|
|
Stranica: 66/70.
|
[ 1750 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
3AJE6
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 09:20 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Sejdo je bio objava rata Hrvatima. Nikada, Sejdo je legalno izabran predstavnik hrvatskog naroda od strane Bošnjaka. K:M je napisao/la: Amiđa i dalje si radikalan, a mator. Zar pamet ne dobi. Ne možete se Vi šuti, bosti sa rogatima.
Jel su sinovi poženili kjafirke u SW? Fulo si godine totalno, ne znam odakle si zaključio da sam mator. Iz Bosne ne idem do daljnjeg i to si fulo. 3AJE6 je napisao/la: Ja sam Srbin i meni možeš da izabereš samo termin da mi odradiš felacio. Super za tebe, uživaj u RŠ-u. uživam...putevi se poželjeli turaka
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 09:21 |
|
|
Sejdo je više uradio za hrvatsku stvar od bilo koga u zadnjih 20 god.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 09:24 |
|
|
janjičar je dragulj...islamski devastaž
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
forumaš_bih
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 09:46 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Sejdo je više uradio za hrvatsku stvar od bilo koga u zadnjih 20 god. Doprinio je tome da ste blizu 300k. Skoro polovica toga na jednoj obali Neretve i ZHK. Perspektiva za poželjeti. 
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 09:48 |
|
|
Mi smo preko 4,3 milijuna i imamo državu, vi ste ispod 1,3 milijuna i nemate državu Nama već 5 godina broj rođenih stagnira, vama je pao sa 16000 na 12000. Prva 3 mjeseca ove godine imamo rast od 300 vi pad od 250 Mi imamo državu, vojsku, ekonomski napredujemo. Vi nemate ni sadaku više. To ti je situacija na terenu moj Mujo
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 10:07 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Hajde ne pravi se budala, znate vi šta radite. Sejdo je posljedica silnih blokada koje ste radili a koje su bile u korist države. Birati ćemo vam predstavnike sve dok se ne opametite, a izborni zakon možete zaboraviti. Sejdo for the win  . A izabrali bi vi i Galijaševića nama samo da vas ima dovoljno, ali srećom vas nema ni 250 000, još malo pa postajete manjina, zato budite sretni sa ovim što imate i ne tražite kruha preko pogače. Ako nisi primjetio čitava međunarodna zajednica podržava Hrvate oko izbornog, zna se jako dobro ako to ne prođe, država ide u ciprizaciju. Što prije ostavite Hrvate na miru i gledate svoje probleme to će vama biti bolje.
|
|
Vrh |
|
 |
forumaš_bih
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 10:18 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Mi smo preko 4,3 milijuna i imamo državu, vi ste ispod 1,3 milijuna i nemate državu Nama već 5 godina broj rođenih stagnira, vama je pao sa 16000 na 12000. Prva 3 mjeseca ove godine imamo rast od 300 vi pad od 250 Mi imamo državu, vojsku, ekonomski napredujemo. Vi nemate ni sadaku više. To ti je situacija na terenu moj Mujo I nas ima preko 3 miliona u svijetu i šta? U BiH vas nema kockasti. Ovo kad ispari, motaj kablove. A ti crtaj mape. Ne stagnira vam broj nego padate svake godine niti je nama broj pao na 12 k. Bar 14 k rođenih imamo u 2020-oj. Broj rođenih nije precizan jer je korona, čekamo mart. U prvačićima smo pomeli i vas i Srbe skupa. I mi imamo vojsku. A i namjensku industriju u koju se sve više ulaže. Vi državu imate tačno, zato selite odavde i treba, pametno. A i mi imamo svoju državu. Imamo ekonomiju koja će sve više napredovati jer imamo kakvu takvu infrastrukturu, 70% privrednog potencijala držimo mi, skoro sve veće gradove, imamo temelje i osnovu. Vi imate jednu obalu Neretvu i one pripizdine iz kojih i gušteri bježe. To ti je situacija na terenu. 
