|
|
Stranica: 9/13.
|
[ 324 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mateb
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 23 pro 2011, 16:41 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: mateb je napisao/la: Ajde čovječe iz Rajvosa, preciziraj to malo. O kojim se to belosveckim zavjerama prdi? Doduše, možemo mi tu definiciju maksimalno proširiti da navučemo do 50%+1. Ipak nije tema za to, ali imam pravo mrziti pojedine pojave kod mog naroda, npr. kad je onaj sa glavom ko cocin bubanj na skupu HNS-a počeo bulazniti o Masonima i sl. Nisam napadao nikoga na forumu osim ovog malog koji je ovu temu pokušao minirati sa masonima. Ljudi koji bulazne o masonima najčešće nemaju elementarnog znanja o njima, no to je često slučaj i s onima koji ih kritiziraju. Inače, bio u sjedištu Velike lože (Freemasons' Hall) u Londonu, fina arhitektura, ali inače ništa posebno. Doduše, tko zna, možda su me, bez mog znanja, obuzeli crni dusi i sad vladaju mojim postupcima.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 23 pro 2011, 16:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
mateb je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ipak nije tema za to, ali imam pravo mrziti pojedine pojave kod mog naroda, npr. kad je onaj sa glavom ko cocin bubanj na skupu HNS-a počeo bulazniti o Masonima i sl. Nisam napadao nikoga na forumu osim ovog malog koji je ovu temu pokušao minirati sa masonima.
Ljudi koji bulazne o masonima najčešće nemaju elementarnog znanja o njima, no to je često slučaj i s onima koji ih kritiziraju. Inače, bio u sjedištu Velike lože (Freemasons' Hall) u Londonu, fina arhitektura, ali inače ništa posebno. Doduše, tko zna, možda su me, bez mog znanja, obuzeli crni dusi i sad vladaju mojim postupcima. Mene uopće ne zanimaju Masoni kao organizacija, nego ih spominjem samo u kontekstu zatupljenja i fatalizma jednog dijela mog naroda, pa bila riječ o Masonima, Bilderberg grupi, Ljudima-gušterima, Židovima i sl - radi se samo o drukčijim simptomima iste bolesti.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 23 pro 2011, 16:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
mateb je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ipak nije tema za to, ali imam pravo mrziti pojedine pojave kod mog naroda, npr. kad je onaj sa glavom ko cocin bubanj na skupu HNS-a počeo bulazniti o Masonima i sl. Nisam napadao nikoga na forumu osim ovog malog koji je ovu temu pokušao minirati sa masonima.
Ljudi koji bulazne o masonima najčešće nemaju elementarnog znanja o njima, no to je često slučaj i s onima koji ih kritiziraju. Inače, bio u sjedištu Velike lože (Freemasons' Hall) u Londonu, fina arhitektura, ali inače ništa posebno. Doduše, tko zna, možda su me, bez mog znanja, obuzeli crni dusi i sad vladaju mojim postupcima. Mene uopće ne zanimaju Masoni kao organizacija, nego ih spominjem samo u kontekstu zatupljenja i fatalizma jednog dijela mog naroda, pa bila riječ o Masonima, Bilderberg grupi, Ljudima-gušterima, bankarima, Židovima i sl - radi se samo o različitim simptomima iste bolesti.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 23 pro 2011, 16:58 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: mateb je napisao/la: Ljudi koji bulazne o masonima najčešće nemaju elementarnog znanja o njima, no to je često slučaj i s onima koji ih kritiziraju. Inače, bio u sjedištu Velike lože (Freemasons' Hall) u Londonu, fina arhitektura, ali inače ništa posebno. Doduše, tko zna, možda su me, bez mog znanja, obuzeli crni dusi i sad vladaju mojim postupcima. Mene uopće ne zanimaju Masoni kao organizacija, nego ih spominjem samo u kontekstu zatupljenja i fatalizma jednog dijela mog naroda, pa bila riječ o Masonima, Bilderberg grupi, Ljudima-gušterima, Židovima i sl - radi se samo o drukčijim simptomima iste bolesti. To je bijeg od vlastite odgovornosti, zapravo pronalaženje alibija za sranja u životu. No, nisu tu Hrvati nešto specifični.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 23 pro 2011, 17:03 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3688 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
mateb je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Mene uopće ne zanimaju Masoni kao organizacija, nego ih spominjem samo u kontekstu zatupljenja i fatalizma jednog dijela mog naroda, pa bila riječ o Masonima, Bilderberg grupi, Ljudima-gušterima, Židovima i sl - radi se samo o drukčijim simptomima iste bolesti.
