HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 kol 2026, 06:57.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 52 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu"
PostPostano: 29 sij 2024, 01:44 

Citat:
"Reis Kavazović je prije dvije godine Plenkoviću uručio jedan dokument u kojem je najvažnija rečenica bila – nemojte nas ostaviti 'srpskom svetu'", otkrio je emisiji Kompas RTV-a Herceg-Bosne novinar Večernjeg lista, blizak HDZ-u, Zoran Krešić komentirajući sastanak predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića i reisu-l-uleme Huseina ef. Kavazovića u Sarajevu, u ponedjeljak.

Vrh

Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu"
PostPostano: 29 sij 2024, 01:45 

Napunio pampers mitraljezac.

Vrh

Naslov: Re: "Reis Kavazović je Plenkoviću uručio dokument u kojem piše – nemojte nas ostaviti srpskom svetu"
PostPostano: 29 sij 2024, 01:51 

https://youtu.be/PxVa0_jUByM?t=815

Vrh

PostPostano: 29 sij 2024, 02:10 

Dobro su imali 2 opcije ponude...pre 2 g

DANAS kako se AV njima više NE ULIZUJE JAVNO...

Može se izvući poučak pod čiju su čizmu.

Nas zanimaju SAMO Srbi iz regijuna RS, CG.

Vrh

PostPostano: 29 sij 2024, 08:58 

Ne samo ostavit nego uz kokice gledat i uživat.

Jasno uz prethodno uzimanje našeg dila.

Vrh

PostPostano: 29 sij 2024, 10:19 

Kad ne bi vježbali "državu" nad Hrvatima u federaciji, bilo bi konstruktivnog dijaloga.
Ovako, nakon što su izjednačili Hrvate sa Srbima i gurali iste narative 20 godina, meni bi bilo neugodno tražiti išta od Hrvata. Tko ste nam vi? Samonametnuta smetnja.

Vrh

PostPostano: 29 sij 2024, 10:24 

Reis jedno priča, drugo misli, treće radi. Najsigurnije je to sve uzeti sa velikom rezervom.

1664 of 2558 - 65.05%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 29 sij 2024, 11:12 

Moguće da je uručen i nemojte nas ostavljati Zapadu dokument Vučiću.

Diplomacija ping pong loptice.

Vrh

PostPostano: 29 sij 2024, 16:19 

To bi bilo najljepše da završe tamo gdje i pripadaju.

Vrh

PostPostano: 30 sij 2024, 19:09 

Nemojte nas ostaviti srpskom svetu a u džamijama upute za kuću 2 za Bakira, 1 za Komšića..

Vrh

PostPostano: 30 sij 2024, 21:54 

Oni jesu islamski Srbi.

Kaj će nam?

Vrh

PostPostano: 30 sij 2024, 22:14 

Ceha je napisao/la:
Oni jesu islamski Srbi.

Kaj će nam?

Ali onda i njihova teritorija ide nama ako vec moramo da ih uzmemo. Vi ako ste bacili oko na celu FBiH onda i oni idu u paketu.

Vrh

PostPostano: 30 sij 2024, 22:44 

NSOS je napisao/la:
Ceha je napisao/la:
Oni jesu islamski Srbi.

Kaj će nam?

Ali onda i njihova teritorija ide nama ako vec moramo da ih uzmemo. Vi ako ste bacili oko na celu FBiH onda i oni idu u paketu.

Ne daj Bože, slobodno uzmite i njih i Trokutistan.

Vrh

PostPostano: 30 sij 2024, 22:54 

neretvanin je napisao/la:
Nemojte nas ostaviti srpskom svetu a u džamijama upute za kuću 2 za Bakira, 1 za Komšića..

Pravedna kazna za Komšića je isporuka islamista srpskom svetu. S nama mogu samo fini Bošnjaci, nositelji europskih vrijednosti.

Vrh

PostPostano: 31 sij 2024, 01:09 

NSOS je napisao/la:
Ceha je napisao/la:
Oni jesu islamski Srbi.

Kaj će nam?

Pa dat ćemo vam Sarajevo, Tuzlu i Goražde, a zauzvrat uzeti BL, Posavinu i Trebinje.
Takav je deal.

Vrh

PostPostano: 31 sij 2024, 01:56 

Ceha je napisao/la:
NSOS je napisao/la:

Pa dat ćemo vam Sarajevo, Tuzlu i Goražde, a zauzvrat uzeti BL, Posavinu i Trebinje.
Takav je deal.

Konačno neki racionalan prijedlog.

Vrh

PostPostano: 31 sij 2024, 10:14 

Josip Filipović je napisao/la:
Ceha je napisao/la:

Takav je deal.

