|
|
Stranica: 5/14.
|
[ 349 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
micko52
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 02 ožu 2025, 19:55 |
|
|
Patriota je napisao/la: Banya je napisao/la: Možete srat do sutra. Kondominij je. Tako se navodi i u Konačnoj odluci - verbatim. Entiteti su *delegirali* svoje ovlasti, što znači da ih mogu i oduzet.
Kako ćeš osporit Supervizorovu odluku? Jebo te nebitan lik kad se Srbija i Hrvatska dogovore, a Putin i Tramp aminuju. Vas neće pitati niko ništa. Vi ste strano lojavo tkivo na zemlji hrišćana.
_________________ Nit' je kuja okotila vuka, nit' je bula rodila hajduka!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 02 ožu 2025, 19:56 |
|
|
Patriota je napisao/la: Banya je napisao/la: Kao i ti Dodikove zakone. Jebe mi se za supervizorovu odluku.
Pa mi ih osporimo Ustavnim Sudom i Visokim Predstavnikom. A cime cete vi? Visoki i ustavni imaju ovlasti jedino oko Marin Dvora.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 02 ožu 2025, 19:56 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 19:58 Postovi: 2862 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
micko52 je napisao/la: Patriota je napisao/la: Kako ćeš osporit Supervizorovu odluku?
Jebo te nebitan lik kad se Srbija i Hrvatska dogovore, a Putin i Tramp aminuju. Vas neće pitati niko ništa. Vi ste strano lojavo tkivo na zemlji hrišćana. Kako se zvaše supervizor? Tko je lik?
_________________ ...and these villages of yours...
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 02 ožu 2025, 19:57 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22099 Lokacija: među zvijezdama
|
daramo je napisao/la: Je li tebi jasno da je Brčko bliže Beogradu nego Sarajevu i Zagrebu. U slučaju bilo kakvog sukoba tu bi bile udarne snage iz Srbije. Vjerovao ili ne i 92 je bila ista situacija. Nije nikakvih tektonskih poremećaja od tada bilo. No pazi sada.. HR nije bila u EU tada a ni u NATO paktu. A HR je 500 m od početka mosta s bosanske strane. Pa sad treba Srbija izaći na taj most i uspostaviti granicu s HR. I da nas u najgorem scenariju pomakne. Mislim dato NATO a i Hrvati ne bi gledali cutke i blagonaklono.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
micko52
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 02 ožu 2025, 19:57 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Patriota je napisao/la:
Pa mi ih osporimo Ustavnim Sudom i Visokim Predstavnikom.
A cime cete vi?
Visoki i ustavni imaju ovlasti jedino oko Marin Dvora. I tu je upitno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
micko52
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 02 ožu 2025, 19:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Je li tebi jasno da je Brčko bliže Beogradu nego Sarajevu i Zagrebu. U slučaju bilo kakvog sukoba tu bi bile udarne snage iz Srbije. Vjerovao ili ne i 92 je bila ista situacija. Nije nikakvih tektonskih poremećaja od tada bilo. No pazi sada.. HR nije bila u EU tada a ni u NATO paktu. A HR je 500 m od početka mosta s bosanske strane. Pa sad treba Srbija izaći na taj most i uspostaviti granicu s HR. I da nas u najgorem scenariju pomakne. Ne brini , to će Srbi sa Hrvatima u dogovoru uraditi. Čitava BiH ide na podjelu, novo Karađorđevo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 02 ožu 2025, 19:59 |
|
|
Banya je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Rekoh ti cetalj, na vama je da pokušate. No moraš znati da ni 92 to nije išlo bas lagano. Sad su ti šanse da te poluraspadnutom kuci vrate popele se na 1:100000000000000.
Ej... kome pričaš ti? Jesi dobro? Tebi. Da znas situaciju četo.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 02 ožu 2025, 19:59 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 3267 Lokacija: Gora Romanija
|
micko52 je napisao/la: Patriota je napisao/la: Kako ćeš osporit Supervizorovu odluku?
Jebo te nebitan lik kad se Srbija i Hrvatska dogovore, a Putin i Tramp aminuju. Vas neće pitati niko ništa. Vi ste strano lojavo tkivo na zemlji hrišćana. Kakav bolan Trump i Putin,jesil ti retardiran? Trump i Putin jedva cekaju vama dat Brcko Ne shvataš da ce Brcko preko noci uc u Bošnjačku Federaciju,a vi necete ni maknut. A Trump i Putin se nasikirali kome ce Brcko pripast 
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 02 ožu 2025, 20:00 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45081 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Je li tebi jasno da je Brčko bliže Beogradu nego Sarajevu i Zagrebu. U slučaju bilo kakvog sukoba tu bi bile udarne snage iz Srbije. Vjerovao ili ne i 92 je bila ista situacija. Nije nikakvih tektonskih poremećaja od tada bilo. No pazi sada.. HR nije bila u EU tada a ni u NATO paktu. A HR je 500 m od početka mosta s bosanske strane. Pa sad treba Srbija izaći na taj most i uspostaviti granicu s HR. I da nas u najgorem scenariju pomakne. Hrvatska da ratuje za Komšićevce, uđe HV u Brčko, sutra Komšić u UN-u o agresiji Hrvatske na BiH.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 02 ožu 2025, 20:00 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Je li tebi jasno da je Brčko bliže Beogradu nego Sarajevu i Zagrebu. U slučaju bilo kakvog sukoba tu bi bile udarne snage iz Srbije. Vjerovao ili ne i 92 je bila ista situacija. Nije nikakvih tektonskih poremećaja od tada bilo. No pazi sada.. HR nije bila u EU tada a ni u NATO paktu. A HR je 500 m od početka mosta s bosanske strane. Pa sad treba Srbija izaći na taj most i uspostaviti granicu s HR. I da nas u najgorem scenariju pomakne. Mislim dato NATO a i Hrvati ne bi gledali cutke i blagonaklono. Prvo što će se desit,most će odletit.Zaboravi most.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 02 ožu 2025, 20:01 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Vjerovao ili ne i 92 je bila ista situacija. Nije nikakvih tektonskih poremećaja od tada bilo. No pazi sada.. HR nije bila u EU tada a ni u NATO paktu. A HR je 500 m od početka mosta s bosanske strane. Pa sad treba Srbija izaći na taj most i uspostaviti granicu s HR. I da nas u najgorem scenariju pomakne.
Mislim dato NATO a i Hrvati ne bi gledali cutke i blagonaklono.
Prvo što će se desit,most će odletit.Zaboravi most. Most koga je polovica u EU i NATO paktu? Pa vi ste jebene sile traktoristo. Rokaj most kretenko. Na pola mosta zastava EU i HR i piše “dobrodošli u HR.” A prve kuće nisu ni 200 m od kućica graničnog i pogranične policije.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 02 ožu 2025, 20:03 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45081 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
HDZ prepustio Srbima poziciju gradonačelnika, a ova misli da bi HDZ slao hrvatsku mladost da gine za muslimane u Brčkom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 02 ožu 2025, 20:04 |
|
|
daramo je napisao/la: HDZ prepustio Srbima poziciju gradonačelnika, a ova misli da bi HDZ slao hrvatsku mladost da gine za muslimane u Brčkom. Nego će HR pustiti da roknu pola HR sela Gunje i dio mosta kad krenu u vojnu akciju. I NATO i EU. Ne budi tup.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 02 ožu 2025, 20:04 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Banya je napisao/la: Ej... kome pričaš ti? Jesi dobro?
Tebi. Da znas situaciju četo. Dobro nedosanjana Hrvatice.
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
micko52
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 02 ožu 2025, 20:06 |
|
|
daramo je napisao/la: HDZ prepustio Srbima poziciju gradonačelnika, a ova misli da bi HDZ slao hrvatsku mladost da gine za muslimane u Brčkom. Oni i dalje misle da im neko vjeruje...Najveća gamad i lažovi koji postoje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 02 ožu 2025, 20:06 |
|
|
Tebi. Da znas situaciju četo.
Dobro nedosanjana Hrvatice. Ja da želim biti Hrvatica, 90% foruma bi to pozdravilo. Možda i 95%. A starog foruma 1000%. No ja ne lažem i ne varam.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 02 ožu 2025, 20:07 |
|
|
|
Stadiji muslimanskog mentalnog rasparanja:
1) Nitko normalan ne priča o neovisnosti (he-he) 2) Ako ćete se otcjepit, ne damo Brčko (he-he) 3) Nikad nećete uzet USK (he-he) 4) Nećete nam uzet fildžan-državu (he-he) 5) Ne možete izvršit etničko čišćenje nad nama (he-he) 6) De mene, samo mi sestru nemoj...
Sarajko, sad si stadij 2.
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 02 ožu 2025, 20:08 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Banya je napisao/la: Dobro nedosanjana Hrvatice.
Ja da želim biti Hrvatica, 90% foruma bi to pozdravilo. Možda i 95%. A starog foruma 1000%. No ja ne lažem i ne varam. Bi sigurno.
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
|
Cetalj, sanjaj vrecu crnu. To vam je sudova kleta.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
Ja da želim biti Hrvatica, 90% foruma bi to pozdravilo. Možda i 95%. A starog foruma 1000%. No ja ne lažem i ne varam.
Bi sigurno. Napravi anketu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: HDZ prepustio Srbima poziciju gradonačelnika, a ova misli da bi HDZ slao hrvatsku mladost da gine za muslimane u Brčkom. Nego će HR pustiti da roknu pola HR sela Gunje i dio mosta kad krenu u vojnu akciju. I NATO i EU. Ne budi tup. Srbi nisu glupi poput vas, ali ako budu onda će dobiti odgovarajući odgovor.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Prvo što će se desit,most će odletit.Zaboravi most. Most koga je polovica u EU i NATO paktu? Pa vi ste jebene sile traktoristo. Rokaj most kretenko. Na pola mosta zastava EU i HR i piše “dobrodošli u HR.” A prve kuće nisu ni 200 m od kućica graničnog i pogranične policije. Neće most odletit s EU strane,nego s brčanske.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 02 ožu 2025, 20:10 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Banya je napisao/la: Bi sigurno.
Napravi anketu. Evo, kurac mi puca šta likovi koje nisam vidio u životu misle o turskom polusvijetu.
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 02 ožu 2025, 20:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63584 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Sad vidim da je supervizor Amerikanac, čemu li se vi nadate, taj samo što nije došao na radar nove asministracije.
U međvremenu Elon Musk sharea video Hercegovca Maxa Primorca.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 02 ožu 2025, 20:11 |
|
|
daramo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Nego će HR pustiti da roknu pola HR sela Gunje i dio mosta kad krenu u vojnu akciju. I NATO i EU. Ne budi tup.
Srbi nisu glupi poput vas, ali ako budu onda će dobiti odgovarajući odgovor. Ne postoji druga opcija. Svjestan si? Ili nisi? Granica je tačno na polovici grada. Gunja je manji gradić i kuće se onako seoske u redovima. Prva nije ni 200 m udaljena od granične policije. Most ima dvije trake. Sa mosta silaziš direktno u grad. 200 metara od silaza je centar Brčkog.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|