|
|
Stranica: 14/14.
|
[ 349 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 27 tra 2025, 00:17 |
|
|
oak je napisao/la: Ceha je napisao/la: Realno nama odgovara novi rat, ali tek kad budemo spremni za njega.
Do tada treba; a) raseliti ove idiote b) naoružati se do zuba c) sprcati ih tako da oni krenu s frkom.
Nakon toga samo treba odlučiti koliki komad BiH treba uzeti. Ali ozbiljno, ja bi Sarajevo dao Srbima. Pričao je Krajišnik da vrijedi pola BiH. Neka uzmu Sarajevo, Podrinje i puna šaka brade.
Ja bih Srbima dao dio FBIH gdje su Bošnjaci većina, neka budu dio Srbije. Od Srba uzeo neke općine koje su povijesno Hrvatske. Bolje da Hrvatska područja budu objedinjena, onda nemaš nikakvih problema niti remetilačkog faktora u državi. Ja bih isto mijenjao Sarajevo, Tuzlu i Goražde, za BL, Trebinje i Posavinu. To je ok deal.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 27 tra 2025, 03:31 |
|
|
|
Ma kakvi, Republika Srpska je Republika Srpska, neće imati ni pedlja manje.
Sve drugo su pipe dreams.
Bi li volio da je zapadna RS i Trebinje u federaciji? Bi, ali nije.
Potrudimo se progutati USK + hrvatske dijelove + balije koje dođu podjelom trokuta po sandžačkom modelu.
Strah od Velike Srbije se riješi naoružanjem i bliskim odnosom sa normalnim (zapadnim, bosanskim) Srbima koji su svjesniji situacije na terenu po njih od Beograda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 27 tra 2025, 06:49 |
|
|
Ceha je napisao/la: oak je napisao/la: Ja bih Srbima dao dio FBIH gdje su Bošnjaci većina, neka budu dio Srbije. Od Srba uzeo neke općine koje su povijesno Hrvatske. Bolje da Hrvatska područja budu objedinjena, onda nemaš nikakvih problema niti remetilačkog faktora u državi. Ja bih isto mijenjao Sarajevo, Tuzlu i Goražde, za BL, Trebinje i Posavinu. To je ok deal. Mislim da je Graničar 18 oduševljen ovim prijedlogom. :)
_________________ ...and yet I find, and yet I find...repeating in my head If I can't be my own, I'd feel better dead..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ante1950
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 27 tra 2025, 09:59 |
|
|
Ceha je napisao/la: oak je napisao/la: Ja bih Srbima dao dio FBIH gdje su Bošnjaci većina, neka budu dio Srbije. Od Srba uzeo neke općine koje su povijesno Hrvatske. Bolje da Hrvatska područja budu objedinjena, onda nemaš nikakvih problema niti remetilačkog faktora u državi. Ja bih isto mijenjao Sarajevo, Tuzlu i Goražde, za BL, Trebinje i Posavinu. To je ok deal. Ja bi Srbima ostavio Trebinje, a u Posavini granica na rijeci Bosni. Njima Modrica,Brcko i sve istocno od Bosne osim Orasja i Samca mozda. Ako ce uzet Sarajevo i Tuzlu morat ce i Olovo koje je na putu izmedu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
micko52
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 27 tra 2025, 10:01 |
|
|
Ante1950 je napisao/la: Ceha je napisao/la: Ja bih isto mijenjao Sarajevo, Tuzlu i Goražde, za BL, Trebinje i Posavinu. To je ok deal.
Ja bi Srbima ostavio Trebinje, a u Posavini granica na rijeci Bosni. Njima Modrica,Brcko i sve istocno od Bosne osim Orasja i Samca mozda. Ako ce uzet Sarajevo i Tuzlu morat ce i Olovo koje je na putu izmedu. Ko će se u 21.vijeku jebavati sa razmjenom stanovništva i preseljenjem....
_________________ Nit' je kuja okotila vuka, nit' je bula rodila hajduka!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ante1950
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 27 tra 2025, 10:17 |
|
|
micko52 je napisao/la: Ante1950 je napisao/la: Ja bi Srbima ostavio Trebinje, a u Posavini granica na rijeci Bosni. Njima Modrica,Brcko i sve istocno od Bosne osim Orasja i Samca mozda. Ako ce uzet Sarajevo i Tuzlu morat ce i Olovo koje je na putu izmedu.
