HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 29 ruj 2026, 19:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 738 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 30  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Treći entitet - do sada neobjavljeni zemljovid
PostPostano: 27 ožu 2010, 17:40 

oliver je napisao/la:
Hadeka je napisao/la:

Turčine, :smajl052 ja niti ne skrivam da živim u Zagrebu. U Zagrebu sam od svoje 4 godine života. Tamo me život roditelja nanio.
I nisam Hercegovac, pokojni ćaća mi je iz Bosne .. tuj je ta veza.
A kad je bilo gusto 1991 - 95. bilo me po Hrvatskoj i Hercegovini, kako je koja zapovid došla, tako da imam pravo i svojim pisanjem ovdi dati podporu Hrvatima HB da se izbore za ono što im je u miru oduzeto, a što su u ratu 1992-95. izborili krvavo. Pravo na obstanak. :smajl037

Ko im je sta u miru oduzeo ? Niko , vec samo ti ovim kartama oduzimas pravo na opstanak jer ne samo da zagovaras sukobe sa Bosnjacima vec si spreman da cetnicima prepustis i BIH Hrvate iz Brckog jer to je cijena koju cetnici traze za podrsku "treceg entiteta" .
I sta kazes , zivis od 4 godine u Zagrebu ali ovdje zagovaras sukobe i etnicko ciscenje , samo naprijed bojovnice iz udobne fotelje :palacgore1

švedo-turkish je jako ugrožen :biceovodobro
Sukobi s Bošnjacima (ili kako se već ta turska plemena zovu)?
Nema sukoba. Vas je već pola u Švedskoj :aleale
A za Brčko se ne brini. Iako znam da bi podvalio teheranskosarajevski koncept tamo :zubati
Ukoliko vas dosta multietniĆara zapali van (a hoće) dati ćemo srbima koridor preko Sarajeva, fifti-fifti i mirna Bosna :zubati
Zar se ne bi za švedske stvari ti već trebao brinuti? Koliko vas vole njihovi skinsi gore ? :zubati

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 17:44 

oliver je napisao/la:
Ceha je napisao/la:

Lik je intelektualac svoje vrste :smajl007 I Vitez i Kiseljak su hrvatski gradovi sa 70% Hrvata u općini. Zašto bi Hrvati napadali svoje?
Ovo samo Šveđanin može da izmisli :zivili

Nisu Vitez i Kiseljak hrvatski gradovi vec bosanskohercegovacki. Tako su isto balvani iz Knina govorili kako je : "Knin srpski grad " pa vidim od koga dobijas inspiraciju. I nisu spojeni kao sto crtate na karti pa ako se "bojovnici " iz zagreba, Kanade i Australije nadaju da ce imati ovu kartu onda ce trebati da se vazdusno desantiraju :kava
Kopiras cetnicku politiku iz Knina i zagovaras karte koje pozivaju na sukob, sve bolje i bolje :smajl007

Vitez i Kiseljak su hrvatski gradovi.
Ničiji drugi nego hrvatski.
Šveđanine.
Hrvatska je država Hrvatskog naroda.
Bosna i Hercegovina je država Hrvatskog i Srpskog naroda (kao i ovog trećeg kojemu se ime često mijenja :biceovodobro ).
Ili ćeš izmisliti neku novu yugoslOvenski naciju?
Čekaj to je bosanskohercegovačka/bosanska/bošnjačko/turska ? :sega
Nije ni čudo što su te u Švedsku poslali.
Trening za Nobela :zivili

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 18:01 

Hadeka je napisao/la:
zrikavac je napisao/la:
Neznam jeste li primjetili ali internetski forumi puni su karti RS-a i HercegBosne no karte bošnjačkog dijela BiH nema apsolutno nigdje.
Postiram ovdje ovu kartu, i savjetujem svima koji se bave moderiranjem portala i foruma da ju što češće pastiraju. Ovo je realnost i ono što imaju. A puna su im usta priče o "cjelovitoj Bosni". Čisto nek se navikavamo i da se razbije ta fama o "velikoj i cjelovitoj".

slika

Moram dodati da mi je vizualno čak ljepši bošnjački entitet na oči od našeg i srpskog. Totalno je cool. Šta nije slatkiš? :001_rolleyes :oops

p.s. sad se sjetite one bošnjačke rugalice hr kifli i usporedite :smajl013

Priviše zelenog u sridišnjoj Bosni .. tribalo bi to ipak malo korigirat!

