|
|
Stranica: 736/736.
|
[ 18377 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hadzi Mustafa Aganlic
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 24 ruj 2023, 20:13 |
|
|
Da bosnjaci mogu napraviti vlast bez Hrvata, vec bi je napravili, koalirao bi i mujo i suljo, da je to moguce.
Dodik lupeta, zna on to cesto tako. Vjerojatno mu se ne svidja sto Covic nije potpuno poslusnik njemu, odnosno ne svidja mu se HDZ-ovo koketiranje sa zapadom. Sta da mu radis, hrvatska politika sluzi Briselu, ne Beogradu.
_________________ „Ako ti, Alija, išta nude, komad zemlje, ti uzmi. I meni su nudili, pa nisam htio, hoću sve. Na kraju sam ostao bez ičega“ - Jaser Arafat
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Pregovori oko izmjena Izbornog zakona... Postano: 24 ruj 2023, 21:29 |
|
|
Dok je glavna vijest secesionizam Republike Srpske ovo su pravi trenutci da bezbolnije prođu izmjene Izbornog zakona.
Neće biti bezbolne za Komšića i ekipu, tu će biti i SDA da optuži za izdaju, ali ako Nikšić i ta klapa mogu da kažu kako će ovo osigurat opstojnost BiH i kako je iskorak prema EU i sve ono ostalo šta znaju pričat, i kako je još dosta do izbora na državnom nivou, ovo bi moglo da prođe.
Mislim ionako da se sutra održe izbori da bi pobjedu odnijela SDA i njihovi sateliti među bošnjacima te da se ne bi mogla formirati vlast bez njih. Tako da ako Trojka hoće da nešto napravi za državu, i da i dalje ima šansu na izborima za bošnjačkog člana Predsjedništva bolje im je da spriječe mogućnost bošnjaka da glasuju za Komšića i slične, i tako osiguraju radikalnijoj opciji među bošnjacima pobjedu dijeljenjem ovih pro-europskih orijentiranih bošnjaka.
Iako je sada Komšić bio izjednačen sa SDA pa to nije prošlo, ne znači da se do idućih izbora neće profilirati neki treći hrvat koji se podvaljuje a koji nije ovako očito privjesak SDA. Taj uzme dio glasova koje bi mogao dobiti Trojkin kandidat i osigura premoć SDA.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA. Napisati progresivni Kur'an.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|