|
|
Stranica: 2/8.
|
[ 182 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Republika Hrvatska ili Banovina Hrvatska? Postano: 12 sij 2012, 23:39 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Gledam ovu sliku, cak i Banovina Hrvatska je u svojoj utrobi imala vrh strele... nikako neki logican oblik, on je jedino ostvaren u NDH...
Naravno da je nelogičan kad su joj pripali krajevi koji nikad nisu ulazili u njen sastav  Agatone, vidis kakvi su tvoji Banjalucani, stoji im riblja kost u grlu... 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Republika Hrvatska ili Banovina Hrvatska? Postano: 12 sij 2012, 23:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60850 Lokacija: DAZP HQ
|
DzoniBG je napisao/la: To je najistocnija tecka do koje je hrvatska drzava dobacila ikad... ko zna, mozda Dule povede opet bojovnike na MunZe, ima on to u sebi  jedino da me Radman poživi, za ovaj život dovoljno je do Vrbasa. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Republika Hrvatska ili Banovina Hrvatska? Postano: 12 sij 2012, 23:41 |
|
|
PCM je napisao/la: S mislju o Zemunu ustajem i lijezem ! Kakve su cepi tamo dzoni ? Zemunke...opasne macke, ali jos bolje od toga je vreli pasulj u restoranu pored kule 
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Republika Hrvatska ili Banovina Hrvatska? Postano: 12 sij 2012, 23:43 |
|
|
dudu je napisao/la: jedino da me Radman poživi, za ovaj život dovoljno je do Vrbasa.  Lakse ces do Zemuna nego do Vrbasa 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Republika Hrvatska ili Banovina Hrvatska? Postano: 12 sij 2012, 23:44 |
|
|
Zemun? Ne može. Imam tamo neku nekretninu.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Republika Hrvatska ili Banovina Hrvatska? Postano: 12 sij 2012, 23:44 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
DzoniBG je napisao/la: dudu je napisao/la: jedino da me Radman poživi, za ovaj život dovoljno je do Vrbasa.  Lakse ces do Zemuna nego do Vrbasa  Ma jok, sada će doći Jack na ovu temu i dokazat nam da će Bošnjaci još u ovom stoljeću do Zemuna na istoku i do Jadrana na zapadu 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Republika Hrvatska ili Banovina Hrvatska? Postano: 12 sij 2012, 23:45 |
|
|
E ako su Zemunke extra vijorit ce se sahara tamo  U protivnome nista od Zemuna, kod nas samo extra klasa 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Republika Hrvatska ili Banovina Hrvatska? Postano: 12 sij 2012, 23:45 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: dudu je napisao/la: jedino da me Radman poživi, za ovaj život dovoljno je do Vrbasa.  Lakse ces do Zemuna nego do Vrbasa  hoću k, vi Srbijanci ste zajebaniji nego ljudi misle, teško se povlačite. što se Vrbasa tiče, teže mi pada pomisao na probijanje 505 s crtom Bužimske, nego na RS-ovce. D
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
|
|
dudu je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: To je najistocnija tecka do koje je hrvatska drzava dobacila ikad... ko zna, mozda Dule povede opet bojovnike na MunZe, ima on to u sebi  jedino da me Radman poživi, za ovaj život dovoljno je do Vrbasa.  Da se javimo ko pokusni kunići za one njegove bučkuruše  ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Republika Hrvatska ili Banovina Hrvatska? Postano: 12 sij 2012, 23:46 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: dudu je napisao/la: jedino da me Radman poživi, za ovaj život dovoljno je do Vrbasa.  Da se javimo ko pokusni kunići za one njegove bučkuruše  ? ako uspije pokus na meni, Europa je najebala. 
