|
|
Stranica: 1/13.
|
[ 317 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Glava
|
Naslov: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 15:56 |
|
|
Juce sam iscitao 7-8 stranica na ovoj temi, nasumice. Moram priznati zabavno  E sad, recite mi, da sebe proverim, da li normalno da se forumasi masovno obracaju (pazi!) Dodiku, tepaju mu, smisljaju imena, galame , psuju,.... i to na preko 500 stranica!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 16:06 |
|
|
Glava je napisao/la: Juce sam iscitao 7-8 stranica na ovoj temi, nasumice. Moram priznati zabavno  E sad, recite mi, da sebe proverim, da li normalno da se forumasi masovno obracaju (pazi!) Dodiku, tepaju mu, smisljaju imena, galame , psuju,.... i to na preko 500 stranica! Haha, razvaljuje ih Dodik! Mislim da jedan od razloga njihove opsesije njime dolazi od cinjenice sto su, jos dok nije bio na vlasti, mislili da je on "njihov" covjek. Sjecam se da sam citao na istom tom forumu kako je "evo medjunarodna zajednica odradila posao u RS i da dolazi reformski covjek"... Kakav zajeb -GENERALNI!
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 16:09 |
|
|
Glava je napisao/la: Juce sam iscitao 7-8 stranica na ovoj temi, nasumice. Moram priznati zabavno  E sad, recite mi, da sebe proverim, da li normalno da se forumasi masovno obracaju (pazi!) Dodiku, tepaju mu, smisljaju imena, galame , psuju,.... i to na preko 500 stranica! To se zove kolektivna šizofrenija. Želim im još najmanje 5500 stranica o gospodinu Dodiku. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 16:12 |
|
|
O ovom smeću imam jednako mišljenje kao na primjer o Mesiću i Dodicku, ali pogledajte šta je crkveni Željko Komšić rekao: Citat: Frat Petar Jeleč
To da je Hrvatima u Hercegovini jedan bahati, nekulturni, neobrazovani i u kriminal ogrezli čovjek poput Dodika postao idol, govori više o njima samima nego o Dodiku. Onaj ko ne vidi da Dodik svojom podrškom trećem entitetu (bez okrnjivanja RS-a) zapravo samo želi cementirati svoju genocidnu tvorevinu i ništa drugo (a do Hrvata je njemu stalo kao do lanjskoga snijega), politički je slijep, neodgovoran i nemoralan čovjek. A srpsko "prijateljstvo" prema Hrvatima kroz historiju je pokazano višekratno, u raznim epohama, sve do prve i druge Jugoslavije i za vrijeme Drugog svjetskog rata, a kulminacija "tog prijateljstva" u BiH se mogla vidjeti prije samo nekoliko godina, posebno na grobovima hiljada pobijenih ljudi po Posavini, Sarajevu, Prijedoru, banjalučkom i kotorvaroškom kraju, Vukovaru, Škabrnji i mnogobrojnim ostalim stratištima po BiH i Hrvatskoj. Sve što je rekao stoji, ali muftija Jeleč zaboravlja da ono što radi Čović braneći Dodicka i genocidnu RS, to upravo muftija Jeleč radi s Lagumdžijom.
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 16:24 |
|
|
Juda Iškariot je napisao/la: O ovom smeću imam jednako mišljenje kao na primjer o Mesiću i Dodicku, ali pogledajte šta je crkveni Željko Komšić rekao: Citat: Frat Petar Jeleč
To da je Hrvatima u Hercegovini jedan bahati, nekulturni, neobrazovani i u kriminal ogrezli čovjek poput Dodika postao idol, govori više o njima samima nego o Dodiku. Onaj ko ne vidi da Dodik svojom podrškom trećem entitetu (bez okrnjivanja RS-a) zapravo samo želi cementirati svoju genocidnu tvorevinu i ništa drugo (a do Hrvata je njemu stalo kao do lanjskoga snijega), politički je slijep, neodgovoran i nemoralan čovjek. A srpsko "prijateljstvo" prema Hrvatima kroz historiju je pokazano višekratno, u raznim epohama, sve do prve i druge Jugoslavije i za vrijeme Drugog svjetskog rata, a kulminacija "tog prijateljstva" u BiH se mogla vidjeti prije samo nekoliko godina, posebno na grobovima hiljada pobijenih ljudi po Posavini, Sarajevu, Prijedoru, banjalučkom i kotorvaroškom kraju, Vukovaru, Škabrnji i mnogobrojnim ostalim stratištima po BiH i Hrvatskoj. Sve što je rekao stoji, ali muftija Jeleč zaboravlja da ono što radi Čović braneći Dodicka i genocidnu RS, to upravo muftija Jeleč radi s Lagumdžijom. Pa u pravu je čovik. Bilo bi još i bolje da shvati da ono što su nekad bili Srbi sad su to "njegovi puleni". Samo što su Hrvati naučili lekciju i sad pušu i na hladno. I gledaju svakog neprijatelja istim očima, bija on Srbin ili Kinez.
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 16:25 |
|
|
|
Sto izbrisaste ovaj posto od cenjenog forumasa "BOŠNJO XI" koji glasi:
"JEBEM MATER U PO PIČKE administratoru i moderatorima"
Nije lepo brisati pozdrav kolega sa <SArajevo-x. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 16:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
Glava je napisao/la: Sto izbrisaste ovaj posto od cenjenog forumasa "BOŠNJO XI" koji glasi:
"JEBEM MATER U PO PIČKE administratoru i moderatorima"
Nije lepo brisati pozdrav kolega sa <SArajevo-x. :) Je... i ja ne znam sto se ne ostavi da se vidi kakvi su to divljaci... A, moram reci da sam ugodno iznenadjen sto taj Musliman s nickom "BOSNJO" zna rimske brojeve do 11... Ja sam mislio da ce vec zaglaviti negdje na 9, a mozda nije ni znao pa je jednostavno preskocio, jer od kud vec 11. bosnje. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 16:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
|
I ja bih da sam na mjestu modova takve slucajeve koji tjeraju neki inat preko neta, i teroriziraju forum jednostavno prijavio nadleznim organima, pa nek onda njima "jebe mater"
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
epikur27
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 16:40 |
|
|
|
Dodik je najjači političar u BiH a već i regionalni čimbenik.
Neka se još dugo bavi politikom, blagotvoran je :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 16:50 |
|
|
Najvece teme saxa su Desavanja u Srbiji, i Mile Dodik Empirijski dokaz koliko je ispiranje mozga uzelo maha, koliko treba biti dokon i uzaludan pa svaki dan zvrljati stranice sa ovim pitanjima Psiholozi bi prepoznali u tome mehanizam samoodbrane, kao kuca u kojoj se sve raspada, deca kradu i drogiraju se, cale marishe kevu sto mu nije podgrejala rucak, baba resava krizaljke i gleda sapunice, deda nepokretan... u takvoj situaciji ti neprestano gledas u susedan stan i radujes se sto komsija ima proliv, sto su mu isflekani zidovi, televizor se pokvario, klinka privodi jebaca dok starci nisu kuci... Svakodnevno trebas lagati sebe kako je neko drugi jos gori, i da je tebi ustvari dojaja, a to sto su svi ustvari u istim govnima... nemoj da me treznis, svakodnevno samo dolivam pijanstvo jer kad me pusti, mamuran vidim koliki sam u stvari bednik, a sa time je tesko ziveti.