|
|
Stranica: 2/30.
|
[ 738 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Stjepan Kosaca
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 25 ožu 2010, 04:08 |
|
|
Na zadnjoj karti, na nekim od "zutih" dijelova teritorija ni trave nama da raste, a kamoli muslimana da žive Daj neku bolju kartu... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 25 ožu 2010, 04:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
atan je napisao/la: zrikavac je napisao/la: Neznam jeste li primjetili ali internetski forumi puni su karti RS-a i HercegBosne no karte bošnjačkog dijela BiH nema apsolutno nigdje. Postiram ovdje ovu kartu, i savjetujem svima koji se bave moderiranjem portala i foruma da ju što češće pastiraju. Ovo je realnost i ono što imaju. A puna su im usta priče o "cjelovitoj Bosni". Čisto nek se navikavamo i da se razbije ta fama o "velikoj i cjelovitoj".  Moram dodati da mi je vizualno čak ljepši bošnjački entitet na oči od našeg i srpskog. Totalno je cool. Šta nije slatkiš?  p.s. sad se sjetite one bošnjačke rugalice hr kifli i usporedite  dobra slika za kolektivnu slinjenje i to je sve.isto kada ja gledam moniku belući na tv-u i mislim se u sebi kako bih je podero ko dvolisnicu, al sam,jadan svjestan svojih mogućnosti za razliku od vas, pa se puno ne uzbuđujem.držim se čvrsto svoje hanume oću da kažem,dok je kontrole saraj`va nad fbih,nemogućnosti age i njegove r.srpske da mrdnu bez naklonog miga od bošnjaka,muslimana,zelenih,lijaba,muhamedanaca il pod kojim imenom smo trenutno popularni ,milijardu malih zelenih razuđenih mapica ne pomaže. da ne kažete jest atan ozbiljan, neprijateljski il prijeteći nastrojen, evo jedna pjesma,jer zna se "ko pjeva zlo ne misli",a ujedno da se posjetimo kuda nas svi putevi vode i nagledamo se ljepote moje ,a bogme i vaše doživotne prijestolnice. Pa mislim da i bas nisi. Primjer ti je, ruzno ili ne, da ti na ovom ne zelenom teritoriju ne smijes se pojavit sa detrdzent zastavom (ne kazem bosanskom, jer mi nije jasno po cemu je to ona) kao ni mi na zelenom, no mi i nemamo zelju za tim. Vise neke druge zastave, koje, priznajmo, Sarajevu i nisu bas najmilije. A Sarajevo nema nikakvu kontrolu, a osobito u RS, i to sto se radi (podmece kao sto neko rece) radi MZ. Uozbiljimo se. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 25 ožu 2010, 10:26 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pete_US je napisao/la: Zato oni sami nikada nece pristati na treci, u nadi da ce se u ovom stanju natezanja Hrvati iseljavati ili bar bosnificirati. Ne kazem da je to tocno i mozda su zapravo oni ti koji demografski kopne, ali mi se cini da je to neko njihovo uvjerenje i trenutacni program. A jos manje ce pristati na enklave i diskontinuitete u Srednjoj Bosni, jer im to od glavne baze cini nesto sto lici na svicarski sir, unatoc tome sto bi se te enklave mogle prodavati kao nekakva garantija opstojnosti BiH. Mislim da svi polako "kontaju" da tu nece biti neke (cvrsce) zajednice na dulji rok, tako da ce se voditi tiha politicko-demografska borba za teritorije. Time ce rezulatati popisa biti samo interesantniji jer ce puno toga postati jasnije, a najvise to da li im ta strategija odrzavanja napetosti daje zeljene demografske rezultate. Ovo na moju žalost neće nikad niko od mojih hladno izanalizirat. Rješenje izlaska iz ovog gordijskog čvora je kao i 94. uvjerit Sarajevo da se Srbi mogu, ne pobijediti ali da im se mogu skresati krila. I riješeni problemi... Što bi Ultras rekao: Ne damo Bosnu, a ni Hercegovinu - to je I HRVATSKA ZEMLJA I kad kažem da treba transformirat RS i skresat je, nema tu mržnje prema Srbima nego je briga za Hrvate U BiH...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 25 ožu 2010, 12:00 |
|
|
|
Ne znam sjeća li se itko onog SDA prijedloga koji je brzo povučen. On zapravo odaje što je cilj. Ako tko ima kartu nek mi javi link.