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Republika Hrvatska ili Banovina Hrvatska? Postano: 12 sij 2012, 23:46 |
|
|
teranova je napisao/la: Zemun? Ne može. Imam tamo neku nekretninu. U podrumima drzimo ionako samo bicikle, nemas brige !!! 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
|
|
dudu je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Da se javimo ko pokusni kunići za one njegove bučkuruše  ? ako uspije pokus na meni, Europa je najebala.  Koji smo mi zajebani likovi ti novi Hitler ja novi Himmler 
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Republika Hrvatska ili Banovina Hrvatska? Postano: 12 sij 2012, 23:47 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: dudu je napisao/la: jedino da me Radman poživi, za ovaj život dovoljno je do Vrbasa.  Da se javimo ko pokusni kunići za one njegove bučkuruše  ? Buckuris je uistinu rijec koja to najbolje opisuje.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Republika Hrvatska ili Banovina Hrvatska? Postano: 12 sij 2012, 23:48 |
|
|
PCM je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Da se javimo ko pokusni kunići za one njegove bučkuruše  ? Buckuris je uistinu rijec koja to najbolje opisuje. Radman- Hrvatski koktel-majstor 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Republika Hrvatska ili Banovina Hrvatska? Postano: 12 sij 2012, 23:48 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: dudu je napisao/la: ako uspije pokus na meni, Europa je najebala.  Koji smo mi zajebani likovi ti novi Hitler ja novi Himmler  treba nam još Goebbels i velika trojka ride again.  zamislite kako je nekad bilo starim Beograđanima, popnu se na Kalemegdan, a pogleda puca na Hrvatsku.  a i drugi najveći srpski grad je imao tu čast.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Republika Hrvatska ili Banovina Hrvatska? Postano: 12 sij 2012, 23:50 |
|
|
dudu je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Koji smo mi zajebani likovi ti novi Hitler ja novi Himmler  treba nam još Goebbels i velika trojka ride again.  zamislite kako je nekad bilo starim Beograđanima, popnu se na Kalemegdan, a pogleda puca na Hrvatsku.  nađem ja Goebbelsa nema tu problema Imam samo jedne riječi za tebe dudu (ispričavam se na pogreškama nisam dugo pisao njemačkim  ) : Machen Sie mir dieses Land wieder kroatisch 
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Republika Hrvatska ili Banovina Hrvatska? Postano: 12 sij 2012, 23:50 |
|
|
PCM je napisao/la: E ako su Zemunke extra vijorit ce se sahara tamo  U protivnome nista od Zemuna, kod nas samo extra klasa  Vidis na drugoj fotki koju sam stavio, sa leve strane Dunav, tu je lucka kapetanija, tu se nagomilala Austrougarska flota i krenula da gruva Beograd sa reke, i malo dalje sa kopna...tako je poceo Prvi svetski rat Nekad je dosta Hrvata zivelo u samom centru Zemuna...nesto malo je otislo, ostalo se asimilovalo... Tesko cete to povratiti, pogotovo ako Tera ima nekretninu 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
|
|
dudu je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Koji smo mi zajebani likovi ti novi Hitler ja novi Himmler  treba nam još Goebbels i velika trojka ride again.  zamislite kako je nekad bilo starim Beograđanima, popnu se na Kalemegdan, a pogleda puca na Hrvatsku.  a i drugi najveći srpski grad je imao tu čast. Kus petao, pile dovijeka. 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Republika Hrvatska ili Banovina Hrvatska? Postano: 12 sij 2012, 23:51 |
|
|
dudu je napisao/la: jedino da me Radman poživi, za ovaj život dovoljno je do Vrbasa.  Kažu da je Vrbas jedna od rijeka u bivšoj Jugi u kojoj se najlakše utopiti 
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Republika Hrvatska ili Banovina Hrvatska? Postano: 12 sij 2012, 23:51 |
|
|
Drugi najveci srpski grad je ionako bio STBC. Soon To Be Croatia 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Republika Hrvatska ili Banovina Hrvatska? Postano: 12 sij 2012, 23:53 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: dudu je napisao/la: jedino da me Radman poživi, za ovaj život dovoljno je do Vrbasa.  Kažu da je Vrbas jedna od rijeka u bivšoj Jugi u kojoj se najlakše utopiti  nema straha, napravit ćemo vam pontonski most.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Republika Hrvatska ili Banovina Hrvatska? Postano: 12 sij 2012, 23:54 |
|
|
dudu je napisao/la: treba nam još Goebbels i velika trojka ride again.  zamislite kako je nekad bilo starim Beograđanima, popnu se na Kalemegdan, a pogleda puca na Hrvatsku.  a i drugi najveći srpski grad je imao tu čast. Dule, kratko je to trajalo...3 godine...da ste malo duze, pa da vas covek ozbiljno shvati 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Republika Hrvatska ili Banovina Hrvatska? Postano: 12 sij 2012, 23:58 |
|
|
srpsko, a naše.   šta pričaš ba, istočni Srijem je u sastavu kraljevstva Hrvatske i Slavonije bio preko 200 godina, a pod izravnom ingerencijom Zagreba nakon ukidanja Vojne Krajine. 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Republika Hrvatska ili Banovina Hrvatska? Postano: 13 sij 2012, 00:01 |
|
|
dudu je napisao/la: nema straha, napravit ćemo vam pontonski most.
Čuvajte ga za Pelješac 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Republika Hrvatska ili Banovina Hrvatska? Postano: 13 sij 2012, 00:02 |
|
|
dudu je napisao/la: srpsko, a naše.   šta pričaš ba, istočni Srijem je u sastavu kraljevstva Hrvatske i Slavonije bio preko 200 godina, a pod izravnom ingerencijom Zagreba nakon ukidanja Vojne Krajine.  Zapravo je postojao i odsjek ZAVNOHa za Srijem jer je u načelu bilo mišljenje da Srijem ide Hrvatskoj nakon rata, Tito promijenio mišljenje poslije, a Đilasova komisija nas zasrala za Bačku  .
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|