|
|
Stranica: 15/64.
|
[ 1598 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Glava
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 16:44 |
|
|
I kako onda da mu verujes u podatke koje iznosi kad Ibar na jednoj temi dokaze da su Mujagini podaci slabi?
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 16:47 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Glava je napisao/la: totem je napisao/la:
Ne provociraj mujagu. Vidis da ga je uvatio Rambo sindrom. Tek je do drugog dijela. Zar hoces da sutra vidis nick "mujaga 7"?
Ma ne, nego znam da vas je nekoliko odjednom natakao pre nekoliko dana, a sad ga ovaj Ibar ucutka u dva poteza. Ne znam o kakvom je natakivanju rijec. Nisam bio ovdje 10 dana mozda. Sto se desilo?
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 16:49 |
|
|
totem je napisao/la: Glava je napisao/la: Ma ne, nego znam da vas je nekoliko odjednom natakao pre nekoliko dana, a sad ga ovaj Ibar ucutka u dva poteza. Ne znam o kakvom je natakivanju rijec. Nisam bio ovdje 10 dana mozda. Sto se desilo? One man show, tako se razbacao podacima, a katolici kolektivno histeriju doziveli. Bukvalno nisu znali sta da mu rade, jer je svakog poklopio i ucutkao podacima koje je sipao kao iz rukava. Steta sto se na kraju ispostavi da su podaci lazni  Ibar hvala ti iskreno na ovome sto si mu konacno stao u kraj.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 16:54 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Ne znam o kakvom je natakivanju rijec. Nisam bio ovdje 10 dana mozda. Sto se desilo?
One man show, tako se razbacao podacima, a katolici kolektivno histeriju doziveli. Bukvalno nisu znali sta da mu rade, jer je svakog poklopio i ucutkao podacima koje je sipao kao iz rukava. Steta sto se na kraju ispostavi da su podaci lazni  Ibar hvala ti iskreno na ovome sto si mu konacno stao u kraj. Znaci bilo veselo ovdje. Nego, o kojim katolicima si mislio? NIsu ti Hrvati bosanski muslimani, pa da ih nazivas prema vjerskom pripadanju.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 17:00 |
|
|
Zemljace, pa po probosanskim portalima je primeceno da je "postar rasturio hercegskutore" ili "Mujaga rasturio katolike"
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 17:02 |
|
|
Glava je napisao/la: Zemljace, pa po probosanskim portalima je primeceno da je "postar rasturio hercegskutore" ili "Mujaga rasturio katolike" Tamo mogu pricati i da su svi Hrvati troglave azdaje, ovdje to ne smije.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 17:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24693 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Glava je napisao/la: Zemljace, pa po probosanskim portalima je primeceno da je "postar rasturio hercegskutore" ili "Mujaga rasturio katolike" Odlično. Taj bolesnik je njhov heroj. 
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 17:06 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
lider30 je napisao/la: Glava je napisao/la: Zemljace, pa po probosanskim portalima je primeceno da je "postar rasturio hercegskutore" ili "Mujaga rasturio katolike" Odlično. Taj bolesnik je njhov heroj.  Pa i Srbin Alija je njihov heroj što se čudiš  ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 17:07 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10254 Lokacija: Banja Luka
|
Muujagaaa...vrati see...i pokreći više ,taj rat suncemujebem žareno.. 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 17:07 |
|
|
totem je napisao/la: Glava je napisao/la: Zemljace, pa po probosanskim portalima je primeceno da je "postar rasturio hercegskutore" ili "Mujaga rasturio katolike" Tamo mogu pricati i da su svi Hrvati troglave azdaje, ovdje to ne smije. Sad jedino mogu primetiti da mozda namerno frizira podatke. Razocarenje.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 17:09 |
|
|
Tamo mogu pricati i da su svi Hrvati troglave azdaje, ovdje to ne smije.
Sad jedino mogu primetiti da mozda namerno frizira podatke. Razocarenje. A o kojim podacima je rijec?
