|
|
Stranica: 6/25.
|
[ 610 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:30 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la:
Zašto si fokusirana na mene.
Pa neću ja protisnuti dugme i pokrenuti svjetski niz ratova.
Čitaj šta priča i piše svijet, uvijek imaš narativ 5-10 godina star u odnosu na dešavanja.
Zato sto si ti danima tvrdio kako ste vi i Srbi partneri MZ i USA na Balkanu. Da ce MZ prisiliti Kosovare na ustupke Srbima a nas na ustupke vama. I? Pratis li stanje? Ja bih. Isto vam se pise. Ne znam gdje ti pratiš. Naši prijatelji Amerikanci su nam upravo prodali borbene vrtolete Black Hawk, koje i sami koriste. Najbolje što imaju dijele s nama. samo probrana ekipa ima pristup. Sljedeći u nabavci je jurišni helikopter AH-1Z Viper Znači, ni Amerikanci danas nemaju ništa bolje od toga, najnovija tehnologija, predstavljen 2000, dokazan u borbi protiv radikalnih islamista. Ja kao Hrvat sam u američkom programu Global Entry, gdje od Europljana pristup imaju još samo Englez, Švicarac, Nijemac i Nizozemac. Francuz ili Talijan nisu tu a mi jesmo. I Hrvatsku uspoređuješ sa Srbijom, ženo dođi sebi.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:31 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Eto sve ste riješili. Sad kad je to poglavlje zatvoreno, trkom za Mostar osvajati ustaške kuće. Ne bi ja tu puno čekao… kad je prvi bus za Živinice iz Beča?
Sta ce meni bilo cija kuca? Meni je caca dovoljno stekao. Nije to disciplina gdje bi ikad voljela ucestvovati. Lujka jebe se tebi. Prije dva posta bi “skidala oznake” po Mostaru, sad ti je “caca dovoljno zaradio”, a na kraju krajeva i u pravu si. Treba sutra na arbajt. Da se zaradi koji evro za pisati pizdarije onlajn. Dušu si dala za priprostu zajebanciju.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75842 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Venezuela napada Gvajanu, rat u Moldaviji, Kina radi desant na Tajvan, Rusija pobjeđuje u Ukrajini, 100 000 NATO vojnika u Estoniji, u tim trenucima zajednička izjava Trumpa, Geerta Wildersa i Orbana: “Stolac mora pripasti muslimanima”.
lol Hebo Stolac. Mostar! Mostar! Spremite ikoografiju skidamo je uskoro…Kao sto braca Kosovari to rade! Koja točno vaša stranka i kroz koje institucije? Pa jedino vam je nadzorni odbor reprezentacije sjedeće odbojke ostao.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59606 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: dudu je napisao/la: Nama PZO ne treba ni radi Srba, nije da imaju krstareće rakete ili neko za nas ugoržavajuće zrakoplovstvo, što opet ne znači da ne mogu to imati u nekom trenutku, ali trenutno nije tema.
Nama treba baš ofenzivno oružje pogotovo u kontekstu gdje svi zajedno u BIH nemaju ništa za efikasno se braniti.
Naša jedina misija u slučaju kuršlusa je da dobijemo tapiju na BIH 1/1, da je to naše područje djelovanja, nešto kao kod prisjedinjenja BIH 1878. i u prvom i drugom svjetskom ratu, sva tri puta mi smo odrađivali posao plus smo završili i zadnji rat, to je već ozbiljan uzorak, 4. puta zaredom, dakle nama BIH pod tapiju pa ćemo vidjeti što kako, kome, što je tko rekao, pitao, pisao.
Činjenica je da Hrvatska već duže vrijeme kupuje samo ofanzivno oružje. Ili kako to na hrvatskom lijepo eufemizmom kažemo oružje kao sredstvo odvraćanja. Nabavljamo još samohodnih haubica, nabavit će i visecjevne raketne bacače te naoružane dronove i borbene helikoptere kao razumije se i tobože sredstvo odvraćanja.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:34 |
|
|
dudu je napisao/la: čak ih treba i pozvati kao goste, drukčije je kad gledaš to uživo, kad ti Pantzerhaubitza i tenkovi prođu na 5 metara, a Rafali prelete nisko iznad glave. Toliki bih džentlmen bio prema njihovom rukovodstvu da bi ih sve pozvao. Spiker na razglasu: "pored predsjednika Milanovića nalazi se g. Bečirević, Bošnjački član predsjedništva BiH" Spiker : "podsjetimo se da je čuvanje ustavnog poretka glavna zadača oružanih snaga RH ali i zaštita Hrvata u BiH" Gromoglasni prolaz rafala
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:34 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Hebo Stolac. Mostar! Mostar! Spremite ikoografiju skidamo je uskoro…Kao sto braca Kosovari to rade!
Pa, krenimo od toga da Albanci ne drže 23% Kosova, nisu enklava okružena neprijateljima sa svih strana i da Srba na Kosovu nije 1.4 milijuna. Ne budali. O cemu ti pricas? 250 k buduce nacionalne manjine drzi 23% FBiH? LOL Kako i cime? Zaboravi na mokre snove i HR vojsku i oruzje i zamisli da si u enklavi Srednje Bosne. E moj Robi. Vi nemate nista. Budi siguran da bi vas za tri dana potisnuli u HR preko Granice. I da bi vas smjestsli tamo po kampovima. I Jos bi zaradili da ste pobunjeni i remetilacki faktor. Zato dobro Pazi sta zelis.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Kevin Panter
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: weasel je napisao/la: Upravo tako, štoviše đeneral Mladić je u više navrata rekao kako se svetio ustašama što su mu pobili rodbinu.
Muslimani misle da su Srbima prodali hantifašističku takiju , zna se dobro preko Drine tko je punio Crnu legiju. Srbi ce za vama partnerima u BiH pustiti vodu! Vrlo skoro. A onda ce se fokusirati na Viroviticu, Karlovac i Karlobag. Te ti progutati Slavoniju. A? Sta mislis o tome? Srbi razmisljaju samo o Kosovu, jer u BiH stojimo cvrsto kao granit. VRS je 1995. ratovao sa celim NATO paktom, obarao f16 i miraze, Huti danas ratuju samo sa Britanijom i Amerikom. Lud je svako ko misli da ce sa milion muslimana nastetiti srpskoj bosni i hercegovini. Ostavljamo vas federalne partnere da se dogovorite oko problema, a mi mozemo ko u Mostaru 1993/4. kuca casti.. Pokusavate prejebati hrvate da im uzmete sve, a da ih iskoristite protiv Srba... deciji plan.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75842 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Svako tko se divi Rafalima, podsvjesno ne želi samo da ih gleda kako se glancaju.
Nadati se da ce nesto slugsnska HR poduzeti u BiH - u eri kad luda Srbija ćuti i prima šamare na Kosovu, nije optimizam nego degenizam! Izvini, ali je tako. Opet narativ prikladan za 2014. Mi ovdje pričamo u rusvaju za kojeg se svi u Europi spremaju. Osim vas. A ti o “pritisku medžunarodne zajednice”. Kakva MZ, taj naziv već nitko ne koristi u svijetu ima 20 godina, živi još samo u muslimanskim medijima.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:36 |
|
|
Hebo Stolac. Mostar! Mostar! Spremite ikoografiju skidamo je uskoro…Kao sto braca Kosovari to rade!
Koja točno vaša stranka i kroz koje institucije? Pa jedino vam je nadzorni odbor reprezentacije sjedeće odbojke ostao. Koja je vasa? Odakle vam ljudstvo i logistika? Ko ste vi? Nemate nijedan veci grad pod kontrolom u BiH. Nemate nista. Iz koje perspektive prijetis? Prati stanje u Zvecanima. LOL
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:37 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Pa, krenimo od toga da Albanci ne drže 23% Kosova, nisu enklava okružena neprijateljima sa svih strana i da Srba na Kosovu nije 1.4 milijuna.
Ne budali. O cemu ti pricas? 250 k buduce nacionalne manjine drzi 23% FBiH? LOL Kako i cime? Zaboravi na mokre snove i HR vojsku i oruzje i zamisli da si u enklavi Srednje Bosne. E moj Robi. Vi nemate nista. Budi siguran da bi vas za tri dana potisnuli u HR preko Granice. I da bi vas smjestsli tamo po kampovima. I Jos bi zaradili da ste pobunjeni i remetilacki faktor. Zato dobro Pazi sta zelis.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:37 |
|
|
Nadati se da ce nesto slugsnska HR poduzeti u BiH - u eri kad luda Srbija ćuti i prima šamare na Kosovu, nije optimizam nego degenizam! Izvini, ali je tako.
Opet narativ prikladan za 2014. Mi ovdje pričamo u rusvaju za kojeg se svi u Europi spremaju. Osim vas. A ti o “pritisku medžunarodne zajednice”. Kakva MZ, taj naziv već nitko ne koristi u svijetu ima 20 godina. Ako se spremaju sto Srbi eto ne testiraju to na kosovskom primjeru? Sto? Cemu se bolan nadas? Budi realan! Jednom!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:39 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne budali. O cemu ti pricas? 250 k buduce nacionalne manjine drzi 23% FBiH? LOL
Kako i cime? Zaboravi na mokre snove i HR vojsku i oruzje i zamisli da si u enklavi Srednje Bosne. E moj Robi. Vi nemate nista. Budi siguran da bi vas za tri dana potisnuli u HR preko Granice. I da bi vas smjestsli tamo po kampovima. I Jos bi zaradili da ste pobunjeni i remetilacki faktor. Zato dobro Pazi sta zelis. I u Leposavicu skidaju srpsku ikonografiju. Nije samo u Zvecanima.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:40 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: I u Leposavicu skidaju srpsku ikonografiju. Nije samo u Zvecanima. Ne znam što vi imate sa Albancima. Glupa usporedba, Albanci su hrvatski saveznici. I to pouzdani, nisu kao vi.
1031 of 2558 - 40.3%
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:41 |
|
|
Mi nemamo nista sa Srbima na Kosovu. No vi dijelite istu sudbinu!
Laku noc! Bilo mi je zabavno!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:43 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Mi nemamo nista sa Srbima na Kosovu. No vi dijelite istu sudbinu!
Laku noc! Bilo mi je zabavno! Laku noć. Lijepo spavaj, da ljepše sanjaš evo ti budući hrvatski vrtolet koji će čuvati Bosnu u nemirnim vremenima.
1031 of 2558 - 40.3%
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:43 |
|
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: čak ih treba i pozvati kao goste, drukčije je kad gledaš to uživo, kad ti Pantzerhaubitza i tenkovi prođu na 5 metara, a Rafali prelete nisko iznad glave. Toliki bih džentlmen bio prema njihovom rukovodstvu da bi ih sve pozvao. Spiker na razglasu: "pored predsjednika Milanovića nalazi se g. Bečirević, Bošnjački član predsjedništva BiH" Spiker : "podsjetimo se da je čuvanje ustavnog poretka glavna zadača oružanih snaga RH ali i zaštita Hrvata u BiH" Gromoglasni prolaz rafala Ne znam jel još živ onaj spiker s mimohoda 1995., kakav je taj imao novohrvatski izgovor, to je bila divota, Srbi se sasrali pred Oluju samo od njegovog nabrajanja tko sve ide i što prolazi. Njega da je pustiti da izgovori ovu tvoju rečenicu bio bi šah mat: Podsjetimo se da je čuvanje ustavnog poretka glavna zadaća oružanih snaga RH kao i zaštita Hrvata u BiH, a u ovom trenutku vidimo iznad nas 9 Dassult Rafala u klasičnoj formaciji po 3 iz 191. zrakoplovne lovačke eskadrile Hrvatskog ratnog zrakoplovstva predvođenih s brigadirom Nikolom Mostarcem.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Mostar dobija novu zgradu Hrvatskog narodnog kazališta. To će upotpuniti imidž grada. Aha. Prati u Zvecanu kako se skida srpski folklor. Ne mogu da vjerujem da ste toliki politicki anzitalenti. Pa i mi skidamo vaš folklor. BiH carina natjerala Bošnjaka iz Njemačke da skine naljepnicu s ljiljanima, ako želi ući u BiHtopic24956.htmlVidi se tko je gazda BiH. Ni folklor više nemate.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:45 |
|
|
Nadati se da ce nesto slugsnska HR poduzeti u BiH - u eri kad luda Srbija ćuti i prima šamare na Kosovu, nije optimizam nego degenizam! Izvini, ali je tako.
Opet narativ prikladan za 2014. Mi ovdje pričamo u rusvaju za kojeg se svi u Europi spremaju. Osim vas. A ti o “pritisku medžunarodne zajednice”. Kakva MZ, taj naziv već nitko ne koristi u svijetu ima 20 godina, živi još samo u muslimanskim medijima. Danas samo postoji sintagma dijela MZ ili dio MZ.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:47 |
|
|
E da, još nam se zapovjednik Rafala preziva Mostarac.
Nomen est omen.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:48 |
|
|
Trend u regionu i Evropi
Hrvatski premijer Andrej Plenković takođe je najavio vraćanje obaveznog vojnog roka po svršetku srednje škole, a debata u Hrvatskoj slična je onoj u Srbiji. Najave stižu i od "Samoopredeljenja" Albina Kurtija koje vlada na Kosovu.
"Bilo bi dobro da svaka mlada osoba bude spremna na sve, ako se država suoči s bilo kakvim sukobom", kaže nam jedan mladić u Prištini. Drugi pak kaže: "Smatram da bi bilo razumnije da svi imaju slobodan izbor, a ne da se to forsira ili nameće."
Kako je DW već pisao, niz evropskih država je u posljednjih desetak godina vratio obavezno služenje vojnog roka. Ukrajina i Litvanija su to učinile poslije aneksije Krima, Švedska od 2018, Latvija od ove godine. U Norveškoj i Danskoj je vojska obavezna, ali bude dovoljno dobrovoljaca da se popune snage, pa niko na kraju nije primoran da ide. I u Njemačkoj se živo raspravlja o vraćanju obaveznog vojnog roka.
DW očito ne zna da su i bosanski suniti zauzeti sa pripremama. Već su se prebrojali, a obuka se provodi u lovačkim i airsoft klubovima diljem 23%. Barem oni koji još nemaju termin u njemačkoj hambasadi. Postoje i određeni pojedinci poput ministra obrane tzv BiH koji smatraju da bi se i “bosna” trebala naoružati ali nije jasno točno kako.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:49 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: weasel je napisao/la: Upravo tako, štoviše đeneral Mladić je u više navrata rekao kako se svetio ustašama što su mu pobili rodbinu.
Muslimani misle da su Srbima prodali hantifašističku takiju , zna se dobro preko Drine tko je punio Crnu legiju. Srbi ce za vama partnerima u BiH pustiti vodu! Vrlo skoro. A onda ce se fokusirati na Viroviticu, Karlovac i Karlobag. Te ti progutati Slavoniju. A? Sta mislis o tome? Pretpostavljam da će Republiku Srpsku ostaviti vama, a “koncentrisati” resurse na Karlobag.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:52 |
|
|
Srbi ce za vama partnerima u BiH pustiti vodu! Vrlo skoro. A onda ce se fokusirati na Viroviticu, Karlovac i Karlobag. Te ti progutati Slavoniju. A? Sta mislis o tome?
Pretpostavljam da će Republiku Srpsku ostaviti vama, a “koncentrisati” resurse na Karlobag. Moja sramota, ali nikad mi nije palo na pamet pogledati kako izgleda Karlobag. Moram jednom svratiti, nadam se već ovog ljeta.
1031 of 2558 - 40.3%
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:55 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kako i cime? Zaboravi na mokre snove i HR vojsku i oruzje i zamisli da si u enklavi
Pa nisam ja u enklavi. 100% vaše vjerske grupe je ne u enklavi, nego razdvojen u dvije enklave. Amerikanci nama prodali Black Hawks jučer, a vas nagovorili da ukinete vojsku. Zamisli da su nas Amerikanci natjerali da ukinemo HV. Ja bih se zapitao kakav je to odnos.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:56 |
|
|
Jedino ako ćeš magistralom od Rijeke do Zadra, ne znam kako možeš slučajno doći u to mjestašce, mislim da sam zadnji put prošao davne 2014. godine.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:58 |
|
|
Kevin Panter je napisao/la: Pokusavate prejebati hrvate da im uzmete sve, a da ih iskoristite protiv Srba... deciji plan. Dječiji plan, baš tako lol.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|