|
|
Stranica: 7/44.
|
[ 1077 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 20:56 |
|
|
Evo sta kaze Svetozar Pudaric (SDP) o slucaju dobrovoljacka ulica, svaka cast Sveto ti si pravi Srbin koji voli svoju drzavu!!! Srbijo otvori oci Srbijo
|
 |
|
josip
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 20:57 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Šta nam to Srbi zamjeraju na ovoj temi. Što ne skačemo od sreće što je Ganić uhićen u britansko-srpskoj igri. Baš čudno.
Kao da ne znamo kakve su nam Britanci stvari radili i rade. Eno u Hagu hrvatska šestorka iz BiH. Tragikomedija od suđenja.
Da ne spominjem ponovno Gotovinu i ostalo.
Muslimanski vrh je bio zaštićen kad su bili Hrvati u pitanju. Onda su se Briti potrudili da se svi muslimanski zapovjednici oslobode.
Ali kad su Srbi u pitanju, onda je druga stvar.
Pamtimo i britanski bataljon u Srednjoj Bosni kad su bili jako promuslimanski raspoloženi. I stari most u Mostaru. Briti su na muslimanskoj strani protiv Hrvata a na srpskoj protiv muslimana.
Uostalom ovo je forum a ne mjesto gdje se donose odluke, ili ćemo se nakratko lobotomizirati pa onda pisati šta vam paše.
Uostalom on je sandžaklija a znamo kakvu su oni ulogu imali u ratu. kad su im Srbi poslali poruku s onim pokoljem u Sjeverinu, jako su je dobro shvatili.
Kad sandžaklija Sefer viče na Petkovića da je njima pobijeno 200 000 ljudi jer je tada ta brojka bila u opticaju..ovaj ga pita " pa zar smo mi za to krivi". Nisu Hrvati za to bili krivci znao je to i Sefer, nego njegovi Srbi.
Zato Ejupu kad dođe tamo ako dođe okačite neki orden s Karađorđevom zvijezdom, jel razumite to.
Uopće nas ne briga za to. Barem ne mene.
meni je npr dosta kad RTS u najavi programa napiše.." prenos suđenja dr Vojislavu Šešelju". Nisam siguran jel ima još koja titula uz onu doktor, morat ću pogledat.
Čovjek koji je u studiju govorio kako Hrvate treba klati tupim, rđavim kašikama da umru od tetanusa ( a cijeli se studio tresao od smijeha) u Srbiji je i danas.."gospodin doktor". Ne biti naivan. Ako ce Ganica danas predati Srbima zbog napada na kolonu u Tuzli....sutra ce predati mladog Jastreba zbog napada na kolonu tenkova u Vukovaru. Sto nevidis da Srbija radi ova sudjenja radi "reprociteta"....ako im ovaj blef prodje...samo ce ih umnoziti. Pa moraju nekako sprati krv sa ruku...buduci da je to nemoguce, sto nije najbolje zakrvaviti i druge.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 20:59 |
|
|
|
Uhićenje sandžaklijskog smeća Ganića pokazuje više stvari....
1) Potvrdu britanske ljigave i podmukle politike. Ganić je sto puta više načinio zla prema Hrvatima, a nikada mu to nije prebačeno, već je uhićen zbog napada na agresorsku JNA, koja je znamo čija bila
2) Potvrđuje i ponovo lice muža Sabine Komšić, "hrvatskog" člana predsjedništva koji A nije zucnuo kada su hrvatski generali prebačeni u Haag, a prilikom Ganića pun bijesa osuđuje uhićenje
3) Srpsku bezobraznu politiku izvrćivanja istine. Zauzmu ti 70 % zemlje, otvaraju konc logore, pale i ruše, no ipak, nije to razlog da se drugu stranu ne optuži za ratni zločin protiv kolone JNA (usput, koje su to namjere te JNA bile u BiH?)
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 21:00 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39461 Lokacija: Gl. grad regije
|
josip je napisao/la: Inace nebih povlacio ovo da nisi pokusao usporediti taj masakr sa obicnom vojnom zasjedom kakve su se dogadjale u cijelom ratu na svim stranama. Kao sto rekoh...poruka kako je ja vidim je da ocito bas i nema nekih narocitih zlocina prema Srbima u Bih kada se ovaj slucaj mora vaditi. Zar nije i Srebrenica obična vojna zasjeda - predajte se nećemo vam ništa i pobili su vojnike jer eto sve što ima 18 je po nekima i ovdje krvoločni vojnik. Za mene su to djeca. Inače vrlo vjerojatno da je broj žrtava u Srebrenici i manji. Valjda je neko i umro od 92 a valjda i poginuo a meni se čini da su sve te strpali u žrtve rata, namjerno ne pišem genocid jer po vama je regularno ubijat vojsku koja se preda no svejedno ostaje najveći zločin nakon WWII u Europi. Zapravo mi se čini da Srbija pokušava ovim pokazat upravo ovo. Ako branite akciju u Dobrovoljačkoj onda je Srebrenica i ubijanje vojnika u njoj isto tako legitimno. A ako ne možeš osudit Ganića ne možeš ni Karadžića, barem ne za to.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 21:03 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Šta nam to Srbi zamjeraju na ovoj temi. Što ne skačemo od sreće što je Ganić uhićen u britansko-srpskoj igri. Baš čudno.
Kao da ne znamo kakve su nam Britanci stvari radili i rade. Eno u Hagu hrvatska šestorka iz BiH. Tragikomedija od suđenja.
Da ne spominjem ponovno Gotovinu i ostalo.
Muslimanski vrh je bio zaštićen kad su bili Hrvati u pitanju. Onda su se Briti potrudili da se svi muslimanski zapovjednici oslobode.
Ali kad su Srbi u pitanju, onda je druga stvar.
Pamtimo i britanski bataljon u Srednjoj Bosni kad su bili jako promuslimanski raspoloženi. I stari most u Mostaru. Briti su na muslimanskoj strani protiv Hrvata a na srpskoj protiv muslimana.
Uostalom ovo je forum a ne mjesto gdje se donose odluke, ili ćemo se nakratko lobotomizirati pa onda pisati šta vam paše.
Uostalom on je sandžaklija a znamo kakvu su oni ulogu imali u ratu. kad su im Srbi poslali poruku s onim pokoljem u Sjeverinu, jako su je dobro shvatili.
Kad sandžaklija Sefer viče na Petkovića da je njima pobijeno 200 000 ljudi jer je tada ta brojka bila u opticaju..ovaj ga pita " pa zar smo mi za to krivi". Nisu Hrvati za to bili krivci znao je to i Sefer, nego njegovi Srbi.
Zato Ejupu kad dođe tamo ako dođe okačite neki orden s Karađorđevom zvijezdom, jel razumite to.
Uopće nas ne briga za to. Barem ne mene.
meni je npr dosta kad RTS u najavi programa napiše.." prenos suđenja dr Vojislavu Šešelju". Nisam siguran jel ima još koja titula uz onu doktor, morat ću pogledat.
Čovjek koji je u studiju govorio kako Hrvate treba klati tupim, rđavim kašikama da umru od tetanusa ( a cijeli se studio tresao od smijeha) u Srbiji je i danas.."gospodin doktor". Dobro napisano. 
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 21:03 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Mi barem ne zaboravljamo „zasluge“ tog zlikovca za razliku od vas ili konkretno tebe, jer ga braniš sa većim žarom nego što bi ga branila rođena mater. A braniš ga samo zato što ga Srbeki osuđuju. Ne mogu sebe zamisliti u situaciji da branim nekog ko je isto zlo učinio i Srbima i Hrvatima, samo zato što ga Hrvati optužuju za to. Sorry draga, ali ja sebe u takvom filmu ne vidim. Ti si stvarno cudna biljka, nit citas nit kontas, bitno da mantras po svom!  Ajde stavi si kokardu na glavu i pevaj borbene kad vec nisi u stanju skuzit dvije proste rijeci! I da, nemoj nikad zaboravit, jer znaj da nas ima vise koji dobro pamtimo! PS: Samo totalna budala moze skuzit da ja branim Ganica ili bilo kog iz njihove ili vase lige! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
josip
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 21:04 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: josip je napisao/la: Inace nebih povlacio ovo da nisi pokusao usporediti taj masakr sa obicnom vojnom zasjedom kakve su se dogadjale u cijelom ratu na svim stranama. Kao sto rekoh...poruka kako je ja vidim je da ocito bas i nema nekih narocitih zlocina prema Srbima u Bih kada se ovaj slucaj mora vaditi. Zar nije i Srebrenica obična vojna zasjeda - predajte se nećemo vam ništa i pobili su vojnike jer eto sve što ima 18 je po nekima i ovdje krvoločni vojnik. Za mene su to djeca. Jeli ti uopce shvacas razliku izmedju napada na kolonu gdje u puskaranju koje traje 10 minuta pogine 40 vojnika a ostalih 100-150 se preda i bude zbrinuto u bolnicama ako su ranjeni i razmjenjeni i koji svi odreda govore da se dobro postupalo sa njima ...i prikupljanje 8000 ljudi koji se zatim namjerno i proracunato danonocno muce i ubijaju. Jeli tebi ulazi u glavu to? Mi uopce ne mozemo raspravljati ako to ne shvacas.....to je stvar neznam, valjda zdravog razuma. Po tebi su i branitelji Vukovara ratni zlocinci...koje to vidio pucati na neprijateljsku vojnu kolonu u ratu....to mogu samo zlocinci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 21:04 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Evo sta kaze Svetozar Pudaric (SDP) o slucaju dobrovoljacka ulica, svaka cast Sveto ti si pravi Srbin koji voli svoju drzavu!!! Srbijo otvori oci Srbijo Господине Бихаћ-Крајина, не знам зашто ви с толико заноса доживљавате изјаве тих маргиналаца који то говоре само зато да би вам се увукли у пркно? Лик ако се не варам живи у Сарајеву као и сви слични њему, да их не набрајам. Не мислите ваљда да ће рећи или говорити било шта што се вама не би свидјело? То је очигледно увлачење у пакшу, како то коначно не провалите? Искрено, нисам то ни погледао, али по вашим рекцијама, претпостављам да је нешто баш онако пркноувлакачки. _____________________ Gospodine Bihać-Krajina, ne znam zašto vi s toliko zanosa doživljavate izjave tih marginalaca koji to govore samo zato da bi vam se uvukli u prkno? Lik ako se ne varam živi u Sarajevu kao i svi slični njemu, da ih ne nabrajam. Ne mislite valjda da će reći ili govoriti bilo šta što se vama ne bi svidjelo? To je očigledno uvlačenje u pakšu, kako to konačno ne provalite? Iskreno, nisam to ni pogledao, ali po vašim rekcijama, pretpostavljam da je nešto baš onako prknouvlakački.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 21:06 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Evo sta kaze Svetozar Pudaric (SDP) o slucaju dobrovoljacka ulica, svaka cast Sveto ti si pravi Srbin koji voli svoju drzavu!!! Srbijo otvori oci Srbijo Господине Бихаћ-Крајина, не знам зашто ви с толико заноса доживљавате изјаве тих маргиналаца који то говоре само зато да би вам се увукли у пркно? Лик ако се не варам живи у Сарајеву као и сви слични њему, да их не набрајам. Не мислите ваљда да ће рећи или говорити било шта што се вама не би свидјело? То је очигледно увлачење у пакшу, како то коначно не провалите? Искрено, нисам то ни погледао, али по вашим рекцијама, претпостављам да је нешто баш онако пркноувлакачки. _____________________ Gospodine Bihać-Krajina, ne znam zašto vi s toliko zanosa doživljavate izjave tih marginalaca koji to govore samo zato da bi vam se uvukli u prkno? Lik ako se ne varam živi u Sarajevu kao i svi slični njemu, da ih ne nabrajam. Ne mislite valjda da će reći ili govoriti bilo šta što se vama ne bi svidjelo? To je očigledno uvlačenje u pakšu, kako to konačno ne provalite? Iskreno, nisam to ni pogledao, ali po vašim rekcijama, pretpostavljam da je nešto baš onako prknouvlakački. Pa ovo je tipicno za srpsku TV, isto ono ko biva muslimani bacaju srpsku djecu lavovima, mislim u sta taj srpski rod vjeruje.
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 21:09 |
|
|
mara je napisao/la: PS: Samo totalna budala moze skuzit da ja branim Ganica ili bilo kog iz njihove ili vase lige!  Мацо, мани се тих "тоталних будала" јер и сама знаш да су то дјечије форе. Своју пристрасност маскирај нечим зрелијим а не оваквим кокошарењем у дискусији. Из авиона се види да ти је криво, јер ето Србеки га оптужују. Па нека ти је криво, имаш право на своје незадовољство ______________ Maco, mani se tih „totalnih budala“ jer i sama znaš da su to dječije fore. Svoju pristrasnost maskiraj nečim zrelijim a ne ovakvim kokošarenjem u diskusiji. Iz aviona se vidi da ti je krivo, jer eto Srbeki ga optužuju. Pa neka ti je krivo, imaš pravo na svoje nezadovoljstvo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 21:13 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Iz aviona se vidi da ti je krivo, jer eto Srbeki ga optužuju. Pa neka ti je krivo, imaš pravo na svoje nezadovoljstvo   Jedino sto se i aviona vidi je da ti patis od neceg sto se zove manjak razuma! Zamisli nama, a pogotovo meni je krivo sto ga Srbeki optuzuju! Sutra se svijet rusi! De stari odrasti i ne gnjavi nas svojim imbecilnim izjavama!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 21:14 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Pa ovo je tipicno za srpsku TV, isto ono ko biva muslimani bacaju srpsku djecu lavovima, mislim u sta taj srpski rod vjeruje.
Господине Бихаћ-Крајина, мислим да сам вам поставио јасно питање. Зашто сте толико фасцинирани изјавама тих Пударића, Мијовића итд кад и сами знате да они говоре само оно што ви волите чути а везано је за Србе? Како их једноставно не провалите? _____________ Gospodine Bihać-Krajina, mislim da sam vam postavio jasno pitanje. Zašto ste toliko fascinirani izjavama tih Pudarića, Mijovića itd kad i sami znate da oni govore samo ono što vi volite čuti a vezano je za Srbe? Kako ih jednostavno ne provalite?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 21:16 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Da. Bezveze je onda cmizdriti i za „genocidom“ u Srebrenici, jer tamo su muslimanci spušili a spušili su tako što su nakon 3.5 godina haranja, na prvi zvuk srpskih tenkova, skinuli uniforme, bacili puške i kao malo glumatali civile. A malo i pucali po obližnjim šumama. A onda su dobili ono što su dobili. To isto bi dobili i vojnici iz Dobrovoljačke, taman da su na sebe obukli po 10 civilnih odijela. Znači, ako ćemo na taj način relativizovati zločin, onda ćemo ga relativizovati i na ovaj. Ovo sve govori! Nije ni cudo sto vas u svijetu smatraju barbarima s balkana! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 21:17 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: A šta ako je tih navodnih 8000 najobičnija laž kao što je bila laž ona o silovanih 300 000 Srbi sami povjest pisu!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrinki_frank
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 21:18 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Господине Бихаћ-Крајина, не знам зашто ви с толико заноса доживљавате изјаве тих маргиналаца који то говоре само зато да би вам се увукли у пркно? Лик ако се не варам живи у Сарајеву као и сви слични њему, да их не набрајам. Не мислите ваљда да ће рећи или говорити било шта што се вама не би свидјело? То је очигледно увлачење у пакшу, како то коначно не провалите? Искрено, нисам то ни погледао, али по вашим рекцијама, претпостављам да је нешто баш онако пркноувлакачки. _____________________
Gospodine Bihać-Krajina, ne znam zašto vi s toliko zanosa doživljavate izjave tih marginalaca koji to govore samo zato da bi vam se uvukli u prkno? Lik ako se ne varam živi u Sarajevu kao i svi slični njemu, da ih ne nabrajam. Ne mislite valjda da će reći ili govoriti bilo šta što se vama ne bi svidjelo? To je očigledno uvlačenje u pakšu, kako to konačno ne provalite? Iskreno, nisam to ni pogledao, ali po vašim rekcijama, pretpostavljam da je nešto baš onako prknouvlakački. Pa ovo je tipicno za srpsku TV, isto ono ko biva muslimani bacaju srpsku djecu lavovima, mislim u sta taj srpski rod vjeruje. ili kad su na ''krajškoj hronici'' (ne znam sjećate li se te emisije) ratne 92' plasirali laži da se na bihaćkom mostu nalazi na stotine ''odsečenih srpskih glava nabiljenih na kolčeve'', pa priče o ''specijalnim logorima za silovanje gde srpske žene i devojčice rađaju decu ustašama i islamskim fundamentalistima''
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 21:18 |
|
|
josip je napisao/la: Ne biti naivan. Ako ce Ganica danas predati Srbima zbog napada na kolonu u Tuzli....sutra ce predati mladog Jastreba zbog napada na kolonu tenkova u Vukovaru.
Sto nevidis da Srbija radi ova sudjenja radi "reprociteta"....ako im ovaj blef prodje...samo ce ih umnoziti. Pa moraju nekako sprati krv sa ruku...buduci da je to nemoguce, sto nije najbolje zakrvaviti i druge. ma Hrvatskoj se ne može više dogoditi nego što je. prekomjerno granatiranje Knina..kad je to prošlo onda nema kraja ludilu. Hrvate su Britanci rasturili u tolikoj mjeri da britanski špijunski kombi šetka Zagrebom a hrvatska policija ga čuva od možebitnog uznemiravanja a hrvatskog premijera smjenjuje nižerangirani službenik britanske ambasade. O snimateljima BBC-a u hrvatskom državnom arhivu da se ne govori. Hrvatski premijeri su nekoliko puta išli na poklonjenje u London da bi izmolili milost ali im je odgovoreno kao maloj retarrdiranoj djeci.." ako nam date sve onda ćemo razmotrit hoćemo li vas tući tri puta dnevno umjesto pet puta kao što to sad radimo". Hrvatska politika 15 godina rezonira..udovoljimo sve , jer nam onda neće moći ništa prigovoriti..to je najkretenskiji stav koji je ikad ijedna država imala u povijesti.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
josip
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 21:21 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: josip je napisao/la: Ne biti naivan. Ako ce Ganica danas predati Srbima zbog napada na kolonu u Tuzli....sutra ce predati mladog Jastreba zbog napada na kolonu tenkova u Vukovaru.
Sto nevidis da Srbija radi ova sudjenja radi "reprociteta"....ako im ovaj blef prodje...samo ce ih umnoziti. Pa moraju nekako sprati krv sa ruku...buduci da je to nemoguce, sto nije najbolje zakrvaviti i druge. ma Hrvatskoj se ne može više dogoditi nego što je. prekomjerno granatiranje Knina..kad je to prošlo onda nema kraja ludilu. Hrvate su Britanci rasturili u tolikoj mjeri da britanski špijunski kombi šetka Zagrebom a hrvatska policija ga čuva od možebitnog uznemiravanja a hrvatskog premijera smjenjuje nižerangirani službenik britanske ambasade. O snimateljima BBC-a u hrvatskom državnom arhivu da se ne govori. Hrvatski premijeri su nekoliko puta išli na poklonjenje u London da bi izmolili milost ali im je odgovoreno kao maloj retarrdiranoj djeci.." ako nam date sve onda ćemo razmotrit hoćemo li vas tući tri puta dnevno umjesto pet puta kao što to sad radimo". Hrvatska politika 15 godina rezonira..udovoljimo sve , jer nam onda neće moći ništa prigovoriti..to je najkretenskiji stav koji je ikad ijedna država imala u povijesti. Moze moze gore itekako.......jos ako Haaski sud nekim slucajem ( greskom ) oslobodi Antu. Pa mora se nekako dokazati da smo svi mi dolje jelte jednaki .... a nasi svako malo po bijelom svijetu uhvate nekog njihovog zlocinca. A buduci da su nasi sudovi vec osudili svakog naseg koji je samo vidio Srbina...a nekome ce Srbija morati "suditi"...a to nece biti za "prekomjerno granatiranje"...jer cemo te sami osuditi....nego ce napasti na one ustase koje su po mracnim uredima vrsili zlocinacko isplacivanje placa vojnicima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 21:23 |
|
|
mara je napisao/la: Zamisli nama, a pogotovo meni je krivo sto ga Srbeki optuzuju!
Наравно да ти је криво а то се види из авиона или ако хоћеш, зракоплова И то само зато што га оптужују Срби, или србоћетници Мислим, шта тебе брига и за Србима и за Силајџићем и за њиховим међусобним односима. Брини своју бригу, имаш их и превише. Овде мислим на ваш положај у ФБиХ а за тај положај, можеш успут захвалити и овом о коме је ријеч и њему сличнима, јер они су ваш "федерални партнер" а не Срби. И мање агресије а више женствености, не због мене, јер мене боли патка, већ због себе. __________________ Naravno da ti je krivo a to se vidi iz aviona ili ako hoćeš, zrakoplova I to samo zato što ga optužuju Srbi, ili srboćetnici Mislim, šta tebe briga i za Srbima i za Silajdžićem i za njihovim međusobnim odnosima. Brini svoju brigu, imaš ih i previše. Ovde mislim na vaš položaj u FBiH a za taj položaj, možeš usput zahvaliti i ovom o kome je riječ i njemu sličnima, jer oni su vaš „federalni partner“ a ne Srbi. I manje agresije a više ženstvenosti, ne zbog mene, jer mene boli patka, već zbog sebe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 21:23 |
|
|
josip je napisao/la: Jeli ti uopce shvacas razliku izmedju napada na kolonu gdje u puskaranju koje traje 10 minuta pogine 40 vojnika a ostalih 100-150 se preda i bude zbrinuto u bolnicama ako su ranjeni i razmjenjeni i koji svi odreda govore da se dobro postupalo sa njima ...i prikupljanje 8000 ljudi koji se zatim namjerno i proracunato danonocno muce i ubijaju. Jeli tebi ulazi u glavu to? Kako ne, Srbi namjerno su ubijali vojno sposobne u Srebrenici. Sve što može nosit pušku i što se predalo. E tako je u Dobrovoljačkoj napadnuto sve što može nosit pušku i što se predalo. Meni je svejedno iskreno, zapravo nije ja bih volio da i Ejup i Hare i Radovan vise. A čini mi se da će tako i bit, morat će se odreći ovih papana da bi Rašo visio... Uostalom i nisu neki heroji kao ni ukakani Aljo tad što nije bio...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 21:24 |
|
|
josip je napisao/la: Moze moze gore itekako.......jos ako Haaski sud nekim slucajem ( greskom ) oslobodi Antu. Pa mora se nekako dokazati da smo svi mi dolje jelte jednaki .... a nasi svako malo po bijelom svijetu uhvate nekog njihovog zlocinca. Pa ako tebi nije jasno da se to već dogodilo, šta ti ja mogu. S tim da krivnja ipak nije izjedančena nego će Hrvati ispasti glavni krivci jer su dva najveća procesa pred Haškim sudom..šestorki iz BiH i trojki iz HR..jedina dva udružena zločinačka poduhvata, ostalo su sve individualci..i Karadžić i Šešelj, to su individualci..a ovo su udruženi zločinački poduhvati. I s time bih završio raspravu s tobom
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 21:27 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: bla bla bla Kao sto ti vec rekoh, patis od nekih stvari a gluposti ponavljas u nedogled! Nas hladno boli briga i za vama i za muslosim, sto se nas tice, "koljite", sudite i lizite se brate do mile volje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
josip
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 21:27 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: josip je napisao/la: Jeli ti uopce shvacas razliku izmedju napada na kolonu gdje u puskaranju koje traje 10 minuta pogine 40 vojnika a ostalih 100-150 se preda i bude zbrinuto u bolnicama ako su ranjeni i razmjenjeni i koji svi odreda govore da se dobro postupalo sa njima ...i prikupljanje 8000 ljudi koji se zatim namjerno i proracunato danonocno muce i ubijaju. Jeli tebi ulazi u glavu to? Kako ne, Srbi namjerno su ubijali vojno sposobne u Srebrenici. Sve što može nosit pušku i što se predalo. E tako je u Dobrovoljačkoj napadnuto sve što može nosit pušku i što se predalo. Meni je svejedno iskreno, zapravo nije ja bih volio da i Ejup i Hare i Radovan vise. A čini mi se da će tako i bit, morat će se odreći ovih papana da bi Rašo visio... Uostalom i nisu neki heroji kao ni ukakani Aljo tad što nije bio... Sory ali moram ti reci da nista ti ne kuzis. To sto su nama muslimani radili sranja i sto bi i ja volio vidjeti da taj Ganic trune u zatvoru nije izgovor da ti se pamet malo pomuti. Treba ipak malo zadrzati objektivnost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 21:30 |
|
|
josip je napisao/la: Treba ipak malo zadrzati objektivnost. O.K. evo Ganić 15 Hare 20 Radovan i Mladić 40 godina zatvora. Jesi li sad sretan?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 21:34 |
|
|
mara je napisao/la: Nas hladno boli briga i za vama i za muslosim, sto se nas tice, "koljite", sudite i lizite se brate do mile volje!
Исто вриједи и за нас, кад сте ви у питању. Али барем да све то завијемо у неку културнију причу, ако немаш ништа против. Ако не због нас са форума, барем због ових силних гостију који ово читају. Можда би се многи и укључили у расправу, али кад виде ово непотребно вријеђање, вјерујем да изгубе вољу за тим ____________ Isto vrijedi i za nas, kad ste vi u pitanju. Ali barem da sve to zavijemo u neku kulturniju priču, ako nemaš ništa protiv. Ako ne zbog nas sa foruma, barem zbog ovih silnih gostiju koji ovo čitaju. Možda bi se mnogi i uključili u raspravu, ali kad vide ovo nepotrebno vrijeđanje, vjerujem da izgube volju za tim 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Ganić ostaje u pritvoru: Osude Komšića, Silajdžića, SDP-a, BPS-a; šutnja Tihića i SDA Postano: 04 ožu 2010, 21:40 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Isto vrijedi i za nas, kad ste vi u pitanju. Ali barem da sve to zavijemo u neku kulturniju priču, ako nemaš ništa protiv. Ako ne zbog nas sa foruma, barem zbog ovih silnih gostiju koji ovo čitaju. Možda bi se mnogi i uključili u raspravu, ali kad vide ovo nepotrebno vrijeđanje, vjerujem da izgube volju za tim  Mi ti i komplimente dijelimo, ni to ne znas cijenit! Da mi ovdje vrijedjamo ti ne bi bio tu, a ni tvoji sunarodnjaci i muslimani!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: pakovic i 55 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|