|
|
Stranica: 24/36.
|
[ 877 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:25 |
|
|
|
Kod mene u firmi je prestao redovan rad a vodka, viski i kola su na redovitom meniju. Ovo je posao za mene.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:25 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Nadam se da Denis Latin neće opet emisije praviti. Opet će početi kao u ratu o "srpskim teroristima".
Kad bih mogao nekako kratko i jasno sumirati i definirati te gore nabrojane, Latina i ostalu kliku bilo bi ovim riječima. Nikad sa takvim tipovima ne bih volio biti na bunkeru u ratu. Uvijek bi živio u strahu da će pobjeći i ostaviti te samog čim prvi put zapuca.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:27 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: BBC je napisao/la: Što li danas misle Jergović, Dežulović, Tomić, oni sa Jutarnjeg, itd ? Vidim Klauški naglo postao veliki ustaša i patriot. Ne treba zaboraviti da je Slavko Goldstein pred 1-2 godine predstavio u Splitu dvije knjige kojih je bio nakladnik, a koje su pljuvačina po Gotovini i Glavašu. Onu o Glavašu je napisao Hedl, a o Gotovini, mislim, Đikić. A sve s ciljem da se opravda prvostupanjska presuda. http://blog.dnevnik.hr/vukovicana/2010/ ... stike.html
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:29 |
|
|
doc je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Ovde je raspasojka...  Evo jedna na račun kuće. ps. Pazi da ti se ne ugrozi reputacija salonca.  Kicherica je bila i kad su prosli put ljudi na trgovima prolivali suze, i sad kad slave... Sud u Hagu...ma idi u q 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:32 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: Hroboatos je napisao/la:
Ne treba zaboraviti da je Slavko Goldstein pred 1-2 godine predstavio u Splitu dvije knjige kojih je bio nakladnik, a koje su pljuvačina po Gotovini i Glavašu. Onu o Glavašu je napisao Hedl, a o Gotovini, mislim, Đikić.
A sve s ciljem da se opravda prvostupanjska presuda. http://blog.dnevnik.hr/vukovicana/2010/ ... stike.htmlDobar link, dobar link ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:35 |
|
|
Kicherica? Za sud se slažem. Ja ga uopće ne poštujem. Drago mi je što su nevine ljude oslobodili ali upravo zbog prvostupanjske presude nemam povjerenja u njihov pravorijek. Ah sjetih se i Nebule kako je njemu presuda Gotovini bila za povijest. To je tako. I nema se tko šta ljutiti. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:36 |
|
|
umjesto rata i cajka, evo malo RAPa od nekog FB klinca, ...  Citat: Prije 20-ak godina ,Vukovar je pao Ja još nisam bio rođen i o tome ništa nisam znao Ali sada znam sve , ko je bio kada i gdje Ko je to mojoj Hrvatskoj rušio sne Znam za heroje naše,da za Hrvatsku su život dali Za Hrvatsku našu ti heroji su pali Da sada ja , i prijatelji moji Slobodno šećemo i da se nitko ne boji Znam za Blagu Zadru i njegovog sina Znam i koliko je ljudi poginulo zbog mina Znam koliko je suza proliveno i ljudi ubijeno I zašto bi se to oprostilo i bilo skriveno? I čitam povijest našu kada je bilo "brat uz brata" Od zajedništva tog,nije bila jača nijedna granata I kada sve to čitam,odmah budem jako tužan I znam da im je ovaj narod nešto ostao dužan Hvala vam od srca heroji,to zaboravit vam neću Za Vukovar i vas zapalit ću svijeću I molit ću Boga još samo jednu stvar Da mi vašu slobodu pokloni na dar A sada dođimo do teme cajke! Jer neki ljudi misle da su priče iz rata bajke Neki kažu da ih slušaju jer mogu pjevati i skakati Pogledajte film o Vukovaru pa će te plakati I zašto im je teško jednu svijeću zapaliti A nije im teško po klubovima naše domoljublje blatiti I dragi bože pošalji im malo pameti Valjda će onda i oni Vukovar shvatiti Šta će vam Mile Kitić ili Ceca Zbog njenog muža ubijana su i djeca Ali slušajte ih samo , to je vaše "hvala" Hrvatskoj majci, koja sinove je dala Čuvaj ovo sveto tlo sačinjeno od krvi i muke Jer za ovu domovinu su se borile samo hrabre ruke Kada se Markač i Gotovina vrate zasjat ce suza u oku za moje Hrvate Na kraju Bože samo jedno te molim Čuvaj moju Hrvatsku jer najviše je volim ♥ ♥ Mislav Kontić
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:36 |
|
|
 A neki će morati pojesti govna koja su izasrali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:37 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Sud u Hagu...ma idi u q  Kako za koga, gospodine Džoni. Vjerujem da je beogradskom udruženju "drolje u crnom" danas jedan od najsrećnijih dana u životu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:38 |
|
|
doc je napisao/la: Kicherica? Za sud se slažem. Ja ga uopće ne poštujem. Drago mi je što su nevine ljude oslobodili ali upravo zbog prvostupanjske presude nemam povjerenja u njihov pravorijek. Ah sjetih se i Nebule kako je njemu presuda Gotovini bila za povijest. To je tako. I nema se tko šta ljutiti.  Stavljas sudbinu u ruke jednom kvazisudskom jebarniku kakav je onaj sud... pa kad ti on kaze da si kriv, onda suze i tuga, a kad se predomisli, onda ekstaza... zato je kich... Necu dalje da se mesham na ovoj temi, pozdravi i cestitke nek se nastave...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:39 |
|
|
|
a da Sava Štrbac u grmlju iza svršava,...haga ajd ne kvari slavlje, idi tuguj neđe, stipu nas majke ti...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:39 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Sud u Hagu...ma idi u q  Kako za koga, gospodine Džoni. Vjerujem da je beogradskom udruženju "drolje u crnom" danas jedan od najsrećnijih dana u životu  Nemoj tako, oglasila se Natasha Kandic i osudila presudu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:43 |
|
|
Prva reakcija generalove supruge Dunja Gotovina: Presretna sam, ovaj dan sam čekala od 2001. Po generalovu suprugu stigao je ministar Kotromanović. Kreću avionom vratiti Gotovinu u Hrvatsku http://www.vecernji.hr/vijesti/dunja-go ... nak-475975Kako je presuda dočekana diljem hrvatske Markačev sin: Nadam se da ću što prije zagrliti oca Josip Klemm rekao je da generali u Zagreb dolaze iza 15 sati te je pozvao građane da ih dočekaju na Trgu bana Jelačića. http://www.vecernji.hr/vijesti/markacev ... nak-475937Sportaši o oslobađajućoj presudi generalima Ivica Kostelić: Rat je konačno gotov. Hrvatski vitezovi jašu kući Ivica Kostelić u prvim jutarnjim satima doputovao je u Hrvatsku, ali odmah putuje na američku turneju. Na svom Facebook-profilu objavio je kratku, ali jasnu poruku generalima http://www.vecernji.hr/vijesti/ivica-ko ... nak-476009
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:43 |
|
|
doc je napisao/la: Za sud se slažem. Ja ga uopće ne poštujem. Drago mi je što su nevine ljude oslobodili ali upravo zbog prvostupanjske presude nemam povjerenja u njihov pravorijek.
Ne samo prvostupanjska presuda, sjetimo se presude za Ovčaru, pa onih u predmetima nekih muslimanskih zapovjednika, pa svih ratnih zločinaca koji nisu ni optuženi, pa prvostupanjske presude Blaškiću itd.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:44 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Nemoj tako, oglasila se Natasha Kandic i osudila presudu  Da, ali iz straha 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:46 |
|
|
|
Nu, dajmo se malo zamislimo. Sretni smo zbog sveg itd. Ne bih sad o Praljku... kasnije
Nu- kako je uopće bilo moguće d aljude osude na temelju- ničeg ? Nekakvih transkripata koje sam pročitao n puta i u kojima nema ništa. Samo rečenica iz koje je jasno da će Srbi kao vojska nestati kad ih opkolimo i razbjemo (što je i bilo).
I 1000000 dokaza da su Srbi sami zbrisali u kolektivnoj evakuaciji.
I da je od megagranatiranja Knina poginula- 1 osoba.
Prvostupanjaks je presuda bila ordinardno ludilo, a sada je oborena čim ? pa, realno, ničim bitnim. Samo se dodalo nešto, kojih 5%, onom što je bilo i prije.
Ako to nije politika, i ovo i ono prije, ne zmnam što jest.
O Kordiću d ai ne govorimo, a niti o oslobađanju Halilovića ili nepodozanju optužnica protiv Kadijevića, Vasiljevića, Adžića, ...
Ovdje u RH Haag je eventualno imao materijala za proces protiv Merčepa. Nu, sve ostalo, a napose fikcija o UZP-u, plod je bolesne mašte i prljavih makinacija.
Velim ja, sve će to u 3 pm, samo je eto, sad, toralna nepravda pala. Za kasnije, vidjet ćemo ..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:46 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Stavljas sudbinu u ruke jednom kvazisudskom jebarniku kakav je onaj sud... pa kad ti on kaze da si kriv, onda suze i tuga, a kad se predomisli, onda ekstaza... zato je kich...
Necu dalje da se mesham na ovoj temi, pozdravi i cestitke nek se nastave...
Fulao si ceo fudbal. Taj kvazisudski jebarnik na žalost ima ovlasti da osudi nevinog na 24 godine zatvora ili ga oslobodi. Nevini ljudi su oslobođeni i zato mi je drago. O haškom sudu mislim sve najgore.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:49 |
|
|
|
Mislim da je vrijeme da se hrvatski narod okrene budućnosti. A ovim nekim novinarčićima i kolumnistima u naslijeđe ostavljamo da istraže svaki pojedinačni zločin iz rata i privedu krivce pred lice pravde. Uzdamo se u njih da će potrošiti potrebno vrijeme i energiju da naprave čitavo društvo još boljim. To njima patriotski ostavljamo kao zadatak, dok ostatak društva ide naprijed i uživa u svojim životima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:50 |
|
|
Hroboatos je napisao/la:
Ako to nije politika, i ovo i ono prije, ne zmnam što jest.
Ne treba biti preveliki mudrac da se dođe do tog zaključka. Haški tribunal???????????????????????????? Drago mi je što će Ante viditi ženu i djecu a o pravednosti haškog tribunala ne treba trošiti riječi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 13:56 |
|
|
Lijepa pomisao, alo nije ovaj od časnog samoubojstva. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 14:14 |
|
|
|
dodiku teško pao grah jutros. kaže da su srbi, svi i svuda u vasceloj vaseljeni, poniženi....
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 14:20 |
|
|
|
Pogledajte naslovnice i aranžmana na "Jutarnjem". Kad bi se Pavelić mogao dignuti iz mrtvih i ponovo doći na vlast ti zaposleni u Jutarnjem sa Pavićem bi se prijavljivali u udarne egzekucijske odrede.
Nevjerojatno kakva stoka Hrvatima kroji javno mišljenje. Za tren se promjene za 180 stupnjeva i stalno uzimaju stranu jačeg na terenu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 14:26 |
|
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 14:27 |
|
|
|
Novinari su od Vuka Jeremića tražili komentar na presudu. Samo im je ljuto i kratko odgovorio: Prevrnuli stolove u kafani na 50-oj i 3-oj. Srbija je oštećena.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 14:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64462 Lokacija: DAZP HQ
|
svetu srpsku zemlju ste prodali! 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|