|
|
Stranica: 6/7.
|
[ 156 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 17 sij 2010, 23:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60261 Lokacija: DAZP HQ
|
Hrvatski_Zrinjski je napisao/la: totem je napisao/la: I da znas, i ja bi drinu, ali bez ******, ako moze definiraj ******? jer Hrvata imas Katolika, grko-katolika, staro-katolika, muslimana, ateista, agnostika, grko-rumunjsko-bugarsko...pravoslavaca, reformatora, evangelika... Svacas vjera nedjeli narod, ali ako se neko smatra Bosnjakom a ne Hrvatom, ili Jugoslavenom umjesto Hrvatom on prestaje biti Hrvat, Bosnjaci nisu Hrvati(krvno jesu ali nacionalno nisu) ali Hrvati bilo koje vjere ukljucujuci i islamsku sve dok su Hrvati oni su Hrvati Hrvata muslimana nema 5 u BIH.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 17 sij 2010, 23:14 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Uf, ima ih, ja ih znam dosta, samo su se zbog ovih čistokrvnih Hrvatina povukli, ušutili...
Shvatili su da su pretjerali s hrvatovanjem tek sada kad su dobili šamar iz Hrvatske.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 17 sij 2010, 23:18 |
|
|
dudu je napisao/la: Hrvatski_Zrinjski je napisao/la:
definiraj ******?
jer Hrvata imas Katolika, grko-katolika, staro-katolika, muslimana, ateista, agnostika, grko-rumunjsko-bugarsko...pravoslavaca, reformatora, evangelika...
Svacas vjera nedjeli narod, ali ako se neko smatra Bosnjakom a ne Hrvatom, ili Jugoslavenom umjesto Hrvatom on prestaje biti Hrvat, Bosnjaci nisu Hrvati(krvno jesu ali nacionalno nisu) ali Hrvati bilo koje vjere ukljucujuci i islamsku sve dok su Hrvati oni su Hrvati
Hrvata muslimana nema 5 u BIH. Osobno ih znam 50tak Nema kada ti dido bio pravi ustasa moras iti ili si izdajica svoga roda
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=X22yhleS ... re=related
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 17 sij 2010, 23:32 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
dudu je napisao/la: Hrvatski_Zrinjski je napisao/la:
definiraj ******?
jer Hrvata imas Katolika, grko-katolika, staro-katolika, muslimana, ateista, agnostika, grko-rumunjsko-bugarsko...pravoslavaca, reformatora, evangelika...
Svacas vjera nedjeli narod, ali ako se neko smatra Bosnjakom a ne Hrvatom, ili Jugoslavenom umjesto Hrvatom on prestaje biti Hrvat, Bosnjaci nisu Hrvati(krvno jesu ali nacionalno nisu) ali Hrvati bilo koje vjere ukljucujuci i islamsku sve dok su Hrvati oni su Hrvati
Hrvata muslimana nema 5 u BIH. Ima ih vjerojatno najviše par tisuća. Gotovo tisuću ima ih samo u dvjema općinama, Velikoj Kladuši i Cazinu.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 17 sij 2010, 23:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60261 Lokacija: DAZP HQ
|
Pessimus dux je napisao/la: dudu je napisao/la: Hrvata muslimana nema 5 u BIH.
