|
|
Stranica: 88/103.
|
[ 2572 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
doc
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 18 sij 2013, 13:58 |
|
|
Ma možeš mislit kako je njima BiH važna i jednima i drugima da njome nešto plaćaju. To je hobi nekim Saudijcima djelit love za džamije diljem svijeta, ali čisto sumnjam da SAD i SA pričaju o BiH.
Za slobodu se treba boriti.
A mi i dalje nekako očekjemo da će nam je netko dati na pladnju.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 18 sij 2013, 22:23 |
|
|
Najbolje bi bilo ukinut Federaciju.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 18 sij 2013, 22:46 |
|
|
hinterland je napisao/la: Najbolje bi bilo ukinut Federaciju. I napraviti šta umesto nje? Kaži do kraja to što hoćeš da kažeš.
|
|
Vrh |
|
 |
piškiću-kakiću
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 sij 2013, 00:12 |
|
|
Ne bi se trebalo ništa ni pravit umjesto federacije. Ovlasti koje je federacija imala podjeliti izmedju kantona i države (većinu ovlasti dati kantonima) i to je to… Umjesto 4 razine vlasti imali bi 3.
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 sij 2013, 01:27 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: hinterland je napisao/la: Najbolje bi bilo ukinut Federaciju. I napraviti šta umesto nje? Kaži do kraja to što hoćeš da kažeš. Prenijeti ovlasti na kantone (čiji bi se broj smanjio) i općine. ISta stvar s RS-om.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 sij 2013, 02:09 |
|
|
RS nema kantone. Unitarna država...
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 sij 2013, 14:44 |
|
|
FBIH i RS treba ukinuti i umjesto njih ostaviti kantone i općine. Nešto prema Cutillierovom planu.
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 sij 2013, 16:45 |
|
|
hinterland je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: I napraviti šta umesto nje? Kaži do kraja to što hoćeš da kažeš. Prenijeti ovlasti na kantone (čiji bi se broj smanjio) i općine. ISta stvar s RS-om. rs nema problema u funkcioniranju kao federacija, dakle nema ni potreba za promjenama, bar se tako meni čini....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 sij 2013, 16:52 |
|
|
osa je napisao/la: hinterland je napisao/la: Prenijeti ovlasti na kantone (čiji bi se broj smanjio) i općine. ISta stvar s RS-om.
rs nema problema u funkcioniranju kao federacija, dakle nema ni potreba za promjenama, bar se tako meni čini.... Nema veze, on bi to iz čistog gušta. Kuća časti. 
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 sij 2013, 16:54 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: osa je napisao/la: rs nema problema u funkcioniranju kao federacija, dakle nema ni potreba za promjenama, bar se tako meni čini....
Nema veze, on bi to iz čistog gušta. Kuća časti.  stara balkanska logika" ako je meni loše, hajde neka bude i tebi, bolje i to nego da je i meni dobro"....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 sij 2013, 17:01 |
|
|
hinterland je napisao/la: FBIH i RS treba ukinuti i umjesto njih ostaviti kantone i općine. Nešto prema Cutillierovom planu. Ne, to je prema Tolkinovom planu...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
piškiću-kakiću
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 sij 2013, 17:09 |
|
|
Meni se čini da je kasno raspravljati o unutarnjem uređenju. Pitanje svih pitanja je koji je smisao BiH kao države, kad jedan narod (kojih je bilo manje od 50% na zadnjem popisu) drže druga dva naroda kao taoce (koji su većina na 70% teritorije BiH).
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 sij 2013, 19:43 |
|
|
Metemma je napisao/la: hinterland je napisao/la: FBIH i RS treba ukinuti i umjesto njih ostaviti kantone i općine. Nešto prema Cutillierovom planu. Ne, to je prema Tolkinovom planu... Tolkin je bio pjesnik. 
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 sij 2013, 19:46 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Metemma je napisao/la: Ne, to je prema Tolkinovom planu...
Tolkin je bio pjesnik.  Tolkin je bio pejzažni arhitekt.
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 sij 2013, 19:50 |
|
|
RS je generator svega lošega u BIH. Kao prvo treba im ukinuti ovlasti i smanjiti teritorij. Obavezno izvaditi Srebrenicu i Kozarac iz te tvorevine. Rješenje BIH je u nacionalnom kantonima kao što je navedeno u Livanjskom pitanju. 3 bošnjačka, 3 srpska i 3 hrvatska kantona i Sarajevo kao zajednički kanton.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 sij 2013, 19:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ove ustaše i Dodrinaši iz Hrvatske pravo dosadni.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 sij 2013, 19:59 |
|
|
hinterland je napisao/la: RS je generator svega lošega u BIH. Kao prvo treba im ukinuti ovlasti i smanjiti teritorij. Obavezno izvaditi Srebrenicu i Kozarac iz te tvorevine. Rješenje BIH je u nacionalnom kantonima kao što je navedeno u Livanjskom pitanju. 3 bošnjačka, 3 srpska i 3 hrvatska kantona i Sarajevo kao zajednički kanton. Ja mislim da si ti dijete iz veze Nebule i Lebowskog.
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 sij 2013, 20:01 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
hinterland je napisao/la: RS je generator svega lošega u BIH. Kao prvo treba im ukinuti ovlasti i smanjiti teritorij. Obavezno izvaditi Srebrenicu i Kozarac iz te tvorevine. Rješenje BIH je u nacionalnom kantonima kao što je navedeno u Livanjskom pitanju. 3 bošnjačka, 3 srpska i 3 hrvatska kantona i Sarajevo kao zajednički kanton. Ti si slijep majke mi.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 sij 2013, 20:02 |
|
|
Entitete ovakve treba ukinut. Ostaviti nacionalne ustrojbene jedinice. A mene se okani. Play the game not the player.
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 sij 2013, 20:03 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Ti si slijep majke mi. Da li bi ti išao u Vukovar kao dio RSK?
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 sij 2013, 20:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zašto ovoga moderacija trpi ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 sij 2013, 20:06 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
hinterland je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Ti si slijep majke mi. Da li bi ti išao u Vukovar kao dio RSK? RSK ne postoji .Vrlo dobro ti kužiš stvari no provociraš iz samo tebi znanih razloga.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 sij 2013, 20:08 |
|
|
Musliman.
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 sij 2013, 20:10 |
|
|
Pa ja znam da ne postoji. Međutim što da su pobunjeni Srbi prihvatili Z4 plan? Onda bi postojala i bila zaštićena ustavom i sastavni dio RH kao što je RS sastavni dio BIH. Rs samim svojim postojanjem potiče nacionalizam kod Bošnjaka koji od FBIH žele napraviti svoj entitet kao što je RS ekskluzivno srpski.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 19 sij 2013, 20:12 |
|
|
Tako je, Srbi su krivi jer samim svojim postojanjem potiču nacionalizam kod Bošnjaka... gnusna balilogika...
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|