Ko će se u 21.vijeku jebavati sa razmjenom stanovništva i preseljenjem.... Slazem se. To se davno trebalo odradit. Problem je sto Hrvatska nikad nece dozvolit pripajanje RSa Srbiji u ovim granicama i BiH ostaje vjecno. Osim Sarajeva i Tuzle, dao bi vam podrsku u vracanju Kosova 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 27 tra 2025, 10:21 |
|
|
Ante1950 je napisao/la: micko52 je napisao/la: Ko će se u 21.vijeku jebavati sa razmjenom stanovništva i preseljenjem....
Slazem se. To se davno trebalo odradit. Problem je sto Hrvatska nikad nece dozvolit pripajanje RSa Srbiji u ovim granicama i BiH ostaje vjecno. Osim Sarajeva i Tuzle, dao bi vam podrsku u vracanju Kosova  Sva sreća pa Hrvatska nema tu snagu da spriječi Srbe. Najbolje još jednom žrtvovati naš narod da bi ovi ljevičari i "pravi" Hrvati bili sigurni i da bi zaštitili partizanske granice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ante1950
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 27 tra 2025, 10:30 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Ante1950 je napisao/la: Slazem se. To se davno trebalo odradit. Problem je sto Hrvatska nikad nece dozvolit pripajanje RSa Srbiji u ovim granicama i BiH ostaje vjecno. Osim Sarajeva i Tuzle, dao bi vam podrsku u vracanju Kosova  Sva sreća pa Hrvatska nema tu snagu da spriječi Srbe. Najbolje još jednom žrtvovati naš narod da bi ovi ljevičari i "pravi" Hrvati bili sigurni i da bi zaštitili partizanske granice. Ocito da Hrvatska ima snage za cuvanje BiH. Srbi vec 30 godina prijete odvajanjem pa nista. Ako si mislio za mene da sam ovi ljevicar i pravi Hrvat, ja sam u Metkovicu i niko ne bi bio sretniji od mene da je Hercegovina u Hrvatskoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 27 tra 2025, 10:45 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 7098 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Ante1950 je napisao/la: Ocito da Hrvatska ima snage za cuvanje BiH. Srbi vec 30 godina prijete odvajanjem pa nista.
Ako si mislio za mene da sam ovi ljevicar i pravi Hrvat, ja sam u Metkovicu i niko ne bi bio sretniji od mene da je Hercegovina u Hrvatskoj.
Nije Hrvatska sama radila na tome da opstane BiH, jer da je samo ovisilo o Hrvatskom miješanju u unutarnje stvari BiH i o bošnjačkom herojstvu davno bi propala. Zapad je općenito radio na tom, iz svojih razloga. Mislim da ni nemamo nekakav argument da spriječimo spajanje srpskih zemalja zato jer eto mi ne volimo što su srbi blizu Zagreba. To nije argument. Ojačaj svoju vojsku pa neka njima bude problem što im je Hrvatska toliko blizu, ako uopće to trebaju biti naši problemi u ovome vijeku.
_________________ Možeš kroz šumu Avdo, kroz šumu kao sirijci, nitko ba ne gleda!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 27 tra 2025, 10:51 |
|
|
Ante1950 je napisao/la: Noname01 je napisao/la: Sva sreća pa Hrvatska nema tu snagu da spriječi Srbe. Najbolje još jednom žrtvovati naš narod da bi ovi ljevičari i "pravi" Hrvati bili sigurni i da bi zaštitili partizanske granice.
Ocito da Hrvatska ima snage za cuvanje BiH. Srbi vec 30 godina prijete odvajanjem pa nista. Ako si mislio za mene da sam ovi ljevicar i pravi Hrvat, ja sam u Metkovicu i niko ne bi bio sretniji od mene da je Hercegovina u Hrvatskoj. Ma nisam mislio na tebe nego na dobar dio Hrvata I političara kojima je naš narod uteg i gledaju ih s visine. Nemaju naši snagu nego MZ i hAmerika. Oni čuvaju BiH I takve nakaradne države
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 27 tra 2025, 12:12 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2414 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
potocnj je napisao/la: Ante1950 je napisao/la: Ocito da Hrvatska ima snage za cuvanje BiH. Srbi vec 30 godina prijete odvajanjem pa nista.
Ako si mislio za mene da sam ovi ljevicar i pravi Hrvat, ja sam u Metkovicu i niko ne bi bio sretniji od mene da je Hercegovina u Hrvatskoj.
