|
|
Stranica: 5/5.
|
[ 116 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
turbotakija
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 02 ruj 2021, 14:49 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Još jedan ateist Pa zato sto ti ovdje tesko da ce doci kakav nacionalno naostren Bosnjak - osim mozda nakratko provokacije i svadje radi, ali takvi obicno zavrse u banovicima. Ne znam sta vam je to cudno. Pogotovo tebi Kvacice bogte.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 02 ruj 2021, 14:59 |
|
|
Što sam ja sad kriv a Rika napisao post...
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 02 ruj 2021, 15:02 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Još jedan ateist Pa zato sto ti ovdje tesko da ce doci kakav nacionalno naostren Bosnjak - osim mozda nakratko provokacije i svadje radi, ali takvi obicno zavrse u banovicima. Ne znam sta vam je to cudno. Više ateista na ovom forumu nego na popisu stanovništva
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 02 ruj 2021, 15:04 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Pa zato sto ti ovdje tesko da ce doci kakav nacionalno naostren Bosnjak - osim mozda nakratko provokacije i svadje radi, ali takvi obicno zavrse u banovicima.
Ne znam sta vam je to cudno.
Više ateista na ovom forumu nego na popisu stanovništva Znam dosta Srba i Hrvata ateista koji se na popisu izjasne kao Pravoslavci/Katolici. Slab ti je to argument!
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 02 ruj 2021, 15:06 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Više ateista na ovom forumu nego na popisu stanovništva Znam dosta Srba i Hrvata ateista koji se na popisu izjasne kao Pravoslavci/Katolici. Slab ti je to argument! Blago nama kad vas imamo. Sve neke informacije iz prve ruke. Sa terena Sve vi znate.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 02 ruj 2021, 15:11 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Znam dosta Srba i Hrvata ateista koji se na popisu izjasne kao Pravoslavci/Katolici. Slab ti je to argument! Blago nama kad vas imamo. Sve neke informacije iz prve ruke. Sa terena Sve vi znate. Pa nisu svi Srbi kao ti i većina sa ovog foruma. Ima i njih koji žive život i nisu opterećeni vjerom kao ti SvetoSavče!
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 02 ruj 2021, 15:13 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Što sam ja sad kriv a Rika napisao post... A jes vidi fakat. Nesto sam pomijeso ocigledno.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 02 ruj 2021, 15:46 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Blago nama kad vas imamo. Sve neke informacije iz prve ruke. Sa terena Sve vi znate. Pa nisu svi Srbi kao ti i većina sa ovog foruma. Ima i njih koji žive život i nisu opterećeni vjerom kao ti SvetoSavče! Ima al malo. Kao što vidimo na izborima. Obično se takvi primjerci mogu pronaći oko vječne vatre. Kako kojeg uhvatite tako ga pred kamere metnete. Znamo hin i mi sve, na prste jedne ruke za prebrojati. Srbi su ba Mujo jedinstveni, bar po pitanju uništenja BiH. Tu alah ne pomaže. A i ne voli vas ni jedan. Džaba skačete oko Srba i ponižavate šehide.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 02 ruj 2021, 15:52 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Pa nisu svi Srbi kao ti i većina sa ovog foruma. Ima i njih koji žive život i nisu opterećeni vjerom kao ti SvetoSavče! Ima al malo. Kao što vidimo na izborima. Obično se takvi primjerci mogu pronaći oko vječne vatre. Kako kojeg uhvatite tako ga pred kamere metnete. Znamo hin i mi sve, na prste jedne ruke za prebrojati. Srbi su ba Mujo jedinstveni, bar po pitanju uništenja BiH. Tu alah ne pomaže. A i ne voli vas ni jedan. Džaba skačete oko Srba i ponižavate šehide. Možeš laprdati šta hoćeš, istina je da nisu svi Srbi bolesni ko ti, taman i da hoće uništiti BiH.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 02 ruj 2021, 15:57 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ima al malo. Kao što vidimo na izborima. Obično se takvi primjerci mogu pronaći oko vječne vatre. Kako kojeg uhvatite tako ga pred kamere metnete. Znamo hin i mi sve, na prste jedne ruke za prebrojati. Srbi su ba Mujo jedinstveni, bar po pitanju uništenja BiH. Tu alah ne pomaže. A i ne voli vas ni jedan. Džaba skačete oko Srba i ponižavate šehide. Možeš laprdati šta hoćeš, istina je da nisu svi Srbi bolesni ko ti, taman i da hoće uništiti BiH. Ni jedan Srbin nije bolestan. Mi smo miroljubiv narod. Ne praviš nam probleme i imaš u nama prijatelje. Kad nestane BiH nestaće i vjekovni problemi. Ne mogu se Mujo Srbi utamničiti, mi smo slobodoljubiv narod.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 13 lis 2022, 09:51 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Citat: Erdoan: Turska neka djeluje kao posrednik u BiHPredsjednik Turske Redžep Tajip Erdoan nakon službene posjete Bosni i Hercegovini prokomentarisao je kakva će uloga Turske biti u BiH. "Želimo Turskoj dati takav zadatak, niko se ne smije miješati u naše poslove, samo neka Turska djeluje kao posrednik ovdje u naše ime", rekao je Erdoan. Navodeći da bi o tome trebali odlučiti članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Erdoan je rekao: "Već sam im rekao. 'Ako donesete takvu odluku, mi ćemo takođe napraviti naše procjene. Donesite ovu odluku kao trojka, a ne čekajući upute odnekud. Nakon toga sam rekao: 'Napravićemo ovaj korak s hairom''', naveo je Erdoan. https://www.nezavisne.com/novosti/svije ... BiH/678479 Primjetili ste da je na konferenciji za novinare Dodik nekoliko puta spomenuo razdruživanje, Komšić glumio hipika a Erdogan ćutio ko zaliven. Dodik pojašnjava da je "novi dogovor u BiH" ustvari dogovor o razdruživanju jer je RS i prije Dejtona (koji je uništen) bila nezavisna. Nikakav Dejton 2. Večeras u 21:15 na RTRS komplet intervju. Ponuda je na stolu, i biće na stolu, BiH u komi dok Muslimani ne razmisle šta i kako dalje. MIlanović je nešto načuo i uključio se. Uz pomoć prijatelja oslobodićemo se zločinačke tvorevine BiH. Svi mi zajedno. Muslimani hoćete li sad, nakon što ste shvatili da na zapadu nemate prijatelja, razmisliti malo i popiti kahvu sa Ergodanom. Doći će i Vučić i Milanović a bogami i Čović i Dodik. Ne morate žuriti, lahgano razmislite.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 13 lis 2022, 10:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75904 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Erdogan gubi izbore. U najboljem slučaju za njega, Kurdi će odlučivati koja od 2 koalicije će biti vlast u Turskoj. Izbori u Turskoj 2023, ovo su ankete
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 13 lis 2022, 10:13 |
|
|
E ako je tako... onda Muslimani požurite i brzo razmišljajte, propašće vam i amanet.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 13 lis 2022, 10:19 |
|
|
1,3 milijuna erdoganovih lojalista bi mu dobro došlo. Erdogan što prije da im podjeli državljanstva i naseli ih po Anatoliji.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 13 lis 2022, 10:33 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: 1,3 milijuna erdoganovih lojalista bi mu dobro došlo. Erdogan što prije da im podjeli državljanstva i naseli ih po Anatoliji. Bosanski muslimani bi mogli spasiti Tursku.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 13 lis 2022, 16:48 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: Erdogan gubi izbore. U najboljem slučaju za njega, Kurdi će odlučivati koja od 2 koalicije će biti vlast u Turskoj. Izbori u Turskoj 2023, ovo su ankete Ne pratiš. Kurdi nisu dio tog parlamentarnog sustava. Na ovaj ili onaj način Erdogan ih izbaci.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|