|
|
Stranica: 2/9.
|
[ 207 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
teranova
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 17:32 |
|
|
Ernani je napisao/la: Možda čudno zvuči ali volio bih da vam je Nikolić došao na vlast, joj tek onda bi vas Amerika i Europa poklopila i zatvorili vam sve pipe, kako bi onda tanko srali od svojeg mitomanstva i blesanja. Od tebe mi ništa čudno ne zvuči. Začudila bih se da si rekao nešto lepo i pametno.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 17:33 |
|
|
dudu je napisao/la: teranova je napisao/la:
Samo ti provociraj... Idi ti, junačino, pred bazu Bondstil pa im ispali jedan dugi rafal u znak opomene. Mi smo već jednom probali, više nećemo. Hvala.
onda ne kakite...Kosovo nećete nikad vratiti preko "nerušenja teritorijalnog integriteta". nije ovo Pandora, već planet Zemlja Ostavila te Beograđanka ili si samo nadrndan?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 17:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60219 Lokacija: DAZP HQ
|
teranova je napisao/la: dudu je napisao/la: onda ne kakite...Kosovo nećete nikad vratiti preko "nerušenja teritorijalnog integriteta". nije ovo Pandora, već planet Zemlja Ostavila te Beograđanka ili si samo nadrndan? pizdim od spominjana Kosova više
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Pancho
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 17:35 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Pa da, ovo "pozitivno" je pozitivno samo za Srbe u RH. Zato ga valjda i obožavaju.
Uostalom nevažno, eto im ga još mjesec dana.
Po mome mišljenju pozitivno je samo za one Srbe koji su '91. bacali balvane po cesti, '95. vozili traktorijadu, a danas se vraćaju. Ne treba zaboraviti da je bilo i Srba u HVu za vrijeme rata koji Hrvatsku smatraju svojom domovinom i koji su je branili od pobunjenih Srba. Što se tiče Pupovca i trofaznih balvanaša koji ga podržaju
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 17:35 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Ja ti ozbiljno kažem, dok ne dobijete po tamburi od cijelog civiliziranog svijeta vi se nećete umiriti, ne pjevate vi bezveze Srbija se umiriti ne može, bi se tu i NATO opet umješao . Baš pričam ljetos sa prijateljem Židovom iz Zemuna, kaže ma kakva Srbija, sve je to postalo ada ciganlija i jedino što još vrijedi u toj Srbiji su manjine i Vojvodina. Tako i jest.
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 17:37 |
|
|
dudu je napisao/la: teranova je napisao/la:
Ostavila te Beograđanka ili si samo nadrndan?
pizdim od spominjana Kosova više Obrati se kolegi za to, ja ga pominjala nisam. Uostalom, Prištinu treba razoriti.
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 17:38 |
|
|
Ne znam koliko vremena ima ali sjećam se incidenta kad su zaklali nekakvu krmaču pa išli prosipati krv na židovsko groblje, na nivou ste maloljetnih delikvenata i narkomana što se tiče odnosa prema mrtvima i nekakvom moralu. Užas.
Vrh |
|
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 17:39 |
|
|
Pancho je napisao/la: Po mome mišljenju pozitivno je samo za one Srbe koji su '91. bacali balvane po cesti, '95. vozili traktorijadu, a danas se vraćaju. Ne treba zaboraviti da je bilo i Srba u HVu za vrijeme rata koji Hrvatsku smatraju svojom domovinom i koji su je branili od pobunjenih Srba. Po gradovima uz samu crtu bojišnice ostalo je na tisuće Srba za vrijeme rata, u svakoj županiji zahvaćenoj ratom ostalo je na hrvatskoj strani više Srba nego Hrvata u cijeloj RS.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 17:41 |
|
|
Ernani je napisao/la: Ne znam koliko vremena ima ali sjećam se incidenta kad su zaklali nekakvu krmaču pa išli prosipati krv na židovsko groblje, na nivou ste maloljetnih delikvenata i narkomana što se tiče odnosa prema mrtvima i nekakvom moralu. Užas. Koliko dosadan čovek može biti...
