|
|
Stranica: 85/103.
|
[ 2572 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
volvoks
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 21:44 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Uvesti zabranu komentiranja podjele bosne onima koji nisu nogom kročili kroz istu. Barem neki nivo na forumu. Ljepše bi bilo da komentarišemo kako recimo Hrvatsku podijeliti. Dečko, kad si zadnji put napisao post u kojem ne pljuješ po Perecima??
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
HRHBVareš
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 21:46 |
|
|
Može ! Dvor na Uni za hrvatska potraživanja u Posavini, te Gunju za kompletnu SB.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 22:15 |
|
|
Gunja ide za Neum, to odgovara i nama i Bošnjacima... Hrvati dobivaju Neum, u BiH ulazi jednak broj Hrvata koliki je i izašao, a Bošnje pojačavaju utjecaju u Distriktu Brčko
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 22:16 |
|
|
licanhh je napisao/la: Muslimanska matematika: 1,5 mil. muslimana su 4 puta vise od 0,5 mil. hrvata u BiH 0,2-0,3 zive u USZ i nemaju nikakve veze (politicke, kulturne, fizicke) sa sarajevom znaci, 1,25 mil. trokutski muslimana su 4 puta vise od 0,5 mil. hrvata...  400.000 x 4 = 1.600.000 
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
licanhh
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 22:35 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2010, 19:12 Postovi: 670 Lokacija: Trokutistan
|
nekidan si reko da u BiH ima sve skupa NAJMANJE 3,5 mil
ovo gore su ti 2 mil. tko su to ostali (najmanje) 1,5mil. po tvome?
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 22:37 |
|
|
licanhh je napisao/la: nekidan si reko da u BiH ima sve skupa NAJMANJE 3,5 mil
ovo gore su ti 2 mil. tko su to ostali (najmanje) 1,5mil. po tvome? Dudu me ubijedio da ima manje od 3,5. Za razliku on nekih ja sam sposoban promjeniti mišljenje.
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
licanhh
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 22:43 |
|
|
Nebula je napisao/la: licanhh je napisao/la: nekidan si reko da u BiH ima sve skupa NAJMANJE 3,5 mil
ovo gore su ti 2 mil. tko su to ostali (najmanje) 1,5mil. po tvome? Dudu me ubijedio da ima manje od 3,5. Za razliku on nekih ja sam sposoban promjeniti mišljenje. iz konteksta zakljucuje ovo: dudu je te ubijedio da srba ima manje nego sto si mislio? (i naravno ono malo ostali)...ako si fulo srbe, po cemu zakljucujes da nefulas hrvate i muslimane? i, kolko BiH ima sada po tvome? 0,4 + 1,6 + ? + ? = ?
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 22:44 |
|
|
licanhh je napisao/la: Nebula je napisao/la: Dudu me ubijedio da ima manje od 3,5. Za razliku on nekih ja sam sposoban promjeniti mišljenje.
iz konteksta zakljucuje ovo: dudu je te ubijedio da srba ima manje nego sto si mislio? (i naravno ono malo ostali)...ako si fulo srbe, po cemu zakljucujes da nefulas hrvate i muslimane? i, kolko BiH ima sada po tvome? 0,4 + 1,6 + ? + ? = ? Ima koliko Dudu kaže. Pitaj ga.
|
|
Vrh |
|
 |
licanhh
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 22:48 |
|
|
u redu, ti ces dobro pasti na guzicu nakon popisa
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 07 sij 2013, 00:10 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Promijenite bar naslov teme. "U Studenom 2013-e, ako doživi toliko".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 07 sij 2013, 00:12 |
|
|
Nebula je napisao/la: Ceha je napisao/la: mi smo za. Pravedno.