To je bijeg od vlastite odgovornosti, zapravo pronalaženje alibija za sranja u životu. No, nisu tu Hrvati nešto specifični. Općenito tu je dosta pridonijeo dosta onaj film Zeitgeist . Svi se pozivaju na to.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 23 pro 2011, 19:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75951 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Nalazim Dodika talentiranim Dodik: Zabraniti negiranje genocida nad ArmencimaPredsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik rekao je da će SNSD poslije katoličkog Božića uputiti u parlament BiH zakon o zabrani negiranja genocida koji je izvršila Turska nad Armencima. http://www.sarajevo-x.com/bih/dodik-zab ... /111223136Čitati ispod komentare je gotovo za suze radosnice.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 23 pro 2011, 19:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60870 Lokacija: DAZP HQ
|
talentiranim? pa frajer je izmislio politiku i teoriju politike za Aristotela.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 23 pro 2011, 19:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75951 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Dodik im zna nać "G"-točku. Maestro.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 23 pro 2011, 20:57 |
|
|
ako se Hrvati i SRbi udruze mogu li izglasovati ovu rezoluciju
ili im treba bar jedna druga stranka
ima li kakve sanse ikakve da sdp glasa za il neka neislamskija stranka
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 23 pro 2011, 21:08 |
|
|
Juce su Amerikanci rekli da je Turska pocinila genocid nad Jermenima, danas Francuska, nadam se da ce jednog dana i BiH donijeti rezoluciju o genocidu nad Jermeninima (sad ce neki Bosnjo da se javi garant). Ovo je nista drugo nego pocetak kraja turske arogantne pro-osmanisticke politike uperene prema svijetu a narocito prema BiH i ostatku zapadnog Balkana, jer sto je slabiji Erdogan, to je i prica o uspostavi neke vrste Balkanskog saveza pod patronatom Turske kao vodje te balkanske unije sahranjena zauvijek.
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 23 pro 2011, 23:47 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Nalazim Dodika talentiranim Dodik: Zabraniti negiranje genocida nad ArmencimaPredsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik rekao je da će SNSD poslije katoličkog Božića uputiti u parlament BiH zakon o zabrani negiranja genocida koji je izvršila Turska nad Armencima. http://www.sarajevo-x.com/bih/dodik-zab ... /111223136Čitati ispod komentare je gotovo za suze radosnice. opak je igrač.....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 24 pro 2011, 00:37 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
He, što sad. Kako glasovati za prijedlog. Treba ih zajebavati, na svakom koraku. Dok se ne opamete.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Uskok
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 24 pro 2011, 04:04 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2009, 02:57 Postovi: 1410 Lokacija: Hrvatska republika Herceg Bosna
|
Bosna i Hrcegovina ima prije svega moralnu odgovornost da donese takav zakon, jer Hrvati i Srbi su takodjer bili pod okupatorkom cizmom Otomaskog carstva !
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 24 pro 2011, 04:12 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Nalazim Dodika talentiranim Dodik: Zabraniti negiranje genocida nad ArmencimaPredsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik rekao je da će SNSD poslije katoličkog Božića uputiti u parlament BiH zakon o zabrani negiranja genocida koji je izvršila Turska nad Armencima. http://www.sarajevo-x.com/bih/dodik-zab ... /111223136Čitati ispod komentare je gotovo za suze radosnice. Nevjerojatno...jel mi se čini ili je također onu inicijativu za zabranu burke u BiH poslao u parlament odmah nakon što se u Francuskoj po prvi put povela rasprava?
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 24 pro 2011, 12:09 |
|
|
Uskok je napisao/la: Bosna i Hrcegovina ima prije svega moralnu odgovornost da donese takav zakon, jer Hrvati i Srbi su takodjer bili pod okupatorkom cizmom Otomaskog carstva ! o tom pricam stalno isto bi trebali uradit Grci, Bugari, Sirijci, Srbijanci..
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 24 pro 2011, 12:10 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nalazim Dodika talentiranim Dodik: Zabraniti negiranje genocida nad ArmencimaPredsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik rekao je da će SNSD poslije katoličkog Božića uputiti u parlament BiH zakon o zabrani negiranja genocida koji je izvršila Turska nad Armencima. http://www.sarajevo-x.com/bih/dodik-zab ... /111223136Čitati ispod komentare je gotovo za suze radosnice. Nevjerojatno...jel mi se čini ili je također onu inicijativu za zabranu burke u BiH poslao u parlament odmah nakon što se u Francuskoj po prvi put povela rasprava? dodo je mozda puno toga ali nije preumisljen.. on je dio 2.esalona hehe
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 24 pro 2011, 12:14 |
|
|
Parlament BiH bi trebao priznati i genocid Turske nad stanovništvom BiH.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 24 pro 2011, 17:07 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
Robbie MO je napisao/la: Parlament BiH bi trebao priznati i genocid Turske nad stanovništvom BiH. Genocid+kulturocid štoviše.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 24 pro 2011, 17:28 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4967 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Zadar1993 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Parlament BiH bi trebao priznati i genocid Turske nad stanovništvom BiH. Genocid+kulturocid štoviše. To stoji, a ja bi dodao i krivicu za zbunjenost jedne vijerske skupine po pitanju tko sam ja uopce.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 24 pro 2011, 17:30 |
|
|
Ima li smisla tužiti Tursku sada zbog toga? Vredi pokušati. Jer, uništiti celu jednu naprednu civilizaciju nije mala stvar.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 24 pro 2011, 17:58 |
|
|
kad je donesena zenevska konvencija, koliko znam ne postoji mogucnost za tuzbe protiv genocida koji su se eventualno dogodili prije tog datuma. medjutim, svaka drzava ima pravo poput Francuske donijeti deklaraciju ili zakon vezan za vidjenje nekog dogadjaja u povijesti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 24 pro 2011, 18:03 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4967 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
I da se igdje idonese presuda u korist armenaca, koji je benefit od toga? Turska ionako ne bi postivala istu. Jedino jos jedan udar sto se turske tice. Ali djaba. Ionako svi znaju da je to bio genocid.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 24 pro 2011, 18:03 |
|
|
Ko ne zna engleski, nek samo gleda slike...dovoljno je... I to engleski BBC, oficijelna TV naroda koji je skoro uvek podrzavao Turke Posle ti oni dodju i nesto seru oko Srebrenice, kako ih nije sramota, preko milion ljudi poslali u smrt...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 24 pro 2011, 18:10 |
|
|
Zasto se krste lijevom rukom?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: SAD: Turska je pocinila genocid nad Armenima Postano: 24 pro 2011, 18:26 |
|
|
Armenci su najstariji kršćanski narod na svijetu, kažu da je Armenija kršćanstvo prihvatila prije Rima. oni su imali odvojeni put od ostalih kršćana, odvojili su se još u 5. stoljeću, poslije su se neki vratili pod okrilje Katoličke crkve, ali su većinom i dalje samostalni. slični su Blisko Istočnim kršćanima koji su također većinom imali vlastiti put u kršćanstvu još od 5. stoljeća kad je dolazilo do podjela na crkvenim saborima. to su tzv. orjentalni kršćani i treba ih razlikovat od pravoslavaca, koji su nastavljači isključivo Carigradske patrijaršije.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|