HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 17 tra 2026, 02:54.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1077 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 44  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA
PostPostano: 04 ožu 2010, 18:04 

Agathonikos je napisao/la:
Šta mene ili nas boli briga za tim da li postoji ili ne postoji ta volja?
Treba li to značiti da tom džamahirliji trebamo oprostiti ili mu to zaboraviti?
Fulaš suštinu draga moja. Srbi neke stvari ne zaboravljaju, bez obzira na volju ili nevolju tamo nekih prdonja iz tzv. MZ. Opet kažem, taj taliban je naš problem i ne vidim razloga da se vi oko toga uzbuđujete.

Posto Srbeki tako ucinkovito ne zaboravljaju danas imamo masu osudjenih muslimana! :001_rolleyes :yes

Ti za sebe ne moras ni oprostiti ni zaboraviti ali to od tog covjeka ne cini osudjenog ratnog zlocinca, jer je to tvoja privatna stvar!

U mojoj me sahranite zemlji

Samo u njoj počivat ću u miru.
Samo u njoj počivat ću mirno...

Isus će mi postelju prostrijeti
Isus će mi prostrijet odar smrti.

U susret mi Spasitelju dođi
Dođe mi u susret na pol puta
Ogrne me brižno svojim plaštom

Želim Bože da u času smrti
Ni jedno oko ne zasuzi za mnom
A jedino što ja tebe molim
Kada umrem da mi dadeš kutak... neba

Vrh

Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA
PostPostano: 04 ožu 2010, 18:09 

mara je napisao/la:

Posto Srbeki tako ucinkovito ne zaboravljaju danas imamo masu osudjenih muslimana! :001_rolleyes :yes

Ми барем не заборављамо "заслуге" тог зликовца за разлику од вас или конкретно тебе, јер га браниш са већим жаром него што би га бранила рођена матер. А браниш га само зато што га Србеки осуђују. Не могу себе замислити у ситуацији да браним неког ко је исто зло учинио и Србима и Хрватима, само зато што га Хрвати оптужују за то. Sorry драга, али ја себе у таквом филму не видим.

Mi barem ne zaboravljamo „zasluge“ tog zlikovca za razliku od vas ili konkretno tebe, jer ga braniš sa većim žarom nego što bi ga branila rođena mater. A braniš ga samo zato što ga Srbeki osuđuju. Ne mogu sebe zamisliti u situaciji da branim nekog ko je isto zlo učinio i Srbima i Hrvatima, samo zato što ga Hrvati optužuju za to. Sorry draga, ali ja sebe u takvom filmu ne vidim.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 18:11 

Inkvizitor je napisao/la:
caporegime je napisao/la:
ne znam koja je uopće frka s tom dobrovoljačkom?
stvar je kristalno jasna.
jna je tada bila vojska koja je služila za ostvarivanje ratnih planova srba i kao takva potpuno legitimna meta kao i što su njezini vojnici bili legitimna meta.
be obzira imali oni 18 i 58 godina.
ako je međutim napad izveden unatoč dogovoru o slobodnom prolazu, dakle svjesno (ako) tada nije poštovana tzv. bijela zastava i to je krimen opisan u svim zakonadvstvima svijeta.
s druge stnae ja se uvije sjetim ejupa ganića kad je negdje 93' u nekom intervjuu mrtav hladan pričao kako planiraju pod svoju kontrolu staviti srednju bosnu, kao da govori o poslovnim planovima neke firme, te da su muslimani pogriješili jer nisu ušli u dogovor sa srbima s kojima je trebalo zajedno protiv hrvata. :censored
e pa nekaga kod svojim milih srba. nek mu pokažu svoju ljubav i spremnost na suradnju! koga jebe!

To je to otprilike.

Ako je bio dogovor da se prođe onda je dogovor prekršen.

A sve ostalo, klinci od 18 godina..ovo ono to ne vrijedi pet para.

To je vojska s kojom si u ratu i nije protivnička strana ćato da broji godišta od vojnika.

To je bila srpska vojska koja je služila srpskim interesima i to je kraj priče. S njom si u ratu i to je to.

S tim da mi nikad nije bilo jasno zašto su pregovarači i hrvatski i muslimanski puštali kolone, naoružane kolone da odlaze iz centra gradova.

prika moš samo u gaćama izić, oficiri eventualno s pištoljem.

Ajde da on ode s tim oružjem u pizdu materinu nego se samo dislocira van grada pa ti razvlači pamet kako je Mladić rekao.

Nikad mi to nije bilo jasno, što ga ne napadneš u gradu gdje mu guzica presjeca žicu šesticu nego se on fino dislocira i onda te samo roka bez opasnosti po sebe i ruga se tvojoj budalaštini

U Busovači su otišli bez oružja,HVO ih izvukao vanka i zaskočio,odmazda bombardovanje grada...
Sljemena kod Travnika također osvojena,jest da je odletilo u zrak puno toga,ali nije ništa izvučeno.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 18:30 

mara je napisao/la:
Jel tebi treba crtat da je sve od svakog sudskog procesa do dnevnih politickh dogadjanja izrezirano od gore?! Kako ne kuzis da ne postoji politicka volja zapadnih mocnika za osudjivanjem muslimana?

Шта мене или нас боли брига за тим да ли постоји или не постоји та воља?
Треба ли то значити да том џамахирлији требамо опростити или му то заборавити?
Фулаш суштину драга моја. Срби неке ствари не заборављају, без обзира на вољу или невољу тамо неких прдоња из тзв. МЗ. Опет кажем, тај талибан је наш проблем и не видим разлога да се ви око тога узбуђујете.

Fulaš suštinu draga moja. Srbi neke stvari ne zaboravljaju, bez obzira na volju ili nevolju tamo nekih prdonja iz tzv. MZ. Opet kažem, taj taliban je naš problem i ne vidim razloga da se vi oko toga uzbuđujete.

neće vam biti lako. okruženi ste narodima koji imaju puno toga više za ne zaboraviti.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 18:36 

Ovo je dokaz kako mudžahedini trebaju jedni druge. Jedva dočekaš da postoji onaj drugi. Bez njih ni tvoje mudžahirstvo nema smisla a ni unija sa pravoslavnom bratijom.

Ja ću procvjetat kad Hare i Ejup završe tamo gdje trebaju a Boga mi i Radovana kad vidim da se objesio u ćeliji.

Inače ne vidim ni da ih u Sarajevu plaho brane. Više onako deklarativno.

Ma što prije sve koji su zakuhali sklonit sa scene...

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 18:38 

neće vam biti lako. okruženi ste narodima koji imaju puno toga više za ne zaboraviti.

Као народ, Срби су окружени и Румунима, Бугарима и Мађарима с којима немамо отворених питања. На југу су шифтари којима памтимо отимање КиМ и пишање по црквама и манастирима.
У тзв. БиХ, окружени смо Хрватима и муслиманима али и они нама а такође, и они су у међусобној окружености и исто као и ми, памте једни другима много тога. Тако да је та окруженост релативна ствар и није само карактеристична за Србе.

Kao narod, Srbi su okruženi i Rumunima, Bugarima i Mađarima s kojima nemamo otvorenih pitanja. Na jugu su šiftari kojima pamtimo otimanje KiM i pišanje po crkvama i manastirima.
U tzv. BiH, okruženi smo Hrvatima i muslimanima ali i oni nama a takođe, i oni su u međusobnoj okruženosti i isto kao i mi, pamte jedni drugima mnogo toga. Tako da je ta okruženost relativna stvar i nije samo karakteristična za Srbe.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 18:42 

Junuz Djipalo je napisao/la:

Ovo je dokaz kako mudžahedini trebaju jedni druge.

Не, ово је доказ да ти требаш попити један литијум, јер опет покушаваш своје провидно босанство фарбати у приче без главе и репа. Танак си прика, такве као ти и дијете од 5 година провали у секунди.

Ne, ovo je dokaz da ti trebaš popiti jedan litijum, jer opet pokušavaš svoje providno bosanstvo farbati u priče bez glave i repa. Tanak si prika, takve kao ti i dijete od 5 godina provali u sekundi.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 18:44 

Mar-kan je napisao/la:
U Busovači su otišli bez oružja,HVO ih izvukao vanka i zaskočio,odmazda bombardovanje grada...
Sljemena kod Travnika također osvojena,jest da je odletilo u zrak puno toga,ali nije ništa izvučeno.

Da, i Šešelj obećao okrenut krme u Busovači za Božić te 92., doduše zaboravio reći je li mislio na naš ili njihov.

I ujedno opet konfrontacija sa Muslimanima oko podjele plijena.

Mislim da je pomoglo ponašanje busovačkih Srba nakon II rata.

Nije prema Srbima bilo iživljavanja unatoč ratu...

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 18:50 

Ovakvi događaji nažalost izazovu najjalovije rasprave. U boljem slučaju priča se o pravdi, ko je šta loše uradio u prošlosti, ko je dobar, ko je loš i sl. U lošijem slučaju skrene se u međunacionalne svađe i preucavanja, kako to već nalaže tradicionalno rivalstvo.

Mislim da je suštinsko pitanje, šta činiti kad se ovako nešto desi, i kakva su predviđanja. Šta bi hrvatski političari u bih trebalo da urade u ovom trenutku? Šta je hrvatski ineteres? Ako je srpska logika: oćemo što više nezavisnosti za RS - muslimani to nedaju - znači, muslimani su neprijatelji - znači udri po muslimanima (pa makar i ovako, pokušajem da se apsi Ganić); koja je hrvatska logika i interes? Sve krene nekakovom logikom: hoćemo HB - bošnjaci ne daju - udri po Bošnjacima... ali kad se desi da su Bošnjaci udareni od Srba, onda Hrvati zastanu, nešto morališu (bar na forumu), umesto da koriste situaciju i izvuku neku usputnu korist. Kad bi BH Hrvati učinili nešto na razbijanju BiH, Srbi bi to pozdravili jer i njima ide u korist. Međutim, ne znam kako da obajsnim ovo negodovanje zbog hapšenja Ganića. Pa ono je proizvelo da su Bošnjaci, kao glavni saboteri uspostavljanja HB, sada uskomešani usmereni na Srbe, najvaljuju proteste i sl. Zar to nije prilika? Da ne dužim, imaju li BH Hrvati ikakav plan za ovakve situacije ili će gledati šta se dešava ili će raditi ne znam šta već...?

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 18:57 

aleksije radicevic je napisao/la:
Da ne dužim, imaju li BH Hrvati ikakav plan za ovakve situacije ili će gledati šta se dešava ili će raditi ne znam šta već...?

Nemaju niti će ga imati, mnogima je bitnije da "susjedu crkne krava" nego da naprave nešto konkretno i konstruktivno, mnogima je bitnija borba za Hrvatsku nego za dio svoje BiH, mnogima je bitnije mnogo toga od onoga što bi im trebalo biti bitnije, stoga od Hrvata vjerovatno se ništa i ne može očekivati, jer doslovno ne znaju ili bi piškili ili kakili. (ja kao Hrvat nažalost tako vidim Hrvate trenutačno, da li će se to izmjeniti ne znam)

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 18:57 

Međutim, ne znam kako da obajsnim ovo negodovanje zbog hapšenja Ganića. Pa ono je proizvelo da su Bošnjaci, kao glavni saboteri uspostavljanja HB, sada uskomešani usmereni na Srbe, najvaljuju proteste i sl. Zar to nije prilika? Da ne dužim, imaju li BH Hrvati ikakav plan za ovakve situacije ili će gledati šta se dešava ili će raditi ne znam šta već...?

То је посљедица хрватске неодлучности, шта им је приоритет. Ако је приоритет 3. федерална јединица, онда требају искористити све оно што иде у прилог немогућности суживота са муслиманцима. Овде имамо парадокс да од Срба као очекују подршку за 3. ентитет, а успут оспоравају Србима њихова настојања да оптуже џамахирлије с којима су имали исте, ако не веће проблеме а и данас их имају, у оном што се зове ФБиХ. Драго ми је да Срби иду искључиво за својим интересом јер су одавно искристалисали свој интерес у тзв. БиХ, а тај интерес се може најлакше објаснити у жељи за што већом дистанцом од тзв. БиХ и босанског лонца у којем су многи Хрвати већ скувани а да и нису свјесни тога.

To je posljedica hrvatske neodlučnosti, šta im je prioritet. Ako je prioritet 3. federalna jedinica, onda trebaju iskoristiti sve ono što ide u prilog nemogućnosti suživota sa muslimancima. Ovde imamo paradoks da od Srba kao očekuju podršku za 3. entitet, a usput osporavaju Srbima njihova nastojanja da optuže džamahirlije s kojima su imali iste, ako ne i veće probleme a i danas ih imaju, u onom što se zove FBiH. Drago mi je da Srbi idu isključivo za svojim interesom jer su odavno iskristalisali svoj interes u tzv. BiH, a taj interes se može najlakše objasniti u želji za što većom distancom od tzv. BiH i bosanskog lonca u kojem su mnogi Hrvati već skuvani a da i nisu svjesni toga.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 18:58 

Na BN TV upravo taj slučaj,dokumentarni film.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 19:02 

Ajde Aleksa ne kenjaj, samo je jedna osoba negodovala dok ostatak otvara šampanjac a i kod Muslimana mnogi.

I nemoj mi pričat kako razbijate BiH jer ste se zapravo nje i Daytona zadnje vrijeme uhvatili ko pijani plota. Skužili ste valjda svi da od iznošenja zemlje u Srbiju nema ništa.

Inače strategija Srba zadnjih godina je bila kao i u ratu huškanje Hrvata na Muslimane i obratno. Doduše to i nije teško. Sad je meni recimo drago što ste vi nahuškani jedni na druge, samo se krvite...

E pa jaro Muslimani se neće smirit dok je RS ovakva kakva jest. A vi ćete priznat i BiH samo da ostane ovakva kakva jest.

E a nama Hrvatima se isto ne sviđa ovakva kakva jest e sad čekamo da Muslimani opet dođu do pameti kako su i u ratu nakon sukoba s nama i da skuže da vas zajedno s nama mogu razjebat.

Pritom opet kao u ratu ne mislim da skroz nestanete ali malo okljaštrite i prestanete bit entitet nego nešto ipak ispod toga.

Ovako sigurno nećemo u EU a narod sve lošije živi. A kad ovo napravimo sigurno će bit bolje a i majčica bi sigurno prije podržala scenarij koji sam opisao nego stvaranje male Hrvatske.

Nismo mi Srbi...

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 19:03 

То је посљедица хрватске неодлучности, шта им је приоритет. Ако је приоритет 3. федерална јединица, онда требају искористити све оно што иде у прилог немогућности суживота са муслиманцима. Овде имамо парадокс да од Срба као очекују подршку за 3. ентитет, а успут оспоравају Србима њихова настојања да оптуже џамахирлије с којима су имали исте, ако не веће проблеме а и данас их имају, у оном што се зове ФБиХ. Драго ми је да Срби иду искључиво за својим интересом јер су одавно искристалисали свој интерес у тзв. БиХ, а тај интерес се може најлакше објаснити у жељи за што већом дистанцом од тзв. БиХ и босанског лонца у којем су многи Хрвати већ скувани а да и нису свјесни тога.

To je posljedica hrvatske neodlučnosti, šta im je prioritet. Ako je prioritet 3. federalna jedinica, onda trebaju iskoristiti sve ono što ide u prilog nemogućnosti suživota sa muslimancima. Ovde imamo paradoks da od Srba kao očekuju podršku za 3. entitet, a usput osporavaju Srbima njihova nastojanja da optuže džamahirlije s kojima su imali iste, ako ne veće probleme a i danas ih imaju, u onom što se zove FBiH. Drago mi je da Srbi idu isključivo za svojim interesom jer su odavno iskristalisali svoj interes u tzv. BiH, a taj interes se može najlakše objasniti u želji za što većom distancom od tzv. BiH i bosanskog lonca u kojem su mnogi Hrvati već skuvani a da i nisu svjesni toga.

Tako je. Ovde imaš jasno identifikovanog protivnika koji stoji na putu tvom politčkom cilju i umesto da gledaš neku vajdicu izvući kad je taj protivnik ugrožen, ti pričaš o Kulinu banu i šta ja znam.

Zar je prioritet hrvatske politike u ovom trenutku da se kaže ko je kriv za rat, ko je agresor, i hoće li sprečiti izjednaćavanje srpske sa krivicom Hrvata i Bošnjaka, uz proklinjanje Engleza jer su pokvareni? Zar su to važniji ciljevi od HB?

Pa evo, Srbi će prihvati i da su najveći krivci za rat i agresori, samo ti nama bato daj nezavisnu RS. Kad to dobijem, baš me briga hoće li me neko smatrati agresorom ili neće.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 19:06 

unknown je napisao/la:
Da ne dužim, imaju li BH Hrvati ikakav plan za ovakve situacije ili će gledati šta se dešava ili će raditi ne znam šta već...?

Nemaju niti će ga imati, mnogima je bitnije da "susjedu crkne krava" nego da naprave nešto konkretno i konstruktivno, mnogima je bitnija borba za Hrvatsku nego za dio svoje BiH, mnogima je bitnije mnogo toga od onoga što bi im trebalo biti bitnije, stoga od Hrvata vjerovatno se ništa i ne može očekivati, jer doslovno ne znaju ili bi piškili ili kakili. (ja kao Hrvat nažalost tako vidim Hrvate trenutačno, da li će se to izmjeniti ne znam)

Ali ovdje je u pitanju susjed koji je klao i u tvojoj kuci. Nemojte se vise zrtvovati za Hrvatsku, molimo vas. Slobodno stvorite hrvatski entitet, necemo se buniti. Jos po mogucnosti uzmite Posavinu i presjecite RS na dva dijela. A sto se tice ovog slucaja, to su srpsko-muslimanska posla koja nas se ne ticu. Ako je kriv, neka odgovara.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 19:08 

To je posljedica hrvatske neodlučnosti, šta im je prioritet. Ako je prioritet 3. federalna jedinica, onda trebaju iskoristiti sve ono što ide u prilog nemogućnosti suživota sa muslimancima. Ovde imamo paradoks da od Srba kao očekuju podršku za 3. entitet, a usput osporavaju Srbima njihova nastojanja da optuže džamahirlije s kojima su imali iste, ako ne veće probleme a i danas ih imaju, u onom što se zove FBiH. Drago mi je da Srbi idu isključivo za svojim interesom jer su odavno iskristalisali svoj interes u tzv. BiH, a taj interes se može najlakše objasniti u želji za što većom distancom od tzv. BiH i bosanskog lonca u kojem su mnogi Hrvati već skuvani a da i nisu svjesni toga.

Tako je. Ovde imaš jasno identifikovanog protivnika koji stoji na putu tvom politčkom cilju i umesto da gledaš neku vajdicu izvući kad je taj protivnik ugrožen, ti pričaš o Kulinu banu i šta ja znam.

Zar je prioritet hrvatske politike u ovom trenutku da se kaže ko je kriv za rat, ko je agresor, i hoće li sprečiti izjednaćavanje srpske sa krivicom Hrvata i Bošnjaka, uz proklinjanje Engleza jer su pokvareni? Zar su to važniji ciljevi od HB?

Pa evo, Srbi će prihvati i da su najveći krivci za rat i agresori, samo ti nama bato daj nezavisnu RS. Kad to dobijem, baš me briga hoće li me neko smatrati agresorom ili neće.

Danas RS, sutra tzv. RSK. Prozirni ste, a to hoce li vas tko smatrati agresorom ili ne ni mene nije previse briga. Odgovor na to pitanje znam.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 19:08 

E a nama Hrvatima se isto ne sviđa ovakva kakva jest e sad čekamo da Muslimani opet dođu do pameti kako su i u ratu nakon sukoba s nama i da skuže da vas zajedno s nama mogu razjebat.

Пази овог миротворца како иде из апсурда у апсурд. Најприје ред приче о миру и суживоту, а онда ред прича о разј*бавању. И како човјек да му се не насмије на било шта што овде напише. Лик једноставно дјелује недефинисано, као да му налог дијеле он, брат, отац.. па како се ко дочепа рачунара, тако и пише.

P.S. Разј*бавај, ево чекамо већ 15 година. Нећеш нас ваљда разј*бавати кад ти странци оду? Сад или никад. Трком!!!

Pazi ovog mirotvorca kako ide iz apsurda u apsurd. Najprije red priče o miru i suživotu, a onda red priča o razj*bavanju. I kako čovjek da mu se ne nasmije na bilo šta što ovde napiše. Lik jednostavno djeluje nedefinisano, kao da mu nalog dijele on, brat, otac.. pa kako se ko dočepa računara, tako i piše.

P.S. Razj*bavaj, evo čekamo već 15 godina. Nećeš nas valjda razj*bavati kad ti stranci odu? Sad ili nikad. Trkom!!!

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 19:09 

Ne znam prika, mislim da ne zastupaš većinu s ovim stavom a naravno možda se i ja varam, sve su opcije otvorne, ali definitivno je narodu dozlogrdilo Bošnjčko/muslimansko multietniĆarstvo, sada da li bi baš Hrvati istog trena stali na Bošnjačku stranu da razjebu Srbove :neznam i stvarno ne znam, ali ovo potvrđuje moj prijašnji post, a to je da ne znamo da li bi kakili ili piškili, sada vi nastavite, nadam se da ne zamjerate na maloj upadici.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 19:12 

Ovakvi događaji nažalost izazovu najjalovije rasprave. U boljem slučaju priča se o pravdi, ko je šta loše uradio u prošlosti, ko je dobar, ko je loš i sl. U lošijem slučaju skrene se u međunacionalne svađe i preucavanja, kako to već nalaže tradicionalno rivalstvo.

Mislim da je suštinsko pitanje, šta činiti kad se ovako nešto desi, i kakva su predviđanja. Šta bi hrvatski političari u bih trebalo da urade u ovom trenutku? Šta je hrvatski ineteres? Ako je srpska logika: oćemo što više nezavisnosti za RS - muslimani to nedaju - znači, muslimani su neprijatelji - znači udri po muslimanima (pa makar i ovako, pokušajem da se apsi Ganić); koja je hrvatska logika i interes? Sve krene nekakovom logikom: hoćemo HB - bošnjaci ne daju - udri po Bošnjacima... ali kad se desi da su Bošnjaci udareni od Srba, onda Hrvati zastanu, nešto morališu (bar na forumu), umesto da koriste situaciju i izvuku neku usputnu korist. Kad bi BH Hrvati učinili nešto na razbijanju BiH, Srbi bi to pozdravili jer i njima ide u korist. Međutim, ne znam kako da obajsnim ovo negodovanje zbog hapšenja Ganića. Pa ono je proizvelo da su Bošnjaci, kao glavni saboteri uspostavljanja HB, sada uskomešani usmereni na Srbe, najvaljuju proteste i sl. Zar to nije prilika? Da ne dužim, imaju li BH Hrvati ikakav plan za ovakve situacije ili će gledati šta se dešava ili će raditi ne znam šta već...?

a zašto bi hrvati trebali razbijati bih?
zato jer to vama koristi?
pa nisu hrvati ćukenja koja će trčati gdje srbi odluče baciti kost i kad odluče!
hrvati će razbijati bih tek kad to njima bude najviše koristilo.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 19:15 

unknown je napisao/la:
Ne znam prika, mislim da ne zastupaš većinu s ovim stavom a naravno možda se i ja varam, sve su opcije otvorne, ali definitivno je narodu dozlogrdilo Bošnjčko/muslimansko multietniĆarstvo, sada da li bi baš Hrvati istog trena stali na Bošnjačku stranu da razjebu Srbove :neznam i stvarno ne znam, ali ovo potvrđuje moj prijašnji post, a to je da ne znamo da li bi kakili ili piškili, sada vi nastavite, nadam se da ne zamjerate na maloj upadici.

Ma kakvu većinu, većina bi nešto poput RS i po mogućnosti poderala i odnijela u RH.

Ja sam sa svojim stavovima uvjerljiva manjina kod Hrvata.

No opisana većina je neučinkovita i u biti nas je u ovih deset godina lijepo ukopala. Slično je i kod Bošnjaka / Bosanaca.

I kod njih je bila golema većina koja je smatrala da treba bit 100 % BiH građanska tj. njihova. Kakvi Srbi i Hrvati. I njihova je većina neučinkovita.

Nekako mi logično da prepuste stvari "manjinama" koje znaju kako treba i što je maksimum bez velikih riječi poput Treći ili 100%.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 19:15 

a zašto bi hrvati trebali razbijati bih?
zato jer to vama koristi?
pa nisu hrvati ćukenja koja će trčati gdje srbi odluče baciti kost i kad odluče!
hrvati će razbijati bih tek kad to njima bude najviše koristilo.

Pitao sam se: šta je to Hrvatima od koristi? Da li ima nešto što je istovremeno i Srbima i Hrvatima od koristi? Ako ima, da li to znači da će Hrvati odustati od toga samo zato što će i Srbi izvući korist?

Nisam siguran da razumem šta hoćeš da kažeš?! Ako je je razbijanje BiH, uslov obnove HB, odustaćeš od rabijanja BiH zato jer se i Srbi mogu pronaći u tome?!!

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 19:16 

divlja svinja je napisao/la:
unknown je napisao/la:

Ali ovdje je u pitanju susjed koji je klao i u tvojoj kuci. Nemojte se vise zrtvovati za Hrvatsku, molimo vas. Slobodno stvorite hrvatski entitet, necemo se buniti. Jos po mogucnosti uzmite Posavinu i presjecite RS na dva dijela. A sto se tice ovog slucaja, to su srpsko-muslimanska posla koja nas se ne ticu. Ako je kriv, neka odgovara.

Gledaj, da i tebi nešto odgovorim i da pokušam napustiti temu, pretpostavljam da si iz RH, problem u tebi je kao i u službenoj vam politici, te medijima, zaboravljaš da je i drugi susjed "klao po mojoj kući" kako kažeš, ne kužim taj stav, jesu li vama toliko bezvrijedni BH Hrvati, da konstantno i vi (nažalost) uporno samo pričate kako su Srbi klali, pa i muslimani su klali za tvoju informaciju, klali su svi, a da znaš koliko ne znaš znao bi da je u BiH se vodio krvavi i krvaviji rat s muslimanima. Mislim ono hebate koji qrac više nije jasan, pitaj malo ljude iz BiH pa ćeš vidjeti.
Što se tiče ovog slučaja a i svih tko je (ukoliko je) počinio zločin neka odgovara.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 19:20 

ne aco. ako se razbije bih nema više potrebe za herceg bosnom.
hercegbosna je uvijek bila ništa više nego jedinica unutar države bih dakle oblik organizacije hrvatskog naroda u bih.
ako se razbije bosna, dakle kad se razbije država ona ne može funkcionirati kao tri raspadnute nepriznate zajednice.
u tom slučaju će MZ amenovati smrt bosne a onda se zna di odoše hrvati.
i vjeruj mi to je opcija na koju bi pristalo 75% ljudi u hrvatskoj bez obzira što puštaju u javnost kojekakve ankete za debile u kojima kakti većina ljudi nije priključenje hrvatskih krajeva u bih hrvatskoj.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 19:23 

Bravo Capo, e sad ga samo pitaj zašto ne sruše BiH, mi ih nećemo sprječavat, ne možemo plaho pomoći, samo vi krenite...

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 19:23 

ne aco. ako se razbije bih nema više potrebe za herceg bosnom.
hercegbosna je uvijek bila ništa više nego jedinica unutar države bih dakle oblik organizacije hrvatskog naroda u bih.
ako se razbije bosna, dakle kad se razbije država ona ne može funkcionirati kao tri raspadnute nepriznate zajednice.
u tom slučaju će MZ amenovati smrt bosne a onda se zna di odoše hrvati.
i vjeruj mi to je opcija na koju bi pristalo 75% ljudi u hrvatskoj bez obzira što puštaju u javnost kojekakve ankete za debile u kojima kakti većina ljudi nije priključenje hrvatskih krajeva u bih hrvatskoj.

O HB sam govorio na isti način kao o nezavisnoj RS. Jasno je da one neće ostati samostalne države već će požuriti da se ujedine sa maticama. Dakle, razbijanje BiH je proces. HB je jedna etapa u tom procesu. Pa čak i ako se proces ne dovede do kraja, opet je dobro ako se stigne do toga da HB bude jedna federalna jedinica.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1077 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 44  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 36 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: