HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 lis 2025, 18:18.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1598 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti
PostPostano: 21 sij 2012, 19:58 

Mujaga je napisao/la:
sjeban si ti u mozak, jel tu UN WESTERN ZONA
slika

UNPA zone su uspostavljene nakon tih operacija, obuhvaćala su sva područja RSK i neka granična područja pod hrvatskom kontrolom. Nakon toga je JNA većinom otišla i znalo se da će RSK pasti nakon odlaska UNPROFOR-a

Vrh

PostPostano: 21 sij 2012, 19:59 

osa je napisao/la:
Mujaga je napisao/la:
šta je HVo oslobodio do Oluje
navedi HRONOLOŠKI

imaš na netu, traži malo....

Mostar, Stolac, Glamoč, Kupres, Grahovo ako ćemo samo o HVO.

Vrh

PostPostano: 21 sij 2012, 19:59 

NoviSeer je napisao/la:
Mujaga je napisao/la:
halooo i ja govorim o početku rata
šta je tebi, Njofra je postrojio na Maksimiru gardu '90
gdje češ reći da je TO i patriotske snage imale više na početku rata u BH od HV na početku rata u HR, nije tebi dobro

Uglavnom ne zna nijednu veću mahalu koju su oslobodili (osim Kalesije) do Oluje.

upravo zbog nije trebao dejton
da se stvari dovedu DO KRAJA
pa bi vidjelo kako bi se sve završilo, da ne bi tako kenjali

Vrh

PostPostano: 21 sij 2012, 20:00 

NoviSeer je napisao/la:
osa je napisao/la:

imaš na netu, traži malo....

reko sam da navedeš HRONOLOŠKI, tačne bar mjesece i godine

Vrh

PostPostano: 21 sij 2012, 20:01 

pozitivac je napisao/la:
Nakon toga je JNA većinom otišla i znalo se da će RSK pasti nakon odlaska UNPROFOR-a

bravo...ključno....GDJE JE OTIŠLA ?????????????
da li bi ikad otišla da nije bilo rata u BH

Vrh

PostPostano: 21 sij 2012, 20:03 

Mujaga je napisao/la:
NoviSeer je napisao/la:

Pa naveo sam ti redom kronološki. Hoćeš da ti navedem i koliko je metaka ispaljeno? Uglavnom ova prva dva su izvedena 1992. Kupres u zimu 1994. a Glamoč i Grahovo u proljeće i ljeto 1995.

Vrh

PostPostano: 21 sij 2012, 20:05 

Mujaga je napisao/la:
NoviSeer je napisao/la:

Uglavnom ne zna nijednu veću mahalu koju su oslobodili (osim Kalesije) do Oluje.

upravo zbog nije trebao dejton
da se stvari dovedu DO KRAJA
pa bi vidjelo kako bi se sve završilo, da ne bi tako kenjali

A kako bi se završilo? Alija hoće na Banja Luku a Franjo neće. Zašto Alija nije išo na Banja Luku ili recimo Prijedor ako ste bili toliko snažni? Zašto su Hrvati bili ti koji su pokušavali oslobodit Prijedor koji je njima zapravo od malog značaja?

Vrh

PostPostano: 21 sij 2012, 20:07 

Mujaga je napisao/la:
NoviSeer je napisao/la:

Koja ti je muzicka zelja???

Vrh

PostPostano: 21 sij 2012, 20:18 

osa je napisao/la:

ma nije bilo lako mujaga, hrvati su 91. imali manje od bošnjaka 92., a da dodam da ste se mogli učiti na našem primjeru, šta će vam se desiti, ali niste učili, nego ste nosali ju-barjake i zazivali jna još 92. kad su hrvati u bih već uveliko ratovali s tom jna. bez pomoći hv, armija nikad ništa ne bi uzela, a da ne govorim štas bi bilo, da smo stvarno htjeli dijeliti bosnu kako vi to volite tvrditi, pa da smo vam sve izbjeglice lagano vratili nazad, zatvorili puteve za sve od hrane, lijekova do oružja, kad danas gledam ponašanje bošnjaka, često se pitam, da li smo pogriješili i da li smo se stvarno trebali sa srbima dogovoriti, ali, prošla baba s kolačima, treba se učiti na greškama.

Ma ko to Bosnu nije pokusao i dijelio tokom zadnjeg rata? Ali eto

Misljenja sam da je postojao nekakav nacelni dogovor Tudzmana i Milosevica oko Bosne i Hercegovine
ali ne i oko Srpskih teritorija unutar republike Hrvatske, sve do onog prijedloga (Z-nesto)
koji bi Milosevic i prihvatio ali nisu htjeli tamosnji Srbi.
Bosna i Hercegovina je trebala Tudzmanu da koliko toliko iscrpi srpsku/e vojsku/e , zato je Tudzman na kasicicu dozvoljavao pomoc Bosnjacima i Armiji BiH i zato ce i sutra zlu ne trebaloHrvatska priteci upomoc Bosni i Hercegovini.
naravno da ce se vecina "hercegbosanaca" protiviti tome ali Boze moj
zna RH sta je njen interes.

Vrh

PostPostano: 21 sij 2012, 20:21 

Mujaga je napisao/la:
osa je napisao/la:

igrom slučaja sam učesnik ratnih događanja, kakav hvo, govorim o početku rata u hrvatskoj, čitaj malo pažljivije, a kad komentiraš, komentiraj cijeli tekst, nego još čekam ime one mahale "što je oslobodište".....

halooo i ja govorim o početku rata
šta je tebi, Njofra je postrojio na Maksimiru gardu '90
gdje češ reći da je TO i patriotske snage imale više na početku rata u BH od HV na početku rata u HR, nije tebi dobro

koja garda '90-te ... koji maksimir tudume?? em što si tudum, em što si i neznalica za popizdit.
postrojavanje zng rh bilo je 28. svibnja 1991. na stadionu nk zagreba u kranjčevićevoj ulici.
ali dobro ... ti samo nastavi ... nek se vidi koliki si kurac od ovce. ba.

:yes

Vrh

PostPostano: 21 sij 2012, 20:23 

Bosnensis je napisao/la:
osa je napisao/la:

ma nije bilo lako mujaga, hrvati su 91. imali manje od bošnjaka 92., a da dodam da ste se mogli učiti na našem primjeru, šta će vam se desiti, ali niste učili, nego ste nosali ju-barjake i zazivali jna još 92. kad su hrvati u bih već uveliko ratovali s tom jna. bez pomoći hv, armija nikad ništa ne bi uzela, a da ne govorim štas bi bilo, da smo stvarno htjeli dijeliti bosnu kako vi to volite tvrditi, pa da smo vam sve izbjeglice lagano vratili nazad, zatvorili puteve za sve od hrane, lijekova do oružja, kad danas gledam ponašanje bošnjaka, često se pitam, da li smo pogriješili i da li smo se stvarno trebali sa srbima dogovoriti, ali, prošla baba s kolačima, treba se učiti na greškama.

Ma ko to Bosnu nije pokusao i dijelio tokom zadnjeg rata? Ali eto

Misljenja sam da je postojao nekakav nacelni dogovor Tudzmana i Milosevica oko Bosne i Hercegovine
ali ne i oko Srpskih teritorija unutar republike Hrvatske, sve do onog prijedloga (Z-nesto)
koji bi Milosevic i prihvatio ali nisu htjeli tamosnji Srbi.
Bosna i Hercegovina je trebala Tudzmanu da koliko toliko iscrpi srpsku/e vojsku/e , zato je Tudzman na kasicicu dozvoljavao pomoc Bosnjacima i Armiji BiH i zato ce i sutra zlu ne trebaloHrvatska priteci upomoc Bosni i Hercegovini.
naravno da ce se vecina "hercegbosanaca" protiviti tome ali Boze moj
zna RH sta je njen interes.

Ovo je pogrešno. Josipović i svi trenutni političari Srbe smatraju bližima nego Muslimane. Muslimane vide kao nekakvu nižu rasu, koja nema nikakvog utjecaja a niti intelektualnog kapitala za dijalog.

Josipović je realan, i smatra da će se BiH raspasti, ali također smatra da nije sada vrijeme, već za 5,6 godina, kada će Srbija učvrstiti svoje veze sa RS.

pričešćene demonstracije
od vinotočnica do vinotočnica
svjetlošću krv časna
vijekom navikli trpeć
nasljeđivat pogrda balkana.

Vrh

PostPostano: 22 sij 2012, 12:57 

Gospodin Šupak: "BiH ide ka raspadu" :D

Bosna i Hercegovina ide ka disoluciji, a Milorad Dodik ima plan da državu učini potpuno nefunkcionalnom kako bi svi odustali od nje, izjavio je za „Dnevni avaz" Paddy Ashdown, bivši visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH.

slika

Gospodin Šupak

On je pojasnio zašto je u Spoljnopolitičkom odboru irskog parlamenta rukovodstvo RS nazvao separatističkim i pozvao Evropsku uniju da ih izoluje, prenosi Blic.

- Cijelih 11 godina BiH je išla putem jedinstva, funkcionalnosti i prema Evropskoj uniji, međutim, posljednjih pet-šest godina dinamika se promijenila i ide u suprotnom pravcu - upozorava Ashdown.

Na šta, konkretno, mislite, u kojem pravcu ide zemlja imajući u vidu sve ono što se ovdje događalo tokom agresije?

- Ne mislim da će doći do nasilja, ali ni to ne treba, nažalost, potpuno isključiti. Ali vjerujem da postoji realna opasnost da BiH postane nefunkcionalna crna rupa. Političari moraju preuzeti odgovornost i djelovati konstruktivnije u interesu građana.

Odakle Vi, zapravo, vidite da dolazi ta opasnost? Je li to samo ono što dolazi iz manjeg bh. entiteta?

- Opasnost je, zapravo, dinamika koja ide prema disoluciji i raspadu, a ne jedinstvu. To je započelo u RS, to je započeo Milorad Dodik kada mu je međunarodna zajednica dozvolila da prijeti reformama, nezavisnom pravosuđu, državnom fiskalnom sistemu i drugim državnim strukturama koje su građene 11 godina. Evropska unija se nije pokazala dovoljno snažnom da to zaustavi. Kao posljedica takve pozicije RS odmah se javljaju i glasovi o trećem entitetu. Čak i bošnjačke stranke poput SDA sada mnogo više pažnje posvećuju Federaciji nego državi. To znači da Bosna ide unazad, prema situaciji u kojoj postoje samo dva entiteta, a države je sve manje.

Kada ste spominjali Dodika i vlasti RS, opisali ste ih kao separatiste.

- Da, jer oni jesu to - separatisti. Ne kažem da će se on nasilno odvojiti, već da igra istu ulogu kao Milo Đukanović i da državu učini nefunkcionalnom kako bi svi odustali od nje.

Šta se, zapravo, onda može uraditi?

- Kako ja vidim stvari, EU bi morala biti mnogo odlučnija, ne dozvoliti da se sruši ono što je postignuto. A vrlo jasno sam rekao šta treba uraditi. Prvo, EU treba razgovarati samo s onima koji su za jačanje države, a ne za raspad. Drugo, nastavak napretka Beograda prema Uniji mora biti uslovljen time da Srbija eksplicitno kaže da je protiv bilo kojeg koraka koji slabi državu. I treće, EU mora biti energičnija u korištenju svojih mehanizama pritiska, odnosno da resurse koje ulaže koristi tako da oni ne idu onima koji blokiraju evropski put.

http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i- ... spadu.html

Vrh

PostPostano: 22 sij 2012, 13:02 

Agathonikos je napisao/la:
Gospodin Šupak: "BiH ide ka raspadu" :D

Bosna i Hercegovina ide ka disoluciji, a Milorad Dodik ima plan da državu učini potpuno nefunkcionalnom kako bi svi odustali od nje, izjavio je za „Dnevni avaz" Paddy Ashdown, bivši visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH.

slika

Gospodin Šupak

On je pojasnio zašto je u Spoljnopolitičkom odboru irskog parlamenta rukovodstvo RS nazvao separatističkim i pozvao Evropsku uniju da ih izoluje, prenosi Blic.

- Cijelih 11 godina BiH je išla putem jedinstva, funkcionalnosti i prema Evropskoj uniji, međutim, posljednjih pet-šest godina dinamika se promijenila i ide u suprotnom pravcu - upozorava Ashdown.

Na šta, konkretno, mislite, u kojem pravcu ide zemlja imajući u vidu sve ono što se ovdje događalo tokom agresije?

- Ne mislim da će doći do nasilja, ali ni to ne treba, nažalost, potpuno isključiti. Ali vjerujem da postoji realna opasnost da BiH postane nefunkcionalna crna rupa. Političari moraju preuzeti odgovornost i djelovati konstruktivnije u interesu građana.

