|
|
Stranica: 31/37.
|
[ 906 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 07 lis 2022, 12:31 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
novovrijeme je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Mogu oni šta god hoće. Nemojte biti naivni pa misliti da se oni tobože pridržavaju nekih zakona i reda. Ja ih ne bih previše provocirao. Na sukob Ukrajine i Rusije bih se držao mantre “neutralni smo, podržavamo sve napore za mir.” Dodik se sreće s Putinom, kad se govori o nuklearnom ratu, to jeste ovima trn u oku.
Mi moramo biti čvrsto uz Putina zbog Kosova. Bar preko Dodika. Da nema Rusa Kosovo bi bilo u UN. Od Liberalnih nacista nam trebaju samo pare i da nas ne bombarduju. To će Vučić riješiti. Radi SANU punom parom. Ne smijemo uvoditi sankcije. Ali ne smijemo ni provocirati Zapad. Nisu oni nimalo fini kakvim se predstavljaju.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 07 lis 2022, 13:00 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
SAD ima i zdravo tkivo , nisu se svi dali u dekadenciju i leftardizam . Eto da se nekako odvoje GOP države ta nova republika bibila regionalna sila .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 07 lis 2022, 13:28 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Srpsčanin je napisao/la: Svarog je napisao/la: Svugdje je isto . Misliš li da su ''žuti prsluci'' u Francuskoj spontana manifestacija ? Ili rovarenja po Poljskoj i Mađarskoj itd , itd... ? Za koji dan ih očekuj ih u ''demokratskoj ''Italiji . Ne vjeruješ ? Da se kladimo u neku paru ? Nasmija me jedna rećenica koju sam čuo od ''Soroša'' , kroz usta BNTV...''Demonstranti su se spontano okupili širom Srpske i organizovano prevezeni u Banja Luku ''
No dobro , bili , galamili malo , izrazili negodovanje što kandidati za koje su oni glasali nisu pobjedili , kažu da su izbori pokradeni i traže nova prebrojavanje glasačkih listića..nije bilo nikakve destrukcije i nasilja u našoj Бања Луци ... Ma , sve pet . Imaju pravo protestovati . Da se mene pita ja bi im ispunio zahtjev i ponovo prebrojao glasove .
Nego , ispratio sam proteste sa svih strana i primjetio neke nove momente u taboru opozicije u Republici Srpskoj . Mali ( Stanivuković) sazrjeva i lagano pravi otklon od nesposobnog opozicionog luzeraja . Upratio je da je to sve ''sa koca i konopca'' . Čini mi se da će čim ova ujdurma prođe , napraviti neke manevre koje će mnogima biti iznenađenje . Sumnjam da će se pridružiti SNSD-u , i ne treba , ali je vrlo moguće da će osnovati svoju stranku ( PDP se više popraviti ne može ). Ima četiri godine da je ojača i utegne . Možda animira mladost ( svježu krv) da se uključi u politička dešavanja u našoj državi . I to bi bio nekakav početak restauracije opozicje u Republici Srpskoj , onako , zdrave i patriotske . Ovi sada su teška mrtvaja .
Protesta i okupljanja ima širom svijeta ali sa legitimnim razlozima.Stanovnici Srpske okupljali su se i protestovali cijelu godinu da bi se smrt jednog lica do koje je došlo nesrećnim slučajem pripisala državi tačnije njenoj policiji kao otmica i ubistvo.Otac nastradalog mladića od silne tuge počeo je da bilda i da se podmladjuje. U Srpskoj opozicija iako sasvim svjesna da je izgubila izbore ,demonstrira i prijeti tražeći da se promijene rezultati izbora .Svoje pristalice dovode u Banjaluku iz cijele republike.iako u Banjaluci ne postoji ni jedna institucija koja se bavi izborima.Institucija koja je nadležna za njihov zahtjev nalazi se u susjednoj efbih u sarajevu. ta institucija je pod njihovom kontrolom.njihovom i njihovih ortačkih partija koje okupljaju Bošnjake 1995.Drugim riječima opozicija u RS praktično od same sebe nešto traži i ne samo traži nego i demonstrira i prijeti ako to što traži ne bude usvojeno.Uz sve to,ni toj instituciji na koju kako kažu vrše pritisak da usvoji njihov zahtjev okupljajući se i demonstrirajući stotinama kilometara daleko od te institucije,još nikakav formalni zahtev nisu podnijeli. Nema tome ništa slično u ostatku svijeta.tačno je da sve podržavaju oni koji sebe vole da nazivaju "medjunarodnoj zajednica " ali da su u Srpskoj ljudi kako treba onda bi i spremnost "medjunarodnih zajedničara " da na takav način podrivaju Srpsku bile samo puste želje.Heh , legitimni razlozi ...Svi razlozi su legitimni , imaš pravo protestovati npr , što nemamo migranata u Skupštini ( niti jednog ) . Iz ovog boldiranog dijela tvog posta, čitam te ko iz dlana(ne ljutiš se da ti malo gatam ? ) ... U tebi se Srpčanine 'rvu nacionalromantizam protiv nacionalnihilizma , u njemu nas i precjenjuješ i potcjenjuješ . Istina (realizam ) je negdje u sredini , i još malo bolje .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 07 lis 2022, 13:40 |
|
|
Što je bio veličanstven onaj sinoćnji mali protest u Banjaluci, sa 2 500 duša. Svarože, Novovrijeme...spavate li mirno?
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 07 lis 2022, 15:02 |
|
|
Bilo ih malo vise nego Muslimana pred Smitovom kancelarijom onomad.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 07 lis 2022, 15:53 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Što je bio veličanstven onaj sinoćnji mali protest u Banjaluci, sa 2 500 duša. Svarože, Novovrijeme...spavate li mirno? Zašto Vidi ovako...kada bi se nekim čudom formirale dvije kolone ... jedna , duža, SNSD a jedna krraća ,kompletna opozicija ...protezali bi se do Topole i do Ravne Gore I to je Svarogu jedino važno , za to se i borio. PS. Što se tog spotića tiče , daj vještom montažeru par kadrova seoskog takmičenja u bacanju kamena s ramena i neku Hendriksovu numeru , smontiraće ti Vudstok festival
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 07 lis 2022, 16:11 |
|
|
Svarog je napisao/la: PS. Što se tog spotića tiče , daj vještom montažeru par kadrova seoskog takmičenja u bacanju kamena s ramena i neku Hendriksovu numeru , smontiraće ti Vudstok festival Ti misliš da je lapo opozicionarka u stanju razumit šta si ti napiso ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 07 lis 2022, 18:24 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Za 30 godina će muslimanska djeca u školi učiti da je taj prosvjed organizirao Reuf Bajrović.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 07 lis 2022, 20:57 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Svarog je napisao/la: PS. Što se tog spotića tiče , daj vještom montažeru par kadrova seoskog takmičenja u bacanju kamena s ramena i neku Hendriksovu numeru , smontiraće ti Vudstok festival Ti misliš da je lapo opozicionarka u stanju razumit šta si ti napiso ? Hajde mi ti Ograniceni objasni, tu si bar vješt. Pisaču Dodi da te uzme za potparola. Broj glasova onda ne bi bio važan. Narodu bi vratio osmijeh na lice. Ja nisam opozicija. Nisam ni u jednoj stranci. Ne podržavam SNSD, a od opozicije podržavam Vukana i Jelenu. Trebaju oni još raditi na sebi, ali jbg. U RS ostao go seljak I fukara. Teško naći nešto kvalitetno. Što se tiče snimanja kamerom, moguće je da je tako. Tako Milini rade. Opozicija ih tuče njihovim oružjem u posljednje vrijeme.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 07 lis 2022, 21:39 |
|
|
Pedepeovci su smisili dobru foru da esenesdeovcima govore "bando crvena"! Stvarno imaju previse crvene ikonografije, plus tu su i socijalisti. Tako da Stevandic ispada medju njima kao dobra opcija.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 07 lis 2022, 22:21 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Nisam ni u jednoj stranci. Ne podržavam SNSD, a od opozicije podržavam Vukana i Jelenu. Trebaju oni još raditi na sebi, ali jbg.
Zašto podržavaš ''Snježanu'' , a zašto Vukana ( jednog od sedam opozicionih patuljaka ) ? Otvori mi oči
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 07 lis 2022, 22:28 |
|
|
Zato jer volim pravdu, rad i red. To nude. To mi nedostaje čak više od love. Neću da me ponizava svaka fukara koja mase crvenom knjižicom. Svi loši karakteri su na okupu. Vukan i Jeca su podsjetnici na ljudskosti.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 07 lis 2022, 22:32 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Zato jer volim pravdu, rad i red. To nude. To mi nedostaje čak više od love. Neću da me ponizava svaka fukara koja mase crvenom knjižicom. Svi loši karakteri su na okupu. Vukan i Jeca su podsjetnici na ljudskosti. Pa Lapuso kakav ti rad volis, kad si se onomad hvalila kako ne radis nista na poslu?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 07 lis 2022, 22:39 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Zato jer volim pravdu, rad i red. To nude. To mi nedostaje čak više od love. Neću da me ponizava svaka fukara koja mase crvenom knjižicom. Svi loši karakteri su na okupu. Vukan i Jeca su podsjetnici na ljudskosti. Pa Lapuso kakav ti rad volis, kad si se onomad hvalila kako ne radis nista na poslu? Radim. U skladu sa platom i ponašanjem nadređenih. Oni su ti kao Aleksije. Osioni, dok ih ne klepis po ušima. Sredila sam ja to davno. Jedan tel.poziv većeg papka i primirje. Kaze: Što si se zalila, možemo se fino, kao ljudi dogovoriti.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 07 lis 2022, 22:42 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa Lapuso kakav ti rad volis, kad si se onomad hvalila kako ne radis nista na poslu? Radim. U skladu sa platom i ponašanjem nadređenih. Oni su ti kao Aleksije. Osioni, dok ih ne klepis po ušima. Sredila sam ja to davno. Jedan tel.poziv većeg papka i primirje. Kaze: Što si se zalila, možemo se fino, kao ljudi dogovoriti. Otkud tebi veze na vr'u kad si protiv vlasti?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 07 lis 2022, 22:50 |
|
|
Ma ne znam ti ja puno o politici. Ja kada kažem SNSD meni su pred očima direktori i šefovi čobani, uposlenici koji se ponašaju kao da si ih odvojio id stada s Kozare i dovukao na posao, svi koji prijete Dodikom, koje se nenormalno ponašaju, a ima ih, još su se uduplali na glasanju, jbt.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 08 lis 2022, 16:56 |
|
|
Dok god ne okrnjite šajbu na pekari ili ne polomite reklamu na apoteci, slobodno šetajte. Ne idemo ni mi iz BL po drugim gradovima u RS, da bismo lomili mobilijar nekog nesretnika koji se bori da preživi. I račune u kafanama da obavezno platite, prosperitet je ključan
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 08 lis 2022, 18:09 |
|
|
Prosvjedni turizam.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 08 lis 2022, 18:50 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7144 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
BBC je napisao/la: Za 30 godina će muslimanska djeca u školi učiti da je taj prosvjed organizirao Reuf Bajrović. Nije nikakva tajna da mi Srbi Muslimane opažamo kao neprijateljs.I jesu neprijatelj a ni mi njima nismo prijatelj.Medjutim ja kao srpski nacionalista moram priznati da na kako Muslimani i njihova politika i takija bili odvratni, ne postoji Musliman na javnoj sceni koji je odvratan kao Mirko Šarović,Branislav Borenović,Jelena Trivić.Crndak,Radović iz Sds,"novinari" itv bn ... To su neke spodobe oličenja pokvarenosti.Ljudska ništavila.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 06:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76660 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
NSOS je napisao/la: Bilo ih malo vise nego Muslimana pred Smitovom kancelarijom onomad. Neuvjerljivo.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 08:00 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Pedepeovci su smisili dobru foru da esenesdeovcima govore "bando crvena"! Stvarno imaju previse crvene ikonografije, plus tu su i socijalisti. Tako da Stevandic ispada medju njima kao dobra opcija. Pa šta fali što su crveni? Svakako su veće patriote od nazovi četnika iz opozicije.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 08:08 |
|
|
Zeleni se hvale da će imati 6 poslanika ? Kako je to moguće ,kad imaju manje glasova nego prošli put.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 08:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76660 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Vjerojatno čekaju glasove iz dijaspore.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 08:59 |
|
|
Spomenu li neko današnji protest u BL ili mi se učinilo?
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 09:02 |
|
|
Prosvjede protiv demokracije i izbora treba osudit
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|