|
|
Stranica: 8/9.
|
[ 221 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Flamel
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:47 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 2226 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Rika sv Vida je napisao/la: Carmello je ovdje potpuno u pravu. Lasica takija da je za neko čekanje. On upravo to želi što Karmelo piše. Žrtvovat BiH Hrvate da Srbi ne dođu na Unu, a već su tamo. Ne znam u čemu je razlika? Moć će vojne baze tamo gradit, jedino to, ali koliko su oni opasni nama, opasni smo i mi njima. Taj zapadni krak zabijen u Hrvatsku i okružen Hrvatskom sa svih strana je u većoj opasnosti od nas nego mi od njega. Ako se boji za ''jadni'' Zagreb, Udaljenost Srbije i Zagreba bi bila jednaka kakva je danas Hrvatske i Beograda. Kostajnica - Zagreb 80km Ilok - Beograd 90 km Nikakva Srbija na Uni neće predstavljati opasnost ako bude ispunjen jedan uvjet-da područje SBŽ dođe pod hrvatsku kontrolu.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:51 |
|
|
BBC je napisao/la: Ko odbija reforme izbornog zakona ? Uljudite se, niste na komentarima Večernjeg lista.
Kažem ti da će Varta ostati ista nakarada. Jedna imalo zdrava država je puno više od jebenog izbornog zakona. A država sa 3 naroda koji se mrze, i 3 različite religije, je sve osim zdrava.
Nekako lažete sami sebe da će se muslimani promjeniti ako ih izborni zakon sputava. Saburate da će vrijeme izliječiti sve. Koja jebena naivnost, ne mogu vjerovati. BiH nije država nego protektorat MZ koji Muslimani ne žele, Muslimanima protektorat završava tamo gdje je njihova vlast tj mrze 78 posto BiH. Izborni je najbitniji u svemu jer više nebi mogli okupirati dom naroda i takijati o tzv BiH. Ne postoji nikakva šansa da izborni prihvate i ići će definitivno na rušenje Ustava tzv BiH a isti je bitan i u protektoratima. Mi nemamo izbora, moramo rušiti govno do kraja prvo zbog bandita Inzka koji je lažirao izvještaje UN-u.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 19:55 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Prihvatit će izborni, naravno. Samo će to nazivati svojim imenima da im bude lakše. Izgubili ste štih za praćenje situacije u Varti. nemate više osjećaj, zato prekomjerno bombardirate sa teorijama.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 20:02 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Mi nemamo izbora, moramo rušiti govno do kraja prvo zbog bandita Inzka koji je lažirao izvještaje UN-u. Jesi ti ozbiljan ? Zvučiš kao satira.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 20:11 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: "naciju koja želi svoj poraz od Srba naplatiti na nama".
Nisu krivi Srbi jer su muslimani naopaki. Oni su jednostavno naopaki. Ništa muslimani ne žele naplatiti. Oni jednostavno hoće sve sebi. Da su kojim slučajem pobijedili Srbe, samo bi jače i ranije navalili na Hrvate. Ako bi osvojili 100% BiH, samo bi tražili more, slobodan prolaz, Ploče, Pelješac, "jer je to njihovo" a ti si fašist ako im ne daš.
Isto je bilo i u ratu, tražili su poklapanje hrvatskih općina u srednjoj Bosni jer su ih Srbi očistili pa su tražili svoj teritorij. Tako sam i ja mislio, i to je bila priča hrvatskih medija, ali kasnije sam shvatio da nije bila istinita. Primijeti ove povećane riječi. Dobije se dojam kao Srbi su krivi za muslimanske zločine. Kao, Srbi su im oteli njihovo, pa su oni morali negdje nadoknaditi. To je traženje opravdanja za muslimane. Razlog je taj što Hrvati nikako nisu mogli vjerovati što muslimani rade, pa su zaključili sigurno su krivi Srbi. Ali pretpostavimo da ih nisu Srbi očistili iz RS. Recimo da je bilo suprotno i da su muslimani očistili Srbe i imaju svoj teritorij. Zar misliš da bi onda muslimani dali Hrvatima što traže? Ne bi, isto bi napali ako dobiju priliku.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1320 of 2558 - 51.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 20:14 |
|
|
BBC je napisao/la: Diablo je napisao/la: Neke naše je mržnja prema islamu totalno zaslijepila. Razvaljivanje nakarade u ovom trenutku je kao da ubijete vola zbog par kila mesa. Ja bi umro od jada i tuge da se ovo sutra raspadne, da muslimani dobiju drzavu na 30% bih, a znamo svi kud ih voda dugorocno nosi...  Ti tuguj i nosi cvjeće na grob. Tvoja osobna stvar. Ajde ajde , znaš da nisam dodrinas. Strpi se još samo 5-6 godina da se ocisti sbz te da postanemo većina u hnz. Ništa vise... Kad smo mogli jest govna zadnjih 30 godina, šta fali torti sljedecih 5 
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 20:16 |
|
|
I šta od toga. Nijednom narodu ne možeš oduzeti konstitutivnost. Rješenja su nezgodna, ali je i problem veliko sranje. Ko nije dorastao problemu i strah ga je izgubit će puno više. Povijest je najbolja učiteljica što se dogodi kad meteš pod tepih.
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 20:19 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Uđem na Temu da vidim o čemu se radi kad - opet Frey cvili o "Velikoj Srbiji" "na Uni"... Najgore je što mnogi i dalje ne razumeju ko je i šta je on pa polemišu sa njim vrteći se u krug kao hrčkovi u točku, rasipajući Energiju... a stvar ne može biti prostija, bukvalno dete da isprati nekoliko njegovih postova može da - kao na bojanci gde se spajaju tačkice - sklopi sliku... tačkicu A (Drina) laganim potezom olovke spojiš sa tačkicom B (Boka) te produžiš dok vrh olovke ne dodirne tačku C (Vojvodina), ... i, šta imamo, koja je slika, kakva je Dijagnoza, sa kim imamo posla, šta je Frey: 1. Velikohrvatski suludnjak, "DoKrfaš" 2. Srbomrzac 3. Posvećenik, preciznije "po Cvećenik". Ali tu nije kraj: totalni je Licemer... a uz to, kao šlag na tortu, lika obuzela sasvim i ŠizoFreynija:  A višnja na šlag je otvoreno pozivanje na NEPRIJATELJSKO delovanje: weasel je napisao/la: Pazi ti njih mi bi trebali gledati kako vi pravite veliku Srbiju i još pljeskati. Sabotirati ćemo vas na svakom ali doslovno svakom koraku. Zato što je u našem interesu da pročetnička podivljala SANU 3 Srbija ostane što manja, nerazvijena i slaba. Takvim ponašanjem samo može isprovocira ODGOVOR - a tada će da histerično vrišti o "napadu Srba" i "Velikosrpskom delovanju"... Takvi uvek naprave teško sranje - evo i kod mene on sve više utvrđuje mišljenje da se treba sa Muslimanima nekako dogovoriti jer oni makar ne nastoje kao Frey da Srbe svedu na okolinu Beograda...Što se tiče same Teme: pa, a ko vama brani da reuspostavite Imperiju? Ah, da, vidi mene - pa da bi nešto REUSPOSTAVIO to je najpre moralo nekad da POSTOJI... 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 20:20 |
|
|
weasel je napisao/la: Karmelo, nećemo se više raspravljati ako nastaviš s podvalama, sabur u BiH nije zbog RS, tamo nas nema niti išta možemo.
Sabur je zbog FBiH, ja sam to već posebno naglasio ali ti se praviš blesav.
I naravno da vam je MZ odbila taj prijedlog, da se teritorijalni problem jedne države rješava preko leđa druge. Tko je to ponudio s vaše strane je stvarno genijalac. Možda bi prihvatili da ste samo tražili Sjever Kosova... i to veliko možda...
A moja panika sa RS-om je kao tvoja panika s Kosovom, naprirodna kolonizatorska kvazidržava u povijesnom srcu drugog naroda. Mi nemamo paniku od Kosova. Mi se ne osećamo ugroženi od Kosova. Mi pizdimo što su nam Ameri okupirali 12% teritorije, ali ne osećamo se ugroženo. Mi se ne bi osećali ugroženi kada bi vi uzeli celu FBiH, jebe nam se. A ti se osećaš ugrožen, ti imaš paniku. Tu je razlika.
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 20:32 |
|
|
BBC je napisao/la: I šta od toga. Nijednom narodu ne možeš oduzeti konstitutivnost. Rješenja su nezgodna, ali je i problem veliko sranje. Ko nije dorastao problemu i strah ga je izgubit će puno više. Povijest je najbolja učiteljica što se dogodi kad meteš pod tepih. Racunam da će raspad fbih ići po zupanijama pa zbog toga. Također kad postanemo većina u hnz onda imamo represivni sustav pod kontrolom a to znači neometan povratak naših u konjic kao i neometano pumpanje fiktivnih jer ce valjat suhog zlata kad dodje trenutak
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
Vrh |
|
 |
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 20:40 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: weasel je napisao/la: Karmelo, nećemo se više raspravljati ako nastaviš s podvalama, sabur u BiH nije zbog RS, tamo nas nema niti išta možemo.
Sabur je zbog FBiH, ja sam to već posebno naglasio ali ti se praviš blesav.
I naravno da vam je MZ odbila taj prijedlog, da se teritorijalni problem jedne države rješava preko leđa druge. Tko je to ponudio s vaše strane je stvarno genijalac. Možda bi prihvatili da ste samo tražili Sjever Kosova... i to veliko možda...
A moja panika sa RS-om je kao tvoja panika s Kosovom, naprirodna kolonizatorska kvazidržava u povijesnom srcu drugog naroda. Mi nemamo paniku od Kosova. Mi se ne osećamo ugroženi od Kosova. Mi pizdimo što su nam Ameri okupirali 12% teritorije, ali ne osećamo se ugroženo. Mi se ne bi osećali ugroženi kada bi vi uzeli celu FBiH, jebe nam se. A ti se osećaš ugrožen, ti imaš paniku. Tu je razlika. Puno puta sam čuo Srbe da govore da će Šiptari doći do Niša i slično. Pa i u vezi Vojvodine ima strahova.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 20:51 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Mi nemamo paniku od Kosova. Mi se ne osećamo ugroženi od Kosova. Mi pizdimo što su nam Ameri okupirali 12% teritorije, ali ne osećamo se ugroženo. Mi se ne bi osećali ugroženi kada bi vi uzeli celu FBiH, jebe nam se. A ti se osećaš ugrožen, ti imaš paniku. Tu je razlika. Razlika je što je karmelo licemjer pa spočitava Hrvatima što im smeta RS, a nedaj bože da tko spomene vašu paranoju s Kosovom. Iz istog razloga zbog kojeg vi ne želite da Kosovo bude Albanija mi ne želimo da RS bude Srbija. "ugroženost" je vaš posao, non stop kmečite o ugroženim Srbima, nisam to nikad čuo od Hrvata.
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 21:01 |
|
|
Diablo je napisao/la: BBC je napisao/la: I šta od toga. Nijednom narodu ne možeš oduzeti konstitutivnost. Rješenja su nezgodna, ali je i problem veliko sranje. Ko nije dorastao problemu i strah ga je izgubit će puno više. Povijest je najbolja učiteljica što se dogodi kad meteš pod tepih. Racunam da će raspad fbih ići po zupanijama pa zbog toga. Također kad postanemo većina u hnz onda imamo represivni sustav pod kontrolom a to znači neometan povratak naših u konjic kao i neometano pumpanje fiktivnih jer ce valjat suhog zlata kad dodje trenutak Udalji se sa foruma da se ne sramotiš. Konjičani po Europi već i zaboravili kako izgleda Konjic. Treba vas zatvoriti na jednu temu na forumu kao karanten. Može i ova tema.
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 21:25 |
|
|
Freyu, 2 pitanja: 1. pripajanje Srpske Srbiji je tebi "Velika Srbija". OK. A pripajanje HRHB Hrvatskoj - je li to "Velika Hrvatska"? 2. kako možeš porediti Srpsku - čije postojanje su SVI - i ONI i MI i VI: ODOBRILI, PRIZNALI, POTPISALI sa tzv. "Kosovom" koje NISU - ni svi ni mi već je I DALJE NA SNAZI Rezolucija 1244 koja kaže da je ono NAŠE? Možda ti nije poznato ali mi nismo svesno POTPISALI da to nije više naše kao vi!
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 21:39 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Velika je razlika između HRHB i RS, prvo predstavnici HRHB su odbijali Washintonski sporazum kao i Daytonski.
Ratovao je HVO na terenu 1997-1998 u Drvaru sa Euforom, 2001 praktički 9 mjeseci bili nezavisna država.
Od RS je s druge strane Milošević za vrijeme bombardiranja Srbije tražio da napadnu NATO baze po Srpskoj i BiH i uključe se u rat, ovi su ga odjebali.
Srpska je imala svoju politiku i npr Srbija je izgubila Kosovo zbog RS, HRHB je bila donja jer je samo služila RH. Kako bi nas Ameri naguzili da smo Miloševića poslušali  . Totalno bi nas devastirali. Ludi Milošević i ona njegova ludača sa cvEtom u kosi. 
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 21:56 |
|
|
Kostajnica i Novi skupa onom vašom općinicom Krupom je uz Brod i druge djelove Posavine naša glavna potražnja prema RS u slučaju neke teritorijalne zamjene. Nije Weasel ni lud. Treba cijelu Federaciju uzet i onda trgovat sa Srbima
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 22:13 |
|
|
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 22:19 |
|
|
BBC je napisao/la: Diablo je napisao/la: Racunam da će raspad fbih ići po zupanijama pa zbog toga. Također kad postanemo većina u hnz onda imamo represivni sustav pod kontrolom a to znači neometan povratak naših u konjic kao i neometano pumpanje fiktivnih jer ce valjat suhog zlata kad dodje trenutak Udalji se sa foruma da se ne sramotiš. Konjičani po Europi već i zaboravili kako izgleda Konjic. Treba vas zatvoriti na jednu temu na forumu kao karanten. Može i ova tema. Od svega navedenog ti se uhvatiš za ovakvu slamku spasa. Evo jel se slažeš samnom da će raspad ići po zupanijama, pogotovo nakon našeg lobiranja po zapadnim centrima moći. Nije ti to dovoljno? Kad smo kod konjicana otidji nedjeljom gore pa vidi koliko naših izlazi na mise, u lov il obac svoja ognjista . Sutra bi se vratili iz ostatka doline neretve da im se to omoguci. Nisu dezerteri kakvih ima u ostalim našim sredinama
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 22:21 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Proš'o voz. Stavljao sam hrpu poštenih karata, sve ste odbili. "Ponuđen - k'o počašćen!" A odbili ste i Muslimane. Tako da, ono jedino što preostaje je da mi sa njima sednemo i vidimo da se neki Veliki Dogovor izmajmuniše... Uzimamo celu BiH, a Hercegbosancima će biti sasvim lepo kod nas... Ogromna karta - zumiraj & uživaj: 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 22:23 |
|
|
Ne znam kakva slamka. Konjičani Hrvati se ne bi vratili u Konjic da i otjeraš sve muslimane iz njega. Kako dalje diskutirati kad nebuloze pišeš. Sve što oko Konjica možeš uraditi je vojno rastjerati muslimane i pustiti da zaraste u korov.
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 22:29 |
|
|
Muslimanske enklave u HRHB 2.0 bi mogle bit turistički isplative. Pokazivat i naplaćivat Japancima posjetu malim lokvicama ostatka otomanske imperije i napravit biznis od toga. Naravno pod budnim okom hrvatskog redarstva. “Istoćni MO” je dobar primjer toga.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 22:31 |
|
|
Čitava Herceg Bosna je najljepši Hrvatski kraj pored Dalmacije. Da nema već spomenute nametne orijentalne kulture i arhitekture koja je kao šaka na oko taj kraj bi bio divan. Rijeke, planine, snijeg, borove šume divota...
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 22:33 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Rika sv Vida je napisao/la: Mašta uistinu može svašta. 
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 22:43 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: :smajl016 Ogromna karta - zumiraj & uživaj:  Što je to? Velika Albanija ili Kalifat?
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Renovatio Imperii Postano: 25 svi 2021, 22:47 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
weasel polako ali sigurno gura svoje pod mainstream foruma. Svakih par dana nova dodrinaška tema. I neki su se ozbiljniji hrvatski forumaši provalili sa "USK je naš" (ma jes, a da za početak birate svog člana predsjedništva?) Jasno je da ga ne dotiče previše borba sunarodnika u BiH za biološki opstanak koji već sljedeće godine jednim pogrešnim potezom može biti doveden u pitanje. Već bi se bavio "mjerenjem" čiji je veći srpski ili hrvatski (teritorij). Uticaj Bujice, Hasanbegovića, Škore i te kompanije počinje da dominara forumom.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 31 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|