:zubati

A, to ces ti ratnice korigirati iz Zagreba..

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 18:07 

Neretva73 je napisao/la:
Hadeka je napisao/la:

Priviše zelenog u sridišnjoj Bosni .. tribalo bi to ipak malo korigirat!
:zubati

A, to ces ti ratnice korigirati iz Zagreba..

Mali zeleni, pravac Mars :zivili
Baš me zanima koliko će biti bošnjaka, koliko bosanaca, koliko muslimana, koliko Muslimana (itd) na sljedećem popisu :zubati

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 18:12 

Ceha je napisao/la:
oliver je napisao/la:

Ko im je sta u miru oduzeo ? Niko , vec samo ti ovim kartama oduzimas pravo na opstanak jer ne samo da zagovaras sukobe sa Bosnjacima vec si spreman da cetnicima prepustis i BIH Hrvate iz Brckog jer to je cijena koju cetnici traze za podrsku "treceg entiteta" .
I sta kazes , zivis od 4 godine u Zagrebu ali ovdje zagovaras sukobe i etnicko ciscenje , samo naprijed bojovnice iz udobne fotelje :palacgore1

A za Brčko se ne brini. Iako znam da bi podvalio teheranskosarajevski koncept tamo :zubati
Ukoliko vas dosta multietniĆara zapali van (a hoće) dati ćemo srbima koridor preko Sarajeva, fifti-fifti i mirna Bosna :zubati
Zar se ne bi za švedske stvari ti već trebao brinuti? Koliko vas vole njihovi skinsi gore ? :zubati

Vas je vec vise od pola i u Njemackoj, Kanadi, Austriji , Australiji a da "lijepu nasu dok nam daje iz drzavnog proracuna kojeg mi ne punimo vec samo trosimo " ni ne spominjemo. Kaze se " lahko je tudzim kur*em gloginje mlatiti " pa ti gledaj ove iz Zagreba kako se igraju sa bojicama . Pokusali ste vec jednom da podijelite sa saveznicima pa je nesto bilo zapelo , jel imas danas bolje preduslove ili tada pa kako je proslo ? Ko ono 15 godina od vrhunca tzv HB kuka li kuka i nada se da ce mu neko drugi da dadne sto sam nije mogao da napravi :ucelo A taj drugi je niko drugi do cetnik a cijena mu je Brcko sa ili bez onih Hrvata tamo :palacgore1 Samo naprijed bojovnice :HercegBosanac

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 18:15 

Ceha je napisao/la:
oliver je napisao/la:

Nisu Vitez i Kiseljak hrvatski gradovi vec bosanskohercegovacki. Tako su isto balvani iz Knina govorili kako je : "Knin srpski grad " pa vidim od koga dobijas inspiraciju. I nisu spojeni kao sto crtate na karti pa ako se "bojovnici " iz zagreba, Kanade i Australije nadaju da ce imati ovu kartu onda ce trebati da se vazdusno desantiraju :kava
Kopiras cetnicku politiku iz Knina i zagovaras karte koje pozivaju na sukob, sve bolje i bolje :smajl007

Vitez i Kiseljak su hrvatski gradovi.
Ničiji drugi nego hrvatski.
Šveđanine.
Hrvatska je država Hrvatskog naroda.
Bosna i Hercegovina je država Hrvatskog i Srpskog naroda (kao i ovog trećeg kojemu se ime često mijenja :biceovodobro ).
Ili ćeš izmisliti neku novu yugoslOvenski naciju?
Čekaj to je bosanskohercegovačka/bosanska/bošnjačko/turska ? :sega
Nije ni čudo što su te u Švedsku poslali.
Trening za Nobela :zivili

Vitez i Kiseljak su bosanskohercegovacki gradovi. Cetnici iz Knina su isto tako negirali postojanje Hrvatske pa su Knin, Benkovac i ostale zvali : srpski gradovi , pa ti decko bujrum , nastavi da ih kopiras :sega

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 18:19 

olivere, ti neki veliki ratnik na tipkovnici..takvi poput tebe hvalisavci
su prvi bjezali iz Bosne.

