|
|
Stranica: 1/11.
|
[ 264 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:18 |
|
|
Citat: Visoki predstavnik u BiH Christian Schmidt upotrijebio je danas bonske ovlasti i poništio Zakon o nepokretnoj imovini RS-a.
Schmidt je ovu odluku saopćio danas na pres konferenciji pred zgradom OHR-a, a ona stupa na snagu odmah nakon objave na internet stranici OHR-a.
"Danas sam kao visoki predstavnik donio nalog o obustavi primjene zakona o nepokretnoj imovini koji se koristi za funkcionisanje javne vlasti RS-a. Obustavio sam primjenu zakona do ocjene Ustavnog suda. Danas proširujem i zabranu raspolaganja državnom imovinomkako bih je uskladio sa tumačenjem Ustavnog suda", kazao je Schmidt.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/schmidt ... /220412116
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:19 |
|
|
Citat: Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić reagirala je, ako se tako njene sramotne izjave mogu nazvati, na današnju odluku visokog predstavnika kojom se ukida Zakon o nepokretnoj imovini RS-a.
Ona je ponovila Dodikove otrcane fraze kojima negira postojanje visokog predstavnika i bonskih ovlasti, te navela kako "njegove odluke nemaju nikakvo pravno dejstvo".
U nastavku je ova Dodikova parlamentarka, na sramotan način insinuirala još jednom da je Schmidt pod utjecajem određenih bh. političara.
“Po svemu sudeći, Christiana Schmidta je Bisera Turković vodila na Tekiju na Mejtašu, pa je omađijan kao i ona. Jedan turista da se tako ponaša u tuđoj zemlji baš je cirkuzantski”, rekla je Vulić.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:21 |
|
|
Kratka izjava hrvatskog predsjednika sejde Citat: Između toga da postupi ili odstupi, Schmidt je ipak odabrao da postupi, iako to nije dovoljno, jer mora poništiti sve antistavne zakone a ne samo antiustavni zakon o nepokretnoj imovini RS", kazao je Komšić.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:22 |
|
|
|
sad ćemo vidjeti od kakvog su materijala Srbi
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:23 |
|
|
divizija je napisao/la: sad ćemo vidjeti od kakvog su materijala Srbi Krvi i mesa?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:27 |
|
|
|
U anketi sam se odlučio za opciju pod rednim brojem jedan. Mislim da će Šmit i muslimani žvakati kitu.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:28 |
|
|
|
Potrebno je urgirati da se ured Visokog predstavnika iz jesti iz Sarajeva, tu je podlozan utjecajima, kao i da mu se uklone trenutni prevoditelji i dodijeli novi neutralni. Isto tako potrebno je da se objavi sva dosadašnja komunikacija VP koju je imao sa mygurima, da znamo sta prica iza zatvorenih vrata. Sve je ovo po zakonu i treba se sprovoditi. Potrebno je obavijestiti naflezne koji su postavili ovog VP da je isti kompromitovan i da ga se mora skloniti itno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:28 |
|
|
|
Bezobrazan ali ne i neočekivan potez gospodina turiste.
Samo mi nisu jasni muyghuri koji seire u komentarima, kao da ne znaju da će im se na kraju obiti o glavu kao i sve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:29 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22099 Lokacija: među zvijezdama
|
LoL više negoduju forumski orjunaši na odluku Vp nego Srbeki. 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:30 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: LoL više negoduju forumski orjunaši na odluku VO nego Srbeki.  Koji?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1448 of 2558 - 56.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:31 |
|
|
|
očekujem da Srbi promjene dve začkoljice i donesu novi zakon istog efekta
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:31 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Bezobrazan ali ne i neočekivan potez gospodina turiste.
Samo mi nisu jasni muyghuri koji seire u komentarima, kao da ne znaju da će im se na kraju obiti o glavu kao i sve. Kako ide sa vraćanjem nadležnosti? Turista se najeo tufahije i napio agde od baklave Citat: Po svemu sudeći, Christiana Schmidta je Bisera Turković vodila na Tekiju na Mejtašu, pa je omađijan kao i ona
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: LoL više negoduju forumski orjunaši na odluku VO nego Srbeki.  Koji? Pol, Hagresor Itd Itd
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:33 |
|
|
|
Pratimo kako će stvari odvijati narednih par mjeseci ili par godina. EU i Britanci prave ovdje novu staru Ukrajinu. Huškaju i lože Bošnje na rat. Zadnjih 27 godina od završetka rata stranci su uložili radikaliziranje Trokutistana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:35 |
|
|
divizija je napisao/la: očekujem da Srbi promjene dve začkoljice i donesu novi zakon istog efekta Ide referndum na jesen.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:35 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Pratimo kako će stvari odvijati narednih par mjeseci ili par godina. EU i Britanci prave ovdje novu staru Ukrajinu. Huškaju i lože Bošnje na rat. Zadnjih 27 godina od završetka rata stranci su uložili radikaliziranje Trokutistana. Čuj Ukrajinu. Lol ufuro se Srbek da je Rus. Begaj BRE opet će osiromašeni uranij raditi.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:36 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: divizija je napisao/la: očekujem da Srbi promjene dve začkoljice i donesu novi zakon istog efekta Ide referndum na jesen. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Koji?
Pol, Hagresor Itd Itd Mičite islamsku štracu. Nije ni došla na temu već komentira forumaše, umjesto vijesti ili postova. Svaku temu usere ovako
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:39 |
|
|
Hagresor je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Pol, Hagresor Itd Itd
Mičite islamsku štracu. Nije ni došla na temu već komentira forumaše, umjesto vijesti ili postova. Svaku temu usere ovako Štraca ti je gospoja supruga. Kao sto rekoh više orjunaše pogodile sankcije nego Srbe lol Šta kažete, hebeš Britaniju i USA, Dodik neće ni u USA a ni u London. Pa bummm :) turista poteze bonske :))
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:46 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Realnost je i da su bonske potegnute.
još ništa nije potegnuto osim NA PAPIRU
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:47 |
|
|
|
Kmečavce jedino spasava sto ih stranci stite, jedan na jedan je kmeka i deloziranje zagarantovano. Sto se prije Hrvati i Srbi dogovore to ce biti bolje za sve. Rafali i bajraktar rjesavaju sve za 1 dan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:49 |
|
|
Skeletor je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Jusi, lozi te lukavi Latin. Kako ne kužiš :) Realnost je i da su bonske potegnute. Očekujemo i nastavak  Realnost je da posle Novembra nema EUFOR-a da sprovede bilo kakve odluke nepotvrđenog turiste, a vi samo seirite. Ako Dodik dočeka novembar. Ja navijam vjeruj da zaoštrite situaciju do po”””anja. Bumo vidjeli :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:50 |
|
|
Bosnje su dojuce kukale kao zakon o imovini znaci kraj BiH ako se usvoji i primeni. Ovo sad bi trebalo da znaci da je Scmidt spasao BiH. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:53 |
|
|
|
Srbi ce ovaj nametnuti rat dobiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 20:54 |
|
|
|
Ja očekujem srpski odgovor, na ovo tlačenje i nametanje bonskih ovlasti od turiste. Srbi, spremite se! Spremite :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|