|
|
Stranica: 6/10.
|
[ 228 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Aztec
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 15:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
Elko je napisao/la: pa to i jeste bolaa Mostar, ta "kasaba" i most prepoznatljiv u cijelom svijetu da neće neko doći da gleda solitere po zapadnom Mostaru Jah,  sto ste ga onda rusili? Dodju ljudi da vide dasak Azije u Europi... Al, slazem se, napravit cemo jedno etno selo. Ne preveliko, kucica dvije. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Elko
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 15:53 |
|
|
Aztec je napisao/la: Elko je napisao/la: pa to i jeste bolaa Mostar, ta "kasaba" i most prepoznatljiv u cijelom svijetu da neće neko doći da gleda solitere po zapadnom Mostaru Jah,  sto ste ga onda rusili? Dodju ljudi da vide dasak Azije u Europi... Al, slazem se, napravit cemo jedno etno selo. Ne preveliko, kucica dvije.  zna se ko je granatirao i srušio ma htjeli ste to vi 93, ali kad tad niste uspjeli nikad više nećete
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croatian Warrior
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 15:54 |
|
|
Realan treći entitet 
_________________ Islam je lažna vjera!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 15:58 |
|
|
Elko je napisao/la: Aztec je napisao/la: Jah,  sto ste ga onda rusili? Dodju ljudi da vide dasak Azije u Europi... Al, slazem se, napravit cemo jedno etno selo. Ne preveliko, kucica dvije.  zna se ko je granatirao i srušio ma htjeli ste to vi 93, ali kad tad niste uspjeli nikad više nećete Ako lazem ja, ne laze video... http://www.youtube.com/watch?v=MALWYonR ... re=relatedI zanimljivo, citavo vrijeme granatiranja kamera snima... hmmmmm
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 15:59 |
|
|
Croatian Warrior je napisao/la: Realan treći entitet  I jajce
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Elko
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 16:01 |
|
|
Aztec je napisao/la: Elko je napisao/la: zna se ko je granatirao i srušio ma htjeli ste to vi 93, ali kad tad niste uspjeli nikad više nećete
Ako lazem ja, ne laze video... http://www.youtube.com/watch?v=MALWYonR ... re=relatedI zanimljivo, citavo vrijeme granatiranja kamera snima... hmmmmm običen laži, pa koga je onako unakazio, ARBh je imala slabo granata uostalom, naučili od vas istu taktiku koju ste vi provodili u Dubrovniku
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croatian Warrior
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 16:02 |
|
|
Aztec je napisao/la: Croatian Warrior je napisao/la: Realan treći entitet  kog to ovdje zanima? Pa jel ovo tema o trećem entitetu. Šta vi mislite da će treći entitet biti onako iskomadan i da će se granice općinā samo tako mijenjati. Ovo je jedini realan prijedlog, a možda bošnje još izpregovaraju da uzmu sebi žepče.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 16:04 |
|
|
Elko je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ako lazem ja, ne laze video... http://www.youtube.com/watch?v=MALWYonR ... re=relatedI zanimljivo, citavo vrijeme granatiranja kamera snima... hmmmmm običen laži, pa koga je onako unakazio, ARBh je imala slabo granata uostalom, naučili od vas istu taktiku koju ste vi provodili u Dubrovniku Ko smo to mi? Ne moze biti i jedno i drugo a i trece. Ili su lazi, ili su imali imali slabo granata (sto je glupost) ili su provodili "istu taktiku". Nema tog "uostalom". Dakle, odluci se. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 16:05 |
|
|
Croatian Warrior je napisao/la: Pa jel ovo tema o trećem entitetu.
Šta vi mislite da će treći entitet biti onako iskomadan i da će se granice općinā samo tako mijenjati.
Ovo je jedini realan prijedlog, a možda bošnje još izpregovaraju da uzmu sebi žepče.
Ajd, prepravio sam... stvar je sto ti mislis da je ovdje nekom do ozbiljnog razgovora, a varas se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 16:12 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Croatian Warrior je napisao/la: Aztec je napisao/la: kog to ovdje zanima?
Pa jel ovo tema o trećem entitetu. Šta vi mislite da će treći entitet biti onako iskomadan i da će se granice općinā samo tako mijenjati. Ovo je jedini realan prijedlog, a možda bošnje još izpregovaraju da uzmu sebi žepče. Ova karta nema smisla , osobito zbog toga što bi u Vehabistanu ostale gotovo 100% hrvatske općine poput Usore i Dobretića. Teritorijalni diskontinuitet je ono na čemu HNS BiH ustraje i to je jedina realna opcija da se poveže većina Hrvata u BiH u jednu teritorijalnu jedinicu. Najmanji je problem mijenjanje općinskih granica, osim toga vidio si da i Ameri to u zadnje vrijeme predlažu. Ovo što pišeš o Žepču nema dakle smisla ,štoviše mi se moramo izboriti da Vareš i Kraljevska postanu dio entiteta a ne da još predamo Žepče . Osim toga Amerima treba neka garancija opstanka ove države... pa teritorijalni diskontinuitet je najbolja garancija toga.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Elko
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 16:12 |
|
|
Aztec je napisao/la: Elko je napisao/la: običen laži, pa koga je onako unakazio, ARBh je imala slabo granata uostalom, naučili od vas istu taktiku koju ste vi provodili u Dubrovniku
Ko smo to mi? Ne moze biti i jedno i drugo a i trece. Ili su lazi, ili su imali imali slabo granata (sto je glupost) ili su provodili "istu taktiku". Nema tog "uostalom". Dakle, odluci se.  slabo ti kontaš, nisu imali granata da bi most onako unakazali, za to je bilo potrebno najmanje 1.000 puta granatirat sam most i okolinu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 17:04 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
Croatian Warrior je napisao/la: Aztec je napisao/la: kog to ovdje zanima?
Pa jel ovo tema o trećem entitetu. Šta vi mislite da će treći entitet biti onako iskomadan i da će se granice općinā samo tako mijenjati. Ovo je jedini realan prijedlog, a možda bošnje još izpregovaraju da uzmu sebi žepče. Jajce je oslobodio HVO, Usora je naša, a o Žepču NEMA PREGOVORA! Poslje tolike žrtve, tolike prolivene krvi da se netko raskusuriva na Žepču, malo sutra...  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grmec
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 17:18 |
|
|
Croatian Warrior je napisao/la: Realan treći entitet  Moglo bi se pretpostavit da ce treci entitet biti ovakav, kada bi svi priznali postojece stanje. Ali,ja u to ne vjerujem. Srednja Bosna nece opstati. Svake godine tamo je 5000 Hrvata manje. Zato je bolje na vrijeme je zamenit za zapadni dio Bosne. Za 20 godina tamo Hrvata nece bit,takorec. Uvijek je bolje da je teritorija povezana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 17:29 |
|
|
|
Dosta je nama mjenjanja. Mi želimo svoje i gotovo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Elko
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 17:32 |
|
|
i kad ćete dobit ?? dže je b zapelo ?? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 17:35 |
|
|
Elko je napisao/la: i kad ćete dobit ?? dže je b zapelo ??  Šta dobit? Mi ne dobijamo kao što ste vi dobili (od imena do protektorata)... Mi smo svoje izborili u ratu a izborit ćemo i u miru... svaki pedalj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croat
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 17:36 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 14:14 Postovi: 5152 Lokacija: Na dženazi BiH
|
Elko je napisao/la: i kad ćete dobit ?? dže je b zapelo ??  za početak čekamo da Mostar postane građanski, onda ćemo vidjeti dalje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Elko
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 17:37 |
|
|
|
dobro i pitam te ponovo, dže je ba zapelo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 17:39 |
|
|
Elko je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ko smo to mi? Ne moze biti i jedno i drugo a i trece. Ili su lazi, ili su imali imali slabo granata (sto je glupost) ili su provodili "istu taktiku". Nema tog "uostalom". Dakle, odluci se.  slabo ti kontaš, nisu imali granata da bi most onako unakazali, za to je bilo potrebno najmanje 1.000 puta granatirat sam most i okolinu Vidi... ma, nemam uopce volje, ajd prat guzicu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 17:43 |
|
|
Elko je napisao/la: dobro i pitam te ponovo, dže je ba zapelo Na 23% Pozdrav iz manjeg a boljeg beiha entiteta, gospodine Elmo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Elko
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 17:48 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Elko je napisao/la: dobro i pitam te ponovo, dže je ba zapelo Na 23% Pozdrav iz manjeg a boljeg beiha entiteta, gospodine Elmo  zanimljivo, i na drugoj temi spominju isti procent još samo kad bi mi pokazo kako si do nejga došao, onako matematički kakav Elmo, ne znaš ni čitat, Elko
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croatian Warrior
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 17:50 |
|
|
Elko je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Na 23% Pozdrav iz manjeg a boljeg beiha entiteta, gospodine Elmo  zanimljivo, i na drugoj temi spominju isti procent još samo kad bi mi pokazo kako si do nejga došao, onako matematički kakav Elmo, ne znaš ni čitat, Elko Vjerojatno je mislio na elmu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 17:53 |
|
|
Elko je napisao/la: kakav Elmo, ne znaš ni čitat, Elko Isprika, gospodine Elko. Što se tih 23% tiče, to sam čuo od rahmetli Alije neposredno nakon Dejtona. U smislu da je bolje i 23% ali da je u sastavu cjelovite nego da je došlo do raspada države.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Elko
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 17:57 |
|
|
|
e dobar ti je izvor, ima li još šta od blesavog alje, do podne je mislio da neće biti rata, od podne da za rat treba dvoje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 18:00 |
|
|
Elko je napisao/la: e dobar ti je izvor, ima li još šta od blesavog alje, do podne je mislio da neće biti rata, od podne da za rat treba dvoje Ne znam šta da vam kažem, gospodine Elko. Gospodin rahmetli Alija je bio u Dejtonu glavni pregovarač s vaše strane. Bolji izvor od njega ne postoji 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 30 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|