Odakle Vi, zapravo, vidite da dolazi ta opasnost? Je li to samo ono što dolazi iz manjeg bh. entiteta?

- Opasnost je, zapravo, dinamika koja ide prema disoluciji i raspadu, a ne jedinstvu. To je započelo u RS, to je započeo Milorad Dodik kada mu je međunarodna zajednica dozvolila da prijeti reformama, nezavisnom pravosuđu, državnom fiskalnom sistemu i drugim državnim strukturama koje su građene 11 godina. Evropska unija se nije pokazala dovoljno snažnom da to zaustavi. Kao posljedica takve pozicije RS odmah se javljaju i glasovi o trećem entitetu. Čak i bošnjačke stranke poput SDA sada mnogo više pažnje posvećuju Federaciji nego državi. To znači da Bosna ide unazad, prema situaciji u kojoj postoje samo dva entiteta, a države je sve manje.

Kada ste spominjali Dodika i vlasti RS, opisali ste ih kao separatiste.

- Da, jer oni jesu to - separatisti. Ne kažem da će se on nasilno odvojiti, već da igra istu ulogu kao Milo Đukanović i da državu učini nefunkcionalnom kako bi svi odustali od nje.

Šta se, zapravo, onda može uraditi?

- Kako ja vidim stvari, EU bi morala biti mnogo odlučnija, ne dozvoliti da se sruši ono što je postignuto. A vrlo jasno sam rekao šta treba uraditi. Prvo, EU treba razgovarati samo s onima koji su za jačanje države, a ne za raspad. Drugo, nastavak napretka Beograda prema Uniji mora biti uslovljen time da Srbija eksplicitno kaže da je protiv bilo kojeg koraka koji slabi državu. I treće, EU mora biti energičnija u korištenju svojih mehanizama pritiska, odnosno da resurse koje ulaže koristi tako da oni ne idu onima koji blokiraju evropski put.

http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i- ... spadu.html

Citat:
Gospodin Šupak: "BiH ide ka raspadu

long live mister čmar :D

Vrh

PostPostano: 22 sij 2012, 13:13 

I jel pocela ofanziva?

Dokle su Skandinavske divizije stigle?

Sinoc su vidjeni na koncertu Seke Aleksic u Stokholmu, ali jutros su vec prosli Dansku, siguran sam!

Vrh

PostPostano: 22 sij 2012, 13:48 

Crni bombarder je napisao/la:
I jel pocela ofanziva?

Dokle su Skandinavske divizije stigle?

Sinoc su vidjeni na koncertu Seke Aleksic u Stokholmu, ali jutros su vec prosli Dansku, siguran sam!

Pale su i prve zrtve ...Cetrnaest tastatura , dva hard diska.. a i jedan monitor je crko u najgorim mukama . Mali Salko Bajramovic iz Sverige se kune, da su mu zadnje rjeci bile...' Cuvajte mi ' Jednu i Jedinu'...
( RIP :sad )

Vrh

PostPostano: 22 sij 2012, 15:17 

atila je napisao/la:
Tebe nemoze spasiti ni psihijatrijska klinika u Sarajevu,vjerovatno i nisi bio u ratu ,sjedio na zapadu,citao ljiljan i navijao za BIH.Za MARKALE se nezna tko je ispalio,tako kazu stranci.Vidim da si teoriju savladao,znaci jos ostaje praksa.Nemoj pricati o slavnoj ARBh i onjenim uspjesima.,Samo da znas da su Srbi presjekli IGMAN ,i zatvorili Sarajevu u toku slavne ofanzive ARBh,nato zaustavio.Vidi se da sve informacije imas iz prve ruke,samo mislim da ti je pametnije da kupis pusku ,i vratis se u Bosnu.Kad Hrvatska udze u uniju ,bice 4 granicna prelaza,pa se bojim kad navalite vi svi zeljni rata,bice redovi.

Haski tribunal ne misli tako. Presude za granatiranje markala postoje.

ovo i dalje ne kontam sto se vi hercegbosanci toliko lozite na eventualni sukob bosnjaka i srba

Vrh

PostPostano: 22 sij 2012, 15:45 

Mujaga je napisao/la:
Ibar je napisao/la:

Brutalno realan :hrvatinic na Kninskoj tvrdi bi se 92 zavijorio hrvatski barjak samo da UN nije stao izmedu nas i Srba. Četnici su bez JNA šaka jada ma i snjom su slabi a kamoli bez

veliš šaka jada
a prije si pisao kako je HVO "herojskom" borbom spriječio pad Hercegovine, Dalmacije, pa i BH
da se nisi malo sjebo
zašto tu šaku jada nije sjebo HVO onda u Posavini, tamo IM NAPLATIO, sve je bilo otovreno, nije bilo UN-a da "štiti" JNA i srbe
u laži su kratke noge, brzo bolan neistina ispliva, pogotovo kad se sam zapleteš u glupostima

mijesas kruske i jabuke! sad ti dokazem a i Oluja je dokazala koliko smo bili nadmocni nad Srbima a ti bacas na drugu pricu.

O Posavini priznajem neznam mnogo al znam kako su se srcano tamo Hrvati borili! Di su Muslimani posavine i njihov obol u obrani Posavine? daleko je manji od Hrvatskog i Hrvatske! Jesi cuo mozda za operaciju JUZNI POTEZ? Hrvatska je bila spremna zauzeti Banja Luku nesto sto bi ARBIH bilo nedostizno ikad bez HRvata i njihove pomoci!

Vrh

PostPostano: 22 sij 2012, 15:46 

Mujaga je napisao/la:
Ibar je napisao/la:

Brutalno realan :hrvatinic na Kninskoj tvrdi bi se 92 zavijorio hrvatski barjak samo da UN nije stao izmedu nas i Srba. Četnici su bez JNA šaka jada ma i snjom su slabi a kamoli bez

veliš šaka jada
a prije si pisao kako je HVO "herojskom" borbom spriječio pad Hercegovine, Dalmacije, pa i BH
da se nisi malo sjebo
zašto tu šaku jada nije sjebo HVO onda u Posavini, tamo IM NAPLATIO, sve je bilo otovreno, nije bilo UN-a da "štiti" JNA i srbe
u laži su kratke noge, brzo bolan neistina ispliva, pogotovo kad se sam zapleteš u glupostima

vidim da si roden 92 il nakon rata . pa Hrvati su u Dalmaciji, Hercegovini i Slavoniji se borili sa JNA! Kad je JNA porazena Srbi nam vise nisu bili problem snjima smo daleko lakse mogli i uspjevali u ravnopravnoj borbi

Vrh

PostPostano: 22 sij 2012, 15:49 

Grunf je napisao/la:
Mujaga je napisao/la:
sve ove tvoje gluposti sjebu dvije proste stavri
u HR se ratovalo POLA GODINE u BH 4
u BH je ARBH pobila 18.000 četnika, u HR nije ni 5.000
i o čemu laprdaš :biceovodobro

To ne da su proste nego su priproste stvari. U HR se ratovalo 5 godina, nemaš pojma ni o elementarnim stvarima. Kao što rekoh, Srbi su prvo zube slomili u Hrvatskoj pa su se okrenuli BiH. Bošnjačka uloga u slomu ideje Velike Srbije je bila takva da su sekundirali HV-u i HVO-u. BiH i RH su opstali zbog Hrvata. Čim se prije pomirite s time bude vam lakše. Izmišljanjem nećete daleko stići.

HV, HVO I HOS su za to najvise zasluzni a ekipa si i dalje pise neke bajke. najsmjesniji su mi sa trolanjem vukovara i nase borbe protiv srba u hr a stalno po bosni zazivaju da je trebala bit jedna oluja ko u hrvatskoj zapravo nam se dive haha :dinamo

Vrh

PostPostano: 22 sij 2012, 15:50 

Mujaga je napisao/la:
Grunf je napisao/la:

Od Muslimanske izdaje Posavine kad nisu htjeli Hrvatima pomoći u obrani od Srba, Hrvati su ratovali po Hrvatskoj i BiH. Spriječili su pad BiH te na kraju oslobodili HR i BiH. Dotle su Muslimani mučki napali Hrvate i vršili etničko čišćenje.

Te tvoje brojke su laprdanje. Mogu i ja proizvoljno napisati brojke, ali to ne mijenja činjenicu da ABiH nije imala nikakvu ulogu u očuvanju Hrvatske i da je imala minornu ulogu u očuvanju BiH. :biceovodobro

navedi konkretno gdje je HVO-Hv ratovao sa četnicima od ljeta 92-oluje 95
protiv ARBh da, POLA poginulih vojnika HVO tokom cijelog rata je bilo samo u 93 !!! u ratu sa ARBH...eto kako ste vi ratovali protiv četnika
a evo gdje je najviše četnika i PROTIV KOGA ZAPLATILO
slika
slika

eto sad i sam dokazujes ko je najvise lomio cetnicku ostricu u bih. iako nas je daleko manje nego vas najvece srpske zrtve su u posavini

Vrh

PostPostano: 22 sij 2012, 15:54 

Mujaga je napisao/la:
NoviSeer je napisao/la:

Hrvati
Hrvatska+Posavina+Centralna Bosna+Neretva=15025 srpskih vojnika

Muslimani
Podrinje+Pounje+Sarajevo+Vrbas=12064 srpskih vojnika

Eto pobili smo više četnika
Šta nam sad to znači?

eh da , dokle ide ludilo, nem mu kraja
frajko je lijepo svu Posavinu, Centralnu Bosnu i Neretvu pripiso isključivo HVO, i još jadnik, ne bi li napuho cifre pribraja i one pokokane u HR
a ja govorim isključivo o 21.000 u ratu BH i rasprava o tome koliko je od te cifre pokoko HVO
jesil ti dobar

i u Vrbasu i Sarajevu su Hrvati pobili četnika

Vrh

PostPostano: 22 sij 2012, 15:57 

Mujaga je napisao/la:
pozitivac je napisao/la:

slika

opet gluposti
kako je to onda UN zona

pa mismo srbe napadali i pobjedivali i gdje su bile un zone a vi niste mogli ni gdje nije bilotampona izmedu vas i njih

Vrh

PostPostano: 22 sij 2012, 16:00 

Mujaga je napisao/la:
osa je napisao/la:

pa u čemu je problem i sa sankcijama, imali smo embargo i na oružje, pa šta, i koliko bi trajale te sankcije, dok vas ne riješimo, daj budi ozbiljan, kad su državni interesi u pitanju, jebeš sankcije.....

lakoje biti junak poslije bitke
što niste rizikovali sankcije i IZJEDNAČENJE SA SRBIJOM, dakle zvanično postati AGRESOR, mislim da he i trebalo. samo bi to bila zvanična potvrda, jer nezvanično HV i jeste ratovala u BH, šat je radio sin Miše Kovača u Mostaru

da nisu Hrvati iz Hrvatske dosli u BiH braniti Zemlju danas bi ti sinko bio il pod grobom il bio ucio srpsku istoriju u Sarajevu

Vrh

PostPostano: 22 sij 2012, 16:01 

Bosnensis je napisao/la:
Ibar je napisao/la:

da nije bilo Ante Gotovine danas bi na Bašćaršiji bila Mladićeva slika ili kip. Zato predlažem da Generalu Anti Gotovini postavite jednu

Kakve veze ima Gotovina(koji jeste zaluzan za odbranu BiH) sa HVOom.
Da nisu oni poceli cistiti Hrvatsku i da nisu shvatili i znali da se Hrvatska brani u BiH, vi kurcom nebi mrdnuli protiv VRS u BiH.

Velika razlika postoji izmedju djelovanja republike Hrvatske prema Bosni i Hercegovini tokom rata i djelovanja uglavnom HB Hrvata.

pa HV HVO I HOS su se snazno borili protiv Srba i u HR I u BIH. Oni su najzasluzniji za postojanje obje drzave daanas

Vrh

PostPostano: 22 sij 2012, 16:02 

Ibar je napisao/la:
Mujaga je napisao/la:
lakoje biti junak poslije bitke
što niste rizikovali sankcije i IZJEDNAČENJE SA SRBIJOM, dakle zvanično postati AGRESOR, mislim da he i trebalo. samo bi to bila zvanična potvrda, jer nezvanično HV i jeste ratovala u BH, šat je radio sin Miše Kovača u Mostaru

da nisu Hrvati iz Hrvatske dosli u BiH braniti Zemlju danas bi ti sinko bio il pod grobom il bio ucio srpsku istoriju u Sarajevu

Bolje učiti srpsku istoriju nego tursku.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1598 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Naša Kvačica, Patriota, Robbie MO, Tomba17 i 45 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: