|
|
Stranica: 23/36.
|
[ 877 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tomislav Diablo
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 12:38 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Talijan i Maltežanin kontra generala, a Židov, Turčin i crnac sa Jamajke za odbacivanje optužnice. 3:2 za nas!
Ne mogu vjerovati...Masoni nas vole  U slučaju Praljka nas Turčin neće podržati. Onda smo tu nahebali... 
_________________ [url]http://www.youtube.com/watch?v=8BhSmd5ZWkw[/url]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 12:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64457 Lokacija: DAZP HQ
|
Savo Štrbac: Ovo je jedan od crnjih dana međunarodne pravdeDirektor Dokumentacionog centra "Veritas" Savo Štrbac rekao je za "Blic" da "ostao bez teksta kad je čuo presudu". - Mislim da sam bio jedini Srbin koji je verovao u pravednost suda u Hagu i najavljivao da će biti osuđeni generali, ako ne kao učesnici u genocidu, onda bar kao pomagači, ali to se nije desilo - ogorčen je Štrbac. On kaže da ovu odluku ne može smatrati odlukom pravosudne ustanove, već jedne političke organizacije, što dokazuje i podela u samom veću. - Dvojica sudija su bila protiv oslobađajuće presude. Ovo je Meronova presuda, a on je Amerikanac i jasno je da je on oslobodio Gotovinu. Ovo dokazuje da je diplomatija Hrvatske "odradila posao lobiranja" i za to su izdvojili ogroman novac. Ovo je jedan od crnjih dana međunarodne pravde. Ovo je kraj ovog suda za područje bivše Jugoslavije. Ovo je skandalozno, šokantno, možete da zamislite kako je ljudima koji su bežali u kolonama iz Hrvatske. Mislim da u ovo ni najoptimističniji Hrvati nisu verovali. Ni u snu ovo nisam sanjao - kaže Štrbac. hahaha, uzalud mu je bilo sve. sav rad mu se sveo na jedno veliko ništa. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 12:43 |
|
|
http://www.youtube.com/watch?&v=ZxNLxHibSgsspontani komentari na presudu: -Razumem da ste stvorili NDH, ali ovakva presuda ostaviće večite posledice na oba bliska Naroda. Mi Srbi, tek sada nećemo se pomiriti sa padom Krajine, ali nikada... Tiha voda, brijeg roni!!!-Susjedi Muslimani i naša obitelj zajedno smo čekali presudu i oni se rasplakali, i kažu nikada nebi Bosne bilo bez Gotovine..a ja kažem trebao je pustiti armiju BiH na Banja Luku, nebi danas bilo šumske i Dodika.-Ej Turčine, nikakvi zrakoplovi nisu bili upotrijebljavani, za vas nižerasce dovoljna je brigada, a zločine su radili Muslimani za sve što ste im napravili i imaš jebene sreće da je Gotovina na zapovijed NATO-a zaustavio armiju BiH ispred Banja Luke..a nije trebao, trebao je pustiti da vas skinu tridesetak tisuća tamo i osvete se za Srebrenicu.hrvati, vi ste njaveci kompleksasi na ovoj planeti. nista gore nego biti hrvat, smrdljiva gamad! samo udjite u eu- jebace vas do smrti! u ostalom bela kuga ce da resi to malo ostalo probalih hrvata ili ustasa! daj boze da CRKLI!!! neka pati koga smeta OPET JE OZIVELA FASISTICKA USTASKA TVOREVINA - KURVATSKABOK.Bravo za Hrvatsku, pozdrav sa Kosova, a neka gledaju 29.11*2012 i nas RAMBO Ramush Haradinaj bice slobodan:."Ko to kaze .. ko to laze da je serbija mala aaa" HA HA HA HIH IH IH Kicmu ima da vas slomi AMERIKA,naravno zajedno sa NATO trupe:Albanija & Kosova,Hrvatske,....SRBI=PACOVI!i jesmo pacovi..to sam i ja rekao, dozvolili smo da nam se podsmevaju pickice piše gdin Dušan Silni Ne seri. Niti jedan strani vojnik nije bio na hrvatskom tlu (osim stotinjak volontera), a cijelo naoružanje je KUPLJENO iz svih dijelova svijeta, najviše iz Rusije, Njemačke i Irana. Jedina država koja je stvarno pomogla je Argentina koja je donirala svoje puške!još dva od dušana silnog evo sad se siptar podsmeva Srbima..gledajte Srbi dokle smo stigli,kad sam pricao da treba svi da izginemo casno kao Spartanci mi smo se povukli i sad smo samo obicni pacovi kojima se picke,dupeuvlake i kukavice podsmevaju tudjim zaslugama hrabro mislim donekle, poštujem.. sve cu da se patim,evo bas sam se opatio...e moj hrvat odo ja veceras da kresnem neku picu sa ogromnim sisama toliko cu da patim... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 12:45 |
|
|
Oj Savo neka, neka... Ajte više s tim marginalcima. Srpski problem je ako se hoće zavaravati. Nama svejedno.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 12:47 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Treba ljutnju usmjeriti na osobe iz HHO-a, Puhovskog prije svega, ne na Štrpca. Oni su prenosili te njegove izmišljene i napumpane cifre poginulih.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
|
|
BBC je napisao/la: Lijepa vijest. A taj sud je pravo u kurcu. Kažem sud jer suci dozvoljavaju tim tužiteljima da blokiraju čitave države, mogu odmah odbaciti njihove točke optužnice ali neće.
I Ministar, manje stavljaj te propagande iz Slobodne Bosne. Ne postoji bošnjački medij koji se drži istine, i ne postoje javne osobe Bošnjaci koji žele dobro Hrvatima. JEboga, možeš li ti i trena bez spominnjanja Bošnjaka. Inače, čestitka svima kojima je drago ove odluke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
|
|
@dudu hvala ti na ovoj poruci gdina Save.. Samo mi je šjor Savo nedostajao da mi dan bude potpun  ... Plači smrade četnički stići će te Božja ruka to već svako zna sudit će ti bojovnici iz Čavoglava :)))))) ZA DOM SPREMNI !!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
iconda
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 12:49 |
|
Pridružen/a: 21 ožu 2011, 15:43 Postovi: 344 Lokacija: Središnja Bosna - Lašvanska dolina
|
|
nešto su na novoj spomenuli i našu šestorku, pa je ona slokovićka spomenula to da su to dva slučaja odvojena, no ne treba zanemariti i to da je tu i RH optužena, i da će vjerojatno imati utjecaja današnja presuda na buduću presudu šestorci, ali u takvom svjetlu da već preko godinu dana se donosi ta presuda, što govori o "neodlučnosti" sudaca, a ova danas će biti samo opomena da se ne prihvaća od strane tužiteljstva baš svaka dobro neutemeljena izmišljotina
ali, spomenula je i da su to slučaja koji nisu za usporedbu, jer šestorka čeka presudu na slobodi, dok hrv. generali ne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 12:49 |
|
|
|
Ibar ajd smanji ta slova. Šta im daješ toliko pozornosti?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomislav Diablo
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 12:54 |
|
|
|
Dobro dosta više o Gotovini i Markaču. To je svršena stvar. Sad se trebamo usredotočiti na našu šestorku u Herceg-Bosni!
Bilo bi dobro kad bi sad na ovom portalu i forumu napravili kolumne i koju kvalitetnu temu o hercegbosanskoj šestorci da se ljude koji ne znaju ništa o tome može lakše informirati o tom slučaju.
A mogli bi i pokušati nekako osvijestiti Hrvate u RH o tim našim generalima u BiH. Jeste pokušali potplatiti koji perecijski TV kanal da vas propagira?
_________________ [url]http://www.youtube.com/watch?v=8BhSmd5ZWkw[/url]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 12:56 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Gotovinu za predsjednika 2014? Kvota 1.01 ako se kandidira, i ako postoji neka stranka koja je dovoljno poduzetna da ga uvjeri da je to prava stvar. A za Nobelovu nagradu? Mislim da ju je zaslužio.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 12:56 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 12:57 |
|
|
@doc nek se zna tko šta misli.. Ovo su upisi običnih malih ljudi.. Koji na kraju krajeva i daju legitimitet vladajućim strukturama u svojoj zemlji.. Ajde ovo je samo jedna stranica od 23.. ostat će tu zapisano u vremenu.. šišaj dalje.. nemislim se više osvrtat na Pupovce i Štrbce.. Rađe sad odma pa smo mirni  samo slavlje i naravno spomen na naše poginule..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 12:59 |
|
|
|
Markač je nekako više zadržao gard.. Ante nije mogao nepopustit emocijama.. Ljudi danas su već u Zagrebu ovo nije za vjerovat :)))))))))))))))))))
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:00 |
|
|
 Evo onda jedna slikica iz blica. Jesmo vas. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:06 |
|
|
doc je napisao/la:  Evo onda jedna slikica iz blica. Jesmo vas.  E ova ti je dobra, Dalmatinac, Purger i Hercegovac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:09 |
|
|
|
Što reći ?
Predrago mi je što je ovako ispalo.
Nisam to očekivao. Mislio sam da će ostati UZP, a da će generali dobiti neko smanjenje kazne, eventualno još 5-7 godina uz ovo što su već odrobijali.
Mislim da je jednu od bitnih uloga odigrao Theodor Meron, koji je dao Šljivančaninu 20+ godina, ali je nadglasan kasnije. Ovaj puta- nije. Ovo je britanski poraz. Za ulogu Amerikanaca nisam baš tak osiguran. Njihovpodnesak je odbačen, a o bilo čem možemo samo nagađati ...
Druga dobra vijest- koju ne treba umanjivati, iako je od tercijarne važnosti- onaj gnoj od Čačića ide u prdekanu
Što dalje ?
Pesimist sam glede budućeprsude Praljku i ostalima.
Sama činjenica da neki sud drma sudbinom jedne zemlje poučna je i pokazatelj bitno nevaljalih odnosa snaga u svijetu.
Velika pozitiva- jedinstvo hrvatskoga naroda koje je uzdrmalo ne samo svijet koji je to motrio, nego još više ovu nenarodnu vlast.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:15 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:17 |
|
|
 Hihihi... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:20 |
|
|
Presretan sam , u firmi se već od jutra pije šampanjac  SAVO PUŠI GA !!! СAВO ПУШИ ГA !!! 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Što li danas misle Jergović, Dežulović, Tomić, oni sa Jutarnjeg, itd ? Vidim Klauški naglo postao veliki ustaša i patriot.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:21 |
|
|
Ovde je raspasojka... 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:21 |
|
|
BBC je napisao/la: Što li danas misle Jergović, Dežulović, Tomić, oni sa Jutarnjeg, itd ? Vidim Klauški naglo postao veliki ustaša i patriot. već vidim kako ante jede šešir i otima bocu dežuloviću da zalije...
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:24 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Ovde je raspasojka...  Evo jedna na račun kuće. ps. Pazi da ti se ne ugrozi reputacija salonca. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:25 |
|
|
BBC je napisao/la: Što li danas misle Jergović, Dežulović, Tomić, oni sa Jutarnjeg, itd ? Vidim Klauški naglo postao veliki ustaša i patriot. Ne treba zaboraviti da je Slavko Goldstein pred 1-2 godine predstavio u Splitu dvije knjige kojih je bio nakladnik, a koje su pljuvačina po Gotovini i Glavašu. Onu o Glavašu je napisao Hedl, a o Gotovini, mislim, Đikić. A sve s ciljem da se opravda prvostupanjska presuda.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 39 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|