|
|
Stranica: 81/103.
|
[ 2572 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
volvoks
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 03:11 |
|
|
Šalili su se Crnogorci prije referenduma da čim proglase neovisnost ovo ulazi u Kotor http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 0/0b/JS_Hyūga%2C_Ise_Bay_01.jpg/1280px-JS_Hyūga%2C_Ise_Bay_01.jpg Navodno nikad nisu potpisali mir...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 03:12 |
|
|
doc je napisao/la: http://en.wikipedia.org/wiki/Russo-Japanese_War Vidi Belligerents na desno. Montenegro also declared war against Japan as a gesture of moral support for Russia out of gratitude for Russian support in Montenegro's struggles against the Ottoman Empire. However, for reasons of logistics and distance, Montenegro's contribution to the war effort was limited to the presence of Montenegrins serving in the Russian armed forces. Nas i Rusa...  Crna Gora inače nikad nije potpisala mir sa Japanom. Tehnički su još uvek u ratu. 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 03:13 |
|
|
Nije ni čudo što su se odvojili od ovih prekodrinskih jajara. Gdje su Srbi bili kad su se Crnogorci s Japancima tukli?
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 03:14 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ne znam šta imaš od tog ponosa kada bezveze uđeš u rat koji ne možeš dobiti, više mi liči na glupost i fanatizam. A ko te naucio da je bezveze...oni sto su pobedili... Procitaj pre Perl Harboura kako su ih Ameri stisli blokadom...naciju ciji opstanak zavisi od uvoza svega, od igle do lokomotive... oni su morali da se suprotstave, i junacki su izginuli, i posle toga su opet pokazali koliko mogu... Mi odavde tesko razumemo takav odnos prema svojoj zemlji, zato sto to nikad nismo imali, za nas je drzava vazna samo u nekim nacionalistickim natezanjima...inace je ne volimo... Japanci i Nemci, od njih se uci kako se voli svoja zemlja, i kad su najveci, i kad su u rusevinama, uvek su veliki...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 03:17 |
|
|
Bio je i onaj vic o prijedlogu crnogorske skupštine kako da riješe krizu u zemlji. Pa jedan predložio da objave rat Americi. Svi ga pogledaju. Kaže Japan objavio rat Americi, izgubio, postao druga ekonomska sila na svijetu. Njemačka objavila rat Americi, izgubila, postala najveća ekonomska sila u Europi. A digne se neki starac i pita: A tko garantuje da ćemo mi izgubiti rat? Moraš se diviti tom duhu najprvijeg među narodima zemaljskim. 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 03:18 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Ne znam šta imaš od tog ponosa kada bezveze uđeš u rat koji ne možeš dobiti, više mi liči na glupost i fanatizam. A ko te naucio da je bezveze...oni sto su pobedili... Procitaj pre Perl Harboura kako su ih Ameri stisli blokadom...naciju ciji opstanak zavisi od uvoza svega, od igle do lokomotive... oni su morali da se suprotstave, i junacki su izginuli, i posle toga su opet pokazali koliko mogu... Mi odavde tesko razumemo takav odnos prema svojoj zemlji, zato sto to nikad nismo imali, za nas je drzava vazna samo u nekim nacionalistickim natezanjima...inace je ne volimo... Japanci i Nemci, od njih se uci kako se voli svoja zemlja, i kad su najveci, i kad su u rusevinama, uvek su veliki... Da, Ameri su ih isprovocirali i navukli u rat. Inače, javna tajna je da je Ruzvelt bio obavešten da će Perl Harbur biti napadnut.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 03:19 |
|
|
doc je napisao/la: Bio je i onaj vic o prijedlogu crnogorske skupštine kako da riješe krizu u zemlji. Pa jedan predložio da objave rat Americi. Svi ga pogledaju. Kaže Japan objavio rat Americi, izgubio, postao druga ekonomska sila na svijetu. Njemačka objavila rat Americi, izgubila, postala najveća ekonomska sila u Europi. A digne se neki starac i pita: A tko garantuje da ćemo mi izgubiti rat? Moraš se diviti tom duhu najprvijeg među narodima zemaljskim.  
