|
|
Stranica: 22/103.
|
[ 2572 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 02:56 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: O čem mi ovdje pričamo ? U Pakistanu je bilo 20% Hindusa, sad ih nema ni 3%. U Libanonu 50% kršćana, sad ih je jedva 25-30%. Islam je pošast, nešto kao kuga. Jedino karantena, kao u Gazi, a ako se proseru, onda udri po njima od raketa do atomske bombe. Možda, ali ne s ovim bosanskim muslimanima  Oni uskoro idu za EU, a natalitet im je već sad umro. Znaš koja je općina s najvećim natalitetom u BiH? Posušje. Pa onda razmisli malo.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 02:57 |
|
|
Malo vas ponijelo ovo crtanje mapa...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 02:58 |
|
|
Ibar je napisao/la: Na stranu naših želja no nekako se bojim da će Žepče i Usora izvisiti odnosno ostati tu gdje jesu. Sa Zenicom. Daj Bog da sam u krivu. Dečki malo optimizma opet trebamo imat u pravu ste. A Čova i Ljubo trebaju shvatit da se nama nikud ne žuri već da ˝Sarajevu˝ gori pod nogama. Dakle ako nemožemo isposlovat dobru ponudu zajedno sad Dodom blokiramo i idemo :samo sabura: taktikom hrabro naprijed do popisa i bolje ponude  Krivo ti se čini. Točka. Mi smo u boljoj poziciji, za promjenu imamo adute, pa uživajmo malo (napokon).
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 03:00 |
|
|
Metemma je napisao/la: Malo vas ponijelo ovo crtanje mapa... De nabaci koju iz srpskog ugla  Slobodno kažeš kako ti misliš da bi trebalo i/ili moglo ovo ispast. Jer sve se vrti oko toga gdje će šta završit kaj ne ?
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 03:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Metemma je napisao/la: Malo vas ponijelo ovo crtanje mapa... Ceha se rascrtao. Neke druge ponese drugarstvo i pravljenje države sa Amarikancima, Angelinom, Mesićem i Čedomirom. Nema od svega toga ništa, samo sabur i Varta će sve dublje tonuti ekonomski. Baš sam radoznao da vidim kako će se Sarajevo ponašati kad bankrot države dođe. I to se rijetko doživi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 03:02 |
|
|
Icebreaker je napisao/la: Da se nadovežem na ono o spajanju s Bihaćem, mislim da tu Muslimani imaju field day jer Srbima mogu dat Goražde u zamjenu i Brčko (svoj dio) jer i Srbi moraju spajat. Zauzvrat dobiju onaj džep oko Mrkonjića i vjerojatno Istočno Sarajevo. Mislim da bi i Srbi i Muslimani odmah potpisali nešto tipa ovoga :  Mi bi tu očito popušili i zato mislim da će bit puno natezanja oko SB jer Muslimanima bez tog dijela sve pada u vodu, nemaju kompaktnu cjelinu. Zato mislim da će tu bit nekog pretumbavanja i mijenjanja (Jablanica, Konjic) za naše općine po SB i probati naći nekakvo rješenje koje je prihvatljivo za oba naroda. Nebula, to je moja karta stara par godina Ovo nije sve, muslimani bi izgubili i Gradačac i još neke rubove, a dobili i Doboj i Teslić i još neke sitnice. Ta karta je vlažni muslimanski san. U Hercegovini je muslimanska politika umrla. A SBŽ je prevažan za nas da bi vas tu pustili. A, realno i Bihać vam je već pomalo izgubljen.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 03:03 |
|
|
Nebula je napisao/la: Stalno spominjete kako je PŽ u diskontinuitetu. Ali ona NIJE DOGOVORENA da bude u diskontinuitetu. Niko normalan ne dogovara takve stvari. Ona je dogovorena da bude povezana cjelina:  Ali u Daytonu je RS dobila većinu te teritorije i ovo što je ostalo je ispalo u diskontinuitetu. Ali to niko nikad nije tako planirao. Sada se vi nadate da će neko namjerno dogovoriti kantone u diskontinuitetu i možda i hoće ali to će biti prvi put da se takvo što dogovori. PŽ nije dobar primjer da se to već jednom dogovorilo jer nije. Opet moja karta. PŽ je dogovorena u Daytonu i znalo se kome će što ići (u koju županiju). Dakle, opet si demantirao sam sebe 
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 03:05 |
|
|
Ibar je napisao/la: Metemma je napisao/la: Malo vas ponijelo ovo crtanje mapa... De nabaci koju iz srpskog ugla  Slobodno kažeš kako ti misliš da bi trebalo i/ili moglo ovo ispast. Jer sve se vrti oko toga gdje će šta završit kaj ne ? Ne mislim ništa posebno, još ne znam ni za koga navijam  Ali mislim da neće biti tog prekrajanja županija & općina u skorije vrijeme, posebno ne u smislu stvaranja nekih novih ili trećeg entiteta...
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 03:05 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Ceha je napisao/la: Hrobatos, što je tebi? Prvo, nema predaje ni Žepča ni Usore. Drugo, povijesno bitni djelovi Visokog? Kraljevski grad ti je Bobovac u vareškoj općini. Da u hrvatski entitet (ne županiju) uđu Kreševo, Kiseljak, Busovača, Vitez, NTravnik i Uskoplje, Fojnica bi se našla okružena sa svih strana. 10km prema konjicu kaj bi bili muslimani je planina. Nema odustajanja od Žepča i Usore, što ti je? Odžak i Orašje isto nedamo. O čemu ti pričaš pobogu? Prije ćemo Srbima dat Drvar za ostatak Posavine i poneko granično selo. Granice se mogu povući gdje ih se može braniti. dakmo Posavinu za Travnik, Fojnicu i nešto još od SB, jer što dublje uđemo u trbuh Bosne, svi smo sigurniji. Sava je prirodna granica, i tu neki prcvonjci od općina ne igraju ulogu, na stranu emocije. A i Posavljaci su ispali pizde na kub, ko ih jebe, stalno kuakju o izdaji. Prvo, zašto bi muslimani htjeli te ostatke ostataka? Drugo, imaš krivo oko granica. Pogledaj Ilok ili Trst. Treće, bez obzira na sve gledamo državne interese. Posavina je zaleđe Županji i Brodu. Nije baš za otpisati.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 03:06 |
|
|
@Ceha kako to misliš da im je Bihać izgubljen?
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 03:06 |
|
|
BBC je napisao/la: Baš sam radoznao da vidim kako će se Sarajevo ponašati kad bankrot države dođe. I to se rijetko doživi. Isto kao što se Grčka ponaša? Ne vidim baš da se dijele?  Ima i siromašnijih zemalja u Africi pa se opet ne dijele. Umiru od gladi i još da im bude do podjela. Mnogo se ti uzdaš u siromaštvo. A zaboravljaš da su u evropi siromaštva često dovodila do socijalnih revolucija kojima se onda etničko pitanje stavljalo u stranu a socijalno pitanje isticalo. Gladnom je nebitna etnička pripadnost. Ono što se može prije desiti je da siromašni iz oba entiteta ukinu entitete u nekoj velikoj revoluciji. Jer tada se ne pita za naciju. Potrebno je samo da pojavi neki novi Tito 
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 03:07 |
|
|
BBC je napisao/la: Metemma je napisao/la: Malo vas ponijelo ovo crtanje mapa... Ceha se rascrtao. Neke druge ponese drugarstvo i pravljenje države sa Amarikancima, Angelinom, Mesićem i Čedomirom. Nema od svega toga ništa, samo sabur i Varta će sve dublje tonuti ekonomski. Baš sam radoznao da vidim kako će se Sarajevo ponašati kad bankrot države dođe. I to se rijetko doživi. Sve ok, volim crtati karte. Samo reci, je li i jedna riječ koju sam rekao bila pogrešna? A i muslići zaslužuju znati kaj ih čeka Mislim da od Staljingrada nije viđena gluplja politika od ove bosanskih muslimana. Mujo iz viceva je deset kategorija iznad njih 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 03:07 |
|
|
Tito je mrtav Nebula. Neće vaskrsnut iako nije proboden glogovim kolcem 
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 03:08 |
|
|
Ceha je napisao/la: Icebreaker je napisao/la: Da se nadovežem na ono o spajanju s Bihaćem, mislim da tu Muslimani imaju field day jer Srbima mogu dat Goražde u zamjenu i Brčko (svoj dio) jer i Srbi moraju spajat. Zauzvrat dobiju onaj džep oko Mrkonjića i vjerojatno Istočno Sarajevo. Mislim da bi i Srbi i Muslimani odmah potpisali nešto tipa ovoga :  Mi bi tu očito popušili i zato mislim da će bit puno natezanja oko SB jer Muslimanima bez tog dijela sve pada u vodu, nemaju kompaktnu cjelinu. Zato mislim da će tu bit nekog pretumbavanja i mijenjanja (Jablanica, Konjic) za naše općine po SB i probati naći nekakvo rješenje koje je prihvatljivo za oba naroda. Nebula, to je moja karta stara par godina Ovo nije sve, muslimani bi izgubili i Gradačac i još neke rubove, a dobili i Doboj i Teslić i još neke sitnice. Ta karta je vlažni muslimanski san. U Hercegovini je muslimanska politika umrla. A SBŽ je prevažan za nas da bi vas tu pustili. A, realno i Bihać vam je već pomalo izgubljen. Malo si pobrkao? Obraćas se meni a citiraš Icebreakera?
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 03:08 |
|
|
Tito je državu koju je zatekao izdijelio dodatno, što je vodilo njenom kraju i raspadu. Beware of what you wish...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 03:09 |
|
|
Grčka nije u bankrotu. A svakako je naseljena većinom Grcima. I Jugoslavija bi izdržala duže da se nije ekonomski sjebala. Ili da je bio samo jedan narod u njoj.
Novi Tito bi vam pozatvarao sve političare koji puno džamije posjećuju. Pa takav scenario nije moguć u BiH.
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 03:09 |
|
|
Ceha je napisao/la: Nebula je napisao/la: Stalno spominjete kako je PŽ u diskontinuitetu. Ali ona NIJE DOGOVORENA da bude u diskontinuitetu. Niko normalan ne dogovara takve stvari. Ona je dogovorena da bude povezana cjelina:  Ali u Daytonu je RS dobila većinu te teritorije i ovo što je ostalo je ispalo u diskontinuitetu. Ali to niko nikad nije tako planirao. Sada se vi nadate da će neko namjerno dogovoriti kantone u diskontinuitetu i možda i hoće ali to će biti prvi put da se takvo što dogovori. PŽ nije dobar primjer da se to već jednom dogovorilo jer nije. Opet moja karta. PŽ je dogovorena u Daytonu i znalo se kome će što ići (u koju županiju). Dakle, opet si demantirao sam sebe  PŽ je dogovorena u Washingtonu i to gore je karta Washigtonskog sporazuma. Po Washigtonskom sporazumu PŽ nije bila u diskontinuitetu dakle nikad nije dogovoren kanton u diskontinuitetu. Na kraju je ispao takav jer se u Daytonu nije dobilo više.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 03:10 |
|
|
Ibar je napisao/la: @Ceha kako to misliš da im je Bihać izgubljen? Ibar, kaj misliš što će biti s tim komadom zemlje kad RH uđe u EU. Koliko od njih može dobiti HR državljanstvo (pazi, većini su im stričevi i tate bili ujaci) i što će se dogoditi tamo? Komad zemlje u kojem je natalitet umro skupa s ekonomijom.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 03:11 |
|
|
Nebula je napisao/la: BBC je napisao/la: Baš sam radoznao da vidim kako će se Sarajevo ponašati kad bankrot države dođe. I to se rijetko doživi. Isto kao što se Grčka ponaša? Ne vidim baš da se dijele?  Ima i siromašnijih zemalja u Africi pa se opet ne dijele. Umiru od gladi i još da im bude do podjela. Mnogo se ti uzdaš u siromaštvo. A zaboravljaš da su u evropi siromaštva često dovodila do socijalnih revolucija kojima se onda etničko pitanje stavljalo u stranu a socijalno pitanje isticalo. Gladnom je nebitna etnička pripadnost. Ono što se može prije desiti je da siromašni iz oba entiteta ukinu entitete u nekoj velikoj revoluciji. Jer tada se ne pita za naciju. Potrebno je samo da pojavi neki novi Tito  U Grčkoj žive Grci. Koji ubrzano sele iz Grčke. Što misliš koja sudbina čeka Bošnjakistan? Ovo s Titom je 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 03:11 |
|
|
Ceha je napisao/la: BBC je napisao/la: Ceha se rascrtao. Neke druge ponese drugarstvo i pravljenje države sa Amarikancima, Angelinom, Mesićem i Čedomirom. Nema od svega toga ništa, samo sabur i Varta će sve dublje tonuti ekonomski. Baš sam radoznao da vidim kako će se Sarajevo ponašati kad bankrot države dođe. I to se rijetko doživi. Sve ok, volim crtati karte. Samo reci, je li i jedna riječ koju sam rekao bila pogrešna? Ne znam. Ne zamaram se toliko time do popisa. Ne treba žuriti, bar ne sad kad je presudno vrijeme za Hrvate.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 03:12 |
|
|
Nebula je napisao/la: Ceha je napisao/la: Nebula, to je moja karta stara par godina Ovo nije sve, muslimani bi izgubili i Gradačac i još neke rubove, a dobili i Doboj i Teslić i još neke sitnice. Ta karta je vlažni muslimanski san. U Hercegovini je muslimanska politika umrla. A SBŽ je prevažan za nas da bi vas tu pustili. A, realno i Bihać vam je već pomalo izgubljen. Malo si pobrkao? Obraćas se meni a citiraš Icebreakera? Scusi, mea culpa 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 03:13 |
|
|
Nebula je napisao/la: Ceha je napisao/la: Opet moja karta. PŽ je dogovorena u Daytonu i znalo se kome će što ići (u koju županiju). Dakle, opet si demantirao sam sebe  PŽ je dogovorena u Washingtonu i to gore je karta Washigtonskog sporazuma. Po Washigtonskom sporazumu PŽ nije bila u diskontinuitetu dakle nikad nije dogovoren kanton u diskontinuitetu. Na kraju je ispao takav jer se u Daytonu nije dobilo više. I jednog i drugog su sredili Amerikanci. Pa 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 03:14 |
|
|
BBC je napisao/la: Ceha je napisao/la: Sve ok, volim crtati karte. Samo reci, je li i jedna riječ koju sam rekao bila pogrešna?