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 17:16 |
|
|
totem je napisao/la: A o kojim podacima je rijec? Rodjeni, umrli, iseljavanje, tok rata ponajvise, trendovi... Bacali su ga na sve strane i bas svaki put vas je poklopio. I onda mu Ibar dokaze da frizira i podatke i pricu. I ja sam bio poceo da verujem da Bosnjo barata verodostojnim podacima.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 17:29 |
|
|
Glava je napisao/la: totem je napisao/la: A o kojim podacima je rijec? Rodjeni, umrli, iseljavanje, tok rata ponajvise, trendovi... Bacali su ga na sve strane i bas svaki put vas je poklopio. I onda mu Ibar dokaze da frizira i podatke i pricu. I ja sam bio poceo da verujem da Bosnjo barata verodostojnim podacima. Ma koga je poklopio  ljudi mu iz zajebancije podilazili  a kod mene je odmah dobio IGNORE  doduše samo ovdje, na drugom mjestu smo dobri jarani 
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 17:29 |
|
|
Glava je napisao/la: totem je napisao/la: A o kojim podacima je rijec? Rodjeni, umrli, iseljavanje, tok rata ponajvise, trendovi... Bacali su ga na sve strane i bas svaki put vas je poklopio. I onda mu Ibar dokaze da frizira i podatke i pricu. I ja sam bio poceo da verujem da Bosnjo barata verodostojnim podacima. Dakle, opet se pokazao lazljivi muslimanski mentalitet.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
|
|
totem je napisao/la: Glava je napisao/la: Zemljace, pa po probosanskim portalima je primeceno da je "postar rasturio hercegskutore" ili "Mujaga rasturio katolike" Tamo mogu pricati i da su svi Hrvati troglave azdaje, ovdje to ne smije. Bas me zanimaju linkovi i komentari tih probosanskih portala koje pominjes Glava.Daj ubaci jedan i komentare, da se zabavimo :) Jedino si ti ovdje sposoban otvoriti temu zasebnu o virtualnim likovima sa drugih foruma..Pa daj dokaze, mujaginog rasturanja :)))
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 17:34 |
|
|
emt je napisao/la: totem je napisao/la:
Tamo mogu pricati i da su svi Hrvati troglave azdaje, ovdje to ne smije.
Bas me zanimaju linkovi i komentari tih probosanskih portala koje pominjes Glava.Daj ubaci jedan i komentare, da se zabavimo :) Jedino si ti ovdje sposoban otvoriti temu zasebnu o virtualnim likovima sa drugih foruma..Pa daj dokaze, mujaginog rasturanja :))) Ma vidis da glava cijelo vrijeme navija za mujagu, te njegovih natakivanja na kako on kaze, katolike. Hoce bre da zavadi bratski hrvatski u bosnjacki narod.
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 17:34 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Glava je napisao/la: Rodjeni, umrli, iseljavanje, tok rata ponajvise, trendovi... Bacali su ga na sve strane i bas svaki put vas je poklopio. I onda mu Ibar dokaze da frizira i podatke i pricu. I ja sam bio poceo da verujem da Bosnjo barata verodostojnim podacima. Ma koga je poklopio  ljudi mu iz zajebancije podilazili  a kod mene je odmah dobio IGNORE  doduše samo ovdje, na drugom mjestu smo dobri jarani  Meni kao neutralnom posmatracu izgledalo je kao one man show. A i probosanskim citaocima ovog foruma takodje. Ali, opet kazem, sve do danas.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 17:38 |
|
|
totem je napisao/la: emt je napisao/la:
Bas me zanimaju linkovi i komentari tih probosanskih portala koje pominjes Glava.Daj ubaci jedan i komentare, da se zabavimo :)
Jedino si ti ovdje sposoban otvoriti temu zasebnu o virtualnim likovima sa drugih foruma..Pa daj dokaze, mujaginog rasturanja :)))
Ma vidis da glava cijelo vrijeme navija za mujagu, te njegovih natakivanja na kako on kaze, katolike. Hoce bre da zavadi bratski hrvatski u bosnjacki narod. Sta te briga, ti si makar neutralni posmatrac kao i Glava. Nego gdje ona tema sto je otvorena o virtualnim likovima sa saxa, ja mislim da je bas Glava incijator i pokretac te teme.O Bosancu nekom blabla.... @Glava daj nam linkove foruma :) Na temu chat naravno, da vidimo gdje je to Mujaga heroj. 
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 17:39 |
|
|
Ma vidis da glava cijelo vrijeme navija za mujagu, te njegovih natakivanja na kako on kaze, katolike. Hoce bre da zavadi bratski hrvatski u bosnjacki narod.
Sta te briga, ti si makar neutralni posmatrac kao i Glava. Nego gdje ona tema sto je otvorena o virtualnim likovima sa saxa, ja mislim da je bas Glava incijator i pokretac te teme.O Bosancu nekom blabla.... @Glava daj nam linkove foruma :) Na temu chat naravno, da vidimo gdje je to Mujaga heroj.  Zasto provociras da sam neutralni posmatrac? Tipicno muslimanski.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 17:41 |
|
|
Nije mi bila namjera sorry ako ti povrijedih osjecaje totem.No kontam na tvoju uvijek prisutnu objektivnost.Ako ti zelis biti skupa s nama i nasim federalnim partnerima, meni ne prestavlja problem..
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 17:42 |
|
|
totem je napisao/la: emt je napisao/la:
Bas me zanimaju linkovi i komentari tih probosanskih portala koje pominjes Glava.Daj ubaci jedan i komentare, da se zabavimo :)
Jedino si ti ovdje sposoban otvoriti temu zasebnu o virtualnim likovima sa drugih foruma..Pa daj dokaze, mujaginog rasturanja :)))
Ma vidis da glava cijelo vrijeme navija za mujagu, te njegovih natakivanja na kako on kaze, katolike. Hoce bre da zavadi bratski hrvatski u bosnjacki narod. Uospte nije tajna da imam simpatije za Mujagu, za to sto sasvim sam dodje na ovaj forum, ima dignitet, kao sto imam i postovanje za njegovu inteligenciju i pronicljivost. Verovao sam da ima i dosta dobre podatke - do danas.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 17:43 |
|
|
emt je napisao/la: Nije mi bila namjera sorry ako ti povrijedih osjecaje totem.No kontam na tvoju uvijek prisutnu objektivnost.Ako ti zelis biti skupa s nama i nasim federalnim partnerima, meni ne prestavlja problem.. Ma sve pet, ionako mi tvoj post legao ovako nekako... "Otišao Mujo doktoru i kaže: `Doktore imam strašan problem, u zadnje vrijeme me nitko ne shvaća ozbiljno!` Kaže doktor: `Ma daj...`"
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 17:44 |
|
|
totem je napisao/la: Zasto provociras da sam neutralni posmatrac? Tipicno muslimanski. Ne obracaj paznju na provokacije, dvolicnost im je kao vode se napiti, nesto blisko i rutinski.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 17:46 |
|
|
totem je napisao/la: emt je napisao/la: Nije mi bila namjera sorry ako ti povrijedih osjecaje totem.No kontam na tvoju uvijek prisutnu objektivnost.Ako ti zelis biti skupa s nama i nasim federalnim partnerima, meni ne prestavlja problem.. Ma sve pet, ionako mi tvoj post legao ovako nekako... "Otišao Mujo doktoru i kaže: `Doktore imam strašan problem, u zadnje vrijeme me nitko ne shvaća ozbiljno!` Kaže doktor: `Ma daj...`" Ovo je ozbiljna tema, necemo pricati viceve.No vjerujem da te ni doktori ne shvataju ozbiljno.Skontala sam poruku. Uglavnom, ja bih linkove tih foruma i komentare probosanskih patriota o Mujaginoj aktivnosti ovdje. Pa da malo porkomentiramo.Kako Saraj Dzihadlije vide Mujagu ovdje i rasturanje koje je Glava pomenuo. Mislim red je potkrijepiti navode i cinjenicama.(linkovima)
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Sarajevo se priprema za novi rat koji će sami pokrenuti Postano: 22 sij 2012, 17:53 |
|
|
Ma sve pet, ionako mi tvoj post legao ovako nekako... "Otišao Mujo doktoru i kaže: `Doktore imam strašan problem, u zadnje vrijeme me nitko ne shvaća ozbiljno!` Kaže doktor: `Ma daj...`"
Ovo je ozbiljna tema, necemo pricati viceve.No vjerujem da te ni doktori ne shvataju ozbiljno.Skontala sam poruku. Uglavnom, ja bih linkove tih foruma i komentare probosanskih patriota o Mujaginoj aktivnosti ovdje. Pa da malo porkomentiramo.Kako Saraj Dzihadlije vide Mujagu ovdje i rasturanje koje je Glava pomenuo. Mislim red je potkrijepiti navode i cinjenicama.(linkovima) Ma znam da nije vicevima ovdje mjesto. Samo sam htio da tebe docaram, te jacinu tvoga posta. Strasan je. I ti si strasna.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|