|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 52 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 31 sij 2024, 12:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64470 Lokacija: DAZP HQ
|
Kevin Panter je napisao/la: Ne znam sta bi ti rekao... ne baratas pravim informacijama. Da zivis u Srbiji glasao bi za Nestorovica. Srbi gledaju na vas kao na osvojenu periferiju itd, sve granice su promenjive i bice uskoro promenjene ne toliko po etnickim linijama i istorijskim, mada ce imati etnicku i istorijsku podlogu, vec po geografsko-ekonomskim osnovama. Videces da ti se nece svideti haha. Srbi koji rade u HR isto to rade i u CG, idu sezonski na more, tako su i poceli u Hrvatskoj, presli iz CG. Vi ste turisticka destinacija, a ne ozbiljna drzava. Meni je ovo sve zanimljivo da citam, da se smejem, uz par piva ulaznica za jeftinu zabavu. Čak se slažem s tobom, mislim da su čisto etničke države precijenjene, totalno uspavljuju reflekse naroda, a posebice se grozim loših granica i gledanja do razine sela. Mi smo po prirodi malo skromni, uviđajni i osjećajni prema sirotinji, a ja ne vidim kako se bilo tko od nas u BIH može obraniti, došlo vrijeme da se i mi oprobamo opet u 2 na 1 nakon 150 godina. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 31 sij 2024, 12:49 |
|
|
|
Ako može o povijesti na povijesti, to bi bilo odlično.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1667 of 2558 - 65.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 31 sij 2024, 12:51 |
|
Pridružen/a: 09 lis 2023, 12:05 Postovi: 721 Lokacija: Hercegovje
|
dudu je napisao/la: Kevin Panter je napisao/la: Ne znam sta bi ti rekao... ne baratas pravim informacijama. Da zivis u Srbiji glasao bi za Nestorovica. Srbi gledaju na vas kao na osvojenu periferiju itd, sve granice su promenjive i bice uskoro promenjene ne toliko po etnickim linijama i istorijskim, mada ce imati etnicku i istorijsku podlogu, vec po geografsko-ekonomskim osnovama. Videces da ti se nece svideti haha. Srbi koji rade u HR isto to rade i u CG, idu sezonski na more, tako su i poceli u Hrvatskoj, presli iz CG. Vi ste turisticka destinacija, a ne ozbiljna drzava. Meni je ovo sve zanimljivo da citam, da se smejem, uz par piva ulaznica za jeftinu zabavu. Čak se slažem s tobom, mislim da su čisto etničke države precijenjene, totalno uspavljuju reflekse naroda, a posebice se grozim loših granica i gledanja do razine sela. Mi smo po prirodi malo skromni, uviđajni i osjećajni prema sirotinji, a ja ne vidim kako se bilo tko od nas u BIH može obraniti, došlo vrijeme da se i mi oprobamo opet u 2 na 1 nakon 150 godina.  Nemoj, majketi. Ni 2100. nećemo imati mira na youtube komentarima. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croato
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 31 sij 2024, 12:56 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 31 sij 2024, 13:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64470 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Zapravo sam ozbiljan, država se ne gradi od danas do sutra, ako opet dolazi vrijeme ratnih obračuna onda treba biti spreman da si osiguraš mir za narednih tisuću godina, a to nećeš dobiti tako da u BIH imaš frankenštajn granice, to je priča iz prošlog rata, u ovom treba ići odmah u najširi zahvat, skratit liniju fronta, ostaviti u pozadini ako je što zaostalo i onda kasnije sažvakati.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 31 sij 2024, 13:06 |
|
|
dudu je napisao/la: Kevin Panter je napisao/la: Ne znam sta bi ti rekao... ne baratas pravim informacijama. Da zivis u Srbiji glasao bi za Nestorovica. Srbi gledaju na vas kao na osvojenu periferiju itd, sve granice su promenjive i bice uskoro promenjene ne toliko po etnickim linijama i istorijskim, mada ce imati etnicku i istorijsku podlogu, vec po geografsko-ekonomskim osnovama. Videces da ti se nece svideti haha. Srbi koji rade u HR isto to rade i u CG, idu sezonski na more, tako su i poceli u Hrvatskoj, presli iz CG. Vi ste turisticka destinacija, a ne ozbiljna drzava. Meni je ovo sve zanimljivo da citam, da se smejem, uz par piva ulaznica za jeftinu zabavu. Čak se slažem s tobom, mislim da su čisto etničke države precijenjene, totalno uspavljuju reflekse naroda, a posebice se grozim loših granica i gledanja do razine sela. Mi smo po prirodi malo skromni, uviđajni i osjećajni prema sirotinji, a ja ne vidim kako se bilo tko od nas u BIH može obraniti, došlo vrijeme da se i mi oprobamo opet u 2 na 1 nakon 150 godina.  Zato su priče o odvajanju RS ili HB samo fikcija za zabavu. BiH ima prirodne granice i moze ili ostati takva ili cijela uci u neki veci entitet sa prirodnim granicama. Provlačenje granica kroz kokošinjce je za neke sitne šibicare, možda u Belgiji i Holandiji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 31 sij 2024, 13:19 |
|
|
Karabaja je napisao/la: dudu je napisao/la: Čak se slažem s tobom, mislim da su čisto etničke države precijenjene, totalno uspavljuju reflekse naroda, a posebice se grozim loših granica i gledanja do razine sela. Mi smo po prirodi malo skromni, uviđajni i osjećajni prema sirotinji, a ja ne vidim kako se bilo tko od nas u BIH može obraniti, došlo vrijeme da se i mi oprobamo opet u 2 na 1 nakon 150 godina.  Zato su priče o odvajanju RS ili HB samo fikcija za zabavu. BiH ima prirodne granice i moze ili ostati takva ili cijela uci u neki veci entitet sa prirodnim granicama. Provlačenje granica kroz kokošinjce je za neke sitne šibicare, možda u Belgiji i Holandiji. BiH nema toliko prirodne granice, ali ima prirodan oblik, a u tom prirodnom obliku međureligijski/kulturološki dernek. Hrvatska i BiH skupa čine smislenu cijelinu s prirodnim granicama na Drini, Dunavu i Jadranu, no za tu državnu zajednicu je prošao vlak prije 30 godina. Dok je bilo Juge, bilo je i Bosne. Bez Jugoslavije, BiH ne može funkcionirati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 31 sij 2024, 13:27 |
|
|
Karabaja je napisao/la: dudu je napisao/la: Čak se slažem s tobom, mislim da su čisto etničke države precijenjene, totalno uspavljuju reflekse naroda, a posebice se grozim loših granica i gledanja do razine sela. Mi smo po prirodi malo skromni, uviđajni i osjećajni prema sirotinji, a ja ne vidim kako se bilo tko od nas u BIH može obraniti, došlo vrijeme da se i mi oprobamo opet u 2 na 1 nakon 150 godina.  Zato su priče o odvajanju RS ili HB samo fikcija za zabavu. BiH ima prirodne granice i moze ili ostati takva ili cijela uci u neki veci entitet sa prirodnim granicama. Provlačenje granica kroz kokošinjce je za neke sitne šibicare, možda u Belgiji i Holandiji. Zar nisu vama za koridor do Goražda granicu provlačili kroz srpske kokošinjce ili i dalje misliš da je to bila nečija fikcija?
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 31 sij 2024, 13:36 |
|
|
|
Dok reis moli kancelara Plenkovića da muslimani ne budu progutati od "Srpskog sveta", Bakir i islamističko društvo odustaju od tužbe protiv Srbije.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kevin Panter
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 31 sij 2024, 13:53 |
|
|
|
Bosna je protektorat UN-a, kao sto je Gdanjsk bio protektorat Drustva naroda. Ovaj trenutni poredak se upravo menja, kada bude nastao novi nece vise biti ovakve Bosne. Bosnjaci pogresno misle da su granice BiH sveta krava i da je to nekakva celina koja nikako ne moze nestati. Takodje pogresno sebe smatraju vezivnim tkivom, odnosno ciniocem koji ovakve granice drzi na okupu. Vec iz samog imena protektorata vidi se da se on zapravo sastoji iz dva regiona, i da nije nikakva kompaktna celina, zatim dva entiteta, 3 religije itd..
Uvek se dobro nasmejem kad pomislim na raspad Bosne, odnosno zamisljam Bosnjake u neverici. Raspad Bosne bi bio jedan dobar ,,prank'', ako ni zbog ceg drugog, onda se treba raspasti zbog bosnjackih predubedjenja o Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 31 sij 2024, 14:32 |
|
|
Croato je napisao/la: Kako je Hrvatska periferija, a u srcu Europe je? Praktički je pored Austrije i Italije. Na svakoj karti Italije vidiš Hrvatsku na dlanu, dragi naš brate Srbine. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... 16.svg.pngZadnjih 100 godina pokušavaju izbiti na tu periferiju koja ih povezuje sa svijetom što kopnom, što morem iz dubine zaboravljenog Balkana.  Interesantno kako nitko ne svojata Šumadiju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 01 vel 2024, 02:37 |
|
|
|
A kako taj zamišlja da ih "neostavimo ' srpskom svetu ' "?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 01 vel 2024, 12:00 |
|
|
Sokolić je napisao/la: A kako taj zamišlja da ih "neostavimo ' srpskom svetu ' "? Pokatoličimo ih u uroti sa Vatikanom.
_________________ Neki od nas samo žele da vide kako svijet gori.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 01 vel 2024, 18:28 |
|
|
Sokolić je napisao/la: A kako taj zamišlja da ih "neostavimo ' srpskom svetu ' "? Zamišlja sadaku. I još sadake. Sadakeeeeee Zamišlja - nove muhaDŽedine - nove Grabovice, Bugojne, Buhine kuće, Uzdole…. - nove potpise koje su - sve valjano po sunitizmu - lažne - nove Graniće, Mesiće, Karamarke, Manoliće, Njonje, Kosorke, Sanadere, Pusićke, daiđe, daiđe, daiđe….
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shchepo
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 01 vel 2024, 18:41 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2019, 22:36 Postovi: 693 Lokacija: Heronville
|
|
Ne samo ih ostaviti Srbima nego ih i prije uvezati u mashnu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 01 vel 2024, 23:32 |
|
|
Kevin Panter je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Konačno neki racionalan prijedlog.
Nije to vase da dajete, a srpski gradovi jos manje da uzimate, naravno sve su ovo presmesne bajke. Kako moze neko odrastao uopste ovo i da napise? To ti je Putinova karta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 06 vel 2024, 08:43 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Od ovolikh Evropskih naroda;Britanaca, Francuza , Holanđana , Bošnjake zapadne da trebaju birati između dva kolonizatora Srba ili Hrvata . Nije sramota kad si kolonija Velike Britanije , Njemačke ili Francuske to su makar nekakve sile u Evropi . A biti dio sprkog sveta ili hrvatsko cveće je kao što se u narodu kaze od zla oca od gore matere.
Nije sramota biti ni kolonizovan od Amerike čak ali od Hrvatske ili Srbije je bas sramota u Evropi pa i Svijetu.
Dakle jedan je izbor fizičko istrijebljenje Bošnjaka a drugi duhovno istrijebljenje kasnije.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 06 vel 2024, 09:07 |
|
|
|
"Cvece" u "svetu" jesi, a cvijece nisi.
Iskon vekovni te zove.
Znaci, "bujrum"
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 06 vel 2024, 09:30 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Od ovolikh Evropskih naroda;Britanaca, Francuza , Holanđana , Bošnjake zapadne da trebaju birati između dva kolonizatora Srba ili Hrvata . Nije sramota kad si kolonija Velike Britanije , Njemačke ili Francuske to su makar nekakve sile u Evropi . A biti dio sprkog sveta ili hrvatsko cveće je kao što se u narodu kaze od zla oca od gore matere.
Nije sramota biti ni kolonizovan od Amerike čak ali od Hrvatske ili Srbije je bas sramota u Evropi pa i Svijetu.
Dakle jedan je izbor fizičko istrijebljenje Bošnjaka a drugi duhovno istrijebljenje kasnije. https://www.hrsvijet.net/index.php/vijesti/43-glas-hrsvijeta/29317-dinko-pejinovi-jezik-bosanski--domovnica-hrvatskaCitat: Na popisu stanovništva 1991. godine, u BiH 755.895 osobe su upisane kao Hrvati. U knjigu državljana Republike Hrvatske od 1991. do 2000. godine upisalo se preko 1,1 milijun osoba, rođenih u BiH i pri tome su se izjasnili Hrvatima. Preko 400.000 Muslimana je na osnovu starih dokumenata u kojima su se oni ili njihovi roditelji izjasnili Hrvatima dobilo mogućnost upisa u Hrvatske državljane, pri tome su pod punom krivičnom odgovornošću potpisali izjavu da su i sami Hrvati!“ (v. članak „Panika u Cazinskoj krajini“, wwwhercegbosna.org, 14.9.2013.)
Dosta članova SDA iz BiH također ima hrvatsko državljanstvo kao i nekretnine u RH…Također SDP i sl.
https://www.hkv.hr/izdvojeno/vai-prilozi/ostalo/prilozi-graana/19399-d-pejcinovic-predsjednicki-izbori-i-pitanje-dijaspore.html
Citat: Ivo Josipović nedavno je, u sklopu predizborne kampanje, održao predavanje na Sveučilištu u Mostaru na temu „Vanjska i sigurnosna politika RH", pri čemu je istaknuo uvjerenje da su Hrvatska i BiH međusobno povezane, o čemu „govori i podatak da čak milijun i sto tisuća državljana BiH ima i hrvatsko državljanstvo",...Kako je došlo do toga da čak 400.000 Muslimana i Srba iz BiH postanu naši državljani, Josipović nije objasnio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 06 vel 2024, 09:45 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Od ovolikh Evropskih naroda;Britanaca, Francuza , Holanđana , Bošnjake zapadne da trebaju birati između dva kolonizatora Srba ili Hrvata . Nije sramota kad si kolonija Velike Britanije , Njemačke ili Francuske to su makar nekakve sile u Evropi . A biti dio sprkog sveta ili hrvatsko cveće je kao što se u narodu kaze od zla oca od gore matere.
Dakle jedan je izbor fizičko istrijebljenje Bošnjaka a drugi duhovno istrijebljenje kasnije. Citat: Ovo su nasliednici lažljivog proroka Muhameda, zato se Muhamedovci pravie zovu. Ovi su postali u Bosni od zločestih hristjanah, kosvoje gospodstvo neznajuci druge uzderžati, Muslimani se, iznevierige se Bogu, i najveći nepriatelji postadoše svog naroda, i svoje jednokervne bratje, samo zato, da uzderze svoja posiedovanja zemaljska. Ovi imadu svoje Imame t. j. župnike, koji su podložni kadiama — svietovnim sudcima, kadie pako Carigradskomu šeh-ul-islamu, koi je glava Muhamedanske viere.
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 06 vel 2024, 10:56 |
|
|
Dakle jedan je izbor fizičko istrijebljenje Bošnjaka a drugi duhovno istrijebljenje kasnije. Sad razumiješ kolektivni sram Hrvata i Srba što su ih kolonizirali Turci i ostavili ih sa odnarođenom vjerskom skupinom koja se sama nazivala Turcima. Čak su im se Turci rugali da su Turci koji ne govore turski. Meni bi bilo neugodno da ste vi ostali Hrvati od 45 na ovamo pa se moram sramotiti vlastitog nacionalnog imena jer se asocira sa azijatskim kolonizatorima, islamom i kulturološkom nazadnosti. Hrvatsko cvijeće nikada više nećete biti, nise vi na razini da imate bilo kakvu poveznicu s Hrvatima. Srpski svet vam leži, Otvoreni Balkan je samo formalnost onoga što živite svaki dan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 06 vel 2024, 11:43 |
|
|
Dakle jedan je izbor fizičko istrijebljenje Bošnjaka a drugi duhovno istrijebljenje kasnije. Ne brini, Hrvati se više ne furaju na duhovno istrebljenje Bošnjaka, ta zabluda nas je prošla. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1667 of 2558 - 65.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 06 vel 2024, 12:26 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Od ovolikh Evropskih naroda;Britanaca, Francuza , Holanđana , Bošnjake zapadne da trebaju birati između dva kolonizatora Srba ili Hrvata . Nije sramota kad si kolonija Velike Britanije , Njemačke ili Francuske to su makar nekakve sile u Evropi . A biti dio sprkog sveta ili hrvatsko cveće je kao što se u narodu kaze od zla oca od gore matere.
Dakle jedan je izbor fizičko istrijebljenje Bošnjaka a drugi duhovno istrijebljenje kasnije. Ne brini, Hrvati se više ne furaju na duhovno istrebljenje Bošnjaka, ta zabluda nas je prošla.  Bošnjaci su ionako duhovno istrebljeni Hrvati i Srbi, tj. danas njihovi islamizirani mješanci. Tu floskulu duhovnog istrebljenja provlače kroz svoja postratna piskaranja, valjda nadahnuto Alijinom izjavom da će Srbi uzeti muslimanske živote, a Hrvati dušu. Uzimajući u obzir da su muslimani imali lijepo mjesto u hrvatskom društvu, možda ga je bilo strah da će se muslimani kao dio hrvatskog nacionalnog korpusa udaljiti od džamije i islama. Kako god, oni kao frakcija Hrvata bi u hrvatskom društvu prosperirali i razmnožavali se, do mjere da bi islam prožeo hrvatski nacionalni identitet. Ne, hvala. Neka se muče s nametnutim bošnjaštvom kojeg ionako ne žive, već takijaju jesu Bošnjaci, Bosanci ili nešto treće što će obuhvatiti bh. Hrvate pa i Srbe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 07 vel 2024, 08:41 |
|
|
Segrt Hlapic je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne brini, Hrvati se više ne furaju na duhovno istrebljenje Bošnjaka, ta zabluda nas je prošla.  Bošnjaci su ionako duhovno istrebljeni Hrvati i Srbi, tj. danas njihovi islamizirani mješanci. Tu floskulu duhovnog istrebljenja provlače kroz svoja postratna piskaranja, valjda nadahnuto Alijinom izjavom da će Srbi uzeti muslimanske živote, a Hrvati dušu. Uzimajući u obzir da su muslimani imali lijepo mjesto u hrvatskom društvu, možda ga je bilo strah da će se muslimani kao dio hrvatskog nacionalnog korpusa udaljiti od džamije i islama. Kako god, oni kao frakcija Hrvata bi u hrvatskom društvu prosperirali i razmnožavali se, do mjere da bi islam prožeo hrvatski nacionalni identitet. Ne, hvala. Neka se muče s nametnutim bošnjaštvom kojeg ionako ne žive, već takijaju jesu Bošnjaci, Bosanci ili nešto treće što će obuhvatiti bh. Hrvate pa i Srbe. Hastra Sandžakliju bilo da ne postanu Hrvatima, te im dadne hrvatsko tradicionalno prezime i okupatorski naziv za katolike kao povijesnu poveznicu sa srednjovjekovnom Bosnom. Jeben plan.
_________________ Neki od nas samo žele da vide kako svijet gori.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu" Postano: 22 ožu 2024, 00:14 |
|
|
Citat: Nije prošao niti jedan puni dan od članka Stava “Hoće li zbog ruskih prijetnji Amerika Bosnu i Hercegovinu isporučiti Srbiji?”, u kojem se tretira neobična srbofilna politika Sjedinjenih Američkih Država u kontekstu ruskog poticanja srbijanskih regionalnih apetita, a već su stigle i potvrde iznesene teze kako se “američka politika kreće upravo suprotno od preporuka pa umjesto da jača antiruski i antisrpski front pokušava sama namiriti apetite Beograda te tako pridobiti Srbiju na svoju stranu”.
Potvrde su stigle, nažalost, upravo od američkih bivših i trenutnih diplomata. Prvo je američki ambasador u Srbiji Christopher Hill izjavio kako je Srbija danas mnogo bliža NATO-u od Kosova, da bi zatim iznio svoje zadovoljstvo svakodnevnom američkom saradnjom s Vojskom Srbije, naročito zajedničkim vježbama i obukom.
Isti dan bivši američki diplomat i ambasador Organizacije za evropsku sigurnost i saradnju (OSCE) u Bosni i Hercegovini Jonathan Moore, gostujući na Al Jazzera Balkans, na pitanje voditeljice zašto su Sjedinjene Američke Države danas toliko verbalno žestoke ali djelima popustljive i tolerantne spram Dodika, kojeg su uostalom upravo oni napravili političkom činjenicom, sasvim direktno poručio da je Dodik politička realnost, prije svega zbog slabosti opozicije u manjem bh. entitetu. Na insistiranje voditeljice da objasni američku politiku Moore je takvu američku popustljivost i toleranciju nazvao “praktičnom”, da bi već u sljedećoj rečenici počeo da priča o Bošnjacima, tačnije o nedostatku “istinskog bošnjačkog državnika”, koji bi nalikovao Sulejmanu Tihiću, te problemu izostanka “bošnjačkog lidera koji bi našao praktičnu mogućnost za kompromis i napredak Bosne i Hercegovine”. /stav
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|