Nije to vase da dajete, a srpski gradovi jos manje da uzimate, naravno sve su ovo presmesne bajke. Kako moze neko odrastao uopste ovo i da napise?

Vrh

PostPostano: 31 sij 2024, 10:47 

Šta tek neki tvoji sunarodnjaci pišu i zamišljaju stalno, prijatelju moj... Oni zamišljaju da je cili svit srpski. I pojedini to ozbiljno misle. :D

Vrh

PostPostano: 31 sij 2024, 10:49 

Kevin Panter je napisao/la:
Josip Filipović je napisao/la:

Nije to vase da dajete, a srpski gradovi jos manje da uzimate, naravno sve su ovo presmesne bajke. Kako moze neko odrastao uopste ovo i da napise?

Onda možemo jednostavno uzeti.

Nisu to srpski gradovi, nego gradovi sa današnjim Srbima.
Vi ste toliko svježe tu da postoje kronike o vašim doseljavanjima na katolički životni prostor, što bježanija od Turaka, što tursko-austrougarsko doseljavanje Vlaha, Cincara i manjim dijelom Srba.

Da su bar brojke Jasenovca koje kričite okolo točne pa ne bi uopće diskutirali.

Ja bi pristao na uvjete i ne bi srbovao u tom nerealnom scenariju jer će vam bioskopi bit puni Dara i vremenskih nepogoda.

Želite li reprizu? Dogodine u Banja Luci i slično? :utege

"Gotivim" diskrepanciju između vaših mitomanija i svojatanja i realnosti na terenu, tj. vašem općem narodnom slomu u bilo kakvom sukobu s Hrvatima.

Vrh

PostPostano: 31 sij 2024, 10:58 

Segrt Hlapic je napisao/la:

Vi ste toliko svježe tu da postoje kronike o vašim doseljavanjima na katolički životni prostor, što bježanija od Turaka, što tursko-austrougarsko doseljavanje Vlaha, Cincara i manjim dijelom Srba.

Ja bi pristao na uvjete i ne bi srbovao u tom nerealnom scenariju jer će vam bioskopi bit puni Dara i vremenskih nepogoda.

"Gotivim" diskrepanciju između vaših mitomanija i svojatanja i realnosti na terenu, tj. vašem općem narodnom slomu u bilo kakvom sukobu s Hrvatima.

pa ja mislim da ne mozete da uzmete, odnosno da budem iskren tom logikom Srbi mogu najvise da uzmu, puca nam ona stvar i za katolicki lebensraum i za papu i vatikan. Mi smo celu katolicku vojsku najurili 1914. bezali su kao zivotinje. Sto se tice ratnih desavanja iz 90-ih, jednostavno Srbija nije ucestvovala zbog Amerike i to je to, inace kamen na kamenu ne bi ostao. Lakse je kontrolisati manji isparcelisan prostor na Balkanu nego imati problem sa vecom drzavom, bila ona Jugoslavija ili Srbija, a takodje su ocekivali da budemo blizi Rusima nego njima. Interes Amerike je bio takav, mozda je sve to i logicno. Uglavnom, u takvom odnosu snaga mi smo 90-te vesto preziveli kako bi u promenjenim geopolitickim okolnostima uspeli da sve vratimo. Onda mozda skapiras zapravo sta je svojatanje, kad ti mitomanija dodje u dvoriste. Do tad lip pozdrav :)

Vrh

PostPostano: 31 sij 2024, 11:44 

Segrt Hlapic je napisao/la:

pa ja mislim da ne mozete da uzmete, odnosno da budem iskren tom logikom Srbi mogu najvise da uzmu, puca nam ona stvar i za katolicki lebensraum i za papu i vatikan. Mi smo celu katolicku vojsku najurili 1914. bezali su kao zivotinje. Sto se tice ratnih desavanja iz 90-ih, jednostavno Srbija nije ucestvovala zbog Amerike i to je to, inace kamen na kamenu ne bi ostao. Lakse je kontrolisati manji isparcelisan prostor na Balkanu nego imati problem sa vecom drzavom, bila ona Jugoslavija ili Srbija, a takodje su ocekivali da budemo blizi Rusima nego njima. Interes Amerike je bio takav, mozda je sve to i logicno. Uglavnom, u takvom odnosu snaga mi smo 90-te vesto preziveli kako bi u promenjenim geopolitickim okolnostima uspeli da sve vratimo. Onda mozda skapiras zapravo sta je svojatanje, kad ti mitomanija dodje u dvoriste. Do tad lip pozdrav :)

Puca i nama k za svetog Savu i SPC koju ste politički stvorili tek 1213. godine, nekih 165 godina nakon crkvenog raskola.
Tom logikom većinu Hrvatske, Bosne i Hercegovine i dio obalne Crne Gore možemo uzeti, a vi se hebite sa starom Hercegovinom u CG, istočnom Hercegovinom i Podrinjem gdje se sezali do dolaska Turaka.

