|
|
Stranica: 5/64.
|
[ 1598 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bosnensis
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 01:51 |
|
|
BBC je napisao/la: A na koga ćete vi navaliti kao i u prošlom ratu, kad Srbima ne budete mogli baš ništa. Opet na Hrvate. Zato Hrvati pamet u glavu i čuvajte oružje doma. Rat je neminovan. Ne zbog Srba i Hrvata, već zbog bošnjačkih medija.
Kako vidimo Bošnjacima takvi mediji odgovaraju, i ne ukazuju se nikakve naznake da se uljude i unormale. Ishod će biti očekivan.
Ti si odavno sazrio za psihijatra
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 01:55 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
emt je napisao/la: To jedino ovaj ludi Bosnjo moze provaliti, sto ima neki forum, na kome sam sebi pise i replicira a ti se nalozis, kao da se radi o nekom normalnom covjeku...
Emt ... Čika Mario ima rješenje za našeg Tuzlaka (valjda).. 
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
pozitivac
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 02:16 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2548 Lokacija: Glavni stan
|
BBC je napisao/la: A na koga ćete vi navaliti kao i u prošlom ratu, kad Srbima ne budete mogli baš ništa. Opet na Hrvate. Zato Hrvati pamet u glavu i čuvajte oružje doma. Rat je neminovan. Ne zbog Srba i Hrvata, već zbog bošnjačkih medija.
Kako vidimo Bošnjacima takvi mediji odgovaraju, i ne ukazuju se nikakve naznake da se uljude i unormale. Ishod će biti očekivan. 
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 02:25 |
|
|
Viđao sam tog Matanovića iz Septice u teretani par puta, mogu se pohvalit da mi sparirao na benchu ...majke mi. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 02:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
emt je napisao/la: BBC je napisao/la: A na koga ćete vi navaliti kao i u prošlom ratu, kad Srbima ne budete mogli baš ništa. Opet na Hrvate. Zato Hrvati pamet u glavu i čuvajte oružje doma. Rat je neminovan. Ne zbog Srba i Hrvata, već zbog bošnjačkih medija.
Ne lupetaj, kakav rat.Kome je iole normalnom do ponovnog sukoba ?Hrvatska ulazi u EU, niko normalan iz Evrope ne bi dozvolio da se na njenom " pragu " ratuje..nisu devedesete. I na kraju zasto bi se ratovalo ?Za neki komad zemlje, da ljudi ginu ?Par sela ili gradica ? To jedino ovaj ludi Bosnjo moze provaliti, sto ima neki forum, na kome sam sebi pise i replicira a ti se nalozis, kao da se radi o nekom normalnom covjeku... Nije to Bošnjo. Ovaj novinar iz Sarajeva je uvažena faca kod Bošnjaka. I on misli da će Bošnjaci morati sami rat pokrenuti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
pozitivac
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 02:33 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Viđao sam tog Matanovića iz Septice u teretani par puta, mogu se pohvalit da mi sparirao na benchu ...majke mi.  Tko je bio jači? Dobro mu je umjetničko ime - 'Govnar Smrti' 
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 02:33 |
|
|
BBC je napisao/la: emt je napisao/la: Ne lupetaj, kakav rat.Kome je iole normalnom do ponovnog sukoba ?Hrvatska ulazi u EU, niko normalan iz Evrope ne bi dozvolio da se na njenom " pragu " ratuje..nisu devedesete. I na kraju zasto bi se ratovalo ?Za neki komad zemlje, da ljudi ginu ?Par sela ili gradica ?
To jedino ovaj ludi Bosnjo moze provaliti, sto ima neki forum, na kome sam sebi pise i replicira a ti se nalozis, kao da se radi o nekom normalnom covjeku...
Nije to Bošnjo. Ovaj novinar iz Sarajeva je uvažena faca kod Bošnjaka. I on misli da će Bošnjaci morati sami rat pokrenuti. Sigurno da hoce, vjerovatno i on tupi od 200 tenkova i brigadama bakirovih patriota.Daj ne budi dijete, to je obicna provokacija.Ljudi moraju prodavati novine a zna se sto privlaci kupovinu.Neki senzacionalan naslov.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 02:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Emt draga. 1988-1989 nije bilo ni 20% ovoliko mržnje koliko je danas ima u BiH. I to se nastavlja, i nastavlja, jaz između Bošnjaka i ostala 2 naroda je sve dublji i veći. I nisu bili ni blizu etnički čisti krajevi. Znamo kako je prošlo.
Ostatak računaj sama kako će uskoro završititi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 03:07 |
|
|
pozitivac je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Viđao sam tog Matanovića iz Septice u teretani par puta, mogu se pohvalit da mi sparirao na benchu ...majke mi.  Tko je bio jači? Dobro mu je umjetničko ime - 'Govnar Smrti'  Ma legenda ... Jesi li vidio što crta stripove? I poslušaj pjesmu "gaće" . Što se tiče teretane...Njemu je to bila prolazna faza,neko vrijeme sam ga viđao ,onda je nestao. Dakle ja sam jači . 
|
|
Vrh |
|
 |
pozitivac
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 03:13 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Ma legenda ... Jesi li vidio što crta stripove? I poslušaj pjesmu "gaće" . Što se tiče teretane...Njemu je to bila prolazna faza,neko vrijeme sam ga viđao ,onda je nestao. Dakle ja sam jači .  Gaće su vrh Znam da je poznat po crtanju stripova, ali nisam ništa vidio
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 10:05 |
|
|
emt je napisao/la: BBC je napisao/la: A na koga ćete vi navaliti kao i u prošlom ratu, kad Srbima ne budete mogli baš ništa. Opet na Hrvate. Zato Hrvati pamet u glavu i čuvajte oružje doma. Rat je neminovan. Ne zbog Srba i Hrvata, već zbog bošnjačkih medija.
Kako vidimo Bošnjacima takvi mediji odgovaraju, i ne ukazuju se nikakve naznake da se uljude i unormale. Ishod će biti očekivan. Ne lupetaj, kakav rat.Kome je iole normalnom do ponovnog sukoba ?Hrvatska ulazi u EU, niko normalan iz Evrope ne bi dozvolio da se na njenom " pragu " ratuje..nisu devedesete. I na kraju zasto bi se ratovalo ?Za neki komad zemlje, da ljudi ginu ?Par sela ili gradica ? To jedino ovaj ludi Bosnjo moze provaliti, sto ima neki forum, na kome sam sebi pise i replicira a ti se nalozis, kao da se radi o nekom normalnom covjeku... Sa Srbima se nikad ne zna 
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 10:10 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 11:06 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6167 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
zapovjednik je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: Odakle ti podatak o 20% u OS BiH? Može izvor? Kad ga pružiš, ja ti dajem lokaciju artiljerijskog bataljuna u MO.  http://atlantskainicijativa.org/index.p ... 16&lang=hrDaj lokaciju... Hvala. Topnička bojna (artiljerijski bataljun) je locirana u vojarni (kasarni) "Miralem Jugo" u naselju Livač. O etničkom sastavu naselja Kuti-Livač se na ovom forumu puno raspravljalo (nađi preko pretražnika). Zapovjednik topničke bojne (artiljerijskog bataljuna) je bojnik (major) Enes Kubat.