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 10:34 |
|
|
Ima i nas 10 milijuna u svijetu i to na svakakvim utjecajnim pozicijama, ne poput vas na mješalicama. Kakve veze svijet ima? Vas nema ovdje 1,3 milijuna. Kad ispari 20% toga (uglavnom mladih) gotovo je. Stagniramo itekako već 5 god dok ste vi roknuli sa 16 na 12. i naravno da nije precizan broj. Uvijek imate 1500 prvašića manje od broja rođenih 6 god ranije a 2000 muslimanske djece godišnje napusti škole i ide u inozemstvo. 82% čeka da završi školu da ispali. Nemate vi vojsku. Ta je vojska pod zapovjedništvom Dodika. Vašu ''ekonomiju, infrastrkuru i privredni potencijal'' neću ni komentirat.
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 10:36 |
|
|
A ti uspoređuj vaše na mješalicama po Njemačkama, Amerikama i Australijama sa Hrvatskom državom za koju već kmečite da je izvršila UZP 
|
|
Vrh |
|
 |
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 10:46 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Nikada, Sejdo je legalno izabran predstavnik hrvatskog naroda od strane Bošnjaka.
Fulo si godine totalno, ne znam odakle si zaključio da sam mator. Iz Bosne ne idem do daljnjeg i to si fulo.
Super za tebe, uživaj u RŠ-u. uživam...putevi se poželjeli turaka Jesu zato kofer u ruke i idi sa svojim, traži prađeda u Turskoj.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 11:50 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 12:16 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: uživam...putevi se poželjeli turaka
Jesu zato kofer u ruke i idi sa svojim, traži prađeda u Turskoj. Prađed i jeste rođen u Turskoj, umro u Jugi, a grob mu u Republici Srpskoj. Provuko skoro kompletan vijek kroz dva kalendarska vijeka bez ijednog "bosanskog" papira. Nego, traži ti čukunđeda u Republici Srpskoj.
|
|
Vrh |
|
 |
forumaš_bih
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 12:31 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Ima i nas 10 milijuna u svijetu i to na svakakvim utjecajnim pozicijama, ne poput vas na mješalicama. Kakve veze svijet ima? Vas nema ovdje 1,3 milijuna. Kad ispari 20% toga (uglavnom mladih) gotovo je. Stagniramo itekako već 5 god dok ste vi roknuli sa 16 na 12. i naravno da nije precizan broj. Uvijek imate 1500 prvašića manje od broja rođenih 6 god ranije a 2000 muslimanske djece godišnje napusti škole i ide u inozemstvo. 82% čeka da završi školu da ispali. Nemate vi vojsku. Ta je vojska pod zapovjedništvom Dodika. Vašu ''ekonomiju, infrastrkuru i privredni potencijal'' neću ni komentirat. Pa debilu ponavljaš ono što sam rekao. Sam si napisao da vas ima 4 miliona. Gdje? U BiH? Naravno da ne. Sam si spomenuo svijet a to što vas ima mimo BiH ne igra ulogu. Koja korist što vas ima mimo BiH toliko. On još kaže kad nam ispari 20% mladih gotovi smo. Jel ti imaš mozga da skontaš šta pišeš. Govoriš da nije bitno koliko nas u svijetu ima jer kad nam ode dio ljudi gotovi smo a vi sa 300k niste gotovi jer vas ima 4 miliona. Ahahahaha
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 13:16 |
|
|
Imaš problema s elementarnom logikom. 4 milijuna Hrvata je prekoputa granice.
A gdje je vaša milijarada? U kineskom Ujguristanu.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 13:22 |
|
|
Sta je ovo, nema vise multikulti price kod bali.jandera, postali iskreni? cuj mene, bali.ja pa iskren
|
|
Vrh |
|
 |
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 13:45 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 13:47 |
|
|
Nemojte. To nam još više paše. Trpite onda gubitak svake podrške MZ i blokade od strane Hrvata, dodatni ekonomski kolaps i masovno iseljavanje S druge strane ako potpišete zacementirali smo našu poziciju u BiH i samo sabur dok ne iselite.
U oba slučaja katastrofa za vas i odlično za nas.
Kolo igra, tamburica svira, teško onom tko Hrvata dira
|
|
Vrh |
|
 |
Nocna ptica
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 13:53 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: I na G7 se raspravljalo o raspadu BiH. https://www.klix.ba/vijesti/bih/njemacka-vlada-protiv-politke-hdz-a-legitimno-predstavljanje-moglo-bi-pojacati-podjele-u-bih/210506072Citat: Njemačka vlada protiv politke HDZ-a: Legitimno predstavljanje moglo bi pojačati podjele u BiH
Op op šta je ovo. Hehehe pa sad nema tog Boga, Allaha Isusa i Marije, Bude koji će natjerat nas da potpišemo usrani IZ. Glupi bosnjo..stvarno ste imbecili Pa njemackoj odgovara ovako stanje da moze crpiti jeftinu radnu snagu...ko da je njima u interesu da ovdje bude dobro Kao to je kolega napisao sad ide totalna blokada pa ili pranje guza iz njemacke ili crknite od gladi u 24%
|
|
Vrh |
|
 |
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 13:53 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Nemojte. To nam još više paše. Trpite onda gubitak svake podrške MZ i blokade od strane Hrvata, dodatni ekonomski kolaps i masovno iseljavanje S druge strane ako potpišete zacementirali smo našu poziciju u BiH i samo sabur dok ne iselite.
U oba slučaja katastrofa za vas i odlično za nas.
Kolo igra, tamburica svira, teško onom tko Hrvata dira Bumo videli, a samo nastavite sa blokadama dok još možete, sami sebi kopate grob. Doći će i vašem bezobrazluku kraj, samo sabura što se kaže.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
 |
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 13:58 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Jesu zato kofer u ruke i idi sa svojim, traži prađeda u Turskoj. Prađed i jeste rođen u Turskoj, umro u Jugi, a grob mu u Republici Srpskoj. Provuko skoro kompletan vijek kroz dva kalendarska vijeka bez ijednog "bosanskog" papira. Nego, traži ti čukunđeda u Republici Srpskoj. Pa nemam šta tražiti čukunđed mi je bio Srbin, i nemam potrebe da se toga stidim.
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 14:08 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 21:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Rika sv Vida je napisao/la: Mi smo preko 4,3 milijuna i imamo državu, vi ste ispod 1,3 milijuna i nemate državu Nama već 5 godina broj rođenih stagnira, vama je pao sa 16000 na 12000. Prva 3 mjeseca ove godine imamo rast od 300 vi pad od 250 Mi imamo državu, vojsku, ekonomski napredujemo.
Vi nemate ni sadaku više.
To ti je situacija na terenu moj Mujo Netočno. A vrijeće datula za mog Bookira po pijacama. Pika se sadaka SA. Nemoj ih demoralizirati previše.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 14:13 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Nego, traži ti čukunđeda u Republici Srpskoj.
Pa nemam šta tražiti čukunđed mi je bio Srbin, i nemam potrebe da se toga stidim. Tako je stafamu. Biće na kraju i ćojek od tebe...uljudni komšija sa dvajes` i nešto posto.
|
|
Vrh |
|
 |
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 14:17 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Pa nemam šta tražiti čukunđed mi je bio Srbin, i nemam potrebe da se toga stidim. Tako je stafamu. Biće na kraju i ćojek od tebe...uljudni komšija sa dvajes` i nešto posto. Od mene će uvijek biti "ćojeka", a to za postotke ne bi da komentarišem, vrijeme će pokazati da li će se vaše vjekovne pretenzije ostvariti.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 14:20 |
|
|
Čega se pametan stidi... 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1171 of 2558 - 45.78%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 06 svi 2021, 14:24 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Čega se pametan stidi...  Čega da se stidim, pretke nisam mogao birati.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|