To da Srbija nije učestvovala 90ih je još jedan novi coping mechanism?

Čuj, "vešto", "promenjene geopolitičke okolnosti". Gdje su te vještine? Jeste vratili geopolitičke okolnosti na staro? Sve što vidimo je Srbiju "ozračenu uranijumom" koja je van EU, a izgubila 500 000 ljudi zbog odlaska, kontrola samo 87% teritorija, medijalna plaća upola manja od hrvatske, odlazak na rad i u Hrvatsku.

Imali ste sreće u WW2, generalno ste dojahali na repovima konja pobjednika kako reče onaj Francuz.
Stali ste na pravu stranu pa je došlo vaše vrijeme privremenog begovanja.
Ali ne može gluplji voditi pametnijeg za ruku. Sve te zajednice južnih Slavena gdje politički centar njje Zagreb ili Ljubljana su bile osuđene na propast.

Podavljeni ste ko mačke u WW2 od strane Hrvata. Repriza je bila 90ih. Sve zasluženo nakon vaših svojatačkih i mitomanskih rabota koje su nam došle u dvorište. :)

Ukratko, scenarij je fiktivan. Ali povijest je pokazala u više navrata da vas Hrvati jako dobro uklanjaju kao prljavštinu sa svih površina.

Vrh

PostPostano: 31 sij 2024, 11:54 

Naravno da nije ucestvovala punim kapacitetom, jer kao sto rekoh ne bi ostao kamen na kamenu.

Vi nista ne mozete uzeti, ali bas nista, odnosno moje ubedjenje je da cete samo izgubiti, kao sto ce biti u BiH, i to ne od nas. Ali neka to vreme pokaze, necu da prejudiciram.

Nikakav ozraceni uranijum nije po Srbiji, to je iz getling topa GAU 8, na jurisnom avionu A10 koji je dejstvovao po KiM.... Sve si pomesao i ikompleksiran si jer podsvesno znas da lupetas i bojis se onoga o cemu govorim. Meni je banja, sto kazu Montenigersi, uzivancija. Toliko smo veliki da sav posao umesto mene ima ko da obavi, ja ne moram nista. Ti taj luksuz nemas, zato se vadi ausvajs.

Sav demografski gubitak u WW2 je nadoknadjen. Recimo nemacka operacija na kozari, tu je stradalo oko 66 000 srpskih civila. Iza nemaca idu muslimani i hrvati i ubijaju civile, tako ste jedino i mogli. Partizani su se osvetili koga su dohvatili u ratu i nakon njega. Danas vas nema na Kozari ni jednih, ni drugih, a Srba kao lista. Recimo Austro-Ugarska je naselila oko 200 000 katolika da budu administracija u BiH u periodu izmedju 1878. i 1914. uglavnom su to bili delovi danasnje Republike Srpske, i sam mozes da vidis kakva je situacija sa tim danas. Tako da, na tvom mestu ja bih stavio prst na celo, ne bih bio iskompleksiran.

Vrh

PostPostano: 31 sij 2024, 12:19 

Naravno da nije ucestvovala punim kapacitetom, jer kao sto rekoh ne bi ostao kamen na kamenu.

Vi nista ne mozete uzeti, ali bas nista, odnosno moje ubedjenje je da cete samo izgubiti, kao sto ce biti u BiH, i to ne od nas. Ali neka to vreme pokaze, necu da prejudiciram.

Nikakav ozraceni uranijum nije po Srbiji, to je iz getling topa GAU 8, na jurisnom avionu A10 koji je dejstvovao po KiM.... Sve si pomesao i ikompleksiran si jer podsvesno znas da lupetas i bojis se onoga o cemu govorim. Meni je banja, sto kazu Montenigersi, uzivancija. Toliko smo veliki da sav posao umesto mene ima ko da obavi, ja ne moram nista. Ti taj luksuz nemas, zato se vadi ausvajs.

Sav demografski gubitak u WW2 je nadoknadjen. Recimo nemacka operacija na kozari, tu je stradalo oko 66 000 srpskih civila. Iza nemaca idu muslimani i hrvati i ubijaju civile, tako ste jedino i mogli. Partizani su se osvetili koga su dohvatili u ratu i nakon njega. Danas vas nema na Kozari ni jednih, ni drugih, a Srba kao lista. Recimo Austro-Ugarska je naselila oko 200 000 katolika da budu administracija u BiH u periodu izmedju 1878. i 1914. uglavnom su to bili delovi danasnje Republike Srpske, i sam mozes da vidis kakva je situacija sa tim danas. Tako da, na tvom mestu ja bih stavio prst na celo, ne bih bio iskompleksiran.

Mi ne želimo uzimati, ne odgovara nam to, politički i ekonomski.
A možemo li? Nije peti korpus bio zaustavljen pred BL. :tank
Još ste nam preko Engleza otežali rat u isceniranom sukobu s Muslimanima.
Simpatično mi je kako me uvjeravaš da ne bio ostao kamen na kamenu, bogte 100 godina nas štedite, a širite transparente "dogodine, dogodine", predsjednik vam pokušava s migrantima doć do Jasenovca.

Ovo banja, luksuz ništa ne razumijem. Možda je to napisano srpsko-crkvenoslavenskim koji vam je bio jezik? Vi ste jeftina radna snaga u Hrvatskoj, za to vam treba ausvajs. Ima vas 20-40 000 svake godine tu, što iz Srbije, što iz BiH.

Stvarno od Srba nemam komplekse. Niti imaju kulturu, niti imaju književnost, turski vazali par stotina godina, pravo prve bračne noći, mali i onako ciganasto crni, slabiji u svakom pogledu.
Onako kako vi gledate Albance, mi gledamo vas. Imali ste nešto do Turaka, a s dolaskom njih ste ko propali odlikaši.

A osiromašeni uranijum je još jedna vaša balkan.info HappyTV vatikanska belosvetska zavera.

Turci dovukli Vlahe koji su došli na katolički lebensraum.
To što ste rastjerali Hrvate iz Posavine, vratilo vam se, u Hrvatskoj je od vas ostalo kulturno umjetničko društvo, ništa više. Mi ne kukamo o posavskim Hrvatima.

Generalno, ne znate muški podnijeti poraze, nego se opravdavate, integralne jednadžbe računate, snimate filmove, fabricirate brojke, ulazite u ulogu žrtve jako lako.

Ciganluk od naroda i takva mu je sudbina. Disciplina nula bodova. Iako moram reći u zadnje vrijeme kad dođem u Srbiju, kao da ste prihvatili da smo mi civilizacijski ispred vas, nema više potrebe za usporedbom i dosađivanjem mene o privatizaciji, dugovima i sličnim stvarima, ljudi kažu uvijek ste bili ispred nas i ja potvrdim i idem dalje, znajući da će me pitati što ću popiti kad sjednem uz more ovo ljeto doma.

Vrh

PostPostano: 31 sij 2024, 12:29 

Ne znam sta bi ti rekao... ne baratas pravim informacijama. Da zivis u Srbiji glasao bi za Nestorovica. Srbi gledaju na vas kao na osvojenu periferiju itd, sve granice su promenjive i bice uskoro promenjene ne toliko po etnickim linijama i istorijskim, mada ce imati etnicku i istorijsku podlogu, vec po geografsko-ekonomskim osnovama. Videces da ti se nece svideti haha. Srbi koji rade u HR isto to rade i u CG, idu sezonski na more, tako su i poceli u Hrvatskoj, presli iz CG. Vi ste turisticka destinacija, a ne ozbiljna drzava. Meni je ovo sve zanimljivo da citam, da se smejem, uz par piva ulaznica za jeftinu zabavu.

Vrh

PostPostano: 31 sij 2024, 12:34 

Ne znam sta bi ti rekao... ne baratas pravim informacijama. Da zivis u Srbiji glasao bi za Nestorovica. Srbi gledaju na vas kao na osvojenu periferiju itd, sve granice su promenjive i bice uskoro promenjene ne toliko po etnickim linijama i istorijskim, mada ce imati etnicku i istorijsku podlogu, vec po geografsko-ekonomskim osnovama. Videces da ti se nece svideti haha. Srbi koji rade u HR isto to rade i u CG, idu sezonski na more, tako su i poceli u Hrvatskoj, presli iz CG. Vi ste turisticka destinacija, a ne ozbiljna drzava. Meni je ovo sve zanimljivo da citam, da se smejem, uz par piva ulaznica za jeftinu zabavu.

Klinac iz Srbije se ulogirao na hercegbosna forum govoriti nama da je RH turistička destinacija, a ne ozbiljna država? :palacgore1

Mali, tacnu u ruke, uči kako se nosi pa najesen laži komšiluk da si se tri mjeseca kupao u Hrvatskoj.

Da nisam proveo vrijeme u toj siromašnoj njivi, rekao bi hajde. Daleko ste vi od države u odnosu na Hrvatsku. Da nema Bosne, bili bi školski primjer osmanske zabiti koja je jedino danas Turcima bitna zbog konekcije s Europom. Neka meni mojih 1200€ prosječne plaće i bezviznog odnosa s cijelim razvijenim svijetom, državljani trećeg svijeta ne mogu to razumijeti.

A granice su promjenjive naravno. Vidim po Albancima.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 52 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 34 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: