|
|
Stranica: 33/37.
|
[ 906 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 19:28 |
|
|
Svarog je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Jest, nema penzica. Momcine nekakve. Dva metra preko leđa, bez bildanja. Fudamenralno seri, uprsakaces ove oko sebe. Šta kažeš da si? Fin i suprasan? Šta ti je to? Ne sutaj se terminima, ne kontamo te. Suptilan , bebo , obnevidila si od strasti , pročitaj ponovo... Suptilan - nježan , osjećajan , prefinjen , nenametlji Suprasna ( krmača ) - koja će se oprasiti, koja nosi mlade Ja do ovde , kada je u pitanju bilo kakva konverzacija sa tobom , ne svađam se sa ''djevojčicama'', nekako mi to jadno .. PS. Ja bih te molio , Rumenka , da obratiš pažnju...Rumenka.. Iz fundamenta da obratiš pažnju na ponašanje , Rumenka... FUNDAMENTALNO DA OBRATIŠ PAŽNJU NA PONAŠANJE , RUMENKA... Ja sam čovjek fin i suptilan .. ( detalj iz Radovana III ) Nisam ja djevojčica suptilko. Ja sam žena. Za sva vremena. Što se tiče Radovana III, znaš onu njegovu cuvenu rečenicu:,,j......... . ..r? Crni Radovane.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 19:30 |
|
|
King of Bosnia je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Znali jašta. Kad osere motku ubijemo ga. Ali to važi za nas Srbe, a ne za ovaj jad što momentalno balega banjalučke ulice. Ovo znači nisu Srbi? Znači 250k koji su glasali za malu početnicu su Bošnjaci? Bosanci? E bibac glupi Ne znam ko je glasao za početnicu, ali znam da ti Mustafa nisi Srbin. Srbi ne drkaju frenetično na malu fudbalerku sa stadiona FK Naprijed, kao i što su na ono seljače sa Petrićevca koje nam je gradonačelnik, isključivo vlažile vaše bule. E bibac muslimanski...
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
King of Bosnia
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 19:31 |
|
|
Svarog je napisao/la: King of Bosnia je napisao/la: Ne laži botino dodikovska. Mrš u pičku materinu ! Jebem li ti pleme.
|
|
Vrh |
|
|
King of Bosnia
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 19:35 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: King of Bosnia je napisao/la: Ovo znači nisu Srbi? Znači 250k koji su glasali za malu početnicu su Bošnjaci? Bosanci? E bibac glupi Ne znam ko je glasao za početnicu, ali znam da ti Mustafa nisi Srbin. Srbi ne drkaju frenetično na malu fudbalerku sa stadiona FK Naprijed, kao i što su na ono seljače sa Petrićevca koje nam je gradonačelnik, isključivo vlažile vaše bule. E bibac muslimanski... Vidiš da si niža rasa. Glupi čovječe. Rekao si da ovi koji protestuju nisu Srbi. Znači za početnicu nisu glasali Srbi a ti kažeš kako ja nisam Srbin. Pa naravno kretenu glupi da nisam Srbin. Budaletino kretenska mi navijamo da što više mitingujete i koljete se. Koga boli *** jek krmak ili početnica pobijedila. Auuu retarde, auu polučovječe.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
|
|
A poglavicu ,,Duga ruka,,?
|
|
Vrh |
|
|
King of Bosnia
|
|
|
Mitar je napisao/la: Ja sam stvarno očekivao da će ih biti više :) Kako dobro izmontiraše kadrove, ali ovaj jedan im se omače. A ostatak kolone?
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 19:39 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
[/quote]
Ovdje je deset hiljada ljudi , rame uz rame , na površini duplo većoj od Trga Krajine.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Mitar
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 19:50 |
|
|
Opa, najavljuju protestnu šetnju od zgrade CIK-a do OHR-a :)
|
|
Vrh |
|
|
King of Bosnia
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 19:54 |
|
|
U Sarajevo jašta. Pred OHR pa na čistac sa debelim švabom.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 19:56 |
|
|
Mitar je napisao/la: Opa, najavljuju protestnu šetnju od zgrade CIK-a do OHR-a :) A Smit pobjegao u Berlin. Otišao da položi pare u Sparkase. Vukane, živ bio.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 19:59 |
|
|
King of Bosnia je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Ne znam ko je glasao za početnicu, ali znam da ti Mustafa nisi Srbin.
Srbi ne drkaju frenetično na malu fudbalerku sa stadiona FK Naprijed, kao i što su na ono seljače sa Petrićevca koje nam je gradonačelnik, isključivo vlažile vaše bule.
E bibac muslimanski...
Vidiš da si niža rasa. Glupi čovječe. Rekao si da ovi koji protestuju nisu Srbi. Znači za početnicu nisu glasali Srbi a ti kažeš kako ja nisam Srbin. Pa naravno kretenu glupi da nisam Srbin. Budaletino kretenska mi navijamo da što više mitingujete i koljete se. Koga boli *** jek krmak ili početnica pobijedila. Auuu retarde, auu polučovječe. Moja niža rasa je tvoju begovsku kastu svela na 23%. Da nije bilo leftarda da vam se nađu i ulete za vas zbog svih sranja koja su napravili na bliskom istoku, ne bi vas ni promil ostao ni na tih 23%. I da, ovi što protestuju nisu Srbi. Ne pravi neku jedinku Srbinom to što nosi srpku zastavu i pjeva Bajine pjesme. Srbina prevashodno čini Srbinom to što razmišlja srpski, a ovi što teferiče dopelani pomoću britanskog dizela, razmišljaju guzicom, što ih stavlja u onu vašu ogavnu muslimansku ravan.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
King of Bosnia
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 20:02 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: King of Bosnia je napisao/la: Vidiš da si niža rasa. Glupi čovječe. Rekao si da ovi koji protestuju nisu Srbi. Znači za početnicu nisu glasali Srbi a ti kažeš kako ja nisam Srbin. Pa naravno kretenu glupi da nisam Srbin. Budaletino kretenska mi navijamo da što više mitingujete i koljete se. Koga boli *** jek krmak ili početnica pobijedila. Auuu retarde, auu polučovječe. Moja niža rasa je tvoju begovsku kastu svela na 23%. Da nije bilo leftarda da vam se nađu i ulete za vas zbog svih sranja koja su napravili na bliskom istoku, ne bi vas ni promil ostao ni na tih 23%. I da, ovi što protestuju nisu Srbi. Ne pravi neku jedinku Srbinom to što nosi srpku zastavu i pjeva Bajine pjesme. Srbina prevashodno čini Srbinom to što razmišlja srpski, a ovi što teferiče dopelani pomoću britanskog dizela, razmišljaju guzicom, što ih stavlja u onu vašu ogavnu muslimansku ravan. 33% BiH direktno kontrolišemo. Roknuli smo 25k četelja iz VrS plus mnogo govana iz Srbije. Dobili smo nezavisnost i vas otrgnuli od Srbije. Hahahah
|
|
Vrh |
|
|
Mitar
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 20:04 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Mitar je napisao/la: Opa, najavljuju protestnu šetnju od zgrade CIK-a do OHR-a :) A Smit pobjegao u Berlin. Otišao da položi pare u Sparkase. Vukane, živ bio. Pa jel ti misliš da je bezbjedonosno moguće organizovati okupljanje više hiljada Srba u centru Sarajeva?
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 20:07 |
|
|
King of Bosnia je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Moja niža rasa je tvoju begovsku kastu svela na 23%. Da nije bilo leftarda da vam se nađu i ulete za vas zbog svih sranja koja su napravili na bliskom istoku, ne bi vas ni promil ostao ni na tih 23%.
I da, ovi što protestuju nisu Srbi. Ne pravi neku jedinku Srbinom to što nosi srpku zastavu i pjeva Bajine pjesme. Srbina prevashodno čini Srbinom to što razmišlja srpski, a ovi što teferiče dopelani pomoću britanskog dizela, razmišljaju guzicom, što ih stavlja u onu vašu ogavnu muslimansku ravan.
33% BiH direktno kontrolišemo. Roknuli smo 25k četelja iz VrS plus mnogo govana iz Srbije. Dobili smo nezavisnost i vas otrgnuli od Srbije. Hahahah Ajd ne kenjaj, i dan danas vas iskopavaju. A nezavisni ste do Lukavice. Dalje od toga ste umiljate kučke.