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 03:19 |
|
|
Leb pročitaj ona dva članka šta sam postavio. Na tu temu su.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 03:24 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Da, Ameri su ih isprovocirali i navukli u rat.
Inače, javna tajna je da je Ruzvelt bio obavešten da će Perl Harbur biti napadnut. I Amerima treba odati priznanje...preiskusno su odigrali... Izolacionizam, blokiras protivnika, on prvi udari...i sa oreolom zrtve pokrenes i ljude i industriju do druge galaksije...
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 03:28 |
|
|
Naravno, pa nisu oni džabe za tako kratko vreme postali najveća svetska sila u istoriji čovečanstva. Znaju ljudi znanje, mora im se priznati. Mada i imaju fantastičnu geostratešku poziciju, okeančine levo i desno, a gore pusta Kanada i dole drljavi Mehiko. Položaj iz snova.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 03:37 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Naravno, pa nisu oni džabe za tako kratko vreme postali najveća svetska sila u istoriji čovečanstva. Znaju ljudi znanje, mora im se priznati. Mada i imaju fantastičnu geostratešku poziciju, okeančine levo i desno, a gore pusta Kanada i dole drljavi Mehiko. Položaj iz snova. Slazem se... E sad pogledaj sta od svega toga imaju Japanci, i koliko su se dobro i cvrsto tukli za svaki vulkanski greben, Solomonska ostrva, Tarava, Ivo Jima, Okinava...sve one prasume Idokine, kako su Kineze oljustili ko bananu... Ogledni primer iz koga ponavljam, samo treba uciti...
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 03:54 |
|
|
Nebula je napisao/la: Čika Božo je napisao/la: Na stranu Usora, Žepče, područja oko Vareša, Brčkog i ostale enklave, ali očekivati da Hrvati pristanu na išta manje od cca. 25% teritorija je iluzorno Kakvih crnih 25%. Nisu Srbi dobili 49% onako slučajno. Nije to kontakt grupa naredila onako napamet. Srbi jesu bili većina prije rata na otprilike 49% BiH i određeno je da im toliko mora pripasti. Druga je stvar što je ovih 49% kvalitetnije nego onih 49% gdje jesu bili većina ali to je sad gotova priča. Poenta je da su Srbi dobili tačno onoliko postotaka BiH na koliko su bili većina. A ti bi sad 25% za Hrvate? Pa pogledaj na koliko posto su Hrvati bili većina prije rata pa se javi. Ukratko, 18% je maksimalno koliko možete dobiti za svoj entitet. E sad, tačno je da ste izgubili mnoge dijelove ali ste to više nego nadoknadili sa DGG. Bar što se postotka teritorija tiče. A što se tiče kvaliteta, ako dobijete cijeli Mostar dobili ste jack pot i puno kvalitetnijih 18% nego ste imali prije rata. A o tome da ste dobili cijelu Hrvatsku da ne pričamo. Nema većih megalomana i bezobraznika po ovim teritorijalnim pitanjima od Hrvata. Vi bi sve gdje ste živjeli 91 + cijelu Hrvatsku. Ovo sa 18%, to si pobrkao Hrvate i Muslimane? Pa, koliki je dio općine Tuzla kojeg drže muslimanska naselja? 15?  A za ovo iz 91 i RH, seli u Sandžak, imam feeling da te tamo jedva čekaju 
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 03:54 |
|
|
Otisli smo debelo u off, samo jos jedan detalj...
Skoro je bila emisija, kad im je u martu 2011 cunami sjebao nuklearku u Fukushimi, elitni odred za nuklearne katastrofe se tamo pojavio, da hladi reaktor...nema struje, preko stapa i kanapa su radili, sprecili novi Cernobil...
Mnogi su ozraceni, neki ubrzo umrli, znali su da idu u verovatnu smrt... niko nije odbio... za njih je duznost svetinja... da ne uradis ono sto nacija od tebe ocekuje, pa to je vrhunska sramota, mogao si posle toga samo u glavu sebi da pucas...
