|
|
Stranica: 26/51.
|
[ 1265 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Agathonikos
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 11:55 |
|
|
BBC je napisao/la: Citat: Zbog smirivanja tenzija u Zvorniku utišani ezani
Zbog smirivanja tenzija u Zvorniku utišani ezaniNa sastanku na kojem su sudjelovali predstavnici lokalne zvorničke vlasti i lokalne Islamske zajednice, dogovoreno je da se utiša zvuk s minareta zvorničkih džamija, kako bi se ezan što slabije čuo, uz obrazloženje da se to čini kako se ne bi izazvale daljnje tenzije. Mudro efendija, mudro.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 12:02 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: nosferatu je napisao/la:
Slicno se desilo i sa Srebrenicom.3 godine rata su izljetali iz zasticene zone UN,napadali sela oko Bratunca i Srebrenice,brojevi govore da je za 3 god ubijeno oko 3500 ljudi i onda su proboj iz obruca 28 divizije u kome ih je 80% izginulo u borbama prilikom proboja prema Tuzli medijski pretvorili u genocid i streljanje 7000 civila
Ja za ovaj podatak uopce nisam znao, a engleska Wikipedija ga potvrdjuje. Mislio sam da je vecina Bosnjaka muskaraca streljana u Srebrenici, no cini se da ih je 80% roknuto u sastavu 28. muslimanske divizije koja se probijala prema Tuzli. Dakle radilo se 80% o vojnicima koji su se probijali ka Tuzli, a 20% o muskarcima civilima (naravno svi su bili vojnici do prije par sati, ali formalno, civil je cak i vojnik koji je prije 5 minuta odbacio oruzje i skinuo uniformu) koji su streljani u Srebrenici (ratni zlocin). Dolazimo tako do podatka o 1800 muskaraca Bosnjaka ubijenih u ratnom zlocinu, i 5200 iz sastava 28. divizije koja se izginula probijajuci se iz obruca. Moram priznati do danasnjeg dana sam mislio da se radilo o streljanju 7000 muslimanskih muskaraca unutar same zauzete enklave. Izvor? http://en.wikipedia.org/wiki/Srebrenica_massacrePo svemu sudeci, nikakvog genocida tu nije bilo (da ne govorimo da je smijesno ovo usporedjivati s 1.5 milijuna Armenaca), nego teski ratni zlocin nad maksimalno 2000 muskaraca likvidiranih u enklavi, koji su odbacili oruzja kad je VRS usla, te 4500-5000 koji su izginuli u sastavu 28. muslimanske brigade u vojnoj akciji probijanja obruca. S obzirom da Hrvate generalno ne interesira toliko tema Srebrenice (rat u istocnom dijelu BiH = vijest iz inozemstva), moram priznati da sam sokiran koliko su uspjesan spin Bosnjaci uspjeli izvesti. Bome, svaka cast! Čekaj, pa to je ogromna stvar. Moram priznati da nisam bio upućen. Ovo je za zasebnu temu.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 12:05 |
|
|
Nije brigada već divizija. Vi se zajebavate, niste nikad dosad čuli za ovo?