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 25 ožu 2010, 14:24 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 22:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
Turci reisa Cerića, sad ili nikad!! Izborite se za svoj entitet - imate podporu Hrvata. Privitak:
Resize of Bošnjački drugi.PNG [ 62.57 KiB | Pogledano 7707 put/a. ]

|
 |
|
sinik
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 25 ožu 2010, 14:35 |
|
|
Jos treba kartu doraditi.I u Bosanskom Petrovcu je sada Srba 60-70%Znaci,USK bez Bosanskog Petrovca.Ostadose Bosnjaci na 15%. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 25 ožu 2010, 17:58 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28293 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Nemojte tako ljudi, imate li duše?? I muslimani su ljudi, imaju i oni pravo na svojih 20%.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 26 ožu 2010, 00:09 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 26 ožu 2010, 09:22 |
|
|
sinik je napisao/la: Znaci,USK bez Bosanskog Petrovca.Ostadose Bosnjaci na 15%.  Ne samo bez Petrovca, nego i bez Velike Kladuše, tamo vlada Babina stranka 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crni bombarder
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 26 ožu 2010, 10:17 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: sinik je napisao/la: Znaci,USK bez Bosanskog Petrovca.Ostadose Bosnjaci na 15%.  Ne samo bez Petrovca, nego i bez Velike Kladuše, tamo vlada Babina stranka  Ja sam sasvim siguran da bi Babini prije usli u hrvatski entitet, nego ostali u bosnjackom. 1000% Racunaj i dobar dio Cazinske opcine, pod Babine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 26 ožu 2010, 10:20 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 22:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
Ceha je napisao/la: Hadeka je napisao/la: Turci reisa Cerića, sad ili nikad!! Izborite se za svoj entitet - imate podporu Hrvata. Privitak: Privitak Resize of Bošnjački drugi.PNG više nije dostupan.  Skreši još na karti zapadni dio Maglaja i dio Zavidovića, tu se mijenjala granica pola zap. Maglaja je sada u općini Žepče, a i Novi Šeer je hrvatski http://img25.imageshack.us/img25/3990/resizeofbonjakidrugi1.pngIma još par hrvatskih sela oko Brčkog (u općinama Gradačac i Srebrenik), koje su trebale ući u Ravne Brčko, a i ima još nešto Hrvata oko Vareša i Kraljeve Sutjeske. http://img46.imageshack.us/img46/3994/resizeofbonjakidrugi2.pngDa ne zaboravim i općinu Soli http://img87.imageshack.us/img87/7278/resizeofbonjakidrugi3.pngA što će i "bošnjaci" u Hercegovini http://img405.imageshack.us/img405/9733/resizeofbonjakidrugi4.pngInače, super je karta   Jebateled ... ahahah .. dobro si ih skres'o Ceha, majstorska kartografija.  E sad, Babini ne će s njima najvirojatnije, Bosanski Petrovčani ako se pitaju isto, tako i Međudražje, Skočaji, Zavala, Žegar ... kod Bihaća. Privitak:
resizeofbonjakidrugi4.png [ 54.7 KiB | Pogledano 7551 put/a. ]
I to je to, dobili su pravu svoju multi-kulti Bosnu s autohtonim Arabcima ... "Poljacima i Madžarima", Brazilcima (oni će se sigurno izseliti iz Mostara u šeher Sarajevo) uz reisove Turke, zatim Bosanci/Hercegovci i na koncu manjina - Bošnjaci. Mašala. Ali ... ako to bude tako, čisto je moguće da i Bišćani odu. I ostane im ... Privitak:
Kopija od resizeofbonjakidrugi4.png [ 35.76 KiB | Pogledano 7551 put/a. ]
 U ovo stvarno ne bih više dirao.
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 26 ožu 2010, 10:28 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Hadeka je napisao/la: U ovo stvarno ne bih više dirao. Kako ne, Goražde presijeca Srpsku i čini je nekompaktnom a i dio Zenice zapadni je hrvatski. Ima toga vjerojatno još...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 26 ožu 2010, 12:00 |
|
|
Ček malo, ima tu još za skresati. S obzirom da sam s tih prostora vidim da je i južni dio općine Kakanj zelen a on je bio 80% Hrvatski (južno od grada uz cijelu granicu sa općinom Visoko. Onda, i na sjeveru visočke općine je bio nekoliko naših sela, pa stoga treba skresati par milimetara zelenog. Ne vidim je li uračunat i jedan jugozapadni dio općine Zenica, čini mi se da su Hrvati tamo bili u većini... Kako smo krenuli neće ništa zelenog ostati... ali ja ostajem na stajalištu da muslimani ipak imaju pravo na bar 20% svoje suverene i nedjeljive. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 26 ožu 2010, 12:26 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Hadeka je napisao/la: U ovo stvarno ne bih više dirao. Kako ne, Goražde presijeca Srpsku i čini je nekompaktnom a i dio Zenice zapadni je hrvatski. Ima toga vjerojatno još... Bobovac je napisao/la: Ček malo, ima tu još za skresati. S obzirom da sam s tih prostora vidim da je i južni dio općine Kakanj zelen a on je bio 80% Hrvatski (južno od grada uz cijelu granicu sa općinom Visoko. Onda, i na sjeveru visočke općine je bio nekoliko naših sela, pa stoga treba skresati par milimetara zelenog. Ne vidim je li uračunat i jedan jugozapadni dio općine Zenica, čini mi se da su Hrvati tamo bili u većini... Kako smo krenuli neće ništa zelenog ostati... ali ja ostajem na stajalištu da muslimani ipak imaju pravo na bar 20% svoje suverene i nedjeljive.  Huh .. jebateled, a jeste ekstremni! 
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 26 ožu 2010, 21:09 |
|
|
Hadeka je napisao/la: Ceha je napisao/la: Skreši još na karti zapadni dio Maglaja i dio Zavidovića, tu se mijenjala granica pola zap. Maglaja je sada u općini Žepče, a i Novi Šeer je hrvatski http://img25.imageshack.us/img25/3990/resizeofbonjakidrugi1.pngIma još par hrvatskih sela oko Brčkog (u općinama Gradačac i Srebrenik), koje su trebale ući u Ravne Brčko, a i ima još nešto Hrvata oko Vareša i Kraljeve Sutjeske. http://img46.imageshack.us/img46/3994/resizeofbonjakidrugi2.pngDa ne zaboravim i općinu Soli http://img87.imageshack.us/img87/7278/resizeofbonjakidrugi3.pngA što će i "bošnjaci" u Hercegovini http://img405.imageshack.us/img405/9733/resizeofbonjakidrugi4.pngInače, super je karta   Jebateled ... ahahah .. dobro si ih skres'o Ceha, majstorska kartografija.  E sad, Babini ne će s njima najvirojatnije, Bosanski Petrovčani ako se pitaju isto, tako i Međudražje, Skočaji, Zavala, Žegar ... kod Bihaća. Privitak: resizeofbonjakidrugi4.png I to je to, dobili su pravu svoju multi-kulti Bosnu s autohtonim Arabcima ... "Poljacima i Madžarima", Brazilcima (oni će se sigurno izseliti iz Mostara u šeher Sarajevo) uz reisove Turke, zatim Bosanci/Hercegovci i na koncu manjina - Bošnjaci. Mašala. Ali ... ako to bude tako, čisto je moguće da i Bišćani odu. I ostane im ... Privitak: Kopija od resizeofbonjakidrugi4.png  U ovo stvarno ne bih više dirao. SUper karta Iako im je možda i to previše Ako ćemo povezati Vareš  Odozgo i odozdola  Ovo će na tangu ispasti  Ali ako radi svoje multietniĆnosti nastave sve te silne "manjine"  Pa na kraju možda samo ostane 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 26 ožu 2010, 21:37 |
|
|
|
Čekaj malo, a hrvatski Stup, Bare, Azići i Doglodi u Ilidži. Hrvatski krajevi u općini Ilijaš (Srednje)?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 26 ožu 2010, 21:47 |
|
|
|
Sjeća li se netko Muratovićeva istupa i one mape? Ušutkan je preko noći.
DANI: Ali, gospodine Muratoviću, niste li malo potcijenili izoštreni senzibilitet jednog velikog dijela javnosti koji se pojavljuje svaki put prilikom rasprava o "tri entiteta"?
MURATOVIĆ: Ne, ja to uopće nisam potcijenio. Međutim, trebamo biti objektivni: nikad Hrvati neće dozvoliti nijednu ozbiljnu raspravu o modelima u kojoj se neće govoriti i o tom modelu. Dakle, govor o modelu tri entiteta je neizbježan. Ja sam bio dugo u Hrvatskoj i tvrdim da je najveći politički cilj najvećeg broja Hrvata, uključujući i dijasporu, treći entitet u BiH. Dakle, mi o njemu moramo raspravljati vrlo otvoreno i demokratski, da u medijima podupremo takvu raspravu i da iznesemo argumente koji će biti tako moćni da obeshrabre ljude da predlažu takav model. A ne da se pljuje po ljudima koji to govore. Njih se treba argumentima pobijediti. Profesor Žepić je napisao čitavo poglavlje u svojoj knjizi. Neka oni koji hoće i znaju polemiziraju sa njim i odbace te njegove argumente. Ja sam vrlo jasno odbacio mogućnost formiranja tog trećeg entiteta.
DANI: Govorite tipičnim jezikom lidera SDA. Šta znači to "nikad Hrvati" ili "nikad Bošnjaci" ili "nikad Srbi"...? Zar se uopće može govoriti na taj način? Zar Vi ne primjećujete nikakav pluralizam unutar Hrvata, Srba, Bošnjaka?
MURATOVIĆ: Ja sam rekao "veliki broj Hrvata", ali nikad oni koji njih politički predstavljaju neće raspravljati a da se ne govori i o tom modelu. Kao što Srbi, njihovi predstavnici, neće raspravljati a da ne štite Republiku Srpsku. To su činjenice, to mi treba da raspravljamo kao stručnjaci, kao intelektualci, kao naučnici. Ne možemo zatvarati oči pred tim. Ja sam razgovarao sa mnogo stranaca o politici u BiH. I njihovo zadnje pitanje je uvijek bilo: "A šta mislite, gospodine Muratoviću, o tri entiteta?" Vi znate da se i u međunarodnoj zajednici uvijek govori o tom modelu. Dakle, ako hoćemo da budemo ozbiljni, ako hoćemo da pravimo državu na jednom mogućem ustavnom uređenju, onda moramo argumentima, u demokratskoj raspravi, gdje ćemo pustiti ljudima da slobodno o tome govore, dokazati da je to nemoguće. S druge strane, ako će se ovako postupati s ljudima koji sudjeluju u javnim raspravama, onda više niko neće ništa ni govoriti. Ja, naprimjer, više nikad neću otići u tu radnu grupu. Bojim se da će slično postupiti i drugi. Ustanovio sam da ne postoje nikakvi uvjeti čak ni da se istinito interpretira ono što ja tamo govorim, a kamoli da ljude ubjeđujem u ono za šta se zalažem.
Ovo je iz 2004-e
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 26 ožu 2010, 21:59 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Čekaj malo, a hrvatski Stup, Bare, Azići i Doglodi u Ilidži. Hrvatski krajevi u općini Ilijaš (Srednje)? Imaš pravo Bobovac. Ok ovako? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 26 ožu 2010, 22:06 |
|
|
Ceha je napisao/la: Hadeka je napisao/la:  Jebateled ... ahahah .. dobro si ih skres'o Ceha, majstorska kartografija.  E sad, Babini ne će s njima najvirojatnije, Bosanski Petrovčani ako se pitaju isto, tako i Međudražje, Skočaji, Zavala, Žegar ... kod Bihaća. Privitak: resizeofbonjakidrugi4.png I to je to, dobili su pravu svoju multi-kulti Bosnu s autohtonim Arabcima ... "Poljacima i Madžarima", Brazilcima (oni će se sigurno izseliti iz Mostara u šeher Sarajevo) uz reisove Turke, zatim Bosanci/Hercegovci i na koncu manjina - Bošnjaci. Mašala. Ali ... ako to bude tako, čisto je moguće da i Bišćani odu. I ostane im ... Privitak: Kopija od resizeofbonjakidrugi4.png  U ovo stvarno ne bih više dirao. SUper karta Iako im je možda i to previše Ako ćemo povezati Vareš  Odozgo i odozdola  Ovo će na tangu ispasti  Ali ako radi svoje multietniĆnosti nastave sve te silne "manjine"  Pa na kraju možda samo ostane  Bobovac je napisao/la: Čekaj malo, a hrvatski Stup, Bare, Azići i Doglodi u Ilidži. Hrvatski krajevi u općini Ilijaš (Srednje)? 
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 26 ožu 2010, 22:06 |
|
|
Ma kad je dernek nek i hala gori. Najpravičnije bi bilo ovako. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 26 ožu 2010, 22:10 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ma kad je dernek nek i hala gori. Najpravičnije bi bilo ovako.  Što će muslimanima bijeli papir ? Previše im je i to 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 26 ožu 2010, 22:10 |
|
|
zrikavac je napisao/la: Sjeća li se netko Muratovićeva istupa i one mape? Ušutkan je preko noći.
Osobno se ne sićam, ali bi bilo dobro ako se tko sića da ga nariše ili nađe taj zemljovid ter da ga posta tuj. Da vidimo o čemu je rič. 
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 26 ožu 2010, 22:12 |
|
|
Ceha je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ma kad je dernek nek i hala gori. Najpravičnije bi bilo ovako.  Što će muslimanima bijeli papir ? U pravu si, oni ni u WC svrhe ne koriste papir već vodu iz flaše, ili bardaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 26 ožu 2010, 22:15 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ceha je napisao/la: Što će muslimanima bijeli papir ? U pravu si, oni ni u WC svrhe ne koriste papir već vodu iz flaše, ili bardaka. Upravo tako. Ma, likova je prošle godine po službenim statistikama iselilo 20 tisuća u Sloveniju. Ako tako nastave kad im EU ukine vize na kraju će zbilja dobiti flašu vode ilitiga prazan papir 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sinik
|
Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid Postano: 26 ožu 2010, 22:18 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 32 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|