|
|
Stranica: 9/10.
|
[ 228 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
teranova
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 20:20 |
|
|
|
Ode pit-bul u offline da nas gleda iz prikrajka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 20:21 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: kakve šanse imam kod vas gospođice emt ??
Za triper, ogromne  za prevenciju si ti otišu pedere
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 20:23 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Za triper, ogromne  za prevenciju si ti otišu pedere Slabo ti ide taj pravopis srpskog jezika, moraćeš u večernjoj školi da ga unaprediš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 20:23 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: za prevenciju si ti otišu pedere Tupane, bar te riječi poveži u cjelinu Kako je čovjek glup. Ko kurac 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 20:25 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: šta kažete na jedno multietničko druženje  moja malenkost, senjor aga, emt i tera vamos a la skupna razvaljotka  Ne zalazimo mi u džehenem
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 20:27 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: šta kažete na jedno multietničko druženje  moja malenkost, senjor aga, emt i tera vamos a la skupna razvaljotka  Ne zalazimo mi u džehenem nevidim da ste pozvani na parti  niste dovoljno multikultietniĆni 
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 20:31 |
|
|
Nego ljudstvo, ako su muslimanci baš zapeli da svaku temu na kojoj pišu, a posebno onu koja govori o HRHB (  ) unište do kraja, ne moraju drugi u tome učestvovati Jel si 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 20:33 |
|
|
|
Moja Sabaheta je veće muško od ovog Age
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 20:35 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Moja Sabaheta je veće muško od ovog Age hahahhaa.......da sabaheta ........ hahahhaha........lijepo me nasmija bećire
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 20:38 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Moja Sabaheta je veće muško od ovog Age A moj k* je F. Nietzche za vas 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 20:58 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Napuštate tribine, napuštate  Uvredljive poruke: "Ubij Turčina, pi*ke balijske...": Prekinuta utakmica između Borca i Željezničara 24SI - Na Gradskom stadionu u Banjaluci došlo je do prekida utakmice između FK Borac i FK Željezničar, koji traje već 40-tak minuta, zbog upada navijača Borca na stadion i odlaska prema tribinama na kojima se nalaze Željini navijači.  Igrači FK Željezničar su se sklonili u svlačionicu i zahtjevaju da se isprazne tribine, kako bi se utakmica nastavila (  ) Trenutno vodi Željezničar, a strijelac je bio Eldin Adilović u 28. minutu. Ni ova utakmica nije prošla bez nacionalističkih dovikivanja sa tribina. Utakmica je prekinuta, ali su se sa tribine na kojoj su domaći navijači neprestano čule uvredljive poruke: "Ubij Turčina, p..ke balijske...". (24sata.info) http://www.24sata.info/sport/premijer-l ... icara.htmlKoje p*čke 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 21:05 |
|
|
|
čega se pametan stidi, budala se ponosi :)
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 21:05 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 21:07 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Kum Bečo je napisao/la: Napuštate tribine, napuštate  Uvredljive poruke: "Ubij Turčina, pi*ke ******...": Prekinuta utakmica između Borca i Željezničara 24SI - Na Gradskom stadionu u Banjaluci došlo je do prekida utakmice između FK Borac i FK Željezničar, koji traje već 40-tak minuta, zbog upada navijača Borca na stadion i odlaska prema tribinama na kojima se nalaze Željini navijači.  Igrači FK Željezničar su se sklonili u svlačionicu i zahtjevaju da se isprazne tribine, kako bi se utakmica nastavila (  ) Trenutno vodi Željezničar, a strijelac je bio Eldin Adilović u 28. minutu. Ni ova utakmica nije prošla bez nacionalističkih dovikivanja sa tribina. Utakmica je prekinuta, ali su se sa tribine na kojoj su domaći navijači neprestano čule uvredljive poruke: "Ubij Turčina, p..ke ******...". (24sata.info) http://www.24sata.info/sport/premijer-l ... icara.htmlKoje p*čke  ma jel moguće....