Pa nikad ne objavljuju gdje, tačno i kako su poginuli ovi koje sahranjuju, a sahranjuju ih sve, poginule od 92, umrle, u borbama, međusobnim sukobima...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 12:09 |
|
|
Metemma je napisao/la: Vi se zajebavate, niste nikad dosad čuli za ovo? Meni je ovo prvi glas. Mislim na brojke, znao sam da trpaju sve i svašta ali mislio sam da je brojka najmanje 5000 kako god okreneš.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
bezimeni12
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 12:27 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Dolazimo tako do podatka o 1800 muskaraca Bosnjaka ubijenih u ratnom zlocinu, i 5200 iz sastava 28. divizije koja se izginula probijajuci se iz obruca. Moram priznati do danasnjeg dana sam mislio da se radilo o streljanju 7000 muslimanskih muskaraca unutar same zauzete enklave. Izvor? http://en.wikipedia.org/wiki/Srebrenica_massacrePo svemu sudeci, nikakvog genocida tu nije bilo (da ne govorimo da je smijesno ovo usporedjivati s 1.5 milijuna Armenaca), nego teski ratni zlocin nad maksimalno 2000 muskaraca likvidiranih u enklavi, koji su odbacili oruzja kad je VRS usla, te 4500-5000 koji su izginuli u sastavu 28. muslimanske brigade u vojnoj akciji probijanja obruca. S obzirom da Hrvate generalno ne interesira toliko tema Srebrenice (rat u istocnom dijelu BiH = vijest iz inozemstva), moram priznati da sam sokiran koliko su uspjesan spin Bosnjaci uspjeli izvesti. Bome, svaka cast! Netacno. Nije ih stradalo 5000 u probijanju obruca, nego puno manje. Najveci broj je stradao prije jula 1995, oko 3000. UN je u Tuzli popisao zivih oko 35.000. Za par dana se probilo dodatnih oko 3000 vojnika iz 28 divizije. Srebrenica nije imala vise od 40.000 stanovnika. Ukupni minus iz 1995 je izmedju 2000 i 3000, od cega vise od 1000 poginulih u proboju i maksimalno 2000 strijeljanih zarobljenika.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 12:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Vratite se na temu iz naslova.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Glazbenik
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 14:02 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6176 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Robbie MO je napisao/la: Interesantno je da je u tom vehabijsko-islamistickom selu Dubnica gdje je na "predavanja" u radikalnu dzamiju isao ovaj mali terorist, Lagumdzijin SDP dobio 2010. dosta glasova (sjetimo se da je SDP u opcini Kalesija tada pustao islamske vjerske i ratnicke pjesme ilahije i kaside). Izbori za člana Predsjedništva BiH 2010. u općini Kalesija, biračko mjesto Dubnica Bakir Izetbegović (SDA) = 182 glasa Željko Komšić (SDP) = 102 glasa Haris Silajdžić (SzBiH) = 46 glasova itd. Ukupno = 408 važećih glasova
|
|
Vrh |
|
 |
nosferatu
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 14:09 |
|
Pridružen/a: 22 ožu 2011, 01:44 Postovi: 1617 Lokacija: big shit
|
Terorista prošao obuku u vehabijskom kampu Cerska
Zvornik, Banjaluka - Vehabijski kampovi u Cerskoj kod Zvornika i baze kod Osmaka i Potočara nadomak Srebrenice biće glavne mete u nastavku istrage o terorističkom napadu na policijsku stanicu u Zvorniku zbog sumnje da su počinilac i inspiratori tog akta imali saradnike u tim kampovima.
Izvor blizak istrazi rekao je “Glasu Srpske” da je utvrđeno da je Avdulah Hasanović, koji je uhapšen nakon napada u Zvorniku, često boravio u vehabijskom kampu u Cerskoj i da je Nerdin Ibrić, koji je ubio jednog i ranio dvojicu zvorničkih policajca, prošao obuku u tom kampu.
“Glas Srpske” objavio je krajem prošle godine da na strani Islamske država ratuje 20 džihadista iz kampa u Cerskoj, koji su na ratišta otišli preko vehabijske zajednice u Beču kojom rukovodi hafiz Muhamed Porča.
_________________ Potpisi Alija neka je ko avlija!
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 14:11 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Glas srpske. Say no more. Standardna ubleha "izvor blizak istrazi".
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
 |
nosferatu
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 14:12 |
|
Pridružen/a: 22 ožu 2011, 01:44 Postovi: 1617 Lokacija: big shit
|
Vehabijsko uporište Dubnica
Osim hapšenja Mehidića u kalesijskom selu Dubnica, koje važi za jedno od vehabijskih uporišta, pretreseni su objekti među kojima i mesdžid. Ekipa “Glasa Srpske” boravila je u Dubnici, koju su Ibrićeva majka i rodbina označili kao vehabijsko uporište u kojem je napadač na policijsku stanicu za samo nekoliko mjeseci od mirnog i druželjubivog mladića preobraćen u radikalnog islamistu spremnog za terorističke akcije. Ulazak nepoznatog automobila u selo bio je svojevrstan alarm za muškarce sa dugim bradama i žene u burkama koje smo zatekli uz put i u dvorištima da se munjevito sklone od objektiva fotoaparata.
Ugledavši nezvane goste predstavnik vehabija Samir Šehić latio se telefona i pozvao policiju tvrdeći da novinari maltretiraju mještane.
- Nemamo nikakve veze sa Nerdinom Ibrićem! Osuđujemo to što je učinio i ne podržavamo bilo kakve napade. On jeste par puta dolazio u Dubnicu na molitve, ali ga mi nismo nagovarali na bilo kakav napad - rekao je Šehić, a zatim prijetećim tonom upozorio da će svaki put pozvati policiju kada dođu novinari.
Od dvojice policajaca zatražio je da nalože novinarima da napuste selo, a nakon što mu nisu udovoljili sa još jednim vehabijom sjeda u automobil i nestaje.
Bošnjaci u Dubnici kažu da izbjegavaju svaki susret sa vehabijama. Kažu da u Dubnici živi dvadesetak vehabijskih porodica.
- Plašimo se, pa izbjegavamo i susret sa njima. Viđali smo Ibrića kako prolazi kroz selo. Nije razgovarao ni sa kim osim sa onima sa kojima je išao u džamiju. Pročitao sam šta je rekla Ibrićeva majka i vjerujem da je tačno i da su ovdašnje vehabije instruisale njenog sina da ubije policajce. Redovno je bio sa njima u džamiji i siguran sam da oni stoje iza napada. Čuo sam da ovdje na molitvu često dolaze ljudi iz drugih mjesta i da vehabije vrbuju mlađe momke i instruišu ih - kaže jedan od Bošnjaka kojima vehabije zamjeraju na tradicionalnom praktikovanju islama.
Majka Nerdina Ibrića kazala je da su njenog sina zaveli i da se potpuno promijenio za kratko vrijeme.
- Govorila sam mu da se ne druži s njima. Govorila sam mu da će zbog Dubnice otići u smrt i, eto, ostadoh sama - kazala je Halima Ibrić.
Dubnica je smještena oko tri kilometra od magistralnog puta Tuzla - Kalesija, a do sela vodi samo jedan put. Veliki broj kuća, uglavnom srpskih, porušene su u ratu. Na njima su uglavnom ispisani brojevi telefona sa oglasom za prodaju, jer većina Srba ne pomišlja na povratak i život sa vehabijama. U selo su se vratile samo tri srpske porodice čije se kuće nalaze na ulazu u Dubnicu.
- Vratili smo se 1999. godine. Neke srpske porodice su za male pare prodali svoje kuće i imanja. Nismo imali problema sa vehabijama - kaže Sveto Todić.
_________________ Potpisi Alija neka je ko avlija!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 14:15 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kiks "novinari" posjetili njegovu mamu, nijedno pitanje, nijedna riječ o vehabijama. Onako o ptičicama, proljetnom vremenu i kako su ljudi opušteni. Dok se njima samima Charlie Hebdo ne dogodi. A sami će za tu situaciju djelom biti krivi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 14:20 |
|
|
Citat: Sigurnosni podaci u BiH se skrivaju za ucjene JOŠ JEDNA NAKARADA OBJAVA: Četvrtak, 30. travnja 2015. 11:46 IZVOR: Bljesak.info AUTOR: R.I.
''Stanje u sigurnosnom sektoru u BiH je takvo da kao da se svatko trudi svaki podatak zadržati za sebe i u određenom trenutku poentira tim podacima'', rekao je ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić dodavši kako se to negativno održava na stanje u oblasti borbe protiv terorizma i drugih oblika kriminala.
Mektić je za Glas Srpske rekao kako u BiH postoje uspostavljeni sustavi za razmjenu podataka, ali da toga kao da još nisu svi svjesni. Naglasio je kako stupanj suradnje policijskih i sigurnosnih agencija na svim razinama nije zadovoljavajući i da to predstavlja veliki problem za BiH.
"To što postoji više agencija ne mora značiti da postoji smetnja za njihov rad. Moramo stvoriti mehanizme da imamo dobar sustav koordinacije i razmjene podataka i informacija, te u slučaju zajedničkih istraga", dodao je Mektić.
Ocijenio je kako je uz policijske agencije, slaba karika i Tužiteljstvo BiH, te da tužitelji moraju biti specijalizirani za vođenje predmeta.
Mektić je pak u intervjuu Dnevnom avazu rekao kako su postojali određeni obavještajni podaci koji ukazuju na to da će se ovaj napad dogoditi.
''I sve agencije o tome su obaviještene kako bi pojačale stupanj mjera sigurnosti. No, oni koji to nisu uradili napravili su grešku, nisu ispunili svoju obvezu. Sada je na agencijama da unutarnjim kontrolama utvrde eventualnu odgovornost. I MUP RS imao je blagovremenu informaciju o mogućem napadu, tako da je i na njima stupanj odgovornosti koji moraju prihvatiti'', rekao je Mektić i dodao kako je očigledno da u MUP-u RS nisu ispoštovali stupanj pojačane mjere sigurnost.
''E sad, šta bi bilo kad bi bilo i da li bi se dogodilo eventualno nešto drugo da su te mjere poduzete, to ne znam. No, siguran sam bi sve išlo drugačije i teže nego što se dogodilo'', rekao je.
Činjenicu da je još prije dvije godine formirana Udarna grupa za borbu protiv terorizma, ali da se od tada nije sastala, Mektić komentira tvrdnjom da je riječ o problemu operativne naravi.
''To je pitanje suradnje policijskih agencija koje su dostavljale svoje kandidate za ovu grupu. Moralo se pokazati više interesa da ta grupa opstane kako bi imala određene rezultate. Mislim da je problem s Udarnom grupom na razini voditelja policijskih agencija i Tužiteljstva BiH. Što se nisu sastajali, šta su radili, ne bih znao reći'', rekao je Avazu ministar sigurnosti BiH.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 14:39 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38819 Lokacija: Gl. grad regije
|
Četnik napao policijsku postaju u Sarajevu. Oca su mu strijeljali Harmijaši 1992.
Baš me zanima koliko bi ovakvu vijest Kotlina razvlacila. Genocid bi to bio. I fasizam...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 14:45 |
|
|
Srbi im jebeno prebaciše lopticu. Skoro kao koordinirano dogovorom. Sad je do bošnjačkih lidera da se pokažu u lovu na svoje. Ako neće ili budu rastezali Europa, USA i svijet gledaju.
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 14:51 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Četnik napao policijsku postaju u Sarajevu. Oca su mu strijeljali Harmijaši 1992.
Baš me zanima koliko bi ovakvu vijest Kotlina razvlacila. Genocid bi to bio. I fasizam... Ne, Junuze agramskii. Bio bi TERORIZAM, i ne bi bilo prvi put da ga neki srbin primjenjuje u Sarajevu, sjetimo se samo terorističkog akta srpskog teroriste gavrila principa. Razvlačilo bi se tacno onoliko koliko to trenutno rade propagandistički mediji u rs i srbiji.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
 |
Sation
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 14:57 |
|
|
Amidza je napisao/la: Ne, Junuze agramskii. Bio bi TERORIZAM, i ne bi bilo prvi put da ga neki srbin primjenjuje u Sarajevu, sjetimo se samo terorističkog akta srpskog teroriste gavrila principa.
Razvlačilo bi se tacno onoliko koliko to trenutno rade propagandistički mediji u rs i srbiji.
Pa jeste li se konačno odlučili, dali se radi o terorističkom djelu ili osveti?
_________________ I don't hate you, I'm just not necessarily excited about your existence
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 15:00 |
|
|
Sation je napisao/la: Amidza je napisao/la: Ne, Junuze agramskii. Bio bi TERORIZAM, i ne bi bilo prvi put da ga neki srbin primjenjuje u Sarajevu, sjetimo se samo terorističkog akta srpskog teroriste gavrila principa.
Razvlačilo bi se tacno onoliko koliko to trenutno rade propagandistički mediji u rs i srbiji.
Pa jeste li se konačno odlučili, dali se radi o terorističkom djelu ili osveti? Ta se mi imamo odlucivati, kada ste vi na forumu svojevrsni Dževadi Galijaševići donijeli odluku u ime svih nas.
|
|
Vrh |
|
 |
Sation
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 15:23 |
|
|
Amidza je napisao/la: Ta se mi imamo odlucivati, kada ste vi na forumu svojevrsni Dževadi Galijaševići donijeli odluku u ime svih nas. Serveri na kojima se forum nalazi su locirani u zemlji gdje šerijat nije na snazi, možeš slobodno govoriti i biti iskren, neće ti nitko glavu otkinuti zbog izdaje islama ;) Probaj, nije teško ;)
_________________ I don't hate you, I'm just not necessarily excited about your existence
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 17:32 |
|
|
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 18:11 |
|
|
Citat: Dvojica ministara slažu se kako je napad na policijsku postaju u Zvorniku, kao i napad na policijsku postaju u Bugojnu napad na državu, no ističu kako se prešućuje kako se napad na državu dogodio još 1997. kada je , također napadnuta autobombom policijska postaja u Mostaru, kada je uz veliku materijalnu štetu jedna osoba i poginula.
– Tada je jedan visoki bošnjački dužnosnik izjavio kako su to Hrvati sami sebi napravili, a upravo su Hrvati, a ne samo država, meta terorističkih napada od rata do danas. Sjetimo se ubojstva hrvatskih povratnika u središnju Bosnu, ubojstva hrvatskih policajaca u Travniku, ubojstva doministra Leutara, napada na FIS Vitez, pa sve do nerasvijetljenog nedavnog ubojstva hrvatskog poduzetnika Joze Kafadara, kaže Bavanda. /HMS/
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 20:19 |
|
|
Amidza je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Četnik napao policijsku postaju u Sarajevu. Oca su mu strijeljali Harmijaši 1992.
Baš me zanima koliko bi ovakvu vijest Kotlina razvlacila. Genocid bi to bio. I fasizam... Ne, Junuze agramskii. Bio bi TERORIZAM, i ne bi bilo prvi put da ga neki srbin primjenjuje u Sarajevu, sjetimo se samo terorističkog akta srpskog teroriste gavrila principa. Ovaj nije degenerik kao Kum Bečo, ali pretpostavljam da je tu negdje oko 17... drugog opravdanja za ovakvu glupost nema... osim ako je Bošnjak, onda može imat i 54...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 20:34 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
Ne ponovilo se. :(
Zvornik je iznad terorizma. Srbi su pokazali dostojanstvo i ponos!
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
chat nick
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 20:38 |
|
|
Amidza je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Četnik napao policijsku postaju u Sarajevu. Oca su mu strijeljali Harmijaši 1992.
Baš me zanima koliko bi ovakvu vijest Kotlina razvlacila. Genocid bi to bio. I fasizam... Ne, Junuze agramskii. Bio bi TERORIZAM, i ne bi bilo prvi put da ga neki srbin primjenjuje u Sarajevu, sjetimo se samo terorističkog akta srpskog teroriste gavrila principa. Razvlačilo bi se tacno onoliko koliko to trenutno rade propagandistički mediji u rs i srbiji. A ti Fiko porediš Gavrila Principa sa jednim zatucanim mongoloidom kojeg trenutno umesto večne erekcije i 70tak raspomamnih drolja,načinju crvi dok mu se stomak puni gasovima?
|
|
Vrh |
|
 |
chat nick
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 20:40 |
|
|
storaB je napisao/la:
Ne ponovilo se. :(
Zvornik je iznad terorizma. Srbi su pokazali dostojanstvo i ponos!
Pomaže Bog Stora. Pusti to nego po mraku i u tišini.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 30 tra 2015, 20:41 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15078 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
chat nick je napisao/la: Amidza je napisao/la:
Ne, Junuze agramskii. Bio bi TERORIZAM, i ne bi bilo prvi put da ga neki srbin primjenjuje u Sarajevu, sjetimo se samo terorističkog akta srpskog teroriste gavrila principa.
A ti Fiko porediš Gavrila Principa sa jednim zatucanim mongoloidom kojeg trenutno umesto večne erekcije i 70tak raspomamnih drolja,načinju crvi dok mu se stomak puni gasovima? Kao da bivšeg ratnog zločinca policajc ne načinju crvi.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|