Evo da ne bude kako Bošnjaci nisu za dogovore pristajemo da bude tako.  (da se i dalje pravimo da ti i ja odlučujemo). 20% BiH za Hrvatski entitet kako god okreneš. Kada su vam draže te enklave od cijelog Mostara neka bude tako. Ja predlagao rješenje da se sutra možete odcjepiti a ti navro na ovo sa enklavama gdje se ne možete odcjepiti. Jebem ti Mensu i ko je izmisli  Hrvati ne žele rušenje BiH, samo svoj dio i što manje posla s vama. Fronta (uz par izmjena o kojima sam pričao) i to je ok (a više je od 20%). Svakom Hrvatu je milijardu puta draže neko zabito hrvatsko selo nego vaše kasabice (bilo da su u istočnom Mostaru, bilo da su bilo gdje drugdje). Nosite si to i pustite nas na miru. Znaš onu, ne želimo što je tuđe 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 07 sij 2013, 00:14 |
|
|
licanhh je napisao/la: Rata nece biti. Hrvati polako poklapaju/poklopili su (ekonomski, demografski) vazne strateske opcine...stolac, mostar, rame, fojnica, uskoplje, SBZ. Sve ide svome redomi i bozijem putem Kao što rekoh  A pazi, još nisu ni počele veće seobe (ekonomske) muslimana. Kad to malo više krene, molit će nas da dobiju i 22%. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 07 sij 2013, 00:16 |
|
|
Čika Božo je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Ja mislim da je Čika ožo Srbočetnik koji glumi Hrvata. Griješiš... srbočetnici, oni islamizirani su ti Alija iz Šumadije i Nebuloza sa Sandžaka... za tebe neznam, pošto si iz Tuzle, možda si naša davno islamizirana peta kolona... Jakub je napisao/la: S grohotom se smijem.  Nego, reci ti meni, sta je bilo kada si se probudio? Kad se probudio... Arif Heralić umro od gladi... a muslimani bježe iz BiH trbuhom za kruhom... -------------------------------------------------------- Btw. ljudi manite se nekakvih gluposti o oružanom sukobu, to se može dogoditi samo ako muslimani krenu u otvoreni ekstremizam i agresiju (tipa srpska balvan revolucija u Hrvatskoj), do tako nečega predstoji nam samo krvava politička borba. Eh da, netko je rekao da je muslimana 4 puta više u BiH, na njihovu veeeliku žalost ima ih jedva 3 puta više... i to na otprilike 25% teritorija cijele BiH. 22% Bez Vareša i Sutjeske 21.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 07 sij 2013, 00:17 |
|
|
Nebula je napisao/la: Čika Božo je napisao/la: Eh da, netko je rekao da je muslimana 4 puta više u BiH, na njihovu veeeliku žalost ima ih jedva 3 puta više... i to na otprilike 25% teritorija cijele BiH. Vidim da si poČetnik u ovim stvarima pa da ti malo pomognem. Hrvati su većina na 20% BiH (teritorija koju je držao HVO nakon Daytona). Bošnjaka jeste 4 puta više od Hrvata u BiH i većina su na 31% BiH (teritorija koju je držala Armija BiH nakon Dayton). Sve je ovo više puta utvrđeno i zaista više nema smisla ponavljati neistine. Ali ti si novi pa ne znaš. 31? Pobjegla ti 10ak više  Ak odbiješ i srpski petrovac, Muslimani padaju na 20%.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 07 sij 2013, 00:18 |
|
|
licanhh je napisao/la: Muslimanska matematika: 1,5 mil. muslimana su 4 puta vise od 0,5 mil. hrvata u BiH 0,2-0,3 zive u USZ i nemaju nikakve veze (politicke, kulturne, fizicke) sa sarajevom znaci, 1,25 mil. trokutski muslimana su 4 puta vise od 0,5 mil. hrvata...  Po njima je 5/17=1/3. Što više reći ? 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 07 sij 2013, 00:20 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Jakub je napisao/la: A vas i Srba ima dvesta meleona bre! Nema dvesta meleona ali ima sasvim dovoljno da svoja arabofilstva i velikobošnjačenje upražnjavate isključivo na strogo definisanoj teritoriji koja vam je data. 23% tzv. biH je sasvim dovoljan okvir za upražnjavanje tih mahinacija, barem po meni mada poštujem i drugačija promišljanja  22, gospodine Aga, 22. A ako im maknemo vaš Petrovac i naš Vareš-Sutjesku, 20.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 07 sij 2013, 00:21 |