Ima ih vjerojatno najviše par tisuća. Gotovo tisuću ima ih samo u dvjema općinama, Velikoj Kladuši i Cazinu. te ne brojim, to su naši. brojim samo slučajeve u Hercegovini i Srednjoj Bosni, gdje je zapravo jedino i bitno.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 18 sij 2010, 00:07 |
|
|
Ima hi i u sr. Bosni, pogotovo kad su natječaji za poslove a uvjet je da bude Hrvat na tom mjestu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Sultan
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 18 sij 2010, 19:38 |
|
|
totem je napisao/la: Hrvatski_Zrinjski je napisao/la:
Sto je postignuto??? FEDERACIJSKO ROBSTVO vi zovete postignucem??? Mi gore nismo mogli u BIH proci nego sto jesmo, sramota je da u nekim slucajevima u RSu Hrvati mogu ostvariti svoja prava nego u nekim nasim opcinama. Pravasi su htjeli drinu, Tudman je najmanje htio Banovinu, Boban se zadovoljio Bosnjackim robstvom I da znas, i ja bi drinu, ali bez ******, ako moze E ne može
|
|
Vrh |
|
|
Asgard Hermiod
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 19 sij 2010, 01:49 |
|
|
S onolikom kolicinom nezaposlenih bosnjaci nemogu prijetiti nit slomljenoj cetki za zube ...a koliko ja vidin svi relevantni BIH izvoznici su sa hrvatskih podrucja a i hrvatska podrucja se cine ekonomski jacima ..znaci ako i ima tri puta manje ljudi koji se izjasnjavaju kao hrvati od bosnjaka ...bosnjaci i dalje ovise o tim ljudima ..a i kad vidis koliko ljudi iz bosne ne zele rec da su bosnjaci , nego su bosanci i jos dosta onog mentaliteta inacenja samom sebi ako se nema inatit nekom drugom ..onda tih 500 tisuca hrvata dijeluje kao jako velika brojka ..posebno na ukupan broj od tri milijuna ljudi
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 19 sij 2010, 02:17 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Sultan je napisao/la: Prepolovi jarane Probaj ti prepolovit. Al ono, baš iz sve snage probaj. Ili budi prepolovljen.
|
|
Vrh |
|
|
Asgard Hermiod
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 19 sij 2010, 02:24 |
|
|
Samo se ti tjesi sultan , samo zasto onda takvi ko ti odbijaju popis ?
|
|
Vrh |
|
|
RS-Waffe
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 08 vel 2010, 22:47 |
|
|
Hrvati! Neznam dali vam je jasno ali mi Srbi iz Republike Srpske nezelimo da gradimo nikakvu novu tiletovu jugu! Dovoljno smo ritacili nizasto ali sad je to nebitno, bilo i proslo - nezaboravilo se nikad! Tacno je da su bili krvavi ratovi izmedju nas i vas ali moramo misliti na nasu buducnos i nase narode a naravno i za Hriscanstvo na ovim prostorima. Nezivi se samo od istorije nego najvise od buducnosti. Mi zelimo da suradjujemo i kordinisemo nase delovanje jer su nam interesi isti. Mi zelimo slobodnu i samostalnu Rep. Srpsku a siguran sam da i najmanje 90% Hrvata zeli nazad svoju Herceg-Bosnu u stvarnosti ne samo mrtvo slovo na papiru i da ta Herceg-Bosna bude negde drugo a ne u ovoj takozvanoj bih! Srpska i Hrvatska saradnja nebi bila nesto novo. Da podsetim da na pojedinim ratistima u bivsoj bih u istim rovovima su bili vonici vojske Rep. Srpske i HVO-a! U jednome takome rovu je bio i moj otac. Kako sto ste videli HR vam je okrenula ledja i da nemaju samo Srbi svoje izdajnike milocevica ili onoga homoseksualca tadica! Imate i svoga tadica ili milosevica ali se on zove mesic! Nemoramo se voleti niti cemo se kad da volimo ali to neznaci da nemozemo da suradjivamo da konacno dodjemo do nasih ciljeva a kad tamo dodjemo tad stavljamo tacku na suradnju i nastavljamo kao komsije. I jos jednome zelim da podrzim Srpsko-Hrvatsku saradnju za nezavisnu REP. SRPSKU i HERCEG-BOSNU!!!
Lepi pozzz iz Srpskoga Prijedora / RS
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 08 vel 2010, 22:57 |
|
|
Jest vala, trebamo se držat jedni drugih, ajde uđite u Federaciju pa da Bošnjake preglasavamo... Onda neće moći ništa ni vama u RS a ni nama u Hr kantonima. A morat će nas pitat za zdravlje i u Zenici, Sarajevu...
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 09 vel 2010, 00:45 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Jest vala, trebamo se držat jedni drugih, ajde uđite u Federaciju pa da Bošnjake preglasavamo... Onda neće moći ništa ni vama u RS a ni nama u Hr kantonima. A morat će nas pitat za zdravlje i u Zenici, Sarajevu... Dobar, dobar
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 09 vel 2010, 13:25 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Jest vala, trebamo se držat jedni drugih, ajde uđite u Federaciju pa da Bošnjake preglasavamo... Onda neće moći ništa ni vama u RS a ni nama u Hr kantonima. A morat će nas pitat za zdravlje i u Zenici, Sarajevu... Par mjeseci koordiniranog djelovanja na državnoj razini, kad im mi zabijemo nos u Sarajevo i počnemo ometati pljačku preostalih "resursa" i politički predstavnici dobrih Bošnjana će se prvi javiti i zapitat..."dedera reci, je li i dalje hoćete onaj treći?". Prvi među njima Radončić
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 09 vel 2010, 13:31 |
|
|
To ja zovem treći izokola, gdje nas Bošnje mole, de nacrtajte na salveti...
Zato je bitno Srbe uvući u priču...
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 09 vel 2010, 13:43 |
|
|
RS-Waffe je napisao/la: Hrvati! Neznam dali vam je jasno ali mi Srbi iz Republike Srpske nezelimo da gradimo nikakvu novu tiletovu jugu! Dovoljno smo ritacili nizasto ali sad je to nebitno, bilo i proslo - nezaboravilo se nikad! Tacno je da su bili krvavi ratovi izmedju nas i vas ali moramo misliti na nasu buducnos i nase narode a naravno i za Hriscanstvo na ovim prostorima. Nezivi se samo od istorije nego najvise od buducnosti. Mi zelimo da suradjujemo i kordinisemo nase delovanje jer su nam interesi isti. Mi zelimo slobodnu i samostalnu Rep. Srpsku a siguran sam da i najmanje 90% Hrvata zeli nazad svoju Herceg-Bosnu u stvarnosti ne samo mrtvo slovo na papiru i da ta Herceg-Bosna bude negde drugo a ne u ovoj takozvanoj bih! Srpska i Hrvatska saradnja nebi bila nesto novo. Da podsetim da na pojedinim ratistima u bivsoj bih u istim rovovima su bili vonici vojske Rep. Srpske i HVO-a! U jednome takome rovu je bio i moj otac. Kako sto ste videli HR vam je okrenula ledja i da nemaju samo Srbi svoje izdajnike milocevica ili onoga homoseksualca tadica! Imate i svoga tadica ili milosevica ali se on zove mesic! Nemoramo se voleti niti cemo se kad da volimo ali to neznaci da nemozemo da suradjivamo da konacno dodjemo do nasih ciljeva a kad tamo dodjemo tad stavljamo tacku na suradnju i nastavljamo kao komsije. I jos jednome zelim da podrzim Srpsko-Hrvatsku saradnju za nezavisnu REP. SRPSKU i HERCEG-BOSNU!!!
Lepi pozzz iz Srpskoga Prijedora / RS Al ga nadrobi, poče jasno, a završi u oblacima samostalne Srpske i ******** Dodinog garanta Dejtona. Malo realnosti i daily news check in-a ne bi bilo naodmet.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
GraničarDrine
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 09 vel 2010, 20:31 |
|
|
Gledam rezulatate ankete pa se čudim,vidim da su neki glasali za Srbe ko saveznike.Kako nam mogu biti oni koji su pola Hrvata iz BIH potjerali i okupirali Hrvatsku zemlju,jedini saveznici su nam Bošnjaci nema drugih.E da vas pitam kakvu Hrvatsku oćete kao Banovina Hrvatska ili do Drine.Ja sam za onu da Hrvatska bude do Drina a Bosna do Jadrana.Eto toliko od mene.
_________________ Nikad više brat na brata.Rame uz rame,brat uz brata.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 09 vel 2010, 20:34 |
|
|
GraničarDrine je napisao/la: Gledam rezulatate ankete pa se čudim,vidim da su neki glasali za Srbe ko saveznike.Kako nam mogu biti oni koji su pola Hrvata iz BIH potjerali i okupirali Hrvatsku zemlju,jedini saveznici su nam Bošnjaci nema drugih.E da vas pitam kakvu Hrvatsku oćete kao Banovina Hrvatska ili do Drine.Ja sam za onu da Hrvatska bude do Drina a Bosna do Jadrana.Eto toliko od mene. A, da prostiš, jebe mi se za tu Drinu, koja nikad u poviejsti nije bila hrvatska.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 09 vel 2010, 20:43 |
|
|
Ja, ja, jest..., kako da ne? U Ukrajini pobijedio rusofilni imperijalistički krkan. Kada se takvi tipovi domognu vlasti i u Srbiji zaboraviti će te vi tko je Bošnjak, a tko Hrvat
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 09 vel 2010, 20:51 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Ja, ja, jest..., kako da ne? U Ukrajini pobijedio rusofilni imperijalistički krkan. Kada se takvi tipovi domognu vlasti i u Srbiji zaboraviti će te vi tko je Bošnjak, a tko Hrvat pa dok se to ne dogodi....
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 09 vel 2010, 22:23 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Ja, ja, jest..., kako da ne? U Ukrajini pobijedio rusofilni imperijalistički krkan. Kada se takvi tipovi domognu vlasti i u Srbiji zaboraviti će te vi tko je Bošnjak, a tko Hrvat Ooo Kume,dobro došao.
|
|
GraničarDrine
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 09 vel 2010, 23:14 |
|
|
Kako nije bila Hrvatska a u doba Tomislava do kada je bila Hrvatska,u doba NDH smo imali Drinu i zajedništvo,a sve je krenulo nizbrdo od 1945 kada tito i komunisti rade narzadvajanju Hrvata i Muslimana.
_________________ Nikad više brat na brata.Rame uz rame,brat uz brata.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 09 vel 2010, 23:28 |
|
|
DarthCroat je napisao/la: Kum Bečo je napisao/la: Ja, ja, jest..., kako da ne? U Ukrajini pobijedio rusofilni imperijalistički krkan. Kada se takvi tipovi domognu vlasti i u Srbiji zaboraviti će te vi tko je Bošnjak, a tko Hrvat Ooo Kume,dobro došao. Fala, jel se ovdje neđi mora predstavit?
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 09 vel 2010, 23:33 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: GraničarDrine je napisao/la: Gledam rezulatate ankete pa se čudim,vidim da su neki glasali za Srbe ko saveznike.Kako nam mogu biti oni koji su pola Hrvata iz BIH potjerali i okupirali Hrvatsku zemlju,jedini saveznici su nam Bošnjaci nema drugih.E da vas pitam kakvu Hrvatsku oćete kao Banovina Hrvatska ili do Drine.Ja sam za onu da Hrvatska bude do Drina a Bosna do Jadrana.Eto toliko od mene. A, da prostiš, jebe mi se za tu Drinu, koja nikad u poviejsti nije bila hrvatska. Ovo se dogodi kad netko odradi svoje uličištovanje u Jugoslaviji. Rieka Drina kojoj su se pisale pjesme u čast, iznenada ne ima veze s nama. Neke izdajice boli briga za Hercegovinu, a druge pak za Drinu, a neke za oboje, a još neke i za čitavu Hrvatsku, ali svima njima je zajedničko jedno, a to je da su izdajice.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH Postano: 10 vel 2010, 00:20 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: A, da prostiš, jebe mi se za tu Drinu, koja nikad u poviejsti nije bila hrvatska.
Ovo se dogodi kad netko odradi svoje uličištovanje u Jugoslaviji. Rieka Drina kojoj su se pisale pjesme u čast, iznenada ne ima veze s nama. Neke izdajice boli briga za Hercegovinu, a druge pak za Drinu, a neke za oboje, a još neke i za čitavu Hrvatsku, ali svima njima je zajedničko jedno, a to je da su izdajice. Dane. Jeli moguće da ti vjeruješ u to što pišeš ?
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|