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 16:57 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Najvece teme saxa su Desavanja u Srbiji, i Mile Dodik Empirijski dokaz koliko je ispiranje mozga uzelo maha, koliko treba biti dokon i uzaludan pa svaki dan zvrljati stranice sa ovim pitanjima Psiholozi bi prepoznali u tome mehanizam samoodbrane, kao kuca u kojoj se sve raspada, deca kradu i drogiraju se, cale marishe kevu sto mu nije podgrejala rucak, baba resava krizaljke i gleda sapunice, deda nepokretan... u takvoj situaciji ti neprestano gledas u susedan stan i radujes se sto komsija ima proliv, sto su mu isflekani zidovi, televizor se pokvario, klinka privodi jebaca dok starci nisu kuci... Svakodnevno trebas lagati sebe kako je neko drugi jos gori, i da je tebi ustvari dojaja, a to sto su svi ustvari u istim govnima... nemoj da me treznis, svakodnevno samo dolivam pijanstvo jer kad me pusti, mamuran vidim koliki sam u stvari bednik, a sa time je tesko ziveti. Kakve "krizaljke" Bog ti pomog'o? Jos mi je smesniji ovaj Pete US koji glumi Srbina, a jezik mu je kao da je iz Zagorja  A onda, vidju djav'la, vas dvojica medjusobno raspravljate kako RS nece da se ujedini sa Srbijom ..... Ovo ostalo sto se tice merituma si u pravu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 17:07 |
|
|
Glava je napisao/la: Kakve "krizaljke" Bog ti pomog'o? Jos mi je smesniji ovaj Pete US koji glumi Srbina, a jezik mu je kao da je iz Zagorja  A onda, vidju djav'la, vas dvojica medjusobno raspravljate kako RS nece da se ujedini sa Srbijom ..... Ovo ostalo sto se tice merituma si u pravu Lektore, daj jos koji savet, bezao sam sa casova srpskog jezika, vidi se rupa Pisemo na hrvatskom forumu gde su velika vecina Hrvati koji moguce ne znaju sta su ukrstene reci... ko da je to vazno, cak se i ovde nekad koristi rec krizaljka, nema potrebe insistiranje na takvim glupostima. Sad smo Pit i ja izdajnici, a vi koji govorite svetski jezik srpski, jedini znate pravi put 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 17:10 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Sad smo Pit i ja izdajnici, a vi koji govorite svetski jezik srpski, jedini znate pravi put  Pa da ih ceo svet razume  Na kolena pred Srbe ooooo 
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 17:12 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Glava je napisao/la: Kakve "krizaljke" Bog ti pomog'o? Jos mi je smesniji ovaj Pete US koji glumi Srbina, a jezik mu je kao da je iz Zagorja  A onda, vidju djav'la, vas dvojica medjusobno raspravljate kako RS nece da se ujedini sa Srbijom ..... Ovo ostalo sto se tice merituma si u pravu Lektore, daj jos koji savet, bezao sam sa casova srpskog jezika, vidi se rupa Pisemo na hrvatskom forumu gde su velika vecina Hrvati koji moguce ne znaju sta su ukrstene reci... ko da je to vazno, cak se i ovde nekad koristi rec krizaljka, nema potrebe insistiranje na takvim glupostima. Sad smo Pit i ja izdajnici, a vi koji govorite svetski jezik srpski, jedini znate pravi put  Lave, kad te krene maler, onda te bas krene! Ne samo sto to nikad niko ne bi upotrebio, nego ti ocigledno ne znas da se ni "ukrstene reci" kolokvijalno ne koristi  "Ukrstenica" Lave, pa da sledeci put budes koncentrisaniji 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 17:13 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Pa da ih ceo svet razume  Na kolena pred Srbe ooooo  Nemoj da ti se to omakne u Jazinama, glava leti, Sveti Donat vadi mac pravde 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 17:15 |
|
|
Glava je napisao/la: Lave, kad te krene maler, onda te bas krene! Ne samo sto to nikad niko ne bi upotrebio, nego ti ocigledno ne znas da se ni "ukrstene reci" kolokvijalno ne koristi  "Ukrstenica" Lave, pa da sledeci put budes koncentrisaniji  Ekreme, jel si isterao sad svoje... cestitam, pobedio si...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 17:23 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Bog-i-Hrvati je napisao/la: Pa da ih ceo svet razume  Na kolena pred Srbe ooooo  Nemoj da ti se to omakne u Jazinama, glava leti, Sveti Donat vadi mac pravde  Nažalost nema više Zadra u presvetim Jazinama  Onu dvoranu je tribalo doživiti. Odem doli koji put na nižu košarkašku ligu jer manji zadarski klubovi doli igraju. Ali to je neka druga tema...
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 17:28 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Nažalost nema više Zadra u presvetim Jazinama  Onu dvoranu je tribalo doživiti. Odem doli koji put na nižu košarkašku ligu jer manji zadarski klubovi doli igraju. Ali to je neka druga tema... Secam se ko klinac jos u Jugi, da su Jazine bile prevruc teren za Zvezdu i Partizan, retko ko je odnosio bodove odande, Komazec je trpao ko drogiran... bio sam krajem 2002, video statuu Krese Cosica, Jazine su jos tad izgledale ko ruina, sad se sve igra po nekim Arenama, nema vise onog starog dobrog navijackog duha, sve je sterilno sad po tim dzombastim halama... zato je Pionir keva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 17:34 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Bog-i-Hrvati je napisao/la: Nažalost nema više Zadra u presvetim Jazinama  Onu dvoranu je tribalo doživiti. Odem doli koji put na nižu košarkašku ligu jer manji zadarski klubovi doli igraju. Ali to je neka druga tema... Secam se ko klinac jos u Jugi, da su Jazine bile prevruc teren za Zvezdu i Partizan, retko ko je odnosio bodove odande, Komazec je trpao ko drogiran... bio sam krajem 2002, video statuu Krese Cosica, Jazine su jos tad izgledale ko ruina, sad se sve igra po nekim Arenama, nema vise onog starog dobrog navijackog duha, sve je sterilno sad po tim dzombastim halama... zato je Pionir keva. Dzoni nema ljutnje, ja cenim tvoj trud, jeb'ga ovo je bas bio blam  Kazem ti posavetuj Pete-a, on je defitivno daleko od tvog nivoa, dete moze da ga procita Nego, u vezi Sarajevo-x, kakva su vas iskustva tamo? Koliko je ko puta popio bananu? Ja nisam nijedno, a mozda se prijavim, sve me vise privlaci
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 17:50 |
|
|
Glava je napisao/la: Dzoni nema ljutnje, ja cenim tvoj trud, jeb'ga ovo je bas bio blam  Kazem ti posavetuj Pete-a, on je defitivno daleko od tvog nivoa, dete moze da ga procita Nego, u vezi Sarajevo-x, kakva su vas iskustva tamo? Koliko je ko puta popio bananu? Ja nisam nijedno, a mozda se prijavim, sve me vise privlaci Zatrolali smo temu nepotrebno... Sad da je npr napisem "tisuca" ti bi opet digao buku kako se blamiram, a tu rec smo koristili do pre 100 godina, rec slovenskog porekla koju i Rusi koriste... uzeli smo grcko hiljada, zivot ide dalje, jezik je jako promenljiva kategorija, najbitnije je sta ko kaze, a ne kako, jer se svi dobro razumemo u 99% slucajeva. Dosta vise tih budalastina - sve je srpski jezik, to sto je srpski danas, a i hrvatski, to je konglomerat raznoraznih uticaja, svaka peta rec u normalnoj komunikaciji ti je turska, da ne govorim koliko ima engleskih, latinskih, nemackih, madjarskih... i ne mislim da nam je to neka falinka, tako je i sa drugim jezicima, vazno je samo ne shvatiti svoj jezik "bogomdan", jer ces doci u logicku gresku da spise srednjovekovnih Srba jedva nesto razumes, a Srbin za 500 godina ako bude postojao, sve nas nece nista razumeti. Ja sam se sa Pitom ozbiljno zakacio oko politickih stavova, ne slazemo se u vezi nekih stvari, ali nema smisla da ga ja savetujem, covek ima svoje misljenje, nije "izdajnik", ni trol, zna da napise jako dobre komentare. Ne zalazi ozbiljno na sax, svaka drugacija interpretacija bilo koje stvari ti nakaci rulju parazita i pljuvaca, dok mod ne ustanovi da im kvaris idilu, i sutne te bez obrazlozenja... tamo opstaju samo najvece ulizice i trolovi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 17:52 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2925 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Vidim srblji su cak i danas dezurni 
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 17:55 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Glava je napisao/la: Dzoni nema ljutnje, ja cenim tvoj trud, jeb'ga ovo je bas bio blam  Kazem ti posavetuj Pete-a, on je defitivno daleko od tvog nivoa, dete moze da ga procita Nego, u vezi Sarajevo-x, kakva su vas iskustva tamo? Koliko je ko puta popio bananu? Ja nisam nijedno, a mozda se prijavim, sve me vise privlaci Zatrolali smo temu nepotrebno... Sad da je npr napisem "tisuca" ti bi opet digao buku kako se blamiram, a tu rec smo koristili do pre 100 godina, rec slovenskog porekla koju i Rusi koriste... uzeli smo grcko hiljada, zivot ide dalje, jezik je jako promenljiva kategorija, najbitnije je sta ko kaze, a ne kako, jer se svi dobro razumemo u 99% slucajeva. Dosta vise tih budalastina - sve je srpski jezik, to sto je srpski danas, a i hrvatski, to je konglomerat raznoraznih uticaja, svaka peta rec u normalnoj komunikaciji ti je turska, da ne govorim koliko ima engleskih, latinskih, nemackih, madjarskih... i ne mislim da nam je to neka falinka, tako je i sa drugim jezicima, vazno je samo ne shvatiti svoj jezik "bogomdan", jer ces doci u logicku gresku da spise srednjovekovnih Srba jedva nesto razumes, a Srbin za 500 godina ako bude postojao, sve nas nece nista razumeti. Ja sam se sa Pitom ozbiljno zakacio oko politickih stavova, ne slazemo se u vezi nekih stvari, ali nema smisla da ga ja savetujem, covek ima svoje misljenje, nije "izdajnik", ni trol, zna da napise jako dobre komentare. Ne zalazi ozbiljno na sax, svaka drugacija interpretacija bilo koje stvari ti nakaci rulju parazita i pljuvaca, dok mod ne ustanovi da im kvaris idilu, i sutne te bez obrazlozenja... tamo opstaju samo najvece ulizice i trolovi. Dzoni iskuliraj jbte nije kraj sveta  sutra je novi dan
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 17:56 |
|
|
Glava je napisao/la: Dzoni iskuliraj jbte nije kraj sveta  sutra je novi dan Sutra je nova godina 
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 18:00 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Vidim srblji su cak i danas dezurni  Nema ovde Srbalja druze, retko, ipak je ovo Croat-Bosniak playground, a Dzoni je dugo glumio pa se sad pepelom posipa, vidi ga sto se raspisao. Nadam se da ipak ja licno primerom doprinesem mrvicu kvalitetnijoj raspravi jer svi, za pocetak, treba da budemo onoi sto jesmo, a ne da se blamiramo. Je li tako ljiljane? @Dzoni jbte nema veze! Neces ti nista forumom ni pomoici ni odnmoci sv ojima, pogledaj one na Sarajevo-x. Uludo utrosena energija, forum je zabava
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 31 pro 2010, 18:00 |
|
|
Glava je napisao/la: Dzoni iskuliraj jbte nije kraj sveta  sutra je novi dan Imamo jos 2 godine po najavi katastroficara, u to ime cu veceras dobro povuci iz flase, valja se, udarila ova zima ko da smo u Novosibirsku, braca Rusi nas sabotiraju 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 94 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|