Nije Hrvatska sama radila na tome da opstane BiH, jer da je samo ovisilo o Hrvatskom miješanju u unutarnje stvari BiH i o bošnjačkom herojstvu davno bi propala. Zapad je općenito radio na tom, iz svojih razloga. Mislim da ni nemamo nekakav argument da spriječimo spajanje srpskih zemalja zato jer eto mi ne volimo što su srbi blizu Zagreba. To nije argument. Ojačaj svoju vojsku pa neka njima bude problem što im je Hrvatska toliko blizu, ako uopće to trebaju biti naši problemi u ovome vijeku. Meni to isto nije argument, pa Bratislava je na samoj granici s Austrijom  uostalom mislim da nikome nije do ratova. Kome se šalju tudja djeca u rat i tko želi pucati po drugima jer se drugačije zove? Mislim da smo to prerasli. Bolje rješiti sve nesuglasice uz odredjena popuštanja sa svih strana i okrenuti se razvoju i ekonomiji. Rat nas vraća desetljećima unazad sve skupa u svakom smislu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ante1950
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 27 tra 2025, 12:15 |
|
|
|
Jasno mi je da zapad odrzava BiH na zivotu, ali to je ujedno i zelja Hrvatske koja je pobjednik rata. Vidimo svi izjave nasih politicara koji se zalazu za cjelovitost. Kad bi sva tri naroda otvoreno trazila razlaz i podjelu drzave, mozda zapad ne bi imao volje odrzavati nakaradu. Ovdje se uvijek ponavlja da zapad nece dopustit islamsku drzavu u Europi, a podrzavaju neovisnost Kosova u kojem je preko 90% muslimana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 27 tra 2025, 12:34 |
|
|
potocnj je napisao/la: Ante1950 je napisao/la: Ocito da Hrvatska ima snage za cuvanje BiH. Srbi vec 30 godina prijete odvajanjem pa nista.
Nije Hrvatska sama radila na tome da opstane BiH, jer da je samo ovisilo o Hrvatskom miješanju u unutarnje stvari BiH i o bošnjačkom herojstvu davno bi propala. Zapad je općenito radio na tom, iz svojih razloga. Mislim da ni nemamo nekakav argument da spriječimo spajanje srpskih zemalja zato jer eto mi ne volimo što su srbi blizu Zagreba. To nije argument. Ojačaj svoju vojsku pa neka njima bude problem što im je Hrvatska toliko blizu, ako uopće to trebaju biti naši problemi u ovome vijeku.Udarna izjava
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ante1950
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 27 tra 2025, 12:34 |
|
|
oak je napisao/la: potocnj je napisao/la: Nije Hrvatska sama radila na tome da opstane BiH, jer da je samo ovisilo o Hrvatskom miješanju u unutarnje stvari BiH i o bošnjačkom herojstvu davno bi propala.
Zapad je općenito radio na tom, iz svojih razloga.
Mislim da ni nemamo nekakav argument da spriječimo spajanje srpskih zemalja zato jer eto mi ne volimo što su srbi blizu Zagreba. To nije argument.
Ojačaj svoju vojsku pa neka njima bude problem što im je Hrvatska toliko blizu, ako uopće to trebaju biti naši problemi u ovome vijeku.
Meni to isto nije argument, pa Bratislava je na samoj granici s Austrijom  uostalom mislim da nikome nije do ratova. Kome se šalju tudja djeca u rat i tko želi pucati po drugima jer se drugačije zove? Mislim da smo to prerasli. Bolje rješiti sve nesuglasice uz odredjena popuštanja sa svih strana i okrenuti se razvoju i ekonomiji. Rat nas vraća desetljećima unazad sve skupa u svakom smislu. Pa dobro I Zagreb je na samoj granici sa Slovenijom i to nam ne predstavlja problem. Zamisli npr da Slovacka drzi Graz u Austriji i da do Graza vodi neki koridor ispod Beca sirok 5 km. Trenutno je granica Hrvatske i BiH duga 1000km. Da se RS odvoji, a Federacija ude u Hrvatsku, granica bi bila duplo duza. Tko bi to kontrolirao. Na svijetu ne postoji nijedna drzava sa takvim oblikom. Sto se tice rata, ne bi ratovao niti sam to spominjao. Samo iznosim svoje zelje o razmjeni teritorija iako znam da je skoro nemoguce da se ostvare.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 27 tra 2025, 20:59 |
|
|
Ante1950 je napisao/la: Ceha je napisao/la: Ja bih isto mijenjao Sarajevo, Tuzlu i Goražde, za BL, Trebinje i Posavinu. To je ok deal.
Ja bi Srbima ostavio Trebinje, a u Posavini granica na rijeci Bosni. Njima Modrica,Brcko i sve istocno od Bosne osim Orasja i Samca mozda. Ako ce uzet Sarajevo i Tuzlu morat ce i Olovo koje je na putu izmedu. Ovo u Posavini je ok (bez možda za Šamac), a Olovo im ne treba, ne mora svako selo biti povezano u BiH. Trebinje je zaleđe Dubrovnika. A i tu bi lijepo sjela AC.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 27 tra 2025, 21:01 |
|
|
Ante1950 je napisao/la: oak je napisao/la: Meni to isto nije argument, pa Bratislava je na samoj granici s Austrijom  uostalom mislim da nikome nije do ratova. Kome se šalju tudja djeca u rat i tko želi pucati po drugima jer se drugačije zove? Mislim da smo to prerasli. Bolje rješiti sve nesuglasice uz odredjena popuštanja sa svih strana i okrenuti se razvoju i ekonomiji. Rat nas vraća desetljećima unazad sve skupa u svakom smislu. Pa dobro I Zagreb je na samoj granici sa Slovenijom i to nam ne predstavlja problem. Zamisli npr da Slovacka drzi Graz u Austriji i da do Graza vodi neki koridor ispod Beca sirok 5 km. Trenutno je granica Hrvatske i BiH duga 1000km. Da se RS odvoji, a Federacija ude u Hrvatsku, granica bi bila duplo duza. Tko bi to kontrolirao. Na svijetu ne postoji nijedna drzava sa takvim oblikom. Sto se tice rata, ne bi ratovao niti sam to spominjao. Samo iznosim svoje zelje o razmjeni teritorija iako znam da je skoro nemoguce da se ostvare. Naravno da želimo neki exchange, uvalit ćemo im domaće Arape/Turke, a zauzvrat uzeti komade Turske Hrvatske i Turske Dalmacije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
fravitaizkotora
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 27 tra 2025, 21:54 |
|
|
Ceha je napisao/la: Ante1950 je napisao/la: Pa dobro I Zagreb je na samoj granici sa Slovenijom i to nam ne predstavlja problem. Zamisli npr da Slovacka drzi Graz u Austriji i da do Graza vodi neki koridor ispod Beca sirok 5 km. Trenutno je granica Hrvatske i BiH duga 1000km. Da se RS odvoji, a Federacija ude u Hrvatsku, granica bi bila duplo duza. Tko bi to kontrolirao. Na svijetu ne postoji nijedna drzava sa takvim oblikom.
Sto se tice rata, ne bi ratovao niti sam to spominjao. Samo iznosim svoje zelje o razmjeni teritorija iako znam da je skoro nemoguce da se ostvare.
Naravno da želimo neki exchange, uvalit ćemo im domaće Arape/Turke, a zauzvrat uzeti komade Turske Hrvatske i Turske Dalmacije. Jedini exchange bi bio sa Bosnjacima, i to ne cak razmena vec prosto ispunjavanje njihovih zahteva. Ako zamislimo da nekad Bosnjaci i odluce da im je bilo dosta majmunisanja sa Srbima i Hrvatima u istoj drzavi, i da krenu put bosnjacke nezavisnosti, verujem da bi lepo naplatili tu nezavisnost u vidu srpskohrvatskih ustupaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 27 tra 2025, 22:48 |
|
|
fravitaizkotora je napisao/la: Ceha je napisao/la: Naravno da želimo neki exchange, uvalit ćemo im domaće Arape/Turke, a zauzvrat uzeti komade Turske Hrvatske i Turske Dalmacije.
Jedini exchange bi bio sa Bosnjacima, i to ne cak razmena vec prosto ispunjavanje njihovih zahteva. Ako zamislimo da nekad Bosnjaci i odluce da im je bilo dosta majmunisanja sa Srbima i Hrvatima u istoj drzavi, i da krenu put bosnjacke nezavisnosti, verujem da bi lepo naplatili tu nezavisnost u vidu srpskohrvatskih ustupaka. A zašto bi itko dao išta religijskoj manji bez vlastitog jezika i s manje od milijun stanovnika, koja živi u par propalih gradova, daleko od državnih granica i nadzire manje od četvrtine zemlje, dok se svakodnevno isti iseljavaju u tisućama?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
fravitaizkotora
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 27 tra 2025, 23:33 |
|
|
Ceha je napisao/la: fravitaizkotora je napisao/la: Jedini exchange bi bio sa Bosnjacima, i to ne cak razmena vec prosto ispunjavanje njihovih zahteva.
Ako zamislimo da nekad Bosnjaci i odluce da im je bilo dosta majmunisanja sa Srbima i Hrvatima u istoj drzavi, i da krenu put bosnjacke nezavisnosti, verujem da bi lepo naplatili tu nezavisnost u vidu srpskohrvatskih ustupaka.
A zašto bi itko dao išta religijskoj manji bez vlastitog jezika i s manje od milijun stanovnika, koja živi u par propalih gradova, daleko od državnih granica i nadzire manje od četvrtine zemlje, dok se svakodnevno isti iseljavaju u tisućama? Pa eto, racunam da bi sve tri strane bile dobre volje da se pitanje BiH resi jednom za sva vremena.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 28 tra 2025, 08:34 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7474 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
fravitaizkotora je napisao/la: Ceha je napisao/la: A zašto bi itko dao išta religijskoj manji bez vlastitog jezika i s manje od milijun stanovnika, koja živi u par propalih gradova, daleko od državnih granica i nadzire manje od četvrtine zemlje, dok se svakodnevno isti iseljavaju u tisućama?
Pa eto, racunam da bi sve tri strane bile dobre volje da se pitanje BiH resi jednom za sva vremena. Naivno je i pomisliti da bi bez prinude "međunarodne zajednice" moglo doći do nekakvih novih pregovora .A i da dođe srpska strana neće pristati ni na kakve teritorijalne ustupke.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 28 tra 2025, 08:36 |
|
|
fravitaizkotora je napisao/la: Ceha je napisao/la: A zašto bi itko dao išta religijskoj manji bez vlastitog jezika i s manje od milijun stanovnika, koja živi u par propalih gradova, daleko od državnih granica i nadzire manje od četvrtine zemlje, dok se svakodnevno isti iseljavaju u tisućama?
Pa eto, racunam da bi sve tri strane bile dobre volje da se pitanje BiH resi jednom za sva vremena. kuran 4-144 Citat: يَـٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُوا۟ لَا تَتَّخِذُوا۟ ٱلْكَـٰفِرِينَ أَوْلِيَآءَ مِن دُونِ ٱلْمُؤْمِنِينَ ۚ أَتُرِيدُونَ أَن تَجْعَلُوا۟ لِلَّهِ عَلَيْكُمْ سُلْطَـٰنًۭا مُّبِينًا ١٤٤
O believers! Do not take disbelievers as allies instead of the believers. Would you like to give Allah solid proof against yourselves?
Ili da citiram aliju "babu nacije" izmetbegovića: "Nema suživota između muslimana i nevjernika".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 28 tra 2025, 08:40 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 7098 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Sve i da dođe eto do odcjepljenja RS-a, pa neće Međunarodna zajednica, pri tom mislim na EU i britance, odustati od Brčko Distrikta kao poluge moći nad RS-om, i nagradom/batinom kojom mogu utjecati na obje strane. Držati ga u zraku se najviše isplati nego riješiti njego status. I odcjepljeni RS i dalje može biti pro-ruski, ili pro-zapadni, a i u prorusovanju postoje nivoi, znači, bolje ostaviti BD, dati srbima pravo prolaza tuda, da se ne ratuje, ali ne zagarantirati ništa. Isti status BD je i sada, a kako nitko nije nacionalno nadmoćao oba druga u Distriktu, ostaje samo jasno da će stanje do daljnjeg biti nejasno, s namjerom 
_________________ Možeš kroz šumu Avdo, kroz šumu kao sirijci, nitko ba ne gleda!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 28 tra 2025, 08:53 |
|
|
Pa eto, racunam da bi sve tri strane bile dobre volje da se pitanje BiH resi jednom za sva vremena. A situaciju ćeš riješiti tako da teroristima daš išta? Poprilično naivno razmišljanje. Da je muslimanima do mira, prihvatili bi Dayton, a ne 30 godina pričali o nepravdi, istovremeno tlačući one koji su ih spasili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Revizija odluke za Brčko Postano: 28 tra 2025, 08:54 |
|
|
horus je napisao/la: fravitaizkotora je napisao/la: Pa eto, racunam da bi sve tri strane bile dobre volje da se pitanje BiH resi jednom za sva vremena.
kuran 4-144 Citat: يَـٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُوا۟ لَا تَتَّخِذُوا۟ ٱلْكَـٰفِرِينَ أَوْلِيَآءَ مِن دُونِ ٱلْمُؤْمِنِينَ ۚ أَتُرِيدُونَ أَن تَجْعَلُوا۟ لِلَّهِ عَلَيْكُمْ سُلْطَـٰنًۭا مُّبِينًا ١٤٤
O believers! Do not take disbelievers as allies instead of the believers. Would you like to give Allah solid proof against yourselves?
Ili da citiram aliju "babu nacije" izmetbegovića: "Nema suživota između muslimana i nevjernika". Jedini mir tu je podjela BiH između RH i Srbije. Točka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|