|
|
Stranica: 3/7.
|
[ 154 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
lider30
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 07 ruj 2021, 21:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25011 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Riquelme je napisao/la: lider30 je napisao/la: Kakav je to narod boje ga se samog sa sobom ostaviti? Ja bih se zapitao da sam pripadnik tog naroda. Siguran sam da bi oni svojih 23% pocistili od drugih do bola. Vi ste Hrvatsku pocistili, srbi RS pocstili. Jesi mi pametan Zagreb je multietnicniji od Sarajeva i to ce novi popis pokazati, ako ikad bude. A Zagreb glavni grad nacionalne drzave, a Sarajevo gavni grad multietnicke drzave. A vidim u BiH da su HVO podrucja najmultietnicnija, a od tzv. A BiH svakim danom se cistija i cistija.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snowflake
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 07 ruj 2021, 21:50 |
|
|
BBC je napisao/la: snowflake je napisao/la: Nadam se. Ali me ipak živcira. Što se pak tebe i mene tiče, ostanimo mi nekonfliktni, može? Loš sam sa strpljenjem za vas iz Hrvatske. aaaaaa, but micek, I wanna be friends, ok Diskriminiraš po državnoj, pravnoj te zavičajnoj osnovi; rovariš protiv tekovina zajedništva, integralizma i svakovrsne skupnosti našega naroda. Ti si, ljubavi, hercegbosanski Perec Dupuštaš da nas karte podijele.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 07 ruj 2021, 21:53 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
To vaše "šta će svijet reći" ide previše na živce. Da je Tuđman tako razmišljao vi bi danas ljetovali na Adi Ciganliji.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snowflake
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 07 ruj 2021, 22:22 |
|
|
BBC je napisao/la: To vaše "šta će svijet reći" ide previše na živce. Da je Tuđman tako razmišljao vi bi danas ljetovali na Adi Ciganliji. Ima i toga, no znam da nemamo puno bjelosvjetskih prijatelja, iako ih je bolje imati nego da je slučaj obrnut, život je jednostavniji; kod Caliceve iritira ta jedna vrsta samomržnje i nedostatak osjećaja za mjeru. Previše takvih ljudi uzgajamo i, ako išta, to mi udara na samopoštovanje. Anacionalni nam kroje kapu u Hr, a sad i izvan nje. P.S. Priznaj da sam ti draga, inače bi me već prije uzeo na zub, jelda? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 07 ruj 2021, 22:22 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10415 Lokacija: Banja Luka
|
Hagresor je napisao/la: Danas je za N1, u komentaru na izjavu Schmidta, Džaferović poručio da će visoki predstavnik “morati pojasniti svoju izjavu”. Također, Džaferović se osvrnuo i na izjavu pojedinih hrvatskih političara kako su Hrvati ugroženi u Bosni i Hercegovini zaključivši da se više radi o osjećaju, nego o stvarnoj ugroženosti. “ Mislim da će morati pojasniti tu svoju izjavu. Govori se o osjećaju ugroženosti, a ne o pravoj ugroženosti. Osjećaj se može proizvoditi raznim mantrama, raznim pričama. Ja sam da se daju argumenti. Neka se pogleda u institucijama na svim nivoima koliko je kojeg naroda zastupljeno. Vidjet će se jasno da hrvatski narod nije manje zastupljen, čak je više zastupljen od onoga što mu pripada po Ustavu BiH. Izbor Komšića je po Ustavu BiH. Kazano je da Hrvata i Bošnjaka biraju građani u FBiH. Komšić nije hrvatski član Predsjedništva, nego pripada hrvatskom narodu i njega su birali svi građani u entitetu Federacija BiH. Isto tako ja nisam bošnjački član Predsjedništva”, zaključio je Šefik Džaferović. https://www.dnevnik.ba/vijesti/dzaferov ... da-2616132Džafer poziva Šmita da se objasni… muslimani definitivno nisu spremni na ovo što im se događa. Skroz se pogubila ova mumija Ne zna se više ko koga opliće ..  
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 07 ruj 2021, 22:47 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Dakle BiH treba dati na upravljanje Srbima i Hrvatima kako ne bi Trokut prerastao u terorističku bombu. Očito znaju više od nas. Macron, sad oni. Nakon silnih problema s islamistima očito im ih je dosta.
Srebrenica služi za radikalizaciju mladih i to treba prestat.
Znaju stranci kad se potrude.
Uglavnom, slijede zanimljivi dani. Misle oni da sam se ja zahebavao kad sam rekao da je fašizam u Sarajevu uzgojen.
Pa ne može bit da vam niti jedan Srbin ili Hrvat ne valja ako nisu politički Bošnjaci. Sve ostale bi pobili ili protjerali i to im je normalno?!
Uživam a ovo je tek početak
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 07 ruj 2021, 22:52 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Tvrdnja da bi muslimansko ostrvo ili tacnije ostrva bila nekakva islamisticko -teroristicke zone i kao takva prijetnja ni manje ni vise nego Evropi samo je izgovor za podrsku velikomuslimanskoj ekspanziji na cijelu Bejha. Niti ta buduca drzava bejha Muslimana i muslimana ima potencijal da bude prijetnja Evropi niti bi bila kalifat.Muslimani bi se nakon pocetnog soka da su im se izjalovile velikodrzavne ambicije opredijelili da izgradjuju drusto po zapadnom modelu dok bi islamizam slabio. Švapsko mantranje se svelo na spašavanje protektorata i kalifata u njemu. "Kosove" im nije muslimansko ostrvo ? "Kosove" je oaza kojoj ne treba hrišćanski tutor ? Na "Kosove" sve riješeno, po švapskom uzusu - samo još da se međusobno ispriznajemo". Nek puše qrac. Sa švapskim govnima bez obzira na političku opciju kojoj pripadaju se nikada neće moći na zelenu granu. Kravari su pragmatičniji. Tramp i Grenel su makar gurali "vašingtonski sporazum" da istisnu švabove. Džaba germani sad seire kako su muslimani pretjerali sa Srebrenicom i Komšićem. Jbo ih Šmit kad nema legitimitet. Ne može da priča ni sa Rusima, ni sa Kinezima, a kamoli sa Srbima. Ostalo mu je da muhabeti sa Komšićem i da ga nakon razgovora maže govnima po Bundestagu. Mi smo završili sa švapskim namjesnicima. Alahimanet Hans und odjebaus
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 07 ruj 2021, 23:18 |
|
|
Najzanimljivije od svega je kako na njih gledaju Njemci. Kao na životinje koje mogu sutra postati teroristi. Ako ih ovako gledaju "prijatelji" kako ih gledaju neprijatelji? Oni bukavlno ne znaju šta će sa njima? Niti ih mi znamo tj. hoćemo da čuvamo, niti su politikom povlašćivanja Muslimanima postigli nešto. Upravo suprotno razmalzili su ih i dobili skupinu nacionalista koji su se oteli kontroli. Vidi se da Šmit nema pojma šta da radi. Čim on kaže da treba pustiti da se dogovoromo pa blablabla u krajnjoj liniji Bonske ovlasti al pazi sad u dogovor EU i SAD. EU nemože dogovoriti ništa, svako može blokirati unutar EU a SDA su u haosu. Znači lik lupa glupsti. EUFOR odlazi u novembru. Kina i Rusija zna se šta misle. Dakle lik je izgubljen i zajebo se, mislio da će sve riješti time što dolazi iz Njemačke i što ga podržava Merkel. U nerednih godinu će se izdešavati više događaja nego u proteklih 26 godina. Sve se ruši a turista Šmit se češlja. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 07 ruj 2021, 23:22 |
|
|
Pa vi ste dokazani čuvari Bošnjaka. Položili diplomski u Sandžaku.  Mozete tako i Trokut.  Nema bježanja.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 07 ruj 2021, 23:24 |
|
|
|
Mi smo im tu na forumu objašnjavali da se puno toga promijenilo u zadnjih 20 g. Kako doista nemaju upotište za tu silnu drčnost. Udarac u tlo nskon pada iz oblaka će sigurno boljeti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 07 ruj 2021, 23:32 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa vi ste dokazani čuvari Bošnjaka. Položili diplomski u Sandžaku.  Mozete tako i Trokut.  Nema bježanja. Nama Raški muslimani vama Bosanski. Vi ste s njiha vezali zastave. Odosmo mi, imate mahanje od nas.  Moraćemo mi i Šiptere sa Kosova pričuvati. Vi ćete se lako izboriti sa tom šakom jada. Malo Njemačka, malo asimiliranje, malo kontrola i pretresanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 07 ruj 2021, 23:34 |
|
|
|
Nevjerovatno sa kolikom su dozom umišljenosti nastupili kao "autoritet". Manija veličine ekonomskog džina koji ne pristaje ni na 2% BDP-a izdvajanja za NATO, a 50% tenkova im neispravno. Valjda su bili ubijeđeni da ćemo da se postrojimo za švabinu smotru. Od američkih leftarda su samo njemački luđi.
Manevarski prostor Šmita je poput ulaska Bisere Turković u peglicu. Neopisivo blamiranje.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 07 ruj 2021, 23:37 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa vi ste dokazani čuvari Bošnjaka. Položili diplomski u Sandžaku.  Mozete tako i Trokut.  Nema bježanja. Nama Raški muslimani vama Bosanski. Vi ste s njiha vezali zastave. Odosmo mi, imate mahanje od nas.  Moraćemo mi i Šiptere sa Kosova pričuvati. Vi ćete se lako izboriti sa tom šakom jada. Malo Njemačka, malo asimiliranje, malo kontrola i pretresanje. Ne znam koliko je to dobro za Mukije, da ih se nama da na bejbisiting. Uzme nam vremena da se “uzbudimo”, ali kad se uzbudimo zadajemo praktički takve udarce…
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 00:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
karadzic
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 03:21 |
|
|
|
Lažni visoki predstavnik Šmit Mali je pokazatelj ogromnog šarlatanstva i bezakonja Zapada, kao i Inckov sumanuti "zakon". Ta priča o "islamskom" ostrvu koje je tobože pretnja zbog terorizma je besmislica, jer upravo Nemci i Ameri na Kosovu stvaraju terorističku i islamsku državu i na sve načine pokušavaju da je zaokruže.
Suština Zapadnog delovanja u BiH je kako slomiti RS i stvoriti muslimansko-hrvatski savez protiv Srba i na tome čitave dve decenije neuspešno rade.
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 07:01 |
|
|
U pravu su švabe Ovo bi postalo ostrvo terorista ako se BiH podjeli. 
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 07:13 |
|
|
Nebula je napisao/la: U pravu su švabe Ovo bi postalo ostrvo terorista ako se BiH podjeli.  Ne, ako se podijeli na dva dijela između Hrvatske i Srbije. Da, ako se muslimanima da vlast u cijeloj BiH onda bi bio veliki otok terorista, tako da ništa od centralizacije i "građanske". Ako BiH i opstane, muslimani u njoj neće donositi odluke.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1500 of 2558 - 58.64%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 07:29 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45719 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nebula je napisao/la: U pravu su švabe Ovo bi postalo ostrvo terorista ako se BiH podjeli.  Valjda istom logikom bi bilo i da se Muslimanima da vlast, bilo bi to još veće terorističko ostrvo. Stvarno ste razvaljeni s logikom, Švabo vam poručuje da nikakve građanske države u kojoj Muslimani imaju vlast neće biti. I Švabi jasno da bi to bio proxy Turske na granici EU. Čovjek vam poručuje da ste islamski teroristi i turski petokolonaši u Europi. U pravu je Švabo.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 07:49 |
|
|
|
U pravu je precednik Bundestaga, ko bi garantovao za postupke nekih neodgovornih pojedinaca ako bi ovo postala neka Gaza i Z.Obala.
Zato treba naše apetite zadovoljiti da se ne bi desilo to na što on upozorava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 08:02 |
|
|
30 godina su Germani titrali muda ovdašnjim Isilovcima. 30 godina su ih hajcali sa džemosajdom, ne bi li Nirnberg bacili u treći plan. 30 godina su nas jebavali zato što smo devastirali islamiste, a sad ih se "plaše". Sada im odjednom "smeta" što ovi i u snu papagajski buncaju o Srebrenici. Takođe im nadošlo da im "smeta" i Komšić, al` su se toga sjetili tek u trećem mandatu Interesantno. Biće da njima "smeta" to što je očigledno da se ovo privodi kraju, pa grozničavo ubacuju šargarepe ne bi li održali status quo. Šmit je nelegalan VP, jer ga SB UN nije izglasao, a šta će Švabe dalje eksperimentisati sa fekalistanom je isključivo švapski problem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 08:04 |
|
|
|
Pa da. Samo nesretni muslimani postaju teorirsti. Sretni muslimani su cool
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 08:05 |
|
|
|
Sretni muslimani su u Frankfurtu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 08:11 |
|
|
Nebula je napisao/la: Pa da. Samo nesretni muslimani postaju teorirsti. Sretni muslimani su cool Naravno, i najsretniji ste bili u Jugoslaviji gdje niste bili vlast i sa strogim pristupom islamizmu. 
1500 of 2558 - 58.64%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 08:12 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Sretni muslimani su u Frankfurtu. Ma realno, sretan je čovjek koji se okane islama, nije bitno na koji način.
1500 of 2558 - 58.64%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Predsjednik Bundestaga: Muslimansko terorističko ostrvo Postano: 08 ruj 2021, 08:17 |
|
|
karadzic je napisao/la: Ta priča o "islamskom" ostrvu koje je tobože pretnja zbog terorizma je besmislica, jer upravo Nemci i Ameri na Kosovu stvaraju terorističku i islamsku državu i na sve načine pokušavaju da je zaokruže.
Prošlo vrijeme. Zajebali su se. Mislili su od najgorih naroda u Evropi i Aziji napraviti naliberalnije i zajebali se. Dobili su islamističko-kriminalne rupe bez dna. Aganišnjaci i Crnogorci su pušteni niz vodu. Na redu su Muslimani i Šiptari. Zapad pred navalom sa Istoka diže ruke od propalih projekata i stanje se vraća u prirodno. Pitaju se samo kako proći sa što manje posljedica i kako da im se ne ponovi bruka iz Afganistana. Nema brige. Srbi i Hrvati će jednom rukom to riješti. Samo polako i bez naglih poteza. Nismo mi Talibani. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|