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 18:20 

oliver je napisao/la:
Ceha je napisao/la:

Vas je vec vise od pola i u Njmeackoj, Kanadi, Austriji , Australiji a da "lijepu nasu dok nam daje iz drzavnog proracuna kojeg mi ne punimo vec samo trosimo " ni ne spominjemo. Kaze se " lahko je tudzim kur*em gloginje mlatiti " pa ti gledaj ove iz Zagreba kako se igraju sa bojicama . Pokusali ste vec jednom da podijelite sa saveznicima pa je nesto bilo zapelo , jel imas danas bolje preduslove ili tada pa kako je proslo ? Ko ono 15 godina od vrhunca tzv HB kuka li kuka i nada se da ce mu neko drugi da dadne sto sam nije mogao da napravi :ucelo A taj drugi je niko drugi do cetnik a cijena mu je Brcko sa ili bez onih Hrvata tamo :palacgore1 Samo naprijed bojovnice :HercegBosanac

Polovica Hrvata je otišla iz BiH. 2. jugoslavija i rat.
Ali ovi što su ostali ne odlaze nigdje. A i hrvatski natalitet je "malčice" jači nego muslimanski :zubati
Da budemo iskreni, najjači je u BiH.
A zeleni klize (20 000 prošle godine u Sloveniju). Natalitet umro.
Ajde reci koliko vas je nestalo u ratu i poraću (s drugom jugom niste imali problema).
Za ove priče o bojicama to se ti ne brini. Umjesto zahvale Hrvatskoj vojsci što vam je spasila golu glavu vi ste poslali mitomani. Pa dobro. Kom opanjci kom :zivili
Poanta priče je da vas neće biti u biti u BiH za 30ak godina.
A ove priče za Srbe? Pa neće vas Srbi više klat. Iseliti ćete sami. Vaši su vas dovoljno pokrali :biceovodobro
Osim toga, šveđanine, zar to nisi shvatio i sam? :pepam

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 18:26 

Neretva73 je napisao/la:

Po cemu si to zakljucio ? Da li sam ja stavio neku kartu koja zagovara etnicko ciscenje ? Da li sam otvorio temu gdje ce se moci ispoljavati sva mrznja prema BIH Hrvatima i zvati ih pogrdnim imenima ( kao sto ima tema o Bosnjacima - Turci, balije, muslimani itd ) ? Da li sam negdje zagovarao neslo slicno Bosnjackoj verziji tzv HB ? Verziju koja je jedino moguca kroz sukobe i etnicko ciscenje ? Kada vidis da sam sve to uradio onda mi mzoes reci da sam neki ratnik na tastaturi a do tada se obrati svojim "suborcima " sa neta :ucelo

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 18:29 

olivere, nervozan si mnogo, a to ti nikako nije dobro po zdravlje.
nego, ja ipak mislim da takvi poput tebe internet likovi
prvi uteknu kad pocne da gori.to misljenje sam stekao
upravo citajuci sto pises.a, vec imam toliko zivotnog iskustva, da ljude
mogu procjeniti. no sikiriki.

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 18:32 

oliver je napisao/la:
Neretva73 je napisao/la:

Po cemu si to zakljucio ? Da li sam ja stavio neku kartu koja zagovara etnicko ciscenje ? Da li sam otvorio temu gdje ce se moci ispoljavati sva mrznja prema BIH Hrvatima i zvati ih pogrdnim imenima ( kao sto ima tema o Bosnjacima - Turci, balije, muslimani itd ) ? Da li sam negdje zagovarao neslo slicno Bosnjackoj verziji tzv HB ? Verziju koja je jedino moguca kroz sukobe i etnicko ciscenje ? Kada vidis da sam sve to uradio onda mi mzoes reci da sam neki ratnik na tastaturi a do tada se obrati svojim "suborcima " sa neta :ucelo

Oprosti, po čemu bilo koja od objavljenih karata zagovara etničko čišćenje?
A da ratuješ, bome ratuješ. Da počnemo od preimenovanja izričito hrvatskih gradova Viteza i Kiseljaka u "bosanskohercegovačke gradove".
Po tom postu, nisi niti musliman nego YugoslOven.
haha, čovječe, ako se malo razmisli tvoja mržnja prema državi BiH nema granica. Braniš jednom od naroda da dobije isto kao i druga dva?
Što je to nego prvoklasni šovinizam?
Tkz. multietniĆizam :zubati
A što se imena tiče, kakva su to plemena koja svakih 10 godina dekretom mijenjaju ime?
Daj objasni :pepam

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 18:33 

oliver je napisao/la:

Vitez i Kiseljak su bosanskohercegovacki gradovi.

Naravno da su BH gradovi. :palacgore1 Hrvatski,doduše,ali nemoj da ti to smeta,otvoreni su za sve ljude dobre volje :HercegBosanac :HVO

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 18:33 

Ceha je napisao/la:
oliver je napisao/la:

Vas je vec vise od pola i u Njmeackoj, Kanadi, Austriji , Australiji a da "lijepu nasu dok nam daje iz drzavnog proracuna kojeg mi ne punimo vec samo trosimo " ni ne spominjemo. Kaze se " lahko je tudzim kur*em gloginje mlatiti " pa ti gledaj ove iz Zagreba kako se igraju sa bojicama . Pokusali ste vec jednom da podijelite sa saveznicima pa je nesto bilo zapelo , jel imas danas bolje preduslove ili tada pa kako je proslo ? Ko ono 15 godina od vrhunca tzv HB kuka li kuka i nada se da ce mu neko drugi da dadne sto sam nije mogao da napravi :ucelo A taj drugi je niko drugi do cetnik a cijena mu je Brcko sa ili bez onih Hrvata tamo :palacgore1 Samo naprijed bojovnice :HercegBosanac

Ali ovi što su ostali ne odlaze nigdje. A i hrvatski natalitet je "malčice" jači nego muslimanski :zubati
Ajde reci koliko vas je nestalo u ratu i poraću (s drugom jugom niste imali problema).
Za ove priče o bojicama to se ti ne brini. Umjesto zahvale Hrvatskoj vojsci što vam je spasila golu glavu vi ste poslali mitomani. Pa dobro. Kom opanjci kom :zivili
A ove priče za Srbe? Pa neće vas Srbi više klat. Iseliti ćete sami. Vaši su vas dovoljno pokrali :biceovodobro

Odaze Ceha odlaze i to ne odlaze samo sa teritorije gdje su Bosnjaci vecina vec i iz Livna , Stoca, zapadne Hercegovine ( raspitaj se malo sta se dogadza oko tebe :wink ).
I super za natalitet, samo tako nastavite i za 10-15 godina imacete sve sto zelite :palacgore1 Samo ko ono kuka kako mu sadasnje stanje ne odgovara i kako hoce da se sve sada rijesi pa se nada da ce mu cetnici pomoci :neznam Na kakve je niske grane spala ta politika tzv HB da je jedina nada cetnici :aleale Ni Hrvatskoj se vise ne mozete okrenuti za pomoc u toj politici , MZ vas ne ferma ni 5 % , sami ocigledno nemate snage , pa je ostao samo Mr. Ronhill :sega Sta ostade od tzv HB :ucelo

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 18:35 

Neretva73 je napisao/la:
olivere, nervozan si mnogo, a to ti nikako nije dobro po zdravlje.
nego, ja ipak mislim da takvi poput tebe internet likovi
prvi uteknu kad pocne da gori.to misljenje sam stekao
upravo citajuci sto pises.a, vec imam toliko zivotnog iskustva, da ljude
mogu procjeniti. no sikiriki.

jesi li to stekao po onome sto sam pisao "bojovniku " iz Zagreba koji zagovara kartu koja se samo krvlju moze da napravi ili je mozda neki drugi posta za "bojovnike " iz fotelje :confused1

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 18:40 

Ceha je napisao/la:
oliver je napisao/la:

A da ratuješ, bome ratuješ. Da počnemo od preimenovanja izričito hrvatskih gradova Viteza i Kiseljaka u "bosanskohercegovačke gradove".
haha, čovječe, ako se malo razmisli tvoja mržnja prema državi BiH nema granica. Braniš jednom od naroda da dobije isto kao i druga dva?
A što se imena tiče, kakva su to plemena koja svakih 10 godina dekretom mijenjaju ime?

Nema hrvatskih/bosnjackih /srpskih gradova vec bosanskohercegovackih. U Istri nema "italijanskih " gradova ili sela kao sto nema ni u Krajini " srpskih " gradova ili sela. Imas Hrvatske gradove koji su naseljeni sa italijanima ili srbima. Po Njemackoj imas gradova gdje su Turci u vecini pa niko ne be te gradove nazvao "Turske ".

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 18:45 

Mar-kan je napisao/la:
oliver je napisao/la:

Vitez i Kiseljak su bosanskohercegovacki gradovi.

Naravno da su BH gradovi. :palacgore1 Hrvatski,doduše,ali nemoj da ti to smeta,otvoreni su za sve ljude dobre volje :HercegBosanac :HVO

Ako su ti gradovi Hrvatski kako ces onda zvati Travnik , Bugojno , Jajce, Vares, Kakanj ? Da li su to Bosnjacki gradovi ? I da , otvoreni su i oni za sve ljude dobre volje :palacgore1

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 18:47 

oliver je napisao/la:
Ceha je napisao/la:

Odaze Ceha odlaze i to ne odlaze samo sa teritorije gdje su Bosnjaci vecina vec i iz Livna , Stoca, zapadne Hercegovine ( raspitaj se malo sta se dogadza oko tebe :wink ).
I super za natalitet, samo tako nastavite i za 10-15 godina imacete sve sto zelite :palacgore1 Samo ko ono kuka kako mu sadasnje stanje ne odgovara i kako hoce da se sve sada rijesi pa se nada da ce mu cetnici pomoci :neznam Na kakve je niske grane spala ta politika tzv HB da je jedina nada cetnici :aleale Ni Hrvatskoj se vise ne mozete okrenuti za pomoc u toj politici , MZ vas ne ferma ni 5 % , sami ocigledno nemate snage , pa je ostao samo Mr. Ronhill :sega Sta ostade od tzv HB :ucelo

Kaže Šveđanin čiji se narod boji popisa pučanstva :pepam
Što se zamaraš s BiH? Odselio si, uskoro će ti i svi jarani doći gore...
Realno gledajući ovdje ti nikad nije niti bilo mjesto.
A za nas se neboj. Preživjeli smo 2 jugoslavije i par carstava pa ćemo znati i kako se riješiti par neradničkih Turaka.

p.s. ovim postom ne želim uvrijediti današnje stanovnike Turske koji su zbilja radni narod nego se kolokvijalno obraćam onim pripadnicima muslimanske vjeroispovjesti koji se danas nalaze na području BiH a nesigurni su oko imena svoje nacije (svakih 10godina :zivili ) i koji dane provode kukajući na tuđi račun, i opijajući se ideologijom zvanom multietniĆizam (valjda šerijatskog smjera :zubati ) koji uskraćuje osnovna ljudska prava svima osim njima. I kod kojih je jedina dobra stvar natalitet (debelo negativan) i želja za skorim iseljenjem (ovdje su obrstili sve što se dalo). Bon Voyage :zivili

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 18:52 

oliver je napisao/la:
Ceha je napisao/la:

Nema hrvatskih/bosnjackih /srpskih gradova vec bosanskohercegovackih. U Istri nema "italijanskih " gradova ili sela kao sto nema ni u Krajini " srpskih " gradova ili sela. Imas Hrvatske gradove koji su naseljeni sa italijanima ili srbima. Po Njemackoj imas gradova gdje su Turci u vecini pa niko ne be te gradove nazvao "Turske ".

Ti si jako inteligentan. U Istri ima talijanski grad. Zove se Trst.
U Njemačkoj (još) nema većih gradova u kojima su Turci u većini. Samo četvrti.
A valjda je to zato jer pričaš onaj novokomponovani jezik?
Kako se zove? Bošnjački?
Pa ne razumiješ ostale?
Moramo li na švedskom
Du är mycket intelligent. Jag hoppas att alla människor från ditt "stam" är intelligent som du. Då skulle ni förra väldigt, väldigt länge :zivili

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 18:55 

oliver je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:

Ako su ti gradovi Hrvatski kako ces onda zvati Travnik , Bugojno , Jajce, Vares, Kakanj ? Da li su to Bosnjacki gradovi ? I da , otvoreni su i oni za sve ljude dobre volje :palacgore1

Grad Jajce ima hrvatsku većinu, a Vareš je negdje na granici (još uvijek).
Travnik, Bugojno i Kakanj su (trenutno) većinski muslimanski gradovi.
I nisu otvoreni za sve ljude dobre volje nego više izgledaju (pogotovo dijelovi Bugojna) kao Afrika u malom.
Pa to znaš. Zašto si iselio ? :zivili

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 18:55 

Ceha je napisao/la:
oliver je napisao/la:

A za nas se neboj. Preživjeli smo 2 jugoslavije i par carstava pa ćemo znati i kako se riješiti par neradničkih Turaka.

p.s. ovim postom ne želim uvrijediti današnje stanovnike Turske koji su zbilja radni narod nego se kolokvijalno obraćam onim pripadnicima muslimanske vjeroispovjesti koji se danas nalaze na području BiH a nesigurni su oko imena svoje nacije (svakih 10godina :zivili ) i koji dane provode kukajući na tuđi račun, i opijajući se ideologijom zvanom multietniĆizam (valjda šerijatskog smjera :zubati ) koji uskraćuje osnovna ljudska prava svima osim njima. I kod kojih je jedina dobra stvar natalitet (debelo negativan) i želja za skorim iseljenjem (ovdje su obrstili sve što se dalo). Bon Voyage :zivili

Izdrzo je Bosnjo i Austrougare , srpskog kralja i kradzu zemlje, progone i genicide, komunizam , tzv HB pa se opet opstalo. tzv HB je 1993 bila sve do predgradza Zenice a sada je samo na ovom forumu pa ako mislis da je vrijeme na tvojoj strani super. Drago mi je da mislis da ce se sve rjesiti u tvoju korist samo od sebe pa ces barem prestati da kukas "kako vas Bosnjaci ugnjetavaju i negiraju vasa prava " :palacgore1 Super da ti je tako, samo se strpi 10-15 godina i bice sve onako kako ti zelis :smajl007

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 18:57 

oliver je napisao/la:
Ceha je napisao/la:

P.S. u niti jednom gradu u Hrvatskoj ni Talijani ni Srbi nemaju većinu. :zubati

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 18:57 

oliver je napisao/la:

Izdrzo je Bosnjo i Austrougare , srpskog kralja i kradzu zemlje, progone i genicide, komunizam , tzv HB

A što si zaboravio ove prije Austrougara?

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 19:00 

Ceha je napisao/la:
oliver je napisao/la:

Grad Jajce ima hrvatsku većinu, a Vareš je negdje na granici (još uvijek).
Travnik, Bugojno i Kakanj su (trenutno) većinski muslimanski gradovi.
I nisu otvoreni za sve ljude dobre volje nego više izgledaju (pogotovo dijelovi Bugojna) kao Afrika u malom.
Pa to znaš. Zašto si iselio ? :zivili

U zgradi opstine Jajce sjedi Nisvet Hrnjic pa bujrum jarane prosetaj do njega pa mu reci da je to hrvatski grad. Vares nije ni na granici vec su tu Bosnjaci u vecini kao sto su to u Travniku , Bugojnu i Kaknju pa mi nisi odgovorio : Da li su to Bosnjacki gradovi ?
Drago mi je da se brines za mene ali se pitaj zasto se iseljavaju BiH Hrvati iz Livna i Stoca ?

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 19:01 

i_jopet je napisao/la:
oliver je napisao/la:

Izdrzo je Bosnjo i Austrougare , srpskog kralja i kradzu zemlje, progone i genicide, komunizam , tzv HB

A što si zaboravio ove prije Austrougara?

Ček malo,odkud Bošnje i Austrougari skupa!?Kad ovi postoje od 1993.!?Ne kontam...

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2010, 19:01 

oliver je napisao/la:
Ceha je napisao/la:

Izdrzo je Bosnjo i Austrougare , srpskog kralja i kradzu zemlje, progone i genicide, komunizam , tzv HB pa se opet opstalo. tzv HB je 1993 bila sve do predgradza Zenice a sada je samo na ovom forumu pa ako mislis da je vrijeme na tvojoj strani super. Drago mi je da mislis da ce se sve rjesiti u tvoju korist samo od sebe pa ces barem prestati da kukas "kako vas Bosnjaci ugnjetavaju i negiraju vasa prava " :palacgore1 Super da ti je tako, samo se strpi 10-15 godina i bice sve onako kako ti zelis :smajl007

KraDŽu.
Al vas nitko nije naučio pismenosti :zubati
2 jugoslavija i komunizam su bili zlatno doba za bosanske muslimane u kojem su od 30% skočili do 43%. Pa si umislili nešto.
45 godina, porast za 50%.
Sada slijedi pad :pepam
A Herceg Bosna je još uvijek do predgrađa Zenice. Dođi do Viteza pa će ti biti jasno :aleale

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 738 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 30  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: novosve, Pejtonac sa juga i 149 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: