|
|
Stranica: 29/51.
|
[ 1265 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Agathonikos
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 23:16 |
|
|
Sation je napisao/la: No i kome ja to objašnjavam  To je naviklo na scene sa Bliskog istoka gdje se samoubice odmah povezuju sa eksplozivom. Mislim, sa Avazovog tornja se može skočiti i sa i bez opasanog TNT-a.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 23:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85087 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Agathonikos je napisao/la: BBC je napisao/la: Seoski Đemosajd. Vašar krvi, crnjaka i morbidnosti. I traženja sadake.
A kao kruna morbidnosti im je ona glavna iz tzv. Žena Srebrenice koja se hvali mjesečnom platom od 4-5000 KM kao seoski đilkoš kad proda kravu na pijaci. Udruga "Profiterke Srebrenice". Ne zelim grijesit dusu, ali ta baba vozi Audi, ako se ne varam?
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Sation
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 23:20 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: BBC je napisao/la: Seoski Đemosajd. Vašar krvi, crnjaka i morbidnosti. I traženja sadake.
A kao kruna morbidnosti im je ona glavna iz tzv. Žena Srebrenice koja se hvali mjesečnom platom od 4-5000 KM kao seoski đilkoš kad proda kravu na pijaci. Ajde, barem više ne mora nositi svijeću kada ide u poljski wc pišati, sada ima par stanova, kuću, nekoliko poslovnih prostora, može birati gdje će... Još kada sam čuo da neke žene koju su izgubile 4-5 muških članova obitelji nisu dobile ni marke od donacija, dok se neke kurče koliko imaju, postane ti očito da je seoski genocid nekima super došao kao prilika za napuniti đžepove.
_________________ I don't hate you, I'm just not necessarily excited about your existence
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 23:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Gadljivo je to koliko malo respekta oni imaju prema svojim mrtvima. Koriste ih za komad zemlje do Banjaluke, džamiju u Neumu i dom "patriotske lige" u Kiseljaku, ili gdje već.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 23:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85087 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Idemo opklade: kada ce slijedeci zesci teroristicki napad nekog gledatelja FTV-a ili citatelja Klixa?
3 mjeseca? 6 mjeseci? 12 mjeseci?
Poprilicno sam siguran da je Nerdin svaki dan otvarao Klix.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Sation
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 23:23 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ne zelim grijesit dusu, ali ta baba vozi Audi, ako se ne varam? Ne griješiš dušu, o poginulim sve najbolje, no prema njihovim ženama/majkama profiterkama ne treba biti fin. Citat: Imam primanja 4.000 KM mesečno. Je*em mu majku, može mi, vala, biti 2.000 da trošim i da uživam kao lord - kaže žena koja je nedavno u UN verbalno napala Tomislava Nikolića Ali odoh ja u offtopic
_________________ I don't hate you, I'm just not necessarily excited about your existence
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 23:26 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Idemo opklade: kada ce slijedeci teroristicki napad nekog gledatelja FTV-a ili citatelja Klixa?
Poprilicno sam siguran da je Nerdin svaki dan otvarao Klix. SAFF za teološke vijesti. Kiks za otvaranje džamija, poturčivanje, i političke vijesti. Ubojita kombinacija, doslovce. Ovo će se ponavljati. I Bošnjaci će imati sve veću razvalinu od "države", dok tu traže "ustaše" kao da su na FTV platnoj listi. Oni to ih hobija onako, dok sve propada.
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 23:26 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Je li bilo dosta govora mrznje i vrijedanja Bosnjaka za danas? Polahko, ima i dan sutra. Laku noc.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 23:27 |
|
|
To neće prestati. Ti zvuci u tvojoj glavi, neće prestati. Hrvati se tek zagrijavaju.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 23:29 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Idemo opklade: kada ce slijedeci teroristicki napad nekog gledatelja FTV-a ili citatelja Klixa?
Poprilicno sam siguran da je Nerdin svaki dan otvarao Klix. S obzirom na brojne regrutske centre a tu svakako spadaju FTV i Klix koji su možda čak i perjanice u svemu tome, za očekivati je da će tih terorističkih napada biti još. Ako ko provali kakav žiro račun za posthumnu ispomoć budućim šehidima, neka ga turi na ovu temu, da i mi možemo kanuti kakvu kintu za tabute im.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 23:31 |
|
|
Jeste primjetili da zatvora gule samo oni muslimani koje su počele pratiti strane tajne službe pa javili ovima u Sarajevu. Ako su ih samo muslimani priveli uvijek završi u oslobađanju. Ili poništenom suđenju.
|
|
Vrh |
|
 |
Sation
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 23:33 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Idemo opklade: kada ce slijedeci zesci teroristicki napad nekog gledatelja FTV-a ili citatelja Klixa?
3 mjeseca? 6 mjeseci? 12 mjeseci?
Poprilicno sam siguran da je Nerdin svaki dan otvarao Klix. Ako Bilal ne završi u zatvoru i iz ove zadnje akcije ne bude ni jedna osuda, jako brzo, max 5-6 mjeseci. Bolje je pitanje gdje će puknuti, hoće li udariti na mrske ustaše ili ćetnike ili će ići na svoje koji krivo klanjaju
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 23:34 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Idemo opklade: kada ce slijedeci teroristicki napad nekog gledatelja FTV-a ili citatelja Klixa?
Poprilicno sam siguran da je Nerdin svaki dan otvarao Klix. S obzirom na brojne regrutske centre a tu svakako spadaju FTV i Klix koji su možda čak i perjanice u svemu tome, za očekivati je da će tih terorističkih napada biti još. Ako ko provali kakav žiro račun za posthumnu ispomoć budućim šehidima, neka ga turi na ovu temu, da i mi možemo kanuti kakvu kintu za tabute im. Te budale ništa ne uče na primjeru SA. Ni ovi nisu mogli selafije kontrolirati, sad grade veliki zid da se ograde od njih. FTV i Klix ako misle da mogu huškati vječito varaju se, uskoro su i oni meta. Vrlo brzo će to doći.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 23:38 |
|
|
Nekoliko stotina ljudi na dzenazi terorista ... Sad mozete kljucat temu. Ne treba ni slova vise napisati sve je jasno.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 23:42 |
|
|
Amidza je napisao/la: Je li bilo dosta govora mrznje i vrijedanja Bosnjaka za danas? Polahko, ima i dan sutra. Laku noc. ma nijesu vas poturcili,ma nije turkizacija placat manifestaciju turskog djeteta i dat im turske zastave da mašu,ma nisu turci u turskoj bosnjake upisali pod etnicke turke,ma nije niko nikome reko da je bosnu ostavio u amanet turcima. Eto jesam li te razuvrijedio jel ti sad bolje??
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 23:46 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Vau, pa već 28 strana. Nego, stvari se previše kompliciraju. Ukratko, ''vehabije'' u BiH su proizvod srbočetničkog ekstremizma i terorizma. Nije ih bilo dok nije počelo agresorsko divljanje devedesetih. Sad su svima nama problem ali daleko manji od ekstremnog srpskohrvatskog nacionalizma koji je na ovim prostorima unazad nekoliko desetljeća prouzrokovao stotine hiljada mrtvih. To je terorizam.
A ovaj mali je izgubio oca od pripadnika zvorničke policije koja i danas baštini naslijeđe stečeno devedesetih. Vrlo bitan podatak ali ostavimo sve to za istragu. a jel a zasto je teritorij AR BIH najcisci??? zasto u islamskom svijetu ima vise patnje neg u zapadnom kad je rat???
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 01 svi 2015, 00:04 |
|
|
Vjerojatno najbolja stvar sa svim ovim (za ostala 2 konstitutivna naroda) je da će se mržnja unutar samog bošnjačkog naroda jako povećati. Njihovi lideri će morati, veselo ili ne, hvatati islamiste, zatvarati ih, surađivati sa stranim službama. Ovi će ih sve više mrziti zbog toga. Već je to sve viđeno po svijetu.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 01 svi 2015, 00:19 |
|
|
Amidza je napisao/la: chat nick je napisao/la: A ti Fiko porediš Gavrila Principa sa jednim zatucanim mongoloidom kojeg trenutno umesto večne erekcije i 70tak raspomamnih drolja,načinju crvi dok mu se stomak puni gasovima? Tebi smradu bi s zadovoljstvom uvali govno kao cevape. I Gavrilo Princip je napao drzavu (prijestolonaslijednik Franz Ferdinand i njegova trudna zena kao najzorniji eksponenti austro-ugarske drzavnosti). Ajmo sad čitat istoriju: Bosna nikad nije bila dio AU.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 01 svi 2015, 01:00 |
|
|
doc je napisao/la: Čekaj, pa to je ogromna stvar. Moram priznati da nisam bio upućen.
Robbie MO je napisao/la: Ja za ovaj podatak uopce nisam znao Potpuno nadrealno. A u pitanju su ljudi relativno dobro upućeni u BH problematiku. Stvarno, kad Veliki brat odradi priču tu pomoći nema. Bošnjaci i njihove demilitarizovane zaštićene zone u kojima čuče brigade, divizije i korpusi. Inače, ako ste se pitali kako je po bosanskoj knjizi mrtvih ispalo da su kod Hrvata i Srba ginuli samo vojnici, a kod Bošnjaka uglavnom civili. Eto vam odgovora. Kada nastrada muslimanska divizija, to su mirni civili koji beru cveće po istočnoj Bosni i posećuju srpska sela da proslave Božić sa komšijama. Što se tiče terorističkog napada u Zvorniku - ništa neobično, ništa neočekivano. Ekstremni islam, ekonomska kriza, konstantna ratna psihoza kod muslimanskog stanovništa, podivljali mediji i političari koji stalno podgrevaju strasti. Momak je imao život pred sobom. Umesto da napravi nešto korisno, uzeo je jedan život, rasturio je ionako nestabilan suživot u toj oblasti i još jednom je pokazao šta nas u bliskoj budućnosti čeka.
|
|
Vrh |
|
 |
Blitz
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 01 svi 2015, 01:05 |
|
|
Citat: Tokom rasprave i šefica hrvatske delegacije i potpredsednica Delegacije EP za BiH Dubravka Šuica je ponovila snažnu podršku celovitoj BiH i osudila, kako je rekla, secesionističke najave iz Republike Srpske kao i zločin počinjen u Zvorniku.
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
Vrh |
|
 |
bezimeni12
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 01 svi 2015, 01:12 |
|
|
Da se ne bi izgubila cinjenica o cemu se u Zvorniku radilo dobro je podsjetiti se kvalifikacije nadleznog drzavnog organa: Citat: Boris Grubešić, glasnogovornik Tužiteljstva Bosne i Hercegovine izjavio je da je jučer u BiH počinjen terorizam: - Djelo Nerdina Ibrića okarakterizorno je kao terorizam od samog starta. Trenutno se provodi istraga kako bi se utvrdili motivi napada. Zbog zaštite detalja istrage ne možemo dati više informacija - kazao je Grubešić.
Istaknuo je važnost zajedničkog djelovanja istražnog tima, koji je po nalogu glavnog tužitelja formiran, a u kojeg su uključeni tužitelji iz Odjela za terorizam Tužiteljstva BiH, kao i istražitelji i stručni suradnici, koji će raditi na istrazi sinoćnjeg napada u Zvorniku. Sta su rekli ostali igraci: Citat: Zamenik šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji Oskar Benedikt izjavio je danas da je EU šokirana zbog nedavno izvedenog terorističkog napada u Zvorniku i da se Srbija i Bosna i Hercegovina moraju zajedno boriti protiv svih loših situacija. Citat: SAD su, navodi se u saopštenju ambasade u Sarajevu, osudile teroristički napad na policijsku stanicu u Zvorniku 27. aprila. Izražavamo najdublje saučešće porodici Dragana Đurića koji je ubijen u napadu, policijskim službenicima koji su ranjeni na dužnosti, zaposlenima u zvorničkoj policiji i građanima Zvornika. Za one sto razumiju samo arapski: Citat: The U.S. Embassy to BiH condemns the terrorist attack on the police station in Zvornik
April 28, 2015
The U.S. Embassy to Bosnia and Herzegovina condemns the April 27 terrorist attack on the police station in Zvornik. We extend our deepest sympathies to the family of Dragan Djuric who was killed in the attack, to the police officers who were injured in the line of duty, as well as other employees of Zvornik police station and the citizens of this city.
We call on all law enforcement agencies to conduct a thorough a
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 01 svi 2015, 01:16 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: doc je napisao/la: Čekaj, pa to je ogromna stvar. Moram priznati da nisam bio upućen.
Robbie MO je napisao/la: Ja za ovaj podatak uopce nisam znao Potpuno nadrealno. A u pitanju su ljudi relativno dobro upućeni u BH problematiku. Stvarno, kad Veliki brat odradi priču tu pomoći nema. Bošnjaci i njihove demilitarizovane zaštićene zone u kojima čuče brigade, divizije i korpusi. Inače, ako ste se pitali kako je po bosanskoj knjizi mrtvih ispalo da su kod Hrvata i Srba ginuli samo vojnici, a kod Bošnjaka uglavnom civili. Eto vam odgovora. Kada nastrada muslimanska divizija, to su mirni civili koji beru cveće po istočnoj Bosni i posećuju srpska sela da proslave Božić sa komšijama. Što se tiče terorističkog napada u Zvorniku - ništa neobično, ništa neočekivano. Ekstremni islam, ekonomska kriza, konstantna ratna psihoza kod muslimanskog stanovništa, podivljali mediji i političari koji stalno podgrevaju strasti. Momak je imao život pred sobom. Umesto da napravi nešto korisno, uzeo je jedan život, rasturio je ionako nestabilan suživot u toj oblasti i još jednom je pokazao šta nas u bliskoj budućnosti čeka. Ponovi laž sto puta i postaje istina... Jednostavno mi je to ušlo u uho, toliko se puta ponavljalo, da nikad nisam to niti istraživao. Nije me pretjerano ni interesiralo, pretpostavio sam da ima pretjerivanja u tih mitskih 8000 ali da je barem oko 5000 nisam sumnjao. Propaganda je strašna stvar. Baš se sam sebi čudim, kako mi je to promaklo...ali je. Bome su vam ga lijepo metnuli sa tim genocidom, napuhali brojke 4 puta... Doduše to nije ni blizu koliko ste vi znali prebacivati normu kod nekih drugih. Tako da ako bi itko mogao razumijeti i cijeniti ovakve pokušaje, to bi trebali biti vi. Ps. Falio si mi. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 01 svi 2015, 01:18 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: doc je napisao/la: Čekaj, pa to je ogromna stvar. Moram priznati da nisam bio upućen.
Robbie MO je napisao/la: Ja za ovaj podatak uopce nisam znao Potpuno nadrealno. A u pitanju su ljudi relativno dobro upućeni u BH problematiku. Stvarno, kad Veliki brat odradi priču tu pomoći nema. Bošnjaci i njihove demilitarizovane zaštićene zone u kojima čuče brigade, divizije i korpusi. Inače, ako ste se pitali kako je po bosanskoj knjizi mrtvih ispalo da su kod Hrvata i Srba ginuli samo vojnici, a kod Bošnjaka uglavnom civili. Eto vam odgovora. Kada nastrada muslimanska divizija, to su mirni civili koji beru cveće po istočnoj Bosni i posećuju srpska sela da proslave Božić sa komšijama. Što se tiče terorističkog napada u Zvorniku - ništa neobično, ništa neočekivano. Ekstremni islam, ekonomska kriza, konstantna ratna psihoza kod muslimanskog stanovništa, podivljali mediji i političari koji stalno podgrevaju strasti. Momak je imao život pred sobom. Umesto da napravi nešto korisno, uzeo je jedan život, rasturio je ionako nestabilan suživot u toj oblasti i još jednom je pokazao šta nas u bliskoj budućnosti čeka. Gde si Jagnjetino, srpski sine... Citam sad ovu temu...i mene cudi da su neki tek sad progledali... kad sam se pre par godina upustio malo dublje u to pitanje, odmah sam shvatio koja je kolicina i razmera prevare zvane genocid... cak sam u par navrata i pisao ovde o tome... Ovo u Zvorniku je samo indirektna posledica te manipulacije... jedna od mnogih, ali ova je nazalost krvavog ishoda...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 01 svi 2015, 01:20 |
|
|
To bi trebalo prestati tako zvati.
Srebrenički masakr ili ratni zločin je primjerenije.
Pogotovo kad žrtvama ni ubojstvo 1 500 000 ljudi nije genocid...
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 01 svi 2015, 01:28 |
|
|
doc je napisao/la: Propaganda je strašna stvar.
Baš se sam sebi čudim, kako mi je to promaklo...ali je.
Bome su vam ga lijepo metnuli sa tim genocidom, napuhali brojke 4 puta...
Treba li ovome ista dodati, pa da bi se shvatilo kakav je to svinjski plan bio od pocetka... ovo je samo deo, pogledati ceo dokumentarac koji su radili Norvezani... Metnuli su nam Ameri... Brote su samo izvrsioci radova... a taj posao im je seo kao dupe na noshu...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|