vi, totalno logicno iz njihove perspektive.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 13:36 |
|
|
Ali bas, di je bakir nestao zadnjih dana? Baci par ubleha onim jadnicima po RSu i nekim prcijama po federaciji, nalozi ih i ode u Antaliju mocit cunu. Kralj
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 13:37 |
|
|
Kako slaga Sejdo na brzinu, bio na sastanku sa ambasadorima a onda kaze razgovarao sa Merkel.
Pri tome, porucuje mujagama glasacima da Merkel slusa njega, a ne Smita. Za pet dana ce oni Smita proglasiti turistom. Cirkus od naroda.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 13:37 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
"Zaphalio cijelo Sarajevo." i on počeo hkat.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 13:39 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Ali bas, di je bakir nestao zadnjih dana? Baci par ubleha onim jadnicima po RSu i nekim prcijama po federaciji, nalozi ih i ode u Antaliju mocit cunu. Kralj I žali se na iseljavanje i nerađanje a jedinicu pošalje u Nizozemsku živjeti (vjerojatno trudnu).
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 13:41 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39509 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
lider30 je napisao/la: Nigdje veze ovo strasenje muslimanskom drzavicom. Tko to vise moze popusiti od Europe? Kosovo su dali. Ovo mi je pocelo pravo ici na zivce, ova bezvezna prica iz Europe. Kao neka prica za malu djecu o babarogi, da uvece budu djeca u kuci. Strašenje da opravdaju držanje Hrvata i Srba u tamnici naroda. To je do nas što pristajemo na ovakve ucjene, ako ih je strah bosanskih muslimana nek pošalju EU vojne i policijske snage da ih drže pod kontrolom, nek se okane nas. Mi moramo gubiti vrijeme s teroristima da bi se Švabo u miru bogatio, neće moći, nek ih uzmu sebi.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 13:42 |
|
|
Lomonos je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ma realno, sretan je čovjek koji se okane islama, nije bitno na koji način.
Sretan je čovjek koji se okane crnog fašizma. Kako se lijepo razumijete, kako se dopunjavate, kako se zaborave i Jasenivac i Bleiburg. Kada crna bratija zaorga. Razumijemo se savršeno i maksimalno nadopunjujemo, jer je bilo dosta stradanja, a osvete ne mogu nikoga oživjeti - baš naprotiv, proizvele bi nova stradanja. Želimo da postanemo pristojan komšiluk, koliko je to moguće zbog istorijskog bremena. Ne želimo da živimo skupa ni pod razno. Nikada više. To ne dolazi u obzir i tu smo saglasni. Muslimani koče po prvi put civilizovan ciklus razgraničenja Srba i Hrvata i ako tako nastave najebaće i od Srba i od Hrvata.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 13:45 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39509 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Komsic, Sejdic, Lagumdzija na naslovnoj strani Klixa... redjaju se na Kristijanu. Drugi mediji slicno... Kristijan im je zamenio Dodika.
Ljudi stvarno nemaju mere i stila kad se namerace na nekoga. Džamija je rekla da se Šmit napada sa ovim manje važnim muslimanskim političarima. Bakir ni riječi da kaže. Ako će već politički da zaginu nek zaginu ove njiha graDŽanske zajebancije. Prava borba slijedi sa Islamistima oko Bakira. Za to im i služe, za prve redove, moraju se dokazati.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 13:57 |
|
|
Ovaj Švabo dao najbolji prijedlog na onu forumsku temu o nazivu buduće muslimanske države.
Muslimansko Terorističko Ostvo
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 14:10 |
|
|
Kakve veze sad VP ima samo sa Njemačkom ? Čemu Sejdino kmečanje Angeli ? Hoće li Sejdo sad nazvati i ostale predsjednike/premijere članica PIK-a zbog VP-a ? Oće`l "Hrvat" po profesiji okrenut jarana Bajdena ?
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 16:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 16:39 |
|
|
Citat: POSJETA ALBANIJI I SRBIJI Angela Merkel stiže na Zapadni Balkan, sastat će se sa šefovima vlada šest zemaljahttps://www.klix.ba/vijesti/regija/ange ... /210908090Svjesno ili nesvjesno izbjeava samo Muslimane. Ni jedan Musliman neće se sresti sa Angelom. Komentari su plač
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 17:03 |
|
|
Žale se što ih niko ne shvata za ozbiljno. Kakva umišljenost.Pa šta su oni?Ko su oni?Zbog čega bi iko trebao da ih shvata ozbiljno??
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 17:17 |
|
|
elit star je napisao/la: Žale se što ih niko ne shvata za ozbiljno. Kakva umišljenost.Pa šta su oni?Ko su oni?Zbog čega bi iko trebao da ih shvata ozbiljno?? Žale za starim vremenima. Najbolje što ste toj islamiziranoj skupini u istoriji desilo je rat i nastup na CNN. Al kako svaki seljo sa dva zuba kad ga uhvati kamera na vašaru misli da je zvijeda tako su naše islamizirane pomislile da će vječno biti zvjede međunarodne politike. Nažalost bili se predugo, nezasluženo. Izgleda da više nisu.
|
|
Vrh |
|
|
Kulac
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 17:24 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: elit star je napisao/la: Žale se što ih niko ne shvata za ozbiljno. Kakva umišljenost.Pa šta su oni?Ko su oni?Zbog čega bi iko trebao da ih shvata ozbiljno?? Žale za starim vremenima. Najbolje što ste toj islamiziranoj skupini u istoriji desilo je rat i nastup na CNN. Al kako svaki seljo sa dva zuba kad ga uhvati kamera na vašaru misli da je zvijeda tako su naše islamizirane pomislile da će vječno biti zvjede međunarodne politike. Nažalost bili se predugo, nezasluženo. Izgleda da više nisu. Jarane, evo me iz banovića. Kako ti nikad u banoviće? Ti meni opsuješ, ja odgovorim. Ja u banoviće, ti i dalje tamburaš. Kako to? Otkrij mi tajnu?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 17:29 |
|
|
Kulac je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Žale za starim vremenima. Najbolje što ste toj islamiziranoj skupini u istoriji desilo je rat i nastup na CNN. Al kako svaki seljo sa dva zuba kad ga uhvati kamera na vašaru misli da je zvijeda tako su naše islamizirane pomislile da će vječno biti zvjede međunarodne politike. Nažalost bili se predugo, nezasluženo. Izgleda da više nisu. Jarane, evo me iz banovića. Kako ti nikad u banoviće? Ti meni opsuješ, ja odgovorim. Ja u banoviće, ti i dalje tamburaš. Kako to? Otkrij mi tajnu? Zato što je Incko 2010. rekao da je 5 trećina od 17. Od tad sam ja kao Srbin kod Hvata povlašten a ti kao Musliman nisi. Eto vidiš kako politika i nepromišljene odluke stranaca utiču na život običnih ljudi, odnosno narodnim jezikom rečeno, eto kako te je ujebo Incko.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 18:07 |
|
|
elit star je napisao/la: Žale se što ih niko ne shvata za ozbiljno. Kakva umišljenost.Pa šta su oni?Ko su oni?Zbog čega bi iko trebao da ih shvata ozbiljno?? Očito se gura MiniŠ. Zato je mezimica Srbija a ostalima se zavrću ruke. I CG i Bošnjama. Zapravo je za Bošnjake situacija još gora nego sam mislio. Jedino što bi ih eventualno spasilo je razbijanje BiH i pripajanje Federacije Hrvatskoj a Hr to ne pada napamet, nakon svega. Nama je u principu svejedno bili u MiniŠ ili ne, bitna su nam prava koja trebamo imat u Federaciji i BiH. To će nam izgleda i vratiti.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|