|
|
Stranica: 18/19.
|
[ 467 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
daramo
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 08 kol 2025, 19:01 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45203 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Ni slučajno sa SDA osim ako se mora.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 20 ruj 2025, 15:30 |
|
|
|
Mena hvata nostalgiija, nestalo morate trebate ne možete ne smite itd.
Ponegdje se pročita skandalozno i kontroverzno, ali samo u člancima glede na pr gaza ili filmskih zvijezda itd. Ništa domaće.
Što se desilo? Pomirili se sa sudbinom ili možda čitaju forum? Možda i jedno i drugo?
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 20 ruj 2025, 16:26 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 3280 Lokacija: Gora Romanija Upozorenja: 1
|
|
Pa desilo se ovo sto je trebalo i moralo. Izbori u rs 23.Nov
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 20 ruj 2025, 16:51 |
|
|
|
Naknadna režirana povijest. Uobičajeni hobi Sunita.
Moralo trebalo ne možete ne smite daaaaaaaaj sadaaaaaaaaakeeeeeee i sveopće mržnje je u 98% slučaja bilo protiv Hrvata. Ne Srba.
Mržnja nije nestala, svakodnevno je jasno je artikulirana u svim medijima i kod vassunitstva.
Ali moralo trebalo itd je nestalo.
Ili se još niste vratili sa odmora, pa samo što nije?
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 21 ruj 2025, 13:17 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 7614 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Definitvno čitaju forum. Primjetio sam da iste stvari prepakiravaju, baš paze da ne kažu treba i mora. Mislim da nam možda treba tema "Jasno je!" kada oni sami sebi konstatiraju svoje poimanje stvarnosti i ovu formulaciju često ubacuju. Jedino što ostane nejasno kako da svoja poimanja realiziraju 
_________________ ESLJP: Konvencija ne jamči jednaku težinu svakog glasa na izborima - Aplikacija je pokušaj promjene ustavne strukture - Nije individualno pravo (toč. 10. i 15. Odluke ESLJP, aplikacija br. 34891/21)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 22 ruj 2025, 11:50 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 7614 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Evo klix oživljava temu sa "trebali su morali su" Citat: EUFOR sutra "tijesno vježba" sa SIPA-om da skupa sprovode zakon: Gdje su bili kad je trebalo privesti Dodika? https://www.klix.ba/vijesti/bih/eufor-s ... /250922078
_________________ ESLJP: Konvencija ne jamči jednaku težinu svakog glasa na izborima - Aplikacija je pokušaj promjene ustavne strukture - Nije individualno pravo (toč. 10. i 15. Odluke ESLJP, aplikacija br. 34891/21)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Megatresk
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 23 ruj 2025, 17:28 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 23 ruj 2025, 18:47 |
|
|
Uz uobičajene hrvatomržnje, kmeke i večite žrtve… ima i “Upravo suprotno, selektivno imenovanje problema bez suočavanja s ulogom HDZ-a i njegovog savezništva s Dodikom dodatno pojačava sumnju da bi EU mogla primijeniti model iz Kipra integrisati jedan dio zemlje, a drugi ostaviti u vakuumu političke izolacije. Ukoliko Brisel želi istinski evropsku Bosnu i Hercegovinu, onda mora prestati zatvarati oči pred destruktivnim djelovanjem svih aktera, a ne samo Milorada Dodika i SNSD-a” https://nap.ba/qpost/420399
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 29 ruj 2025, 12:38 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 12 lis 2025, 14:51 |
|
|
Šemsa Mehmedović poslije poduže vassunitske tišine vraća moranje u prvi saf mindersećije. “Bosna i Hercegovina mora biti funkcionalna, odgovorna i sigurna država” “Međunarodna zajednica mora konkretnije djelovati“ “Predsjedništvo mora biti motor vanjske politike — jedinstven i dostojanstven glas naše države. Vijeće ministara mora postati istinski izvršni organ koji provodi odluke države, a ne platforma za međustranačke sukobe,” “Entiteti i kantoni mogu građanima osigurati plaće i socijalna davanja, ali samo državne institucije mogu…” https://nap.ba/qpost/423309
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 15 lis 2025, 21:07 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 21 lis 2025, 13:26 |
|
|
Mladi Muslimani, Židovi su im svukuda… Suza krene za manje, a ne za ovaj prekrasan i veličanstven plač. ” s kontroverznim političkim stavovima” ” aktivno manipulira političkom scenom” ” Posebno je skandalozna Kabirijeva nedavna izjava” ” Posebno je zabrinjavajuća Kabirijeva” ” zamislite zašto naši domaći telavivaši podupiri cionistički režim i genocid” ” uznemirujuće veze” ” predstavlja klasičan akt veleizdaje” ” Posebno je skandalozna činjenica” ” Nedopustivo je” https://thebosniatimes.ba/99646/od-aluminija-do-politickog-inzenjeringa-cionist-kabiri-preuzima-kontrolu-nad-hrvatima-i-srbima/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 26 lis 2025, 08:23 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ovo je fakat komedija, plaćaju lika na izmišljenoj NVO u Ljubljani i onda ga predstave kao nekog bitnog. BiH mora izabrati građansku budućnost https://radiosarajevo.ba/metromahala/te ... ost/611198Kako lože malog Muju. Kako vrijeme odmiče, ja bih rekao da su i Bošnjaci kao narod žrtve medijskog ispiranja mozga. Pa i mi bi bili za hunitarnu da nas ovako j. u glavu svaki dan. Ali izgleda da je počeo američki pendrek djelovat, eno na Klixu skoro nema političkih vijesti iz BiH danima. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 27 lis 2025, 14:48 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ovo je fakat komedija, plaćaju lika na izmišljenoj NVO u Ljubljani i onda ga predstave kao nekog bitnog. BiH mora izabrati građansku budućnost https://radiosarajevo.ba/metromahala/te ... ost/611198Kako lože malog Muju. Kako vrijeme odmiče, ja bih rekao da su i Bošnjaci kao narod žrtve medijskog ispiranja mozga. Pa i mi bi bili za hunitarnu da nas ovako j. u glavu svaki dan. Ali izgleda da je počeo američki pendrek djelovat, eno na Klixu skoro nema političkih vijesti iz BiH danima.  Bošnjaci jesu žrtve. Novinari im 30 godina pune glavu da će Srbi i Hrvati nestati iz BiH i da će oni biti glavni. Narod s najviše medijskih portala po glavi stanovnika i najviše NVO po glavi stanovnika. Sarajevo je jedan veliki NVO centar.
_________________ Inzko izrazio duboku zabrinutost
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 01 stu 2025, 09:30 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 02 stu 2025, 23:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88733 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Treba se i mora služiti HV, ako se imade hrvatska putovnica.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 03 stu 2025, 18:51 |
|
|
Koje god komentare otvoriš na Klixu puni su mora/treba duradi.  To je tako zabavno čitat. Staneš pred ogledalo i kažeš: 'Ja trebam 5000 KM plaću, država mi mora to isplatit.' Kad ne isplati kme-kme, kriv onaj, kriv ovaj. E moj Mujaga.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 06 stu 2025, 19:20 |
|
|
Vas normalni Erva Išerić t j MB se sprema i zove na spremanje. Iz kojeg razloga? “ druge opcije nemaju” “Ali SAD bi morale biti svjesne “Zbog toga bi SAD trebale pomoći “ “ Kako je moguće…” “ niko normalan nije mogao predvijeti da će tako nenormalni ljudi sjediti u državnim institucijama i ponašati se na način koji nije svojstven ni životinjama.” “ moraju biti jasno definirana” “jedina moguća opcija je povratak na djelovanje po Ustavu Republike Bosne i Hercegovine” https://politicki.ba/politika/znaju-li-amerikanci-sta-su-uradili/88988
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 06 stu 2025, 19:34 |
|
|
Tomba17 je napisao/la: “niko normalan nije mogao predvijeti da će tako nenormalni ljudi sjediti u državnim institucijama i ponašati se na način koji nije svojstven ni životinjama.”

_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1472 of 2558 - 57.54%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 08 stu 2025, 13:32 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 08 stu 2025, 19:40 |
|
|
|
I što ako to ne bude? Još ih 100 k iseli iz BiH. Nitko nije grobar Bošnjaka k'o Izmetbegovići
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 12 stu 2025, 16:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88733 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 12 stu 2025, 16:35 |
|
|
|
Na koju državu misli, Hayat TV ili IZ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 12 stu 2025, 16:35 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Na koju državu misli, Hayat TV ili IZ? Hehe. Zaista, skromne su mogućnosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
alh84001
|
Naslov: Re: “Treba”, “Mora…” : skupna tema Postano: 13 stu 2025, 00:26 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|