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 17:46 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: Pancho je napisao/la: Po mome mišljenju pozitivno je samo za one Srbe koji su '91. bacali balvane po cesti, '95. vozili traktorijadu, a danas se vraćaju. Ne treba zaboraviti da je bilo i Srba u HVu za vrijeme rata koji Hrvatsku smatraju svojom domovinom i koji su je branili od pobunjenih Srba. Po gradovima uz samu crtu bojišnice ostalo je na tisuće Srba za vrijeme rata, u svakoj županiji zahvaćenoj ratom ostalo je na hrvatskoj strani više Srba nego Hrvata u cijeloj RS. Ostali su i svi njihovi objekti čitavi, osim ako se nisu iz nekakve osvete išli iživljavati na srpskim kućama od Srba koji su odlučili ostati lojalni RH i prebjegli izvan tog divljačkog područja. O sakralnim objektima, grobljima, muzejima, školama da ne pričam što se radilo, nema zvonika i crkve koju nisu desekrirali i popljačkali.
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 18:31 |
|
|
teranova je napisao/la: Starfucker226 je napisao/la: O političkim razlikama Srba u Hrvatskoj i RS dovoljno govori odnos prema Mesiću, ovi u Hrvatskoj ga obožavaju, dok ga Srbi u RS mrze... Ti sudiš o mišljenju Srba u HR po izjavama nekolicine debila koji se šlepaju uz aktuelnu vlast? nažalost, s obzirom na razmišljanja običnih srba, pupovac ima još najbenignije izjave. većina srba u hr, barem oni koji su podržavali tzv. rsk a sada se vraćaju imaju iste stavove kao u razdoblju od 91-95.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
atan
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 18:42 |
|
|
teranova je napisao/la: Uostalom, Prištinu treba razoriti. A kaj činiti s rasadnikom umobolnih zločinaca,genocidnih pijanica i povampirenih historičara koji si navela kao mjesto prebivanja?
_________________ R.I.P. Sic
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 19:02 |
|
|
atan je napisao/la: teranova je napisao/la: Uostalom, Prištinu treba razoriti. A kaj činiti s rasadnikom umobolnih zločinaca,genocidnih pijanica i povampirenih historičara koji si navela kao mjesto prebivanja? Otkad Muslimani govore KAJ?
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 19:22 |
|
|
Razumijem ja Teranovu,, Ona voli ove Albance sa Kosova kao i ja Srbe iz RS...
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 19:28 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Razumijem ja Teranovu,, Ona voli ove Albance sa Kosova kao i ja Srbe iz RS... Kakve to ime veze sa Miloradom Pupovcem?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 19:32 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Tražio sam na netu film kada je Pupovac držao govor u Kninu i pokušavao smiriti situaciju koju je Jovan Rašković huškao. Nisam ga našao. Nešto u stilu: Dečki nemojte!
Imam dojam da on stvarno misli ono što govori.
Inače mu je sin sad hrvatskobosanski zet pa ga možemo i u svoje okrilje uzeti, imamo šnjuru.
E a sad ozbiljno. Nama jako odgovara približavanje Hrvatske i Srbije, čak i zajednička država federalna (ravnopravna naravno) je za nas Hrvate u BiH bolje rješenje od sadašnjeg stanja. Približavanjem Hrvata Srbima Bošnjaci postaju mali miševi koji se mogu samo poklopit po ušima. Zato je Mesić inzistirao na priznavanju Kosova i stalno "ratovao" protiv Srbije i RS. Da pomogne onima koji su ga plaćali ali novom predsjedniku vjerujem da je draži Beograd od Sarajeva. Čak mi se čini da je to već i počeo pokazivat. Što je još jedan plus za Josipovića.
Ionako ne znam koja su to otvorena pitanja između Hrvatske i Srbije?!
Općenito između Hrvata i Srba je jedini problem par sela u Bosni koja bi se trebala malo prepozicionirat. Rat je odavno završen i očito se umjetno tenzije dižu za račun Bošnjaka.
I zato Pupovca treba podržat. Ako smo mogli normalizirat odnose s Bošnjacima od kojih nije manje vojnika poginulo možemo i sa Srbima.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 19:49 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Tražio sam na netu film kada je Pupovac držao govor u Kninu i pokušavao smiriti situaciju koju je Jovan Rašković huškao. Nisam ga našao. Nešto u stilu: Dečki nemojte!
Inače mu je sin sad hrvatskobosanski zet pa ga možemo i u svoje okrilje uzeti, imamo šnjuru.
E a sad ozbiljno. Nama jako odgovara približavanje Hrvatske i Srbije, čak i zajednička država federalna (ravnopravna naravno) je za nas Hrvate u BiH bolje rješenje od sadašnjeg stanja. Približavanjem Hrvata Srbima Bošnjaci postaju mali miševi koji se mogu samo poklopit po ušima. Zato je Mesić inzistirao na priznavanju Kosova i stalno "ratovao" protiv Srbije i RS. Da pomogne onima koji su ga plaćali ali novom predsjedniku vjerujem da je draži Beograd od Sarajeva. Čak mi se čini da je to već i počeo pokazivat. Što je još jedan plus za Josipovića.
Općenito između Hrvata i Srba je jedini problem par sela u Bosni koja bi se trebala malo prepozicionirat. Rat je odavno završen i očito se umjetno tenzije dižu za račun Bošnjaka.
I zato Pupovca treba podržat. Ako smo mogli normalizirat odnose s Bošnjacima od kojih nije manje vojnika poginulo možemo i sa Srbima. Ne slažem se uvijek sa tobom ali ovdje pametno pričaš. Slažem se sa poboljšanjem odnosa ali ne i sa zajedničkom državom. Mesić je činio sve da ne dođe do poboljšanja odnosa. Sve u svemu prerano je za sve to jer u Hrvata još uvijek mnogo ljudi reži na Srbe, pa zatim i na same Hrvate izvan Hrvatske, rekao bih i navija za Kosovo o kojem pojma nemaju a i ne tiče ih se niti sa njima graniče, još uvijek Mesićevi crvendaći vjeruju da su Muslimani partizanska djeca a da Hrvati u BiH jedu male partizane, gubitak medija i vlasništva nad bankama dovodi do toga da čekamo novu priliku. Ona je možda i sada tu ali za to moramo biti složni i ne nasjesti govoru linča.
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 19:51 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Tražio sam na netu film kada je Pupovac držao govor u Kninu i pokušavao smiriti situaciju koju je Jovan Rašković huškao. Nisam ga našao. Nešto u stilu: Dečki nemojte!
I zato Pupovca treba podržat. Ako smo mogli normalizirat odnose s Bošnjacima od kojih nije manje vojnika poginulo možemo i sa Srbima. Taj film ne buš gledal. Problem je što niti jedna hrvatsko-srpska kombinacija ne može dugo ostati na ravnopravnim osnovama jer su Hrvati naivan (da ne kažem glup) narod i Bizantinci će ih brzo počet must. Dakle, ništa osim kratkoročnog interesnog saveza ne dolazi u obzir, što se mene tiče.
|
|
Vrh |
|
|
TomislavM
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 20:15 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2009, 12:13 Postovi: 559 Lokacija: Hrvatska; Osijek, Zadar
|
Pancho je napisao/la: PREDSJEDNIK Srpskog narodnog vijeća i zastupnik u Hrvatskom saboru Milorad Pupovac u intervjuu za Deutsche Welle poručio je novom hrvatskom predsjedniku Ivi Josipoviću da u ovom trenutku ne bi bilo dobro da mu prioritet bude Kosovo. "Prioritet hrvatske politike je otvaranje dijaloga o nizu otvorenih pitanja sa Srbijom u što spada i Kosovo", rekao je Pupovac dodajući kako ne očekuje da će postupci Hrvatske prema Kosovu izazivati dodatne tenzije u odnosu sa Srbijom. "Već imamo neke pozitivne primjere iz drugih zemalja i nema razloga da Hrvatska ne stvori svoj vlastiti pozitivni primjer prema Kosovu. Dakle, ovog trenutka ne bih savjetovao da Josipović svoj prioritet usmjeri prema Kosovu, već prema Srbiji i Bosni i Hercegovini jer je to mjesto gdje se od hrvatske vanjske politike očekuje značajan doprinos u odnosu na protekli period", rekao je Pupovac. Na pitanje hoće li Srbija ikada Hrvatskoj oprostiti priznanje Kosova, Pupovac odgovara kako u hrvatsko-srpskim odnosima ima puno težih pitanja nego što je priznanje Kosova. " Hrvati i Srbi su u međusobnim odnosima narušili jedno povijesno bratstvo koje je stvarano stoljećima i koje je bilo od velike koristi i Hrvatima i Srbima i ostalim narodima. Bosna i Hercegovina bila je najteže iskušenje u njihovim međusobnim odnosima gdje su neku vrstu civilizacijskog pada doživjele politike s obje strane. Tome treba posvetiti pažnju. Kosovo nije pitanje koje bi trebalo opterećivati hrvatsko-srpske odnose", smatra Pupovac. Predsjednik Srpskog narodnog vijeća smatra da bi čelnici i Hrvatske i Srbije trebale razgovarati o povlačenju tužbi za genocid, te o suđenjima onima koji su počinili ratne zločine. "Također i da se oslobode političkog nasljeđa Tuđmana i Miloševića i strahota koje su iza njih ostale", kaže. Pupovac vjeruje da će Josipović odigrati pozitivnu ulogu i da će njegova politika ove godine biti posvećena i regiji i uspješnom završetku pregovora s Europskom unijom. http://www.index.hr/vijesti/clanak/pupo ... 70166.aspxMa ko nas bre zavadi Koji obraz Pupovac, Pupovac, Pupovac... aha, onaj frajer koji je 91. urlao kako je po Hrvatskoj "poklano pet hiljada srpske dece".
_________________ VIVE LA LIBERTE!
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 20:29 |
|
|
teranova je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Razumijem ja Teranovu,, Ona voli ove Albance sa Kosova kao i ja Srbe iz RS... Kakve to ime veze sa Miloradom Pupovcem? Vise no Kosovo i Albanci koje stalno spominjes
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 21:25 |
|
|
"Bandić je, nažalost, otišao ne udesno, nego preko ruba onoga što se kod nas smatra dopuštenom desnom političkom scenom."
pupovčev citat. gdje je to bandić i kako otišao ja ne znam a li čini mi se da je za pupovca samo domoljublje i to u onom minimalnom obliku postalo nedopušteno desničarenje. licemjerno srpsko ***.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 22:30 |
|
|
caporegime je napisao/la: "Bandić je, nažalost, otišao ne udesno, nego preko ruba onoga što se kod nas smatra dopuštenom desnom političkom scenom."
pupovčev citat. gdje je to bandić i kako otišao ja ne znam a li čini mi se da je za pupovca samo domoljublje i to u onom minimalnom obliku postalo nedopušteno desničarenje. licemjerno srpsko ***. Moramo se pomiriti s tužnom činjenicom: Samo 5% Srba (Čedini glasači) nisu velikosrbi.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 23:14 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
I mi smo velikohrvati, uglavnom, dosad bili...
Politika čistih računa s njima i može se. S kim se krvit ako ne sa susjedima...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 23:18 |
|
|
mateb je napisao/la: caporegime je napisao/la: "Bandić je, nažalost, otišao ne udesno, nego preko ruba onoga što se kod nas smatra dopuštenom desnom političkom scenom."
pupovčev citat. gdje je to bandić i kako otišao ja ne znam a li čini mi se da je za pupovca samo domoljublje i to u onom minimalnom obliku postalo nedopušteno desničarenje. licemjerno srpsko ***. Moramo se pomiriti s tužnom činjenicom: Samo 5% Srba (Čedini glasači) nisu velikosrbi. Šta bi ti uopšte radio sa Čedinim glasačima? Zezanje otpada, jer su tupavi dozlaboga. I žele unitarnu BiH. Fuj!
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Pupovac: Hrvati i Srbi narušili su povijesno bratstvo koje se stvaralo stoljećima Postano: 14 sij 2010, 23:33 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: I mi smo velikohrvati, uglavnom, dosad bili...
Politika čistih računa s njima i može se. S kim se krvit ako ne sa susjedima... Ma daj molim te... Dakle svi su isti? A kako to da su onda Hrvati glasali za samostalnost BiH? Kako to da Hrvati nisu nikad imali pretenzije za teritorijima na kojima ne žive Hrvati?
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|