Ne znam. Ne zamaram se toliko time do popisa. Ne treba žuriti, bar ne sad kad je presudno vrijeme za Hrvate. Svejedno, dobro je malo podgrijat atmosferu 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 03:15 |
|
|
BBC je napisao/la: Grčka nije u bankrotu. A svakako je naseljena većinom Grcima. I Jugoslavija bi izdržala duže da se nije ekonomski sjebala. Ili da je bio samo jedan narod u njoj.
Novi Tito bi vam pozatvarao sve političare koji puno džamije posjećuju. Pa takav scenario nije moguć u BiH. Jesi ih  Ceha je napisao/la: Ibar je napisao/la: @Ceha kako to misliš da im je Bihać izgubljen? Ibar, kaj misliš što će biti s tim komadom zemlje kad RH uđe u EU. Koliko od njih može dobiti HR državljanstvo (pazi, većini su im stričevi i tate bili ujaci) i što će se dogoditi tamo? Komad zemlje u kojem je natalitet umro skupa s ekonomijom. Znači vrijeme je da vratimo Tursku Hrvatsku od Sulje Veličanstvenog  nedavno sam baš na nekoj temi istakao kako je Tuđman mogao uzet Banja Luku da je htio ali nije napravio je bolan kompromis no upravo taj teritorijalni diskontinuitet Muslimanskih teritorija je glavni faktor zašto nas neće i nemogu ignorirati jel čak i da nas poklope u S.Bosni nekim čudom opet ostaje Mrkonjić kojeg Srbi nedaju ni za živu glavu a tu je i DGG u kojem Muslimana ni za lijek  vidimo po Nebulinim upisima da je njima glavni cilj spojit se s Bihaćem. Ko da i sami znaju da ako ne uspiju da Bihać ode k Zagrebu  Bravo Ceha 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 24 stu 2012, 03:17 |
|
|
Ibar je napisao/la: BBC je napisao/la: Grčka nije u bankrotu. A svakako je naseljena većinom Grcima. I Jugoslavija bi izdržala duže da se nije ekonomski sjebala. Ili da je bio samo jedan narod u njoj. Novi Tito bi vam pozatvarao sve političare koji puno džamije posjećuju. Pa takav scenario nije moguć u BiH. Jesi ih  Ceha je napisao/la: Ibar, kaj misliš što će biti s tim komadom zemlje kad RH uđe u EU. Koliko od njih može dobiti HR državljanstvo (pazi, većini su im stričevi i tate bili ujaci) i što će se dogoditi tamo? Komad zemlje u kojem je natalitet umro skupa s ekonomijom. Znači vrijeme je da vratimo Tursku Hrvatsku od Sulje Veličanstvenog  nedavno sam baš na nekoj temi istakao kako je Tuđman mogao uzet Banja Luku da je htio ali nije napravio je bolan kompromis no upravo taj teritorijalni diskontinuitet Muslimanskih teritorija je glavni faktor zašto nas neće i nemogu ignorirati jel čak i da nas poklope u S.Bosni nekim čudom opet ostaje Mrkonjić kojeg Srbi nedaju ni za živu glavu a tu je i DGG u kojem Muslimana ni za lijek  vidimo po Nebulinim upisima da je njima glavni cilj spojit se s Bihaćem. Ko da i sami znaju da ako ne uspiju da Bihać ode k Zagrebu  Bravo Ceha  Upravo tako Popušili su žešće 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|