|
|
hinterland je napisao/la: Vidljivo je da ovaj Čika Božo je Srbin.  Mislim da nema Hrvata s ovako radikalnim stavovima. To što su neki Bošnjaci porijeklom Hrvati ne mijenja na činjenici da se oni mogu izjašnjvati kako hoće, pogotovo danas kada nacija nije samo etnička već i politička kategorija.  Momak 20, svakim tvojim postom je sve vidljivije da si muslić 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 07 sij 2013, 00:23 |
|
|
hinterland je napisao/la: Što danas drže Hrvati? Posavski kanton, kanton 10, Zapadnohercegovački, Hercegovačko-neretvanski - Konjic, Jablanica i istočni Mostar. U srednjoj Bosni imamo Kiseljak, Kreševo, Dobretiće, Žepče i Usoru. To je negdje 19%. Mislim da Bošnjaci drže 32% danas. Imaš potpuno pravo, Muslić. Muslimani drže cijelu SBŽ, pola HNŽa, Žepče i Usoru, a za par godina će i Beč biti vaš. Jbt, kako će neke ljude razbuditi ovaj nadolazeći popis. Će bit onda "20% patriota"? 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 07 sij 2013, 00:24 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Uvesti zabranu komentiranja podjele bosne onima koji nisu nogom kročili kroz istu. Barem neki nivo na forumu. Ljepše bi bilo da komentarišemo kako recimo Hrvatsku podijeliti. A onima koji su letjeli nad njom ? 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 07 sij 2013, 00:26 |
|
|
BBC je napisao/la: Promijenite bar naslov teme. "U Studenom 2013-e, ako doživi toliko". Nakon rezultata popisa slijedi; kmeeee 101. dženosajd, krećemo na mostarski scenarij 
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 07 sij 2013, 01:07 |
|
|
Ceha, možeš li malo češće biti na forumu, ružno izgleda kada se pojaviš u ponoć i zaredaš 17 postova zaredom. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 07 sij 2013, 01:10 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ceha, možeš li malo češće biti na forumu, ružno izgleda kada se pojaviš u ponoć i zaredaš 17 postova zaredom.  Dobro da si izbrojio ;) Bojim se da će mi trebati klon 
|
|
Vrh |
|
 |
Čika Božo
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 07 sij 2013, 01:13 |
|
|
Ceha je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Ceha, možeš li malo češće biti na forumu, ružno izgleda kada se pojaviš u ponoć i zaredaš 17 postova zaredom.  Dobro da si izbrojio ;) Bojim se da će mi trebati klon  Razumljivo, kada onaj troll Kikiriki sa forum.hr stalno priča gluposti, moj savjet, okani se budale, taj je gori od svih ovih sa herceg-bosne zajedno, išao bih ja korekcionirati tamo, ali mi se neda trošit vrijeme na idiota.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 07 sij 2013, 01:17 |
|
|
Ceha je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Ceha, možeš li malo češće biti na forumu, ružno izgleda kada se pojaviš u ponoć i zaredaš 17 postova zaredom.  Dobro da si izbrojio ;) Bojim se da će mi trebati klon  Iz najboljih namjera. Kada neko vidi toliko postova zaobiđe a neprocjenjivo blago u tvojim postovima mu promakne slučajno.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 07 sij 2013, 01:18 |
|
|
Čika Božo je napisao/la: Ceha je napisao/la: Dobro da si izbrojio ;) Bojim se da će mi trebati klon  Razumljivo, kada onaj troll Kikiriki sa forum.hr stalno priča gluposti, moj savjet, okani se budale, taj je gori od svih ovih sa herceg-bosne zajedno, išao bih ja korekcionirati tamo, ali mi se neda trošit vrijeme na idiota. Ma, čovjek je kao Mujo iz viceva, zna nasmijat s vremena na vrijeme, a i daje dobar pregled s kakvim sve idiotima posla imamo  Ali da, u zadnje vrijeme ga sve više preskačem. Jednostavno se ne isplati.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|