|
|
Vrh |
|
|
King of Bosnia
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 20:08 |
|
|
Mitar je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: A Smit pobjegao u Berlin. Otišao da položi pare u Sparkase. Vukane, živ bio. Pa jel ti misliš da je bezbjedonosno moguće organizovati okupljanje više hiljada Srba u centru Sarajeva? Moguće. Pa neće bacati koktele, čupati klupe i razbijati lokale.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 20:10 |
|
|
Mitar je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: A Smit pobjegao u Berlin. Otišao da položi pare u Sparkase. Vukane, živ bio. Pa jel ti misliš da je bezbjedonosno moguće organizovati okupljanje više hiljada Srba u centru Sarajeva? Da se kladimo da ce im se i Sarajlije pridružiti. Možda ne u velikom broju, ali valjda i tamo postoje nezatrovani ljudi koji teže boljem i pravednijem sistemu. Znam da je i tamo fukarluk na površini. Ima svega. Trudim da da šire sve sagledam.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 20:13 |
|
|
Srbe boli *** za protestima u Sarajevu. Ono...pridrkamo kad zapalite vijećnicu, što jes jes
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 20:27 |
|
|
Šta je muslimanima danas ? Možda je do snimka iz drona
|
|
Vrh |
|
|
Mitar
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 20:30 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Da se kladimo da ce im se i Sarajlije pridružiti. Možda ne u velikom broju, ali valjda i tamo postoje nezatrovani ljudi koji teže boljem i pravednijem sistemu. Znam da je i tamo fukarluk na površini. Ima svega. Trudim da da šire sve sagledam. Ako ga stvarno zakažu onda ćemo sklopiti opkladu.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 20:37 |
|
|
Ništa mi nije jasno. Gradžani koji su glasali za Komšića će sada da protestuju zbog glasova za Jelenu Trivić. Zbunjujuče
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 21:23 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: BN: Šarović 46%, Cvijanović 34% Dobro je sanjati vlaha al ako ti vlahinja dođe na san...
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 21:30 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
3AJE6 je napisao/la: Ništa mi nije jasno. Gradžani koji su glasali za Komšića će sada da protestuju zbog glasova za Jelenu Trivić. Zbunjujuče Nije zbunjujuće. Sjećam se prošlih izbora , kada su da je bilo pravde , u Predsjedništvu trebali sjediti Dodik , Čović , i onaj destilovani muslimanski šmrkljo...hm, uvjek mu zaboravim ime... To bi velikomuslimanskoj politici u Nakaradi tada bila velika koska u grlu , pa su da bi to izbjegli sa velikom disciplinom odradili ''Komšića'' . Ovaj put je drugačije , Hrvati su u mnogo boljoj političkoj poziciji nego tad , tako da im je ovaj put Komšić u Predsjedništvu samo sitna čiba na guzici . A u Srpskoj je SNSD ubjedljivo pobjedio . I jedni i drugi su otvoreno najavili zajednički trud da se velikomuslimanskoj politici stane nogom za vrat . Ovo sad što se dešava je pokušaj djela MZ da se obojenom revolucijom pokušaju oslabiti Srbi i da se opet da koliko toliko manevarskog prostora velikomuslimanskoj politici . Da budem jasan do kraja , jedva čekam da mi i Hrvati jedni drugima vidimo leđa , sačuvajnasbože ikakve zajedničke države s njima . Ali u ovoj situaciji moramo i jedni i drugi biti pragmatični . Do pojave Dodika , kada su na vlasti u Srpskoj bili ovi što vrište po Trgu Krajine da su pobjedili, iako nisu ( neko sa strane im je naložio da to odrade), mi smo bili u političkom klinču protiv Muslimana i Hrvata zajedno . Možda sam glup , ali mislim da u tome nema ni ljepote a ni pameti .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 09 lis 2022, 21:35 |
|
|
Sve stoji što si napisao, ali je meni i dalje zbunjujuće to što filantropi iz federacije protestuju zbog izbornih rezultata u RS To mu dođe kao kad komšija najebe u saobraćajki zbog neispravne krajnice, a svi okrive švalera od njegove supruge
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 10 lis 2022, 10:27 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Najjače mi je kada briti četnikuju, a muslimani svršavaju Ko prskana marihuana. Jah. Da mi je neko 2006. rekao da će za 15 godina Ešdaunovi Britanci podržavati stranke koje otvoreno Četuju po Bosni slavio bih London ko Beograd. Tad se nije smijelo reći da ne navijaš za Bosnu. Muslimani su se skuhali pa više ništa ne pamte, sve zaboravljaju. Kad vidim ko je alternativa mome Miloradu ja mirno spavam. Kako spavaju Muslimani i čemu se nadaju... to ne znam.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 10 lis 2022, 10:35 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Najjače mi je kada briti četnikuju, a muslimani svršavaju Ko prskana marihuana. Jah. Da mi je neko 2006. rekao da će za 15 godina Ešdaunovi Britanci podržavati stranke koje otvoreno Četuju po Bosni slavio bih London ko Beograd. Tad se nije smijelo reći da ne navijaš za Bosnu. Muslimani su se skuhali pa više ništa ne pamte, sve zaboravljaju. Kad vidim ko je alternativa mome Miloradu ja mirno spavam. Kako spavaju Muslimani i čemu se nadaju... to ne znam. Dobrojutro Novovrijeme, jesi li se naspavao? Kako vaši? Naši su ok. Zadovoljni.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|