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 11:22 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6893 Lokacija: Izvan sebe
|
zapovjednik je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: Odakle ti podatak o 20% u OS BiH? Može izvor? Kad ga pružiš, ja ti dajem lokaciju artiljerijskog bataljuna u MO.  http://atlantskainicijativa.org/index.p ... 16&lang=hrDaj lokaciju... OS BIH su pretnja opstanku hrvata u bih, to treba razoriti( treba samo halaukati da pojedose penzionerske i zdravstvene pare kako bi odrzavali oruzane snage koje su prijetnja hrvatima i srbima) ili obavjestajnu sluzbu potpuno pod kontrolu hrvata.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 11:30 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6893 Lokacija: Izvan sebe
|
Ne lupetaj, kakav rat.Kome je iole normalnom do ponovnog sukoba ?Hrvatska ulazi u EU, niko normalan iz Evrope ne bi dozvolio da se na njenom " pragu " ratuje..nisu devedesete. I na kraju zasto bi se ratovalo ?Za neki komad zemlje, da ljudi ginu ?Par sela ili gradica ? To jedino ovaj ludi Bosnjo moze provaliti, sto ima neki forum, na kome sam sebi pise i replicira a ti se nalozis, kao da se radi o nekom normalnom covjeku... Tipican pokusaj uspavljivanja protivnika i bacanje prasine u oci, a muslimanska obavjestajna sluzba prikuplja podatke za likvidaciju i kompromitovanje uglednih hrvata i hrvata na javnim funkcijama.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 11:38 |
|
|
Bas me zanima dokaz tvoje tvrdnje, mora da su po Minhenu dijelili neki propagandni materijal na ulicama, pa si slučajno doznao ?
|
|
Vrh |
|
 |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 11:39 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6167 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Bosnensis je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: Mislio sam da je vidljiva ironija iz mog posta. Tenkovi iz Tuzle su hrpa starog željeza.
Ja priželjkujem mirno rješenje hrvatskog pitanja u BiH, nikakav rat.
Srpski forumaši ne žele rat, jer u njemu RS može izgubiti svoj relativno dobar položaj. S druge strane, položaj Hrvata u Bosni i Hercegovini u odnosu na položaj Srba je toliko očajan, da neki možda (ne znam na koga ciljaš) žele rat, kako bi se postigla ravnopravnost s ostala dva naroda.
Potpuno sam protiv rata. Čak i ovakvo stanje je daleko bolje od rata.
Hipotetski rat o kojem smo pričali na proteklih nekoliko stranica ne bi bio poraz BiH, već pokušaj očuvanja ustavnog poretka nasuprot unitarističkoj intervenciji koju bi pokušale određene bošnjačke snage. Pa hrvatsko pitanje se moze vrlo lako i brzo rjesiti jednom korjenitom ustavnom reformom za koju znamo ne postoji interes, narocito HDZovih novih partnera u RSu. Traziti rjesenja u kome bi samo Bosnjaci cinili ustupke, ili samo Hrvati ili Srbi je trosenje vremena i moze sluziti za potpaljivanje niskih nacionalnih strasti : "evo ovi nam nedaju nista". Hrvatsko pitanje treba biti povod, a interes svih naroda razlog da se dodje do ustava koji bi mi (narodi Bosne i Hercegovine) napisali i izglasali. Ako su mogli Svicarci, mozemo i mi samo se treba potruditi. Upravo zato jer je nemoguće u jednom koraku riješiti ustavnu reformu cijele BiH, hrvatske stranke su tražile da se prvo bilateralno riješi hrvatsko pitanje u Federaciji BiH, u kojoj živi preko 90% Hrvata u BiH, pa je prioritetno pitanje za Hrvate. Shvaćam Bošnjake da su objeručke prihvatili sve mogućnosti koje su im otvorile Petritscheve i Ashdownove odluke, ali smatram da su zapravo nepromišljeno krenuli grlom u jagode i ovi ratovi iscrpljivanja (oko gradonačelnika Mostara i oko sastava Vijeća ministara) pokazuju da su unatoč obostranoj šteti, Bošnjaci ti koji trpe teže poraze, a u procesu hrvatskom biračkom tijelu ideju suživota s Bošnjacima čine ogavnom i mrskom. Razumijem opći bošnjački stav (a izgleda i tvoj osobni) da svi moraju činiti ustupke, ali kakve ustupke Hrvati mogu dati u Federaciji BiH kad njih Bošnjaci preglasavaju, a ne obrnuto? Po meni je ispit zrelosti bošnjačke elite da shvati da Hrvatima mora dati jednakopravnost i paritet u Federaciji BiH, da bi Hrvati mogli odigrati svoj dio u stabilizaciji BiH. Za sada Bošnjaci Hrvate guraju u naručje crnom vragu i drago mi je da je Čović u tandemu s Dodikom uspješno matirao Lagumdžiju. A draže bi mi bilo kad bi bošnjačka politika odustala od svojih fiks-ideja i prikladno riješila pitanje hrvatskog jezika u Federaciji, hrvatskog TV kanala te kad bi odustala od pokušaja uništenja Hrvata u ŽSB. Mislim da je važno imati na umu da nitko od hrvatskih političara s izbornim legitimitetom nije doveo u pitanje teritorijalni integritet BiH, za razliku od Srba. Također, zahtjev za HFJ (Hrvatskom federalnom jedinicom) bilo u vidu Trećeg entiteta ili unutar Federacije BiH uvijek je uključivao i ideju teritorijalnog diskontinuiteta koji bi s jedne strane bio jamstvo protiv separatizma, a s druge strane bi omogućio obuhvaćanje maksimalnog broja Hrvata u okvir HFJ. Iskreno, ja sam ostao frapiran spoznajom da npr. najbliži suradnici Rusmira Mahmutćehajića (dakle ne nekakva nepismena raja) iskreno vjeruju da je u trenutku A-U okupacije BiH broj katolika bio jednoznamenkast. A u stvari ih je (prema popisu 1879.) bilo 18,08%. Nije čudo da na temelju takvih floskula bošnjački unitaristi razvijaju teorije da su Hrvati u BiH uglavnom austrijski uvoz, a ne autohtoni stanovnici BiH. Rezultat da Bošnjaci nemaju nikakve volje za nagodbom i rješenjem hravtskog pitanja ne iznenađuje uz takvu akademsku elitu. Ili, ostao sam šokiran situacijom u kojoj Bošnjak u (Istočnom) Mostaru (koji je na popisu 1991. bio Jugoslaven) tvrdi da Hrvati u BiH ne postoje i da kad shvate da nisu Hrvati već Bosanci da će tada BiH krenuti naprijed. Trebam li podsjetiti da je u Mostaru još 1905. osnovan Hrvatski športski klub Zrinjski? I da Hrvati u Hercegovini imaju hrvatski nacionalni, a hercegovački regionalni identitet te da su većina u tom istom Mostaru u kojem i on živi.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 11:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Glazbeniče, predstavljaš kao neku većinu Hrvata po kojoj ispada da smo ko kurbani pred Bajram. Sve nešto šokirani, zbunjeni, kao čudimo se, ovo nije u redu, ovo nije fino - a Muslimani već uz pomoć medija i opće indoktrinacije odredili psihološku pripremu, pobili sijaset povratnika i naoštrili noževe za konačni obračun sa Hrvatima. Nadam se da nećemo sukobe dočekati kao Muslimani istočne Bosne 1992.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
NoviSeer
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 11:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Ministry of Sound je napisao/la: Glazbeniče, predstavljaš kao neku većinu Hrvata po kojoj ispada da smo ko kurbani pred Bajram. Sve nešto šokirani, zbunjeni, kao čudimo se, ovo nije u redu, ovo nije fino - a Muslimani već uz pomoć medija i opće indoktrinacije odredili psihološku pripremu, pobili sijaset povratnika i naoštrili noževe za konačni obračun sa Hrvatima. Nadam se da nećemo sukobe dočekati kao Muslimani istočne Bosne 1992. A kad da očekujemo te sukobe? I šta da očekujemo da će nas napast osim džihadija i 200 tenkova iz Tuzle? Bacat će kamenje na nas?
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 12:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
NoviSeer je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Glazbeniče, predstavljaš kao neku većinu Hrvata po kojoj ispada da smo ko kurbani pred Bajram. Sve nešto šokirani, zbunjeni, kao čudimo se, ovo nije u redu, ovo nije fino - a Muslimani već uz pomoć medija i opće indoktrinacije odredili psihološku pripremu, pobili sijaset povratnika i naoštrili noževe za konačni obračun sa Hrvatima. Nadam se da nećemo sukobe dočekati kao Muslimani istočne Bosne 1992. A kad da očekujemo te sukobe? I šta da očekujemo da će nas napast osim džihadija i 200 tenkova iz Tuzle? Bacat će kamenje na nas? Ne znam ni kako, ni kad, ni gdje, ali sa obzirom da se dobro sjećam atmosfere 89-91, mogu ti potvrditi da je sadašnji stupan mržnje i indoktrinacije puno veći. Sumnjam da će to pronaći neki drugi ispušni ventil osim nekakve vrste sukoba. Jedina pozitivna razlika u odnosu na ono doba je činjenica da doista ima mali broj miješanih sredina.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
NoviSeer
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 12:03 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Ministry of Sound je napisao/la: NoviSeer je napisao/la: A kad da očekujemo te sukobe? I šta da očekujemo da će nas napast osim džihadija i 200 tenkova iz Tuzle? Bacat će kamenje na nas?
Ne znam ni kako, ni kad, ni gdje, ali sa obzirom da se dobro sjećam atmosfere 89-91, mogu ti potvrditi da je sadašnji stupan mržnje i indoktrinacije puno veći. Sumnjam da će to pronaći neki drugi ispušni ventil osim nekakve vrste sukoba. Jedina pozitivna razlika u odnosu na ono doba je činjenica da doista ima mali broj miješanih sredina. I da ovaj put Hrvati neće u savez sa muslimanima koji će najvjerojatnije sve sami započeti, a onda će svijetu priče o multietničnosti i žrtvi moć nabit sebi u stražnjicu.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 12:06 |
|
|
Velikoj većini običnih ljudi najveći problem u BiH je kako da prehrane obitelj.Sigurno nitko od njih ne prizeljkuje neki novi rat ili sukob.Mislim da ih čak ni politicka situacija ne zanima detaljno, te da im je potpuno svejedno ko je na vlasti, i da bi sutra glasali za bilo koga samo da se situacija promijeni u nekom pozitivnom smijeru. Ovo govorim kako za Bosnjake, tako i za Srbe i Hrvate.Kome je do podjela, sukoba ili rata ako nema sto jesti ?
|
|
Vrh |
|
 |
NoviSeer
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 12:10 |
|
|
emt je napisao/la: Velikoj većini običnih ljudi najveći problem u BiH je kako da prehrane obitelj.Sigurno nitko od njih ne prizeljkuje neki novi rat ili sukob.Mislim da ih čak ni politicka situacija ne zanima detaljno, te da im je potpuno svejedno ko je na vlasti, i da bi sutra glasali za bilo koga samo da se situacija promijeni u nekom pozitivnom smijeru. Ovo govorim kako za Bosnjake, tako i za Srbe i Hrvate.Kome je do podjela, sukoba ili rata ako nema sto jesti ? Kod Hrvata narod ima što jesti. Doduše ima i gomilu problema (npr. krediti, pičke materine...) ali tko ih nema? No gdje je problem? Problem je kad vama dođu Federalna, Avaz i Sarajevo-x i predstave im da su na direktan način krivi genocidni Srbi koji su okupirali pola države i škutori koji su pokrali svu lovu i kako su oni trn u oku. Koga boli klinac što SDA, SDP, SBiH i boktepitaj tko ne radi svoj poso? Radili bi oni, ali da nije četnika a i ustaša koji su još gori. Njima nije stalo do graDŽaništine, nego samo do nacionalizma. Ha ja!
|
|
Vrh |
|
 |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 12:11 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Glazbeniče, predstavljaš kao neku većinu Hrvata po kojoj ispada da smo ko kurbani pred Bajram. Sve nešto šokirani, zbunjeni, kao čudimo se, ovo nije u redu, ovo nije fino - a Muslimani već uz pomoć medija i opće indoktrinacije odredili psihološku pripremu, pobili sijaset povratnika i naoštrili noževe za konačni obračun sa Hrvatima. Nadam se da nećemo sukobe dočekati kao Muslimani istočne Bosne 1992. Hrvati s njima dijele Federaciju. Ja pokušavam predstaviti probleme koji se mogu riješiti dijalogom. Kako? Tako što pokušavam govoriti rječnikom koji će kod Bošnjaka naći na razumijevanje. Ne odajem Bošnjacima hrvatski "Plan R-14", nego razgovaram o stvarima koje su još uvijek na stolu i koje se još uvijek mogu riješiti mirnim putem. Ja osobno razumijem njihove brige i rezerve (koje su posljedica paranoje), ali oni uopće ne razumiju hrvatske egzistencijalne interese, a ja im ih pokušavam pojasniti (vjerojatno neuspješno, ali još sam tu). Na kraju krajeva, ja predstavljam samo sebe, a Vi ste autoritet koji upravlja cijelim forumom i portalom i organizira gostovanja hrvatskih političara. Zar ne? Koga trebaju ozbiljnije shvatiti - mene ili Vas? Očito Vas, ali ako žele trošiti vrijeme na mene - tu sam.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 21 sij 2012, 12:15 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Glazbeniče, predstavljaš kao neku većinu Hrvata po kojoj ispada da smo ko kurbani pred Bajram. Sve nešto šokirani, zbunjeni, kao čudimo se, ovo nije u redu, ovo nije fino - a Muslimani već uz pomoć medija i opće indoktrinacije odredili psihološku pripremu, pobili sijaset povratnika i naoštrili noževe za konačni obračun sa Hrvatima. Nadam se da nećemo sukobe dočekati kao Muslimani istočne Bosne 1992. Hrvati s njima dijele Federaciju. Ja pokušavam predstaviti probleme koji se mogu riješiti dijalogom. Kako? Tako što pokušavam govoriti rječnikom koji će kod Bošnjaka naći na razumijevanje. Ne odajem Bošnjacima hrvatski "Plan R-14", nego razgovaram o stvarima koje su još uvijek na stolu i koje se još uvijek mogu riješiti mirnim putem. Ja osobno razumijem njihove brige i rezerve (koje su posljedica paranoje), ali oni uopće ne razumiju hrvatske egzistencijalne interese, a ja im ih pokušavam pojasniti (vjerojatno neuspješno, ali još sam tu). Na kraju krajeva, ja predstavljam samo sebe, a Vi ste autoritet koji upravlja cijelim forumom i portalom i organizira gostovanja hrvatskih političara. Zar ne? Koga trebaju ozbiljnije shvatiti - mene ili Vas? Očito Vas, ali ako žele trošiti vrijeme na mene - tu sam. Moje mišljenje vrijedi koliko i mišljenje ostalih forumaša, a nekad i manje, ukoliko netko ima superiorniju argumentaciju. Samo sam primjetio da su tvoji stavovi i način ophođenja identični mojim cirka 2007. Nekakav šok, zbunjenost, poziv na dijalog, kompromise i sl. Ja ti tvrdim da je njihova politička, akademska, vjerska i medijska elita u potpunosti odradila indoktrinaciju i psihološku pripremu za sukobe sa Hrvatima. Tu spoznaju sam doživio negdje 2009, a moja je jedina nada da Hrvati neće rasplet dočekati zbunjeni i neupućeni.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|