|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 80 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
KiM
|
Naslov: Re: Strategija Hrvata u BIH u 4 koraka Postano: 21 lis 2016, 17:11 |
|
|
pravnik95 je napisao/la: "PCK" je naseljena odavno, eno ti Knin najmladji grad u RH, 20% Srba (a nema ih ni tolko vec su popisani i zive u Srbiji) kvari prosjek ali ipak... Eno ti Udbina, Korenica kroz koje prodjem 50x godisnje na putu za Bihac. Slavonija je naseljena sto trabunjas ti, vi u Srbiji bice mislite da je tamo iseljavanje epskih razmjera jer mislite da ljudi tamo zive lose kao vi u Srbiji. Ne zive puno bolje, ali zive bolje, odu preko granice i odmah su puno zahvalniji na onome sto imaju. Uglavnom bio sam ovo ljeto i u Slavoniji i ima ljudi koliko ti srce zeli. I Hrvatska je etnicki homogena zemlja s 91% Hrvata, za nju nema brige, bitka je za HR krajeve u BIH. I jos jedna stvar, pricas kao da samo mi iseljavamo a puna Europa Srba, od drzava na Balkanu najbolje zive Grci Slovenci i Hrvati, a uz ro braco Srbi imate najnizi natalitet i najvisi mortalitet u regiji... cak i od nas koji godisnje na drzavnoj razini gubimo 10.000 stanovnika Cuo sam da vUCKo pominje Arapa seika Bin ZajeBA i kako ce organizirano da mu proda srpsku imovinu. Linta i Savo Strbac glavni.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
pravnik95
|
Naslov: Re: Strategija Hrvata u BIH u 4 koraka Postano: 21 lis 2016, 19:58 |
|
Pridružen/a: 18 lis 2016, 07:43 Postovi: 878 Lokacija: Zadar / Bihac
|
KiM je napisao/la: pravnik95 je napisao/la: "PCK" je naseljena odavno, eno ti Knin najmladji grad u RH, 20% Srba (a nema ih ni tolko vec su popisani i zive u Srbiji) kvari prosjek ali ipak... Eno ti Udbina, Korenica kroz koje prodjem 50x godisnje na putu za Bihac. Slavonija je naseljena sto trabunjas ti, vi u Srbiji bice mislite da je tamo iseljavanje epskih razmjera jer mislite da ljudi tamo zive lose kao vi u Srbiji. Ne zive puno bolje, ali zive bolje, odu preko granice i odmah su puno zahvalniji na onome sto imaju. Uglavnom bio sam ovo ljeto i u Slavoniji i ima ljudi koliko ti srce zeli. I Hrvatska je etnicki homogena zemlja s 91% Hrvata, za nju nema brige, bitka je za HR krajeve u BIH. I jos jedna stvar, pricas kao da samo mi iseljavamo a puna Europa Srba, od drzava na Balkanu najbolje zive Grci Slovenci i Hrvati, a uz ro braco Srbi imate najnizi natalitet i najvisi mortalitet u regiji... cak i od nas koji godisnje na drzavnoj razini gubimo 10.000 stanovnika Cuo sam da vUCKo pominje Arapa seika Bin ZajeBA i kako ce organizirano da mu proda srpsku imovinu. Linta i Savo Strbac glavni. Koju imovinu care? Sto je valjalo je vec kupljeno, a ono sto ne valja (citaj: vukojebine i zaseoci po najrijeđe naseljenim dijelovima RH) se nece nikad ni prodati jer vrijedi ravno nista
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Strategija Hrvata u BIH u 4 koraka Postano: 22 lis 2016, 19:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77408 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Plenković je stavio BiH u središte RH vanjske politike. Za očekivati je rast interesa za BiH.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
pravnik95
|
Naslov: Re: Strategija Hrvata u BIH u 4 koraka Postano: 22 lis 2016, 22:37 |
|
Pridružen/a: 18 lis 2016, 07:43 Postovi: 878 Lokacija: Zadar / Bihac
|
Robbie MO je napisao/la: Plenković je stavio BiH u središte RH vanjske politike. Za očekivati je rast interesa za BiH. Zanima me kako ce to ispasti, ali od interesa nema nicega. Njemu je interes BIH sto prije strpati u EU i time postati dobar psic i Briselski poslusnik. A realno, BIH nece skoro u EU... Sto prije udju to nama bolje jer smo onda RAVNOPRAVNI. Al ce onda biti pustosi, pa DGG ce biti Las Vegas naspram ostatku BIH. Mi da nismo u BIH ekonomski napredniji od Bosnjaka bismo vec odavno nestali, ali dok se jos drzimo ekonomski i dok i dalje tradicija i religija imaju veliki udio u zivotu, ima nade.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
KiM
|
Naslov: Re: Strategija Hrvata u BIH u 4 koraka Postano: 22 lis 2016, 23:18 |
|
|
Sto pominješ srpske većinske općine. Babe i dede ne sele već mladi. Trče u Minken pod svetla grada.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|