|
|
Stranica: 7/9.
|
[ 221 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bobanovski
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:09 |
|
|
Hrvatska vojska sutra treba ući u BiH u svrhu "zaštite BiH" a ne pripojenja HRHB niti oslobođenja HRHB.
Treba ponavljati da smo "prijatelj BiH" koji uvode europske vrijednosti i tražiti neku 5 kolonu među Muslimanima koja bi surađivala s nama protiv ostatka sunarodnjaka, takve bi mogli lako naći.
Sve to naravno u kordinaciji s gospodinom Dodikom
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:09 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Diablo je napisao/la: Neke naše je mržnja prema islamu totalno zaslijepila. Razvaljivanje nakarade u ovom trenutku je kao da ubijete vola zbog par kila mesa. Ja bi umro od jada i tuge da se ovo sutra raspadne, da muslimani dobiju drzavu na 30% bih, a znamo svi kud ih voda dugorocno nosi...  Ti tuguj i nosi cvjeće na grob. Tvoja osobna stvar.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:11 |
|
|
Imam prijedlog za vas pojedince. Ajte vi lepo na Klix forum pa njima tamo obrazložite da postanu normalni da se Varta ne raspadne. Svratite svako 3 mjeseca pa nam javite kako vam ide.
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
|
|
Muslimani su rušitelji BiH a ne Hrvati, Muslimanima smeta ovako uređena BiH a ne Hrvatima.
Druga je stvar što je tu bio kriminalac Inzko koji je lažirao izvještaje i što je MZ dvolična.
Hrvatska samo treba lobirati za istinu prema EU, ništa više ni manje a Muslimani vanjsku politiku nemaju. Puniti ih defetizmom, pojačavati iseljavanje i boriti se protiv terorizma
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Mi bi bili razumni kada bi radili u korist takvih kao što si ti, a koji su većina u Hrvatskoj. Jel ti to ozbiljno? Konstantno obrazlažeš da su tvoje ideje ispravne činjenicom da će štetiti nama. Razlog da tvoji sunarodnici ostanu zlostavljana supruga Muslimana pravdaš da bi, ako se odvoje od njih, to išlo nama u korist. Imperativ je što više nama naštetiti, a ne uraditi nešto za svoju braću koju ste naterali u brak sa Muslimanima. Znači mi treba da budemo razumni prema nekima koji su toliko bolesni da im je bitnije da naštete nama, nego da pomognu svojima? E pa, izvini što smo nerazumni. Najveća srbijanska podvala Hrvatima svih vremena nije ni Izdaja Vukovara ni izdaja Posavine nego upravo to što svi do jednog tu proturate... a to je da mi žrtvujemo BiH Hrvate kako bi naštetili vama, Srbija na Uni, bla bla bla.... i na žalost BiH Hrvati su to zagrizli. Pazi ti njih mi bi trebali gledati kako vi pravite veliku Srbiju i još pljeskati.  Sabotirati ćemo vas na svakom ali doslovno svakom koraku. Zato što je u našem interesu da pročetnička podivljala SANU 3 Srbija ostane što manja, nerazvijena i slaba. BiH Hrvati su naš 1. i najvažniji geopolitički cilj, i Hrvatska radi sve što može da ih ojača, posebno Bosanske Hrvate koji su malobrojni a nama su geostrateški najvažniji. Da smo htjeli samo otrgnuti komad zemlje za podebljanje kifle mogli smo davnih dana, Alija nudio i moljakao Tuđmana 2 puta.
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:13 |
|
|
Stalno nas vrijeđa. Kao mi smo glupi i Srbi nam mogu podvaliti šta hoće.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:16 |
|
|
BiH Hrvati shvataju da ne može da dođe do proširene Hrvatske, ako istovremeno ne dođe do proširene Srbije. A tebi proširena Srbija toliko smeta da te nije sramota da tražiš od njih da ostanu u položaju u kojem jesu, samo da ne bi došlo do nje, bez obzira što je to i u vašem interesu. Bolest.
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:18 |
|
|
weasel je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Mi bi bili razumni kada bi radili u korist takvih kao što si ti, a koji su većina u Hrvatskoj. Jel ti to ozbiljno? Konstantno obrazlažeš da su tvoje ideje ispravne činjenicom da će štetiti nama. Razlog da tvoji sunarodnici ostanu zlostavljana supruga Muslimana pravdaš da bi, ako se odvoje od njih, to išlo nama u korist. Imperativ je što više nama naštetiti, a ne uraditi nešto za svoju braću koju ste naterali u brak sa Muslimanima. Znači mi treba da budemo razumni prema nekima koji su toliko bolesni da im je bitnije da naštete nama, nego da pomognu svojima? E pa, izvini što smo nerazumni. Najveća srbijanska podvala Hrvatima svih vremena nije ni Izdaja Vukovara ni izdaja Posavine nego upravo to što svi do jednog tu proturate... a to je da mi žrtvujemo BiH Hrvate kako bi naštetili vama, Srbija na Uni, bla bla bla.... i na žalost BiH Hrvati su to zagrizli. Pazi ti njih mi bi trebali gledati kako vi pravite veliku Srbiju i još pljeskati.  Sabotirati ćemo vas na svakom ali doslovno svakom koraku. Zato što je u našem interesu da pročetnička podivljala SANU 3 Srbija ostane što manja, nerazvijena i slaba. BiH Hrvati su naš 1. i najvažniji geopolitički cilj, i Hrvatska radi sve što može da ih ojača, posebno Bosanske Hrvate koji su malobrojni a nama su geostrateški najvažniji. Da smo htjeli samo otrgnuti komad zemlje za podebljanje kifle mogli smo davnih dana, Alija nudio i moljakao Tuđmana 2 puta. Majmune naporan si, nikakva SANU Srbija. Srpska je više Srbija od Srbije, interes Tuđmana koji je nije skratio i kojem je odgovaralo da ako m2 ne ide Hrvatima ide Srbima. Manje terorističkih kampova i ekstremizma, ponižavanje pickoustog ili Vulina je više stvar zabave. Tako je i sutra, ako ne ide nešto nama neka ide Srbima a ne talibanima. Tuđman je bio vizionar 50 godina ispred svog vremena, ti s druge strane živiš u 20 stoljeću.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:20 |
|
|
BBC je napisao/la: Stalno nas vrijeđa. Kao mi smo glupi i Srbi nam mogu podvaliti šta hoće. Osim što smo retardirani, još mislimo kako nas Srbi vole. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1320 of 2558 - 51.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:24 |
|
|
Naravno da ne voliš Srbe niti vjeruješ ali ne želiš terorističke kampove niti ovu tzv naciju koja želi svoj poraz od Srba naplatiti na nama.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:25 |
|
|
30 crnih godina jebavanja sa muslimanijom. 30 godina u zajedničkoj državi sa Srbima !!?? I oni bi da mi i dalje saburamo jer im se pričinjava da su Srbi blizu Zagreba.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:25 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: BiH Hrvati shvataju da ne može da dođe do proširene Hrvatske, ako istovremeno ne dođe do proširene Srbije. A tebi proširena Srbija toliko smeta da te nije sramota da tražiš od njih da ostanu u položaju u kojem jesu, samo da ne bi došlo do nje, bez obzira što je to i u vašem interesu. Bolest. Nemoj se praviti glup ne stoji ti. Nije isto tražiti raspad ( danas) kada možeš dobiti 15% BiH i mrvice plus proširenu Srbiju i đamahiriju na kučnom pragu ili raspad kada Hrvati objektivno mogu progutati 25% , 30% BiH ili čitavu Federaciju. A BiH Hrvati ne saburaju radi nas pereca, saburaju radi sebe, radi ostatka svojih sunarodnjaka koje treba utrpati u Hrvatsku a danas to nije izgledno. Nego reci ti meni, zašto vi Srbi patite Kosovske Srbe i ne dogovorite podjelu Kosova? Ha?Baš bi im bilo lijepo sa vama a vi ste licemjerli i žrtvujete njih radi svojih megalomanskih ambicija? Smeta vam proširena Albanija toliko da patite svoj vlastiti narod? Znam se i ja praviti blesav 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:26 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Naravno da ne voliš Srbe niti vjeruješ ali ne želiš terorističke kampove niti ovu tzv naciju koja želi svoj poraz od Srba naplatiti na nama. Nejasan si. Šta mi da radimo ? Da im budemo dadilje ?
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:27 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Naravno da ne voliš Srbe niti vjeruješ ali ne želiš terorističke kampove niti ovu tzv naciju koja želi svoj poraz od Srba naplatiti na nama. "naciju koja želi svoj poraz od Srba naplatiti na nama". Nisu krivi Srbi jer su muslimani naopaki. Oni su jednostavno naopaki. Ništa muslimani ne žele naplatiti. Oni jednostavno hoće sve sebi. Da su kojim slučajem pobijedili Srbe, samo bi jače i ranije navalili na Hrvate. Ako bi osvojili 100% BiH, samo bi tražili more, slobodan prolaz, Ploče, Pelješac, "jer je to njihovo" a ti si fašist ako im ne daš.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1320 of 2558 - 51.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:32 |
|
|
BBC je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Naravno da ne voliš Srbe niti vjeruješ ali ne želiš terorističke kampove niti ovu tzv naciju koja želi svoj poraz od Srba naplatiti na nama. Nejasan si. Šta mi da radimo ? Da im budemo dadilje ? Mislim na suradnju s Dodikom u oduzimanju svih alata BiH Muslimanima koji su rušitelji BiH. Odbijanjem izbornog imamo svako pravo proglasiti ih teroristima i separatistima a onda mi povlačimo granice prema njima gdje mi želimo.
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:34 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Naravno da ne voliš Srbe niti vjeruješ ali ne želiš terorističke kampove niti ovu tzv naciju koja želi svoj poraz od Srba naplatiti na nama. "naciju koja želi svoj poraz od Srba naplatiti na nama". Nisu krivi Srbi jer su muslimani naopaki. Oni su jednostavno naopaki. Ništa muslimani ne žele naplatiti. Oni jednostavno hoće sve sebi. Da su kojim slučajem pobijedili Srbe, samo bi jače i ranije navalili na Hrvate. Ako bi osvojili 100% BiH, samo bi tražili more, slobodan prolaz, Ploče, Pelješac, "jer je to njihovo" a ti si fašist ako im ne daš. Isto je bilo i u ratu, tražili su poklapanje hrvatskih općina u srednjoj Bosni jer su ih Srbi očistili pa su tražili svoj teritorij. Nestanak BiH treba biti naš cilj, trebamo ih provocirati da ne prihvate nikakav izborni i povući granice. Vjerujem da i zadnji HDZ-ovac više ne vjeruje u MZ i zapad
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:35 |
|
|
Ne možeš im oduzeti pravo veta i blokade. I kakva korist od države koja nikako ne funkcionira. Nekad se mislim kao da ste dobili nešto u glavu pa kratku pamet imate. Spavate i da ga jabeš nejasni su mi vaši misaoni procesi. Još manje mi jasni kad vidim da se furate da bi vi mogli druge narode istakijati i prevariti.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:37 |
|
|
weasel je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: BiH Hrvati shvataju da ne može da dođe do proširene Hrvatske, ako istovremeno ne dođe do proširene Srbije. A tebi proširena Srbija toliko smeta da te nije sramota da tražiš od njih da ostanu u položaju u kojem jesu, samo da ne bi došlo do nje, bez obzira što je to i u vašem interesu. Bolest. Nemoj se praviti glup ne stoji ti. Nije isto tražiti raspad ( danas) kada možeš dobiti 15% BiH i mrvice plus proširenu Srbiju i đamahiriju na kučnom pragu ili raspad kada Hrvati objektivno mogu progutati 25% , 30% BiH ili čitavu Federaciju. A BiH Hrvati ne saburaju radi nas pereca, saburaju radi sebe, radi ostatka svojih sunarodnjaka koje treba utrpati u Hrvatsku a danas to nije izgledno. Nego reci ti meni, zašto vi Srbi patite Kosovske Srbe i ne dogovorite raspad? Ha? Baš bi im bilo lijepo sa vama a vi ste licemjerli i žrtvujete njih radi svojih megalomanskih ambicija? Bolesno? Znam se i ja praviti blesav  Naša država je pokušala da trguje sa teritorijom KiM. Da za sever i RS prizna ostatak KiM. Dobili smo odjeb od MZ. I sad saburamo jer nisu prihvatili naš predlog, ali barem u BiH imamo državu i možemo komotno da čekamo, dok vi imate jako neizvesnu budućnost tamo. I ti predlažeš da Hrvati BiH saburaju da ne bi došlo do odvajanja RS, koje će se svakako jednog dana desiti. To je nepovratan istorijski proces. Dok kod vas nije, stvari su još uvek neizvesne. Inače, nas apsolutno boli tuki da li ćete vi uzeti ništa ili celu FBiH, apsolutno nam je svejedno. Dok si ti u panici da se RS odvoji. Zašto je to tako, ajde neću da budem psihijatar...
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:38 |
|
|
Ne vjeruje nitko u BiH. Čak i da svi počmu vjerovat sad i surađivat, nema joj spasa više. Demografska i ekonomska kataklizma je neminovna. Prekasno je iza išta. Ja osobno samo smatram da ćemo lakše izvuć sve što želimo za 5 , 10 god kad im još 200 000 mladih ode i da Hrvatska dobi Rafale i balističke rakete nego danas. Ipak u hipotetskom scenariju možemo i danas
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:41 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne možeš im oduzeti pravo veta i blokade. I kakva korist od države koja nikako ne funkcionira. Nekad se mislim kao da ste dobili nešto u glavu pa kratku pamet imate. Spavate i da ga jabeš nejasni su mi vaši misaoni procesi. Još manje mi jasni kad vidim da se furate da bi vi mogli druge narode istakijati i prevariti. Zašto se praviš glup? Kakvo oduzimanje alata? Odakle tebi da sam ja za opstanak BiH koju nitko doslovno ne želi? Muslimani tebi žele oduzeti sve alate od doma naroda pa do Predsjedništva, kakve ti blokade imaš? Praktički bi Hrvati bili manjina, nema nikakve šanse da Muslimani prihvate izborni koji bi zacimentirao prava Hrvata zauvijek a odbijanjem izbornog možemo povući i granice gdje mi želimo. Oni sigurno idu na sve ili ništa, demografski su pukli i treba biti spreman na to
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:44 |
|
|
Muslimani bi radije prihvatili rat nego izborni, oni ne žele nikakvu BiH nego kalifat što veći pod njihovom kontrolom.
Nitko ne želi tzv BiH, Muslimanima je služila za demografsko poklapanje SB kao i ostatka države, sada nakon ulaska Hrvatske u EU i donošenjem izbornog to se mijenja.
Njihova verzija BiH završava tamo gdje završava vlast Islama pa ne vidim zašto pričamo o tzv BiH.
Muslimani ne žele BiH, ne žele je ni Srbi a ni Hrvati.
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:44 |
|
|
Carmello je ovdje potpuno u pravu. Lasica takija da je za neko čekanje. On upravo to želi što Karmelo piše. Žrtvovat BiH Hrvate da Srbi ne dođu na Unu, a već su tamo. Ne znam u čemu je razlika? Moć će vojne baze tamo gradit, jedino to, ali koliko su oni opasni nama, opasni smo i mi njima. Taj zapadni krak zabijen u Hrvatsku i okružen Hrvatskom sa svih strana je u većoj opasnosti od nas nego mi od njega. Ako se boji za ''jadni'' Zagreb, Udaljenost Srbije i Zagreba bi bila jednaka kakva je danas Hrvatske i Beograda. Kostajnica - Zagreb 80km Ilok - Beograd 90 km
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:46 |
|
|
Karmelo, nećemo se više raspravljati ako nastaviš s podvalama, sabur u BiH nije zbog RS, tamo nas nema niti išta možemo.
Sabur je zbog FBiH, ja sam to već posebno naglasio ali ti se praviš blesav.
I naravno da vam je MZ odbila taj prijedlog, da se teritorijalni problem jedne države rješava preko leđa druge. Tko je to ponudio s vaše strane je stvarno genijalac. Možda bi prihvatili da ste samo tražili Sjever Kosova... i to veliko možda...
A moja panika sa RS-om je kao tvoja panika s Kosovom, naprirodna kolonizatorska kvazidržava u povijesnom srcu drugog naroda.
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
|
|
Čak je paranoik spominjao Izrael/Gazu paralele ako je Srbija na Uni. Kao Srbi će nas gađat raketama
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
|
|
Ko odbija reforme izbornog zakona ? Uljudite se, niste na komentarima Večernjeg lista.
Kažem ti da će Varta ostati ista nakarada. Jedna imalo zdrava država je puno više od jebenog izbornog zakona. A država sa 3 naroda koji se mrze, i 3 različite religije, je sve osim zdrava.
Nekako lažete sami sebe da će se muslimani promjeniti ako ih izborni zakon sputava. Saburate da će vrijeme izliječiti sve. Koja jebena naivnost, ne mogu vjerovati.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|