|
|
Stranica: 1/760.
|
[ 18994 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
Naslov: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 03 tra 2021, 22:35 |
|
|
Intervju: https://bit.ly/3mfYb1PCitat: Bakir: “Imamo interresornu grupu koja se formira, imamo zahtjev State Departmenta da se Predsjedništvo snažnije uključi. Ono treba voditi procese u BiH, nema pomaka kada smo Čović i ja u pitanju”. Izmišlja ovo s Predsjedništvom. Jer, sam je prije tri tjedna potvrdio... Citat: Uređeno: 17.03.2021. 20:29 Na sjednici kolegija oba doma državnog parlamenta, formirana je Interresorna grupa koja će se u narednom periodu baviti izmjenama Izbornog zakona BiH.
Činit će je po tri člana iz Doma naroda i Zastupničkog doma BiH, te Vijeća ministara BiH.
Po potrebi u rad grupe uključit će se i eksperti iz CIK-a i drugih institucija koje mogu pomoći. Potvrdio je ovo Bakir Izetbegović, predsjedavajući Doma naroda BiH. dalje... Citat: “Nećemo ništa dogovoriti ako ne uklonimo asimetriju u nadležnostima Vijeća naroda RS i Doma naroda FBiH na način da Dom naroda štiti isključivo VNI”, ističe Izetbegović Jasno je da se s njima neće ništa dogovoriti jer na dnevni red stavljaju stvari koje uopće nisu tema razgovora. Kao da Čović dogovor uvjetuje osnivanjem Trećeg.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 03 tra 2021, 22:39 |
|
|
Tijesno im u 33% bosanskomuslimanske kvote. Kako li im je tek u 25-6% Bosnjakistana?
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 03 tra 2021, 23:22 |
|
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 03 tra 2021, 23:36 |
|
|
Babo mu nije potpisao Kutiljera, on nastavlja tradiciju. Rezultat će naravno biti vrlo sličan, s tim da vjerovatno neće biti rata. Izetbegovići su majstori da upropaste sopstveni narod.
Ali, to je već njihov problem.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 03 tra 2021, 23:38 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Zategnuti odnose maksimalno..Ne potpisuj Bakire pa nek sve stane. Ćerati se dok dUšmani ne isele. https://faktor.ba/vijest/izetbegovic-ne ... ti-/120574Za dušmane je nadležna doktorka Sebija. Nitko ne rješava muslimane kao ovaj dinamični bračni par. Suprug ih pakuje za Švecku i Njemačku, dok ih vesela doktorka seli ravno u dženehem
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 04 tra 2021, 00:01 |
|
|
Bolje da zategnu sa Zapadom nego da ih njihov narod objesi, vjerujem da je to racunica.
Puna podrska Bakiru, ne potpisuj nista, nek ide sve u picku materinu. :)
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 04 tra 2021, 00:13 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2444 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Bosnjak007 je napisao/la: Zategnuti odnose maksimalno..Ne potpisuj Bakire pa nek sve stane. Ćerati se dok dUšmani ne isele. https://faktor.ba/vijest/izetbegovic-ne ... ti-/120574Napokon da se složimo bravo Mujo
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 04 tra 2021, 00:23 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3917 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Hagresor je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Zategnuti odnose maksimalno..Ne potpisuj Bakire pa nek sve stane. Ćerati se dok dUšmani ne isele. https://faktor.ba/vijest/izetbegovic-ne ... ti-/120574Za dušmane je nadležna doktorka Sebija. Nitko ne rješava muslimane kao ovaj dinamični bračni par. Suprug ih pakuje za Švecku i Njemačku, dok ih vesela doktorka seli ravno u dženehem Bracni par iz PAKLA< koji ubija, raseljava i devastira muje....kjafirske sluge i placenici.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 04 tra 2021, 00:32 |
|
|
K:M je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Za dušmane je nadležna doktorka Sebija. Nitko ne rješava muslimane kao ovaj dinamični bračni par. Suprug ih pakuje za Švecku i Njemačku, dok ih vesela doktorka seli ravno u dženehem Bracni par iz PAKLA< koji ubija, raseljava i devastira muje....kjafirske sluge i placenici. Da su Srbi i Hrvati uzeli Dr Mengelea i Nicolae Ceausescua za vanjske konzultante kako razjebat Mukije ne bi dobili ovakav rezultat. Inače se kaže da kad ti se neprijatelj samouništava samo gledaj i šuti. Ali ovo je next level. Ovo ne bi nikome poželio.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 04 tra 2021, 00:55 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Zategnuti odnose maksimalno..Ne potpisuj Bakire pa nek sve stane. https://faktor.ba/vijest/izetbegovic-ne ... ti-/120574Ne će Bakir potpisati što želi, nego što će morati. Hambasade odlučivaju o vašoj sudbini. Vi ste im svu vlast 1992. predali u ruke i ima da slušate kako vam se naredi. Bez njih nitko za vas ne bi danas ni znao. A ćerati se možete sami između, kao svojevremeno u Babom u AP Zapadna Bosna.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 04 tra 2021, 02:04 |
|
|
novem je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Zategnuti odnose maksimalno..Ne potpisuj Bakire pa nek sve stane. https://faktor.ba/vijest/izetbegovic-ne ... ti-/120574Ne će Bakir potpisati što želi, nego što će morati. Hambasade odlučivaju o vašoj sudbini. Vi ste im svu vlast 1992. predali u ruke i ima da slušate kako vam se naredi. Bez njih nitko za vas ne bi danas ni znao. A ćerati se možete sami između, kao svojevremeno u Babom u AP Zapadna Bosna. Kvota 1.10 da ove godine nećete upisati ni 2500 prvačića. Ćerat ćemo se.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 04 tra 2021, 07:37 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bosnjak007 je napisao/la: Zategnuti odnose maksimalno..Ne potpisuj Bakire pa nek sve stane. Ćerati se dok dUšmani ne isele. https://faktor.ba/vijest/izetbegovic-ne ... ti-/120574Slažem se. *** musliman ko potpisao i pristao. Nek ga allah kazni.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 04 tra 2021, 13:41 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Kvota 1.10 da ove godine nećete upisati ni 2500 prvačića. Ćerat ćemo se. Nama sasvim dosta, ne poklapamo mi ništa, yebe nam se za vaše kasabe. I nećemo se ćerati, jer i snage ni podrške za ćeranje više nemate. Ostjae vam samo zabiti glavu u pijesak i ignorirati realnost. Nema Bosna na 70% Bosne.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 04 tra 2021, 17:00 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Zategnuti odnose maksimalno..Ne potpisuj Bakire pa nek sve stane. Ćerati se dok dUšmani ne isele. https://faktor.ba/vijest/izetbegovic-ne ... ti-/120574Dobro mi ovdje zvuči Bakir. Prije dan dva se usrao, mislio sam da će potpisati. Izgleda da će izdržati ko Haris 2006. Očigledno više strahuje od vlastitih đematlija nego od Amera i EU. Nestanak BiH je na vidiku.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 04 tra 2021, 17:08 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Zategnuti odnose maksimalno..Ne potpisuj Bakire pa nek sve stane. Ćerati se dok dUšmani ne isele. https://faktor.ba/vijest/izetbegovic-ne ... ti-/120574Dobro mi ovdje zvuči Bakir. Prije dan dva se usrao, mislio sam da će potpisati. Izgleda da će izdržati ko Haris 2006. Očigledno više strahuje od vlastitih đematlija nego od Amera i EU. Nestanak BiH je na vidiku. Šta mu EU može? Koga boli *** za njima? Mi i ne želimo u EU. Ameri ga mogu jedino smijeniti ali to je krajnja mjera i ima puno drugih koji bi onda trebali da lete. Naravno da je puno veća opasnost od domaće javnosti, odnosno opozicije koja bi ga satrala. No ne brini ti za Bakira , šta ćemo ako Mile pukne iduće godine? Hoćeš li moći preživjeti kao dežurni SNSD svirač?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 04 tra 2021, 17:14 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Dobro mi ovdje zvuči Bakir. Prije dan dva se usrao, mislio sam da će potpisati. Izgleda da će izdržati ko Haris 2006. Očigledno više strahuje od vlastitih đematlija nego od Amera i EU. Nestanak BiH je na vidiku. Šta mu EU može? Koga boli *** za njima? Mi i ne želimo u EU. Ameri ga mogu jedino smijeniti ali to je krajnja mjera i ima puno drugih koji bi onda trebali da lete. Naravno da je puno veća opasnost od domaće javnosti, odnosno opozicije koja bi ga satrala. No ne brini ti za Bakira , šta ćemo ako Mile pukne iduće godine? Hoćeš li moći preživjeti kao dežurni SNSD svirač? Ništa. Slažem se ja sa tobom. Rekoh da dobro zvuči. Zatjerajte tu bandu bjelosvjetku u PM. Biće nešto od vas.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 04 tra 2021, 17:15 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Dobro mi ovdje zvuči Bakir. Prije dan dva se usrao, mislio sam da će potpisati. Izgleda da će izdržati ko Haris 2006. Očigledno više strahuje od vlastitih đematlija nego od Amera i EU. Nestanak BiH je na vidiku. Šta mu EU može? Koga boli *** za njima? Mi i ne želimo u EU.Ameri ga mogu jedino smijeniti ali to je krajnja mjera i ima puno drugih koji bi onda trebali da lete. Naravno da je puno veća opasnost od domaće javnosti, odnosno opozicije koja bi ga satrala. No ne brini ti za Bakira , šta ćemo ako Mile pukne iduće godine? Hoćeš li moći preživjeti kao dežurni SNSD svirač? Slike kilometarskih redova ispred njemačke hambasade u Sarajevu govore drugačije
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 04 tra 2021, 17:33 |
|
|
Jel ovaj predlog HNS jos uvek vazi?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 04 tra 2021, 17:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39125 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Podržavam da Muslimani blokiraju svoju jednu i jedinu, odličan je to plan, puna podrška BOkiru i njegovim isilovcima.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 04 tra 2021, 17:43 |
|
|
weasel je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Šta mu EU može? Koga boli *** za njima? Mi i ne želimo u EU.Ameri ga mogu jedino smijeniti ali to je krajnja mjera i ima puno drugih koji bi onda trebali da lete. Naravno da je puno veća opasnost od domaće javnosti, odnosno opozicije koja bi ga satrala. No ne brini ti za Bakira , šta ćemo ako Mile pukne iduće godine? Hoćeš li moći preživjeti kao dežurni SNSD svirač? Slike kilometarskih redova ispred njemačke hambasade u Sarajevu govore drugačije Ne znači da ih volimo. Ljudi odu zarade, vrate se. Dosta ljudi ostane ali to je čisto poslovno. Mnogi sezonski odu u RH i vrate se, ili rade mjesec pa dođu kući i td. I to će us godinu dvije da se smanji jer će i ovdje trebati radne snage plate MORATI rasti. To je neminovan proces koji su mnoge slabije zemlje prošle ili prolaze.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 04 tra 2021, 17:52 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: weasel je napisao/la: Slike kilometarskih redova ispred njemačke hambasade u Sarajevu govore drugačije Ne znači da ih volimo. Ljudi odu zarade, vrate se. Dosta ljudi ostane ali to je čisto poslovno. Mnogi sezonski odu u RH i vrate se, ili rade mjesec pa dođu kući i td. I to će us godinu dvije da se smanji jer će i ovdje trebati radne snage plate MORATI rasti. To je neminovan proces koji su mnoge slabije zemlje prošle ili prolaze. Sretan Uskrs Mujadine.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 04 tra 2021, 18:07 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Bosnjak007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Dobro mi ovdje zvuči Bakir. Prije dan dva se usrao, mislio sam da će potpisati. Izgleda da će izdržati ko Haris 2006. Očigledno više strahuje od vlastitih đematlija nego od Amera i EU. Nestanak BiH je na vidiku. Šta mu EU može? Koga boli *** za njima? Mi i ne želimo u EU. Ameri ga mogu jedino smijeniti ali to je krajnja mjera i ima puno drugih koji bi onda trebali da lete. Naravno da je puno veća opasnost od domaće javnosti, odnosno opozicije koja bi ga satrala. No ne brini ti za Bakira , šta ćemo ako Mile pukne iduće godine? Hoćeš li moći preživjeti kao dežurni SNSD svirač? Jedan dan ustanete na krivo i raskrstite odnose Rusijom. Malo poslije posaljete u EU u pizdu materinu. Mujina diplomatija.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 04 tra 2021, 18:24 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Šta mu EU može? Koga boli *** za njima? Mi i ne želimo u EU. Ameri ga mogu jedino smijeniti ali to je krajnja mjera i ima puno drugih koji bi onda trebali da lete. Naravno da je puno veća opasnost od domaće javnosti, odnosno opozicije koja bi ga satrala. No ne brini ti za Bakira , šta ćemo ako Mile pukne iduće godine? Hoćeš li moći preživjeti kao dežurni SNSD svirač? Jedan dan ustanete na krivo i raskrstite odnose Rusijom. Malo poslije posaljete u EU u pizdu materinu. Mujina diplomatija. Mi nećemo sa Rusima iz dva razloga. Prvi je Amerika, drugi vi. Rusi imaju dobru saradnju sa islamskim svijetom, mnogo je muslimana u Rusiji, broj muslimana tamo raste i sl. Međutim zbog podrške vama *** mi ne želimo saradnju sa Rusima sem one nužno poslovne na obostranu korist. Mada i ta saradnja na polju nafte i plina bi mogla za koju godinu biti dobro smanjena, al otom-potom. EU su *** mi to tvrdimo godinama, lažovi, licemjeri, i još mnogo drugih negativnih osobina.
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 04 tra 2021, 18:26 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Šta mu EU može? Koga boli *** za njima? Mi i ne želimo u EU. U tome je stvar. Lako za EU kao neku organizaciju, ali vi ste mali muslimanski otok u Europi, vi prezirete cijeli kontinent na kojem živite. Vama će možda na kraju biti dozvoljeno da tu postojite kao pojedinci, ali nećete imati vlast. Nikada nećete biti prihvaćeni u tome smislu. Što, mislite da će ovoliko blizu Beča i Rima netko dozvoliti da se instalira vlast koja će Pakistan smatrati bratskim?
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 04 tra 2021, 18:37 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Šta mu EU može? Koga boli *** za njima? Mi i ne želimo u EU. U tome je stvar. Lako za EU kao neku organizaciju, ali vi ste mali muslimanski otok u Europi, vi prezirete cijeli kontinent na kojem živite. Vama će možda na kraju biti dozvoljeno da tu postojite kao pojedinci, ali nećete imati vlast. Nikada nećete biti prihvaćeni u tome smislu. Što, mislite da će ovoliko blizu Beča i Rima netko dozvoliti da se instalira vlast koja će Pakistan smatrati bratskim? Sine vjerski ratovi su vođeni nekad u srednjem vijeku, i kako svete knjige kažu pred kraj ovog svijeta bi mogli opet. Ako je tvoja tvrdnja vezana za sveti rat koji će postojati pred Sudnji dan onda prihvatam tvrdnju, ako nijr vezena za istu, onda si ti lud. Islam je blizu Beča već 700 godina. A taj Beč je prepun islama danas, odeš i uvjeriš se. I ne samo Beč, nego i Moskva, London, Pariz i td. Da su htjeli najurili bi nas 1878, 1992 i td. Ne lupetaj.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|