Pa kad postavimo pitanje zasto mi taljigamo u ovoj regiji od kad postojimo...zato sto to nemamo...zato imamo i ogromnu korupciju, zato svako mudo koje se dohvati nekog polozaja besomucno krade, zato sto se ne kaznjava neodgovornost nego se to smatra spretnoscu...
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 03:58 |
|
|
hinterland je napisao/la: Dobro Nebula razumi da je dobar dio nas odgojen tako da smatra da se hrvatske granice trebaju pomaknut na rijeku Drinu. JA to više ne smatram ali mnogi ne odustaju od toga. Koliko sam shvatio ti nam daješ cijeli Posavski, Hercegbosanski, Zapadnohercegovački kanton i HNK - Konjic i Jablanica. "Dao" nam je manje. PŽ je 0.5% HBŽ je 10% ZHŽ je 2.5% HNŽ je cca 8.5% Sveskupa 21.5% Konjic i Jablanica su 3%. Dakle to je 18.5%. Vjerojatno je računao i poneko mostarsko selo za zelene.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 03:59 |
|
|
Pantagana je napisao/la: mislio sam odgovorit nebuli ali nema smisla, ceha će to puno kvalitetnije odradit.  Hvala 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 04:03 |
|
|
Nebula je napisao/la: hinterland je napisao/la: Koliko sam shvatio ti nam daješ cijeli Posavski, Hercegbosanski, Zapadnohercegovački kanton i HNK - Konjic i Jablanica. Ako nema distrikta onda je to pravedno rješenje. Tako Hrvatski entitet dobija 9.553 km2 što je 18,7% Bosne i Hercegovine. I naravno zajedno sa Srbima i Bošnjacima dijeli Brčko distrikt. Time Hrvati dobijaju 19% BiH uključujući i cijeli Mostar koji vrijedi kao cijela srednja bosna zajedno. Srednja bosna je skup malih opština slabo naseljenih sa puno malih sela. Nikakve industrije, nikakvih resursa, jedno veliko ništa. Mostar vrijedi duplo više od cijele SB. Mislim da se to može vidjeti i po svim ekonomskim pokazateljima od izvoza pa nadalje. Dakle, odlučio si nam "dati" čak 19% ? Wau. Nudiš nam sve zapadno od Rame i "cijeli Mostar" ? Duplo wau. Slabiji si nego Alija. Prošeći. p.s. ekonomski pokazatelji? Čega, kasaba istočnog Mostara? Pa to ne vrijedi ni kao 1/1000 dio Viteza. Pogledaj malo koliko ima zelene na ovoj karti: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 1991_1.gif Mi smo velikodušni. Dat ćemo vam 2 % preko vaših 20%. S "velikim" gradovima. Samo naša ponuda neće trajat dovijeka.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 04:05 |
|
|
Nebula je napisao/la: Pantagana je napisao/la: mislio sam odgovorit nebuli ali nema smisla, ceha će to puno kvalitetnije odradit.  Bolje ti probaj pošto Cehu ignorišem kao što sam rekao. Čovjek se hvata svakog sela i seoceta. Kada nije većina u opštini a jeste u gradu onda je sveto slovo ko je većina u gradu a ne u opštini. Ako je u opštini a ne u gradu onda je to sveto slovo. Ako nije nigdje onda se poziva na istoriju ili da tu ima neki manastir. Izgubljen slučaj. Ekvivalent tome bi bio da ja tražim da Orašje, Odzak i Livno budu u Bošnjačkom entitetu jer su u tim gradovima (ne i opštinama) Muslimani bili većina 91-e. Eto dokle ide to ludilo. Najbolje ignorisati tipa. Nama naša sela, vama vaše kasabe. Što bi više? Žepče i Usora su hrvatske općine, to je realnost. U Odžaku, Orašju, Livnu ili Stocu ne može postojati ekonomski održiva muslimanska općina.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 04:07 |
|
|
Nebula je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Vama RS nama FBiH, gratis dobijete Brčko. Ja sam pak estetski osjetljiv pa mom umjetničkom oku smeta kifla. To treba popuniti. Znači da se dijelimo rijekom Vrbas a zatim rijekom Neretvom. Divota. Haha  Rijeka Bosna (+ park km istočno) i isto toliko km istočno (s tim da smo pohlepni i hoćemo i Trebinje  ) je granica. Al ne s vama već sa Srbima. Vi ste ionako ovdje već uskoro povijest...
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 04:08 |
|
|
licanhh je napisao/la: mi dajemo Muslimanima tri najveca grada u federaciji plus okolicu...to su neki 22 posto BiH. Muslimani koji vise od toga traze, kao nebula, zive neki velikobosnjacki san. to su velki fasisit i islamisti, a rijec "b@lija" ih najbolje opisuje. kao sto rijec cetnik najbolje opisuje ljude koji sanjaju karlobag-karlovac-virovitica. ako budu Muslimani previse trazili, ostat cu na nulu ko srbi u hrvatskoj Realno, i to im je previše. Kad smo predarežljivi 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 04:12 |
|
|
Nebula je napisao/la: licanhh je napisao/la: mi dajemo Muslimanima tri najveca grada u federaciji plus okolicu...to su neki 22 posto BiH. Muslimani koji vise od toga traze, kao nebula, zive neki velikobosnjacki san. to su velki fasisit i islamisti, a rijec "b@lija" ih najbolje opisuje. kao sto rijec cetnik najbolje opisuje ljude koji sanjaju karlobag-karlovac-virovitica. ako budu Muslimani previse trazili, ostat cu na nulu ko srbi u hrvatskoj Nemoj biti megaloman. Ne valja ti to u životu. I Srbi su bili megalomani kada su htjeli karlobag-karlovac-virovitica pa vidiš da im se nije isplatilo. Svakome onoliko BiH koilko je imao 91-e. Hrvatski etnički prostor 1991-e godine je iznosio 19% Bosne i Hercegovine. Nakon Daytona HVO je kontrolisao također 19% Bosne i Hervegovine. Dakle i treći entitet će obuhvatati 19% BiH i ne može biti nikako drugačije. A 19% BiH su HBŽ, ZHŽ, PŽ i HNŽ-Konjic i Jablanica + trećina Brčko distrikta. Pošteno brate da ne može biti poštenije. Ne valja biti megaloman. Netočno, netočno i netočno. Zamijenio si nas s muslimanima ?  Hrvatski etnički prostor je bio bliži 25% nego 20. HVO je 95 (nakon što je dao 5% Srbima da bi vi mogli imati cijelo Sarajevo i koridor za Goražde) kontrolirao preko 21% (to uključuje i Usoru i Ravne Brčko). Hrvatski etnički prostor nisu samo ove 3 i pol županije. Tu se potvrđuje muslimanski način razmišljanja, gdje smo mi većina samo za 1 (SBŽ), to je naše, a gdje ste vi većina, to ćemo podijeliti (HNŽ). Da ne spominjem hrvatske općine u ZDK-u.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 04:13 |
|
|
licanhh je napisao/la: sbz+hnz+zhz+hbz+psz+usora+zepce+vares/kraljeva sutjeska+brcko  To je 30% (s Brčkom 31), muslići padaju na 21.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 04:21 |
|
|
Nebula je napisao/la: doc je napisao/la: Pa uglavnom to što je držao HVO i hoćemo. Mogli bi se i vi vratiti na pozicije koje je držala sila nebeska dok HVO nije dao ono što je držao da vam se deblokira glavni grad. Fer je fer. To znači da ti staješ pred Banja Lukom. Mislim da će te Aga dočekati kruhom i solju. Vratite Matemmi Sarajevo fašisti! U Daytonu se dogovaralo, razmjenjivalo i kalkulisalo. I to ne samo po pitanju BiH (istočna Slavonija). Na kraju se dobilo što se dobilo i to je ovo:  Pa evo, nek treći i bude kao na toj karti ali to je opet 19% Bosne i Hercegovine. Toliko i "ja nudim" samo što te enklave mijenjamo za istočni Mostar. Sasvim realan i pošten prijedlog ali vi i na to vrištite. Što dovoljno pokazuje koliko ste zbunjeni. Hoćete 19% sa enklavama a bez Mostara a nećete 19% u kontinuitetu i sa Mostarom. Pa to je mazohizam. Na karti su Gojevići (to je ovo plavo selo na južnom dijelu fojničkog ratišta) prikazani pod ABiH. To je greška. Također, Zabrđe-Turija, enklava HVOa u Konjicu je prikazana prejužno. Obuhvaćala je ova 3 sela istočno/iznad gradića Konjica i dio ovih označenih planina. Here kod Rame isto nisu označene da su pod HVOom, kao ni ovo granično (najzapadnije) konjičko selo. Inače, mi smo za. Pravedno. Možete nam još vratiti pokoje selo, tipa sjever Vareša, Sutjesku, zapadnotravnička sela, jug Viteza i NTravnika, komad Fojnice, te komade Bugojna i Uskoplja. Prostore gdje su se Hrvati vratili, ili su jednostavno pusti. Ipak smo vam dali 5% BiH u Daytonu.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 04:24 |
|
|
Lebowski je napisao/la: doc je napisao/la: Pazi šta želiš. Još malo pa dolazi na pozornicu generacija kojoj je nacionalizam prirodniji nego izjest janje s lukom na staroj karlovačkoj na putu do mora.  Hinterland i volvoks su vaša buduća elita.  Prije bi rekao Zadar, Dudu, NoviSeer, MRSHO i još pokoji. Moja malenkost se ne bavi politikom. A ako to odlučim, leb najebali ste, to valjda znaš 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 04:29 |
|
|
Nebula je napisao/la: doc je napisao/la:  Možeš i estetski ljepšu kartu stavit. Tu smo stali jelte. Čisto da podsjetimo još jednom kakva ste vi nezahvalna mala govna. Može jedno hvala Hrvati? Moja isprika Matemmi. Pogriješili smo. Drugi put nećemo. Onda fino nacrtaj i istočnu Slavoniju u Srbiji. Za istočnu Slavoniju i za Odžak je Franjo mijenjao Mrkonjić grad a ne za okolinu Sarajeva. Okolinu Sarajeva je Alija dobio da odustane od Srebrenice i podrinja. A i Slobi je odgovaralo da Srbima iz Sarajeva naseli Brčko i podrinje. Ne kužim tu muslimansku opsesiju RH. Pomogneš, nahraniš, napojiš, a onda ti likovi djele zemlju? Jbg. s ovakvim političarima, Nebula, fino ste nagabusili  5% BiH je mijenjano za okolicu Sarajeva. Fino opisano u Holbrookovim memoarima. Trebala je federacija biti na više od 56%, ali se Alija nećkao, ameri napravili plakat, ušetao Slobo, vidio što je dao, tražio teritorij natrag. I onda su uzeli 5% oko Mrkonjića, a i muslimani su se morali odreći nekih teritorija koje su trebali dobiti. Osobno sumnjam da je Alija na taj način popušio Prijedor, Novi i Doboj, ali to nije nigdje rečeno u knjizi.
|
|
Vrh |
|
 |
Čika Božo
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 05:11 |
|
|
Malo mi je čudno... čitam o nekakvim "prijateljskim" dogovorima liberalnog Riječanina "Stipeta Mesića" Hinterlanda i malog Sandžaklije "Alije Srbina do '91 Izetbegovića" Nebuloze o podjeli hrvatskih područja u BiH, pa mi ovako pripitom dođe pomalo smiješno sve to...
No samo polako, ko šta bi naši zagorci rekli "tiha voda brege dere", niti Rim, a bogami niti hrvatski entitet u BiH neće biti izgrađen u jednom danu, ako će se politički mirno to moći ostvariti, super, ako ćemo morati biti mudžahedinima kost u grlu dugi period dok ne pokažu da "osmanlija dlaku mjenja, ali ćud nikad", opet dobro, ni prvi ni zadnji puta da se Hrvati moraju izboriti za svoja prava i teritorij.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], Tomba17 i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|