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 21:07 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Kum Bečo je napisao/la: Napuštate tribine, napuštate  Uvredljive poruke: "Ubij Turčina, pi*ke ******...": Prekinuta utakmica između Borca i Željezničara 24SI - Na Gradskom stadionu u Banjaluci došlo je do prekida utakmice između FK Borac i FK Željezničar, koji traje već 40-tak minuta, zbog upada navijača Borca na stadion i odlaska prema tribinama na kojima se nalaze Željini navijači.  Igrači FK Željezničar su se sklonili u svlačionicu i zahtjevaju da se isprazne tribine, kako bi se utakmica nastavila (  ) Trenutno vodi Željezničar, a strijelac je bio Eldin Adilović u 28. minutu. Ni ova utakmica nije prošla bez nacionalističkih dovikivanja sa tribina. Utakmica je prekinuta, ali su se sa tribine na kojoj su domaći navijači neprestano čule uvredljive poruke: "Ubij Turčina, p..ke ******...". (24sata.info) http://www.24sata.info/sport/premijer-l ... icara.htmlKoje p*čke  Ti kao što vidim nisi bio na tribinama. Razumljivo jer pederi ne vole nogomet. Puderiso si se vjerojatno za svog zagonđiju
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 21:09 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Uvredljive poruke: "Ubij Turčina, pi*ke ******...": Prekinuta utakmica između Borca i Željezničara 24SI - Na Gradskom stadionu u Banjaluci došlo je do prekida utakmice između FK Borac i FK Željezničar, koji traje već 40-tak minuta, zbog upada navijača Borca na stadion i odlaska prema tribinama na kojima se nalaze Željini navijači.  Igrači FK Željezničar su se sklonili u svlačionicu i zahtjevaju da se isprazne tribine, kako bi se utakmica nastavila (  ) Trenutno vodi Željezničar, a strijelac je bio Eldin Adilović u 28. minutu. Ni ova utakmica nije prošla bez nacionalističkih dovikivanja sa tribina. Utakmica je prekinuta, ali su se sa tribine na kojoj su domaći navijači neprestano čule uvredljive poruke: "Ubij Turčina, p..ke ******...". (24sata.info) http://www.24sata.info/sport/premijer-l ... icara.htmlKoje p*čke  Ti kao što vidim nisi bio na tribinama. Razumljivo jer pederi ne vole nogomet. Puderiso si se vjerojatno za svog zagonđiju netočno, pa ćiro živi nogomet, a ne da ga samo voli...
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 21:13 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Ti kao što vidim nisi bio na tribinama. Razumljivo jer pederi ne vole nogomet. Puderiso si se vjerojatno za svog zagonđiju I ko onda bježi, govno jedno osunećeno 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 21:15 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Kum Bečo je napisao/la: Ti kao što vidim nisi bio na tribinama. Razumljivo jer pederi ne vole nogomet. Puderiso si se vjerojatno za svog zagonđiju I ko onda bježi, govno jedno osunećeno  Moja Sabaheta se ne bi tako lahko povukla
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 21:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64294 Lokacija: DAZP HQ
|
Agathonikos je napisao/la: Kum Bečo je napisao/la: Ti kao što vidim nisi bio na tribinama. Razumljivo jer pederi ne vole nogomet. Puderiso si se vjerojatno za svog zagonđiju I ko onda bježi, govno jedno osunećeno  i ja se pitam... 2:16
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 21:19 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Moja Sabaheta se ne bi tako lahko povukla Al bi zato dobila po pičci Nego, ko je ta Sabaheta 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 21:26 |
|
|
|
Gazi sve četnike sve su to pičkice..., zabili smo him jedan dobar gol
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 21:29 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Kum Bečo je napisao/la: Moja Sabaheta se ne bi tako lahko povukla Al bi zato dobila po pičci Nego, ko je ta Sabaheta  Stojim ti iza leđa budalo a ti me ne vidiš
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 21:31 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Stojim ti iza leđa budalo a ti me ne vidiš Sad ću prdnuti da vas oduvam 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 24 ruj 2011, 21:56 |
|
|
|
Ako nećete kvalitetno komentirati, onda ide noga u guzicu!
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: TRECI ENTITET Postano: 25 ruj 2011, 09:37 |
|
|
|
A ove kukavise iz RS su kao saveznici u svezi trećeg?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], sejdo.komsoglu i 65 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|