|
|
Stranica: 4/25.
|
[ 610 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 28 sij 2024, 23:52 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
MiB je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Pripremi nastambu za krezube rođake u Austriji kad vakat dođe. Bar za one koji uspiju odjebat izbosne s živom glavom na ramenu. Neće svima uspjeti taj pothvat. No, to doduše i ne ovisi toliko o tebi, koliko o dobroj volji Austrije da se uopće zajebava s vama.
A kuda će do Austrije? A kamo ces ti iz TK? U Lopare mozda preko Majevice? LOL
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 28 sij 2024, 23:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59615 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Opet se iz Zegeja kurcis sa imovinom Hr drzave. LOL Pa dokle?
Imovina Hrvatske su i Mrkonjić grad 1995, bolnica i Sveučilište u Mostaru, HDZ BiH je imovina Hrvatske, kao i novi Članci ustava Federacije ubačeni 02. oktobra, kao i 550 000 popisanih građana Hrvatske na prostoru Hercegbosne. sve je to naše, osjećamo se komforno i spremno, pomalo i znatiželjni što kažeš kako to djeluje u praksi. Rafali su u Hrvatskoj već za 3 mjeseca.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 28 sij 2024, 23:55 |
|
|
Opet se iz Zegeja kurcis sa imovinom Hr drzave. LOL Pa dokle?
Imovina Hrvatske su i Mrkonjić grad 1995, i novi Članci ustava Federacije ubačeni 02. oktobra, kao i 550 000 popisanih građana Hrvatske na prostoru Hercegbosne. Ja ti kazem tvoja predvidjanja na temi o Kosovu su propala! Totalno! Cemu se dakle nadate u BiH? Isto vam se pise. I tu NIKO ni repom nece mrdnuti. Kad bude po tvom Mostaru skidana ikonografija HDZ-a. Jucer Kosovo, sutra Vi. Pratite dobro desavsnja.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 28 sij 2024, 23:56 |
|
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Imovina Hrvatske su i Mrkonjić grad 1995, bolnica i Sveučilište u Mostaru, HDZ BiH je imovina Hrvatske, kao i novi Članci ustava Federacije ubačeni 02. oktobra, kao i 550 000 popisanih građana Hrvatske na prostoru Hercegbosne.
sve je to naše, osjećamo se komforno i spremno, pomalo i znatiželjni što kažeš kako to djeluje u praksi. Rafali su u Hrvatskoj već za 3 mjeseca. Jeste. I ono naoruzanja po Srbiji je vlasnistvo srpske manjine na Kosovu. Pa? LOL
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 28 sij 2024, 23:57 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4164 Lokacija: Granica je na Drini!
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: MiB je napisao/la: A kuda će do Austrije?
A kamo ces ti iz TK? U Lopare mozda preko Majevice? LOL Ko je rekao da ču ikuda ići? Ja ču biti sljedeći željko komšič.
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 28 sij 2024, 23:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75897 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vama se u BiH smijesi ono sto su Srbi dobili na Kosovu i to je jedina realnost. Svodjenje na kulturno umjetnicko drustvo! Samo tako, to, to. Održavaj tu divnu vatru mržnje i neprijateljstva do trenutka rusvaja. Kad krene, da nikojim slučajem nema dvojbe oko toga tko nam je glavni neprijatelj i koga prvo napasti.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 28 sij 2024, 23:58 |
|
|
Savezni izbori Njemačka 1933 godina. Mislite li da je slučajno da su teritorij istočne Pruske, Šleske i Pomeranije kaznili pripajanjem Poljskoj Oni koji su najratobornije zazivali sukob sa Slavenima su na kraju izgubili sve, dobili su nogom u guzicu zauvijek. Oni koji su najvatrenije glasali za naciste su snosili najveću kaznu. Njemaca je bilo previše da ih se kazni gašenjem cjele države... Mujo pak s druge strane ima 2 lokve sa ispod milijun stanovnika i nije nezamislivo da izgube suvereni teritorij kao kaznu za konstantni radikalizam.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 28 sij 2024, 23:59 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Vama se u BiH smijesi ono sto su Srbi dobili na Kosovu i to je jedina realnost. Svodjenje na kulturno umjetnicko drustvo! Samo tako, to, to. Održavaj tu divnu vatru mržnje i neprijateljstva do trenutka rusvaja. Kad krene, da nikojim slučajem nema dvojbe oko toga tko nam je glavni neprijatelj i koga prvo napasti. Nema od rusvaja nista. Kao sto nije bilo ni od tvpjih predvidjanja da ce se Srbima udovoljiti na Kosovu. Danima si piskarao. I? Nista! Isto ce se desiti u BiH. Jbg Karma!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:00 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Zahvaljujući ratu devedesetih mi i Srbi smo riješili sva pitanja. To je blagoslov.
Tako ćemo i s vama. Neka pobjedi jači i bolji. Lol, u 5 minuta sam procitao i jedno i drugo
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:01 |
|
|
Ludi Vucic ne smije nista, ocekivati da ce briselski ćata Plenki nesto podizeti u krajnjoj fazi obespravljivanja VASEG u skoroj buducnosti, nije optimizam. Nego ludilo!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:02 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Srbi kupuju vrijeme i naoružavaju se kao i svak drugi u Euroaziji osim vas. hoće li riješiti situaciju danas ili za 2-5 godina Srbima je isto, boli ih kifla.
svi vide kakva vremena dolaze, jedino Šnjoko pametan i kaže haj bolan razguli, kakav rat, rat mu bio u kući ko ga želio ja ba
Ja sam jedno stptinjak puta rekla na temi o Kosovu, sad vam kazem i na ovoj, dobicete u BiH ono sto su dobili Srbeki na Kosovu. I Vi ste svjesni toga. Zato ste se i zato se senzibilizirste s njima. Niko nije uradio nista Albancima. Niko nista nece uraditi ni Bosnjama kad zavrsite kao Srbeki. Zivi bili! Pa vidjeli! Ja ti neću sto puta ponavljati. Ovo je drugi i zadnji put. Nastamba- lobiranje kod austrijskih vlasti na primanje unesrećene krezube nejači- valjanje alahu da se sa živom glavom izvuku izbosne. Nema na čemu.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75897 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
dudu je napisao/la: weasel je napisao/la: Na zapadu je naš susjed Slovenija s kojima nismo ratovali nikada, Italija nema kapacitet masovnog desanta na Jadransku obalu to bi i za ameriku bio velik zalogaj.
Mađarska nema teritorijalnih pretenzija prema Hrvatskoj osim Baranje, no s njima imamo granicu na Dravi i Muri koja se veoma lako brani.
Sa srbijom u slučaju sukoba porušamo 3 mosta na Dunavu i ostaje za obraniti 40 kilometara linije u Srijemu, to se začepi lako. Koliko se teško to probija pitaj Beograđane, mnogi su zalegli kad su pokušavali proći 45-te.
Drugim rječima, Hrvatska može protiv vas ako treba angažirati barem 2/3 kapaciteta što je više nego dovoljno za pacifikaciju.
blokiraš prometno sve, polupaš s Rafalima sve potencijale industrijske i energetske, otvoriš koridore za izlazak. nema wifija. To je to.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:03 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zahvaljujući ratu devedesetih mi i Srbi smo riješili sva pitanja. To je blagoslov.
Tako ćemo i s vama. Neka pobjedi jači i bolji. Lol, u 5 minuta sam procitao i jedno i drugo
Dobit će i oni porciju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:04 |
|
|
Da se Hrvatska naoružava za protiv Srba, onda bi PZO bio prva stvar za kupiti a ne zadnja. Dok antagoniziraju i bljuju mržnju na Zokija, zaboravljaju da je on apsolutni monarh u upravljaju vojskom.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:05 |
|
|
Hagresor je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ja sam jedno stptinjak puta rekla na temi o Kosovu, sad vam kazem i na ovoj, dobicete u BiH ono sto su dobili Srbeki na Kosovu. I Vi ste svjesni toga. Zato ste se i zato se senzibilizirste s njima.
Niko nije uradio nista Albancima. Niko nista nece uraditi ni Bosnjama kad zavrsite kao Srbeki. Zivi bili! Pa vidjeli!
Ja ti neću sto puta ponavljati. Ovo je drugi i zadnji put. Nastamba- lobiranje kod austrijskih vlasti na primanje unesrećene krezube nejači- valjanje alahu da se sa živom glavom izvuku izbosne. Nema na čemu. Sadrali smo se od prijetnji hrvatske dijaspore u Dalmaciji i Zegeju!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:06 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Pripremi nastambu za krezube rođake u Austriji kad vakat dođe. Bar za one koji uspiju odjebat izbosne s živom glavom na ramenu. Neće svima uspjeti taj pothvat. No, to doduše i ne ovisi toliko o tebi, koliko o dobroj volji Austrije da se uopće zajebava s vama. Vas 98% nije u BiH. Ti prvi sereš iz predgradja Splita. Dudu Zegeja. I sad vas neko treba kao ozbiljno shvatiti? Ma begaj. Plus toga, vasi najveci uzori ispusise Kosovo. Vi cete BiH. Jednostavna racunica. I kao sto rekoh i vama je to jasno! Prava se našla moralizirat , iz predgrađa Beča...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:06 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4164 Lokacija: Granica je na Drini!
|
MiB je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
A kamo ces ti iz TK? U Lopare mozda preko Majevice? LOL
Ko je rekao da ču ikuda ići? Ja ču biti sljedeći željko komšič. Zaboravih reći, kako nam za badnjak više ne isključuju struju, tako je narod i prestao misliti o odlasku
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Srbi kupuju vrijeme i naoružavaju se kao i svak drugi u Euroaziji osim vas. hoće li riješiti situaciju danas ili za 2-5 godina Srbima je isto, boli ih kifla.
svi vide kakva vremena dolaze, jedino Šnjoko pametan i kaže haj bolan razguli, kakav rat, rat mu bio u kući ko ga želio ja ba
Ja sam jedno stptinjak puta rekla na temi o Kosovu, sad vam kazem i na ovoj, dobicete u BiH ono sto su dobili Srbeki na Kosovu. I Vi ste svjesni toga. Zato ste se i zato se senzibilizirste s njima. Niko nije uradio nista Albancima. Niko nista nece uraditi ni Bosnjama kad zavrsite kao Srbeki. Zivi bili! Pa vidjeli! Ti još živiš u 2014. Mi pričamo o sranju u svijetu koje ne možemo zaustaviti, možemo se samo pozicionirati kad i kod nas krene. Ti misliš da će se Trump angažirati da vama pripadne neko selo u Bosni, dok gori po svijetu.
|
|
Vrh |
|
|
Kevin Panter
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:07 |
|
|
RSexit, a onda ide kuvanje u FBiH... to je realnost. Muslimanima je najbolja opcija napad na Hrvate, jer ako bi krenuli na Srbe izgubili bi sve. Zato i opravdano mnogi tvrde da ce upravo i napasti Hrvate. Bolje probati da imas 51%, nego da sa milion ljudi otvoris dva fronta i tezis ka 100%... toliko muslimani znaju, to zna i Bakir sa delom SDA.
S druge strane potpuno mirna disolucija bi bila evolucija mentaliteta ljudi sa ovih prostora. Muslimani imaju dobar komad zemlje, aerdrome u TZ i Sarajevu, Zenicu itd.. Ne izgleda to lose koliko mozda zvuci lose. Imaju planina, ravnica, jezera... sasvim solidno da se napravi pristojna drzava. Crna Gora funkcionise sa slicnom teritorijom i populacijom.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:07 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Da se Hrvatska naoružava za protiv Srba, onda bi PZO bio prva stvar za kupiti a ne zadnja. Dok antagoniziraju i bljuju mržnju na Zokija, zaboravljaju da je on apsolutni monarh u upravljaju vojskom. Spremajte se vi za okolicu Varazdina. I ovamo da popunite demografske rupe u Slavoniji. To je realnost!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:08 |
|
|
Ja sam jedno stptinjak puta rekla na temi o Kosovu, sad vam kazem i na ovoj, dobicete u BiH ono sto su dobili Srbeki na Kosovu. I Vi ste svjesni toga. Zato ste se i zato se senzibilizirste s njima. Niko nije uradio nista Albancima. Niko nista nece uraditi ni Bosnjama kad zavrsite kao Srbeki. Zivi bili! Pa vidjeli! U vas uvijek ona "vrijeme će pokazati".
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:10 |
|
|
Ja sam jedno stptinjak puta rekla na temi o Kosovu, sad vam kazem i na ovoj, dobicete u BiH ono sto su dobili Srbeki na Kosovu. I Vi ste svjesni toga. Zato ste se i zato se senzibilizirste s njima.
Niko nije uradio nista Albancima. Niko nista nece uraditi ni Bosnjama kad zavrsite kao Srbeki. Zivi bili! Pa vidjeli!
Ti još živiš u 2014. Mi pričamo o sranju u svijetu koje ne možemo zaustaviti, možemo se samo pozicionirati kad i kod nas krene. Vaznije je 6 milki Srbeka koji koketiraju s Rusijom, nego vas šaka jada u BiH. Pa je li se udovolji ludim Srbima za Kosovo? Bogami ni Millimeter Albanci ne odstupise. Sta uradi MZ? Nista! Cemu de onda vi nadate u BiH? De budi realan jednom makar!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:11 |
|
|
Venezuela napada Gvajanu, rat u Moldaviji, Kina radi desant na Tajvan, Rusija pobjeđuje u Ukrajini, 100 000 NATO vojnika u Estoniji, u tim trenucima zajednička izjava Trumpa, Geerta Wildersa i Orbana: “Stolac mora pripasti muslimanima”.
lol
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 00:11 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Da se Hrvatska naoružava za protiv Srba, onda bi PZO bio prva stvar za kupiti a ne zadnja. Dok antagoniziraju i bljuju mržnju na Zokija, zaboravljaju da je on apsolutni monarh u upravljaju vojskom. Nama PZO ne treba ni radi Srba, nije da imaju krstareće rakete ili neko za nas ugoržavajuće zrakoplovstvo, što opet ne znači da ne mogu to imati u nekom trenutku, ali trenutno nije tema. Nama treba baš ofenzivno oružje pogotovo u kontekstu gdje svi zajedno u BIH nemaju ništa za efikasno se braniti. Naša jedina misija u slučaju kuršlusa je da dobijemo tapiju na BIH 1/1, da je to naše područje djelovanja, nešto kao kod prisjedinjenja BIH 1878. i u prvom i drugom svjetskom ratu, sva tri puta mi smo odrađivali posao plus smo završili i zadnji rat, to je već ozbiljan uzorak, 4. puta zaredom, dakle nama BIH pod tapiju pa ćemo vidjeti što kako, kome, što je tko rekao, pitao, pisao.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
U vas uvijek ona "vrijeme će pokazati". Veseli se Hr rode, Mostar ode!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|