|
|
Stranica: 13/25.
|
[ 609 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Istin
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 15:15 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2018, 23:31 Postovi: 1460 Lokacija: Mareva Ljut
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 15:25 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ne bi bili failed state pod našom upravom. Uostalom, rasprava je čisto akademska, šanse da će oni pristati na to su minimalne, blago rečeno. Sanse da cemo mi pristati na to su 0 (nula). Mi ovdje ginemo da se rijesimo islamizirane bagre a ti se se spajao. To nije akademska rasprava to je izdaja.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 15:28 |
|
|
|
Bošnjačko nacionalno veċe ima ingererencije da kuva kahvu. Ugljanin je jedini poslanik iz njegove partije u Skupštini Srbije. Važnost ove vesti je kao da je mačka prešla ulicu. Mora čovek da baca petarde da bi ga čuli, to je sve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 15:36 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ne bi bili failed state pod našom upravom. Uostalom, rasprava je čisto akademska, šanse da će oni pristati na to su minimalne, blago rečeno. Sanse da cemo mi pristati na to su 0 (nula). Mi ovdje ginemo da se rijesimo islamizirane bagre a ti se se spajao. To nije akademska rasprava to je izdaja. To bi uzajamno dobroboljan dogovor svih, ako ste vi protiv, onda nema ništa od toga. Mada i fa niste protiv, siguran sam da nema ništa od toga, jer bi 99,9% oni bili protiv. Zato je samo akademska rasprava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 15:54 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Bošnjačko nacionalno veċe ima ingererencije da kuva kahvu. Ugljanin je jedini poslanik iz njegove partije u Skupštini Srbije. Važnost ove vesti je kao da je mačka prešla ulicu. Mora čovek da baca petarde da bi ga čuli, to je sve. On, Rasim i muftija, svi su oni pod kontrolom BIA-e, ili koga već. Samo se rotiraju, naročito Ugljanin i muftija, na tome to će danas kaobiti protiv vlasti, a ko će biti saradnik...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 16:13 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ne bi bili failed state pod našom upravom. Uostalom, rasprava je čisto akademska, šanse da će oni pristati na to su minimalne, blago rečeno. Sanse da cemo mi pristati na to su 0 (nula). Mi ovdje ginemo da se rijesimo islamizirane bagre a ti se se spajao. To nije akademska rasprava to je izdaja. A zašto tako teške reči... Mislim "islamizirana bagra".... Pazi situaciju. Meni su prađeda 1942. ubili na pragu štale dok je išao da namiri goveda, muslimani pripadnici neke muslimanske Crne legije. Đed mi je poginuo 1992. s puškom u ruci braneći selo od komšija muslimana. Mi iz Majevičkog kraja nikada nismo imali problem sa lokalnim Hrvatima. Čak je u narodu bio i neki ponos ako bismo se mešali s njima. U ratovima nije bilo sukoba. HVO iz tuzlanskog kraja čak je bio utočište za Srbe koji su ostali u Tuzli, da ne morau da se mobilišu i ABiH i da idu na front protiv VRS. Pomagali su i prelaske Srba na srpsku stranu u ratu. Dakle, ima sve razloge da budem kao i ti. Da ne podnosim muslimane, a da se spanđam sa Hrvatima. Međutim, kada bez emocija hladne glave razmislimo, i 1941. i 1991-1992. kad su se muslimani dizali protiv nas, uvek je to nekako počinjalo iz Zagreba, tj. Hrvatske. Hrvati su inicirali NDH, oni su ključno uticali da dođe do raspada Jugoslavije 1991. Muslimani se jesu priključivali njima, ali nisu inicirali ništa. I uvek su loše prošli, jer su Latini znali kako da ih iskoriste. Pa ako su Hrvati uvek bili spremni da ih koriste protiv nas, zašto ih mi ne bismo koristili protiv Hrvata. Za razliku od Carmella, ja nisam za priključenje 24% Bošnjakistana Srbiji u vidu neke autonomije, a RS i Srbija, naravno, potpuno brišu granicu. Nego sam za to da FBiH cela bude autonomija u okviru srpske države. Bošnjaci bi imali kišobran da tu uspostavljaju neki svoj entitet, mi bismo zadržali vezu sa DGGP, a prustaški element u Hrvatskoj, za kojeg nikad ne znaš kada će izaći iz senke, bi tako bio eliminisan u BiH. Hoću da kažem da nisu u RH svi kao ovi Hercegovci. Mogu na vlast doći i oni koji misle kao Inkvi, koji bi bili srećni sa autonomijicom u BiH, samo da nema RS.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 16:16 |
|
|
|
Pa nije to baš na dnevnoj bazi. Mufty je saradnik već godinama, čak predsednik skupštinskog odbora za nauku i obrazovanje. Inače, obojica imaju zajedno manje poslanika od Rasima koji je otvoreni kolaborator već više od deceniju.
Sredi se to lepo kada se ume, zato i ovi moji predlozi na koje svi bacaju drvlje i kamenje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 16:40 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Pa nije to baš na dnevnoj bazi. Mufty je saradnik već godinama, čak predsednik skupštinskog odbora za nauku i obrazovanje. Inače, obojica imaju zajedno manje poslanika od Rasima koji je otvoreni kolaborator već više od deceniju.
Sredi se to lepo kada se ume, zato i ovi moji predlozi na koje svi bacaju drvlje i kamenje. A što je najinteresantije, muftija je zvanično za onu Islamsku zajednicu koja ima centar u Sarajevu, protiv one prosrpske sa sedištem u BG...  To je fino rešeno da i oni koji su protiv nekih naših planova, budu opet unutar naših struktura.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 16:42 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: A zašto tako teške reči... Mislim "islamizirana bagra".... Zato sto sam zbog njih 3 godine bio bez struje i vode. Da ne idem dalje. Da je samo struja i voda u pitanju nema oprosta. aleksije radicevic je napisao/la: Meni su prađeda 1942. ubili na pragu štale dok je išao da namiri goveda, muslimani pripadnici neke muslimanske Crne legije. Đed mi je poginuo 1992. s puškom u ruci braneći selo od komšija muslimana. Mi iz Majevičkog kraja nikada nismo imali problem sa lokalnim Hrvatima. Čak je u narodu bio i neki ponos ako bismo se mešali s njima. U ratovima nije bilo sukoba. HVO iz tuzlanskog kraja čak je bio utočište za Srbe koji su ostali u Tuzli, da ne morau da se mobilišu i ABiH i da idu na front protiv VRS. Pomagali su i prelaske Srba na srpsku stranu u ratu. Dakle, ima sve razloge da budem kao i ti. Da ne podnosim muslimane, a da se spanđam sa Hrvatima. Ne podnosim ja ni Hrvate, ko ni oni mene/nas. Nas zajednicki interes je da odjebu i oni od nas i mi od njih. aleksije radicevic je napisao/la: Međutim, kada bez emocija hladne glave razmislimo, i 1941. i 1991-1992. kad su se muslimani dizali protiv nas, uvek je to nekako počinjalo iz Zagreba, tj. Hrvatske. Hrvati su inicirali NDH, oni su ključno uticali da dođe do raspada Jugoslavije 1991. Muslimani se jesu priključivali njima, ali nisu inicirali ništa. I uvek su loše prošli, jer su Latini znali kako da ih iskoriste.
Pa ako su Hrvati uvek bili spremni da ih koriste protiv nas, zašto ih mi ne bismo koristili protiv Hrvata. Za razliku od Carmella, ja nisam za priključenje 24% Bošnjakistana Srbiji u vidu neke autonomije, a RS i Srbija, naravno, potpuno brišu granicu. Nego sam za to da FBiH cela bude autonomija u okviru srpske države. Bošnjaci bi imali kišobran da tu uspostavljaju neki svoj entitet, mi bismo zadržali vezu sa DGGP, a prustaški element u Hrvatskoj, za kojeg nikad ne znaš kada će izaći iz senke, bi tako bio eliminisan u BiH. Hoću da kažem da nisu u RH svi kao ovi Hercegovci. Mogu na vlast doći i oni koji misle kao Inkvi, koji bi bili srećni sa autonomijicom u BiH, samo da nema RS. Zato sto nama nije interes da jebemo Hrvate nego da unistimo BiH. Ti, ovaj Selselj i slicni slobodno pravite uniju sa Muslimanima. Samo kao sto rekoh, bez nas. Pa nek ti pored pradjeda i djeda, ubiju i oca i tebe. Moze RS biti i nezavisna, nikakav problem. Cak kad vidim kakvih budala ima po Srbiji ni slucajno ne smijemo RS utopiti u Srbiju, nego zadrzati oblik autonomije sa mogucnosti otcjepljenja ukoliko neki Ceda, Canak ili neko slican vama dodje na vlast u Srbiji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 17:01 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Međutim, kada bez emocija hladne glave razmislimo, i 1941. i 1991-1992. kad su se muslimani dizali protiv nas, uvek je to nekako počinjalo iz Zagreba, tj. Hrvatske. Hrvati su inicirali NDH, oni su ključno uticali da dođe do raspada Jugoslavije 1991. Muslimani se jesu priključivali njima, ali nisu inicirali ništa. I uvek su loše prošli, jer su Latini znali kako da ih iskoriste.
Pa ako su Hrvati uvek bili spremni da ih koriste protiv nas, zašto ih mi ne bismo koristili protiv Hrvata. Mala ispravka, prije te 1992. kad su se muslimani dizali protiv vas je bila 1991. Dakle, prije nego što smo poduzeli određene korake je bio napad na Vukovar, Dubrovnik, Zadar, Karlovac, Slavonski Brod itd. Zato hladne glave, zaključak bi trebao biti ne započinjite svađu sa Hrvatima, jer je poznato da Hrvati nemaju smisla za humor i sve to shvate preozbiljno. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1524 of 2558 - 59.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 17:03 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ne podnosim ja ni Hrvate, ko ni oni mene/nas. Nas zajednicki interes je da odjebu i oni od nas i mi od njih.
Amen. 
1524 of 2558 - 59.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 17:12 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Pa nije to baš na dnevnoj bazi. Mufty je saradnik već godinama, čak predsednik skupštinskog odbora za nauku i obrazovanje. Inače, obojica imaju zajedno manje poslanika od Rasima koji je otvoreni kolaborator već više od deceniju.
Sredi se to lepo kada se ume, zato i ovi moji predlozi na koje svi bacaju drvlje i kamenje. A što je najinteresantije, muftija je zvanično za onu Islamsku zajednicu koja ima centar u Sarajevu, protiv one prosrpske sa sedištem u BG...  To je fino rešeno da i oni koji su protiv nekih naših planova, budu opet unutar naših struktura. Pa zato i kažem da mi to umemo da radimo, pogotovo kada broj bosanskih muslimana bude pao ispod milion, ali džaba to objašnjavati ovima u RS koji ih organski ne podnose, a pogotovo bosanskim muslimanima, koji osim što nas ne podnose, boje nas se ko đavo krsta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 17:13 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Sanse da cemo mi pristati na to su 0 (nula). Mi ovdje ginemo da se rijesimo islamizirane bagre a ti se se spajao. To nije akademska rasprava to je izdaja.
A zašto tako teške reči... Mislim "islamizirana bagra".... Pazi situaciju. Meni su prađeda 1942. ubili na pragu štale dok je išao da namiri goveda, muslimani pripadnici neke muslimanske Crne legije. Đed mi je poginuo 1992. s puškom u ruci braneći selo od komšija muslimana. Mi iz Majevičkog kraja nikada nismo imali problem sa lokalnim Hrvatima. Čak je u narodu bio i neki ponos ako bismo se mešali s njima. U ratovima nije bilo sukoba. HVO iz tuzlanskog kraja čak je bio utočište za Srbe koji su ostali u Tuzli, da ne morau da se mobilišu i ABiH i da idu na front protiv VRS. Pomagali su i prelaske Srba na srpsku stranu u ratu. Dakle, ima sve razloge da budem kao i ti. Da ne podnosim muslimane, a da se spanđam sa Hrvatima. Međutim, kada bez emocija hladne glave razmislimo, i 1941. i 1991-1992. kad su se muslimani dizali protiv nas, uvek je to nekako počinjalo iz Zagreba, tj. Hrvatske. Hrvati su inicirali NDH, oni su ključno uticali da dođe do raspada Jugoslavije 1991. Muslimani se jesu priključivali njima, ali nisu inicirali ništa. I uvek su loše prošli, jer su Latini znali kako da ih iskoriste. Pa ako su Hrvati uvek bili spremni da ih koriste protiv nas, zašto ih mi ne bismo koristili protiv Hrvata. Za razliku od Carmella, ja nisam za priključenje 24% Bošnjakistana Srbiji u vidu neke autonomije, a RS i Srbija, naravno, potpuno brišu granicu. Nego sam za to da FBiH cela bude autonomija u okviru srpske države. Bošnjaci bi imali kišobran da tu uspostavljaju neki svoj entitet, mi bismo zadržali vezu sa DGGP, a prustaški element u Hrvatskoj, za kojeg nikad ne znaš kada će izaći iz senke, bi tako bio eliminisan u BiH. Hoću da kažem da nisu u RH svi kao ovi Hercegovci. Mogu na vlast doći i oni koji misle kao Inkvi, koji bi bili srećni sa autonomijicom u BiH, samo da nema RS. Sve si ti to lepo objasnio ostaje još da nam kažeš koja je razlika između tebe i @Autonomijica? Moje mišljenje o tvom planu..bolje da ne čuješ.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 17:14 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: A što je najinteresantije, muftija je zvanično za onu Islamsku zajednicu koja ima centar u Sarajevu, protiv one prosrpske sa sedištem u BG...  To je fino rešeno da i oni koji su protiv nekih naših planova, budu opet unutar naših struktura. Pa zato i kažem da mi to umemo da radimo, pogotovo kada broj mroj muslimana bude pao ispod mikion, ali džaba to objašnjavati ovima u RS koji ih organski ne podnose, a pogotovo bosanskim muslimanima, koji osim što nas ne podnose, boje nas se ko đavo krsta. Carmello, bio je rat ovdje, je li to tebi jasno? Čuj zašto se ne podnose. Eto onako, dosadno im pa se ne podnose.
1524 of 2558 - 59.58%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 17:16 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Zato sto nama nije interes da jebemo Hrvate nego da unistimo BiH. Ti, ovaj Selselj i slicni slobodno pravite uniju sa Muslimanima. Samo kao sto rekoh, bez nas. Pa nek ti pored pradjeda i djeda, ubiju i oca i tebe. Moze RS biti i nezavisna, nikakav problem. Cak kad vidim kakvih budala ima po Srbiji ni slucajno ne smijemo RS utopiti u Srbiju, nego zadrzati oblik autonomije sa mogucnosti otcjepljenja ukoliko neki Ceda, Canak ili neko slican vama dodje na vlast u Srbiji. Srpska i Srbija moraju da budu ujedinjene, jer to je najbolja garancija za bezbednost prostora zapadno od Drine. Tada Srbija ima pravo da brani svoju teritoriju bez ustezanja. Ovo do sada je sve bilo nekako poluskriveno. Ako ti kalkulišeš oko ujedinjenja zbog samo zbog toga kakve ćemo odnose, tako ujedinjeni, imati sa muslimanima, onda time dovodiš u pitanje bezbednost teritorija koje danas čine RS. A DGGP zaboravljaš, a u dogovoru sa muslimanima bismo imali i još bolji pristup tamo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 17:16 |
|
|
|
Ma sve je meni jasno, kolko puta treba da ponovim da je rasprava čisto akademska, ni ja koji sam za nju ne verujem da je moguća u stvarnosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 17:19 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Zato sto nama nije interes da jebemo Hrvate nego da unistimo BiH. Ti, ovaj Selselj i slicni slobodno pravite uniju sa Muslimanima. Samo kao sto rekoh, bez nas. Pa nek ti pored pradjeda i djeda, ubiju i oca i tebe. Moze RS biti i nezavisna, nikakav problem. Cak kad vidim kakvih budala ima po Srbiji ni slucajno ne smijemo RS utopiti u Srbiju, nego zadrzati oblik autonomije sa mogucnosti otcjepljenja ukoliko neki Ceda, Canak ili neko slican vama dodje na vlast u Srbiji. Srpska i Srbija moraju da budu ujedinjene, jer to je najbolja garancija za bezbednost prostora zapadno od Drine. Tada Srbija ima pravo da brani svoju teritoriju bez ustezanja. Ovo do sada je sve bilo nekako poluskriveno. Ako ti kalkulišeš oko ujedinjenja zbog samo zbog toga kakve ćemo odnose, tako ujedinjeni, imati sa muslimanima, onda time dovodiš u pitanje bezbednost teritorija koje danas čine RS. A DGGP zaboravljaš, a u dogovoru sa muslimanima bismo imali i još bolji pristup tamo. Čovek se toliko razume u prilike u Srbiji da non stop pominje Čedu i Čanka... Nivo obaveštenosti kao o Mozambiku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 17:21 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Sve si ti to lepo objasnio ostaje još da nam kažeš koja je razlika između tebe i @Autonomijica? Moje mišljenje o tvom planu..bolje da ne čuješ. Pa šta je u mom planu loše po nas? Ujedinjene Srpska i Srbija, sa dobrim odnosima sa bošnjačkom FBiH. U nekoj vrsti neobavezne unije, u kojoj smo mi glavni. Loše je možda jedino po Hrvate, a ti i novovrijeme skačete kao opareni. Kao da ste i vi Hrvati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 17:27 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Zato sto nama nije interes da jebemo Hrvate nego da unistimo BiH. Ti, ovaj Selselj i slicni slobodno pravite uniju sa Muslimanima. Samo kao sto rekoh, bez nas. Pa nek ti pored pradjeda i djeda, ubiju i oca i tebe. Moze RS biti i nezavisna, nikakav problem. Cak kad vidim kakvih budala ima po Srbiji ni slucajno ne smijemo RS utopiti u Srbiju, nego zadrzati oblik autonomije sa mogucnosti otcjepljenja ukoliko neki Ceda, Canak ili neko slican vama dodje na vlast u Srbiji. Srpska i Srbija moraju da budu ujedinjene, jer to je najbolja garancija za bezbednost prostora zapadno od Drine. Tada Srbija ima pravo da brani svoju teritoriju bez ustezanja. Ovo do sada je sve bilo nekako poluskriveno. Ako ti kalkulišeš oko ujedinjenja zbog samo zbog toga kakve ćemo odnose, tako ujedinjeni, imati sa muslimanima, onda time dovodiš u pitanje bezbednost teritorija koje danas čine RS. A DGGP zaboravljaš, a u dogovoru sa muslimanima bismo imali i još bolji pristup tamo. Srpska i Srbija ce se ujediniti. Srpska, Srbija i Islamska Republka 24% se neće ujediniti. Nas DGGP ne isteresuje. To je potpisano, zavrsena prica, Republika Srpska ima svoje medjunarodno priznate granice krvlju ispisane. Brcko je jedina teritorija koja je nerjesena i koja je u vlasnistvu RS i FBIH, tu ce trebati medjunarodna arbitraza. Dogovora sa Muslimanima nema, mogu potpisati nezavisost RS a za uzvrat ce od nas dobiti potpis za nezavisnost Islamske Republike 24%. Zavrsena prica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 17:28 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Sve si ti to lepo objasnio ostaje još da nam kažeš koja je razlika između tebe i @Autonomijica? Moje mišljenje o tvom planu..bolje da ne čuješ. Pa šta je u mom planu loše po nas? Ujedinjene Srpska i Srbija, sa dobrim odnosima sa bošnjačkom FBiH. U nekoj vrsti neobavezne unije, u kojoj smo mi glavni. Loše je možda jedino po Hrvate, a ti i novovrijeme skačete kao opareni. Kao da ste i vi Hrvati. Novovrijeme je nepopravljiv hrvatofil, s njim uopšte ne vredi pričati na ove teme, ako ne odgovara Hrvatima, on je automatski protiv. Bez greške.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 17:31 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Srpska i Srbija moraju da budu ujedinjene, jer to je najbolja garancija za bezbednost prostora zapadno od Drine. Tada Srbija ima pravo da brani svoju teritoriju bez ustezanja. Ovo do sada je sve bilo nekako poluskriveno. Ako ti kalkulišeš oko ujedinjenja zbog samo zbog toga kakve ćemo odnose, tako ujedinjeni, imati sa muslimanima, onda time dovodiš u pitanje bezbednost teritorija koje danas čine RS. A DGGP zaboravljaš, a u dogovoru sa muslimanima bismo imali i još bolji pristup tamo.
Srpska i Srbija ce se ujediniti. Srpska, Srbija i Islamska Republka 24% se neće ujediniti. Nas DGGP ne isteresuje. To je potpisano, zavrsena prica, Republika Srpska ima svoje medjunarodno priznate granice krvlju ispisane. Brcko je jedina teritorija koja je nerjesena i koja je u vlasnistvu RS i FBIH, tu ce trebati medjunarodna arbitraza. Dogovora sa Muslimanima nema, mogu potpisati nezavisost RS a za uzvrat ce od nas dobiti potpis za nezavisnost Islamske Republike 24%. Zavrsena prica. A zašto od nas ne bi dobili potpis za nezavisnost FBiH (što ćemo lakše postići, ako zanemarimo tvoju brigu za Hrvate). Nama ni iz džepa ni u džep.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 17:32 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa šta je u mom planu loše po nas? Ujedinjene Srpska i Srbija, sa dobrim odnosima sa bošnjačkom FBiH. U nekoj vrsti neobavezne unije, u kojoj smo mi glavni. Loše je možda jedino po Hrvate, a ti i novovrijeme skačete kao opareni. Kao da ste i vi Hrvati.
Novovrijeme je nepopravljiv hrvatofil, s njim uopšte ne vredi pričati na ove teme, ako ne odgovara Hrvatima, on je automatski protiv. Bez greške. Zato se ti uvjek javis kad neko negativno spomene Baliye i jos bi u savez sa njima. Moje pisanje je 100% u skladu sa trenutnom politikom RS. Tvoje pisanje je u skladu sa ničim, jos nisam čuo srpskog političara da lupa takve nebuloze. Cak ni izdajnik Mehtić ne lupa takve gluposti. Mozda Čeda nešto slično misli ali ne smije javno da kaže.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 17:35 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Srpska i Srbija ce se ujediniti. Srpska, Srbija i Islamska Republka 24% se neće ujediniti. Nas DGGP ne isteresuje. To je potpisano, zavrsena prica, Republika Srpska ima svoje medjunarodno priznate granice krvlju ispisane. Brcko je jedina teritorija koja je nerjesena i koja je u vlasnistvu RS i FBIH, tu ce trebati medjunarodna arbitraza. Dogovora sa Muslimanima nema, mogu potpisati nezavisost RS a za uzvrat ce od nas dobiti potpis za nezavisnost Islamske Republike 24%. Zavrsena prica. A zašto od nas ne bi dobili potpis za nezavisnost FBiH (što ćemo lakše postići, ako zanemarimo tvoju brigu za Hrvate). Nama ni iz džepa ni u džep.[/quote] I ja se isto pitam. S tim što jeste u džep nama. Mogli bismo da isposlujemo nešto za DGGP, koji njega ne interesuje... Uostalom, Hrvati ne bi imali pravo da se zbog toga ljute na nas. Ipak su se oni s njima ujedinili u FBiH, a mi to samo priznajemo kao zasebnu celinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 17:36 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Srpska i Srbija ce se ujediniti. Srpska, Srbija i Islamska Republka 24% se neće ujediniti. Nas DGGP ne isteresuje. To je potpisano, zavrsena prica, Republika Srpska ima svoje medjunarodno priznate granice krvlju ispisane. Brcko je jedina teritorija koja je nerjesena i koja je u vlasnistvu RS i FBIH, tu ce trebati medjunarodna arbitraza. Dogovora sa Muslimanima nema, mogu potpisati nezavisost RS a za uzvrat ce od nas dobiti potpis za nezavisnost Islamske Republike 24%. Zavrsena prica.
A zašto od nas ne bi dobili potpis za nezavisnost FBiH (što ćemo lakše postići, ako zanemarimo tvoju brigu za Hrvate). Nama ni iz džepa ni u džep. Evo im odmah. Samo nek nama potpišu izlazak RS iz BiH mi ćemo njima potisati FBIH iste sekunde. Misliš da bi mi štitili Hrvate?  Pa prodali bi ih iste sekunde ko i oni nas kad bi im neko ponudio nezavisnu HB u zamjenu da RS ide Muslimanima. Al to ti je takva nebuloza da nije vrijedna komentara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Propala država u srcu Europe Postano: 26 svi 2019, 17:37 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Novovrijeme je nepopravljiv hrvatofil, s njim uopšte ne vredi pričati na ove teme, ako ne odgovara Hrvatima, on je automatski protiv. Bez greške. Zato se ti uvjek javis kad neko negativno spomene Baliye i jos bi u savez sa njima. Moje pisanje je 100% u skladu sa trenutnom politikom RS. Tvoje pisanje je u skladu sa ničim, jos nisam čuo srpskog političara da lupa takve nebuloze. Cak ni izdajnik Mehtić ne lupa takve gluposti. Mozda Čeda nešto slično misli ali ne smije javno da kaže. Pa trenutna politika RS treba da RS dovede do ujedinjenja sa Srbijom. A buduća politka ujedinjene Srbije treba da planira dalje, zar ne? Neće nam trenutna politika RS biti potreba doveka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|