|
|
Stranica: 4/5.
|
[ 116 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Svarog
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 01:09 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9965 Lokacija: Banja Luka
|
Kulac je napisao/la: NSOS je napisao/la: Mi Srbi se bas usrecili. Ne bih se ja ovom sastavu radovao. A ni ukljucivanju Turske. Ona je ipak regionalna sila sa velikim apetitima. Ako bi Muslimane predstavljao Erdogan, Srbe treba da predstavlja Putin. Hrvati kako hoce, ali bi i oni trebali da imaju nekog jaceg od Milanovica.
Ako nista drugo, izgleda da medju muslimanskim forumasima preovladava svest da je sa BiH gotovo, samo im je mali procenat. To je bitna promena u odnosu na ranije stanje (kada je koliko se secam jedino Nebula imao slicne predloge). Verovatno je tako i opste raspolozenje medju njima, pa neka iznesu predloge. Ne znam o čemu pričate? Vi imate halucinacije. Niko od bošnjačkih političara nije prihvatio niti će prihvatiti bilo kakve pregovore. Koji Erdogan, halo! Samo Dayton priznamo i to ne zato što ga obožavamo, nego zato što je nepromjenjiv. Tvrd je ko armirani beton. Nema ukidanja RS, nema trećeg entiteta. Država BiH, dva entiteta, tri konstitutivna naroda. Dečki, ne palite se na Dayton 2. Nema ništa od toga. Čak je i priglupi ridjobradi babin sin naučio nešto iz istorije. !? Kako ? Koliko do juče , drugačije ste pričali . Ništa niste naučili . Nuđen vam ''Kutiljero'' , vi htjeli više , tačnije sve . Pa bi rat , u kojem vi jeste dobili više ... al preko leđa . Isto se ponavlja sa ''Dejtonom'' , opet hoćete sve . Ne uviđajući da je on stvarno zadnja šansa državi BiH . Da li ti je jasno da više nema smisla ni ratovati , jer država BiH je potpuno i nepovratno obesmišljena . Jebo Bajdena , Incka , folove , golove ..ali , vjerovati da u duplom srpsko - hrvatskom prstenu , milion i nešto hiljada Muslimana može izgurati velikomuslimansku ideju... Hm , ne kontam ..pa jesu li vam vrane mozak popile ? Sve ove godine gledam i čudim se . ( baš se raspričah ovih dana , valja odmorit )
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 08:33 |
|
|
Svarog je napisao/la: Jebo Bajdena , Incka , folove , golove ..ali , vjerovati da u duplom srpsko - hrvatskom prstenu , milion i nešto hiljada Muslimana može izgurati velikomuslimansku ideju... Hm , ne kontam ..pa jesu li vam vrane mozak popile ? Sve ove godine gledam i čudim se . Pričaš o ljudima koji misle da će kada umru jebati 40 djevica i kozu. Islam je čudo. Muslimani žive u mašti.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Kulac
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 11:45 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Svarog je napisao/la: Jebo Bajdena , Incka , folove , golove ..ali , vjerovati da u duplom srpsko - hrvatskom prstenu , milion i nešto hiljada Muslimana može izgurati velikomuslimansku ideju... Hm , ne kontam ..pa jesu li vam vrane mozak popile ? Sve ove godine gledam i čudim se . Pričaš o ljudima koji misle da će kada umru jebati 40 djevica i kozu. Islam je čudo. Muslimani žive u mašti. He, he… Svi žive u mašti osim tebe. Ti si čvrsto na zemlji, po cijeli dan pišeš komentare i jebeš kozu ili tačnije svoju ruku. Ne mogu zamisliti da jebeš nešto drugo jer nemaš vremena od pisanja komentara. Ali, ima istine u tome da se Bošnjaci zanose iluzijama da Bosna ne može nestati i da oni kao narod ne mogu nestati. Mogu nestati i to najviše zahvaljujući uvjerenju ridjobradog i njegove klike da su nezamjenljivi i da je vjera najvažnija. Narod su za njih glasači koje treba obmanuti, prevariti i iskoristiti pri tome obilato koristeći vjeru. Nisu ni Srbi imuni na maštanje. Oni maštaju da Srbija, Kina i Rusija postanu najveće svjetske sile, da u Americi izbije gradjanski rat i sl. Da nije maštanja, Srbija je već mogla biti u EU, ali onda valja prestati maštati i okrenuti se drugim stvarima. Hrvati u BiH imaju svoje snove o trećem entitetu. Sve u svemu, dok mi maštamo karavane prolaze. Lično mislim da će BiH preživjeti i u njoj će živjeti oni koji budu imali interes da žive u njoj. Do raspada neće doći i to mislim ne kao Bošnjak nego zato što niko sa strane nema interes da bosanski lonac stalno ključa. Unutrašnji akteri imaju razlog za stalno zakuhavanje isključivo zbog svojih osobnih interesa jer je u BiH politika najunosnija, najisplativija djelatnost na cijelom svijetu. Osvojiš ili ukradeš nekoliko hiljada glasova na izborima i onda slijedi blagostanje za cijelu familiju. Za četiri ili osam godina stotine hiljada KM na računu, stanovi, vile, zaposleni žena, svastika, sin, kćerka itd.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 11:50 |
|
|
*** je napisao/la: Nisu ni Srbi imuni na maštanje. Oni maštaju da Srbija, Kina i Rusija postanu najveće svjetske sile, da u Americi izbije gradjanski rat i sl. Da nije maštanja, Srbija je već mogla biti u EU, ali onda valja prestati maštati i okrenuti se drugim stvarima.
Pa okrerenuli smo se. Vidiš da blokiramo/uništavamo BiH. Lijepo je maštati al mora se raditi.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 11:55 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37770 Lokacija: Gl. grad regije
|
Kulac je napisao/la: zato što niko sa strane nema interes da bosanski lonac stalno ključa. Odlična konstatacija. Probavali su svašta u ovih 26 g. samo jedno nisu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 12:12 |
|
|
Nemoj kulac , jbte,,..nije tako.. Ne maštate vi da nećete nestati (malo ko od Srba i Hrvata priželjkuje vaše nestajanje ) nego budalaštinu , da je u BiH moguće ostvariti velikomuslimanske ciljeve . Te maštarije su i dovele do fatalnog errora u BiH . I sad bi da je tako razyebanu čuva DIO MZ . Primjetiš li da ovih dana imaju preča posla ?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 16:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75904 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Za Erdogana je veliki prestiž da Turska dobije vazalnu zemlju u sred Europe.
Nezavisna 24% Mahala upravo to omogucava, jer bi Muslimani s ovako uništenim odnosima s Hrvatima i Srbima sigurnosno ovisili o Turskoj.
Osmansko carstvo od Libije do Sarajeva.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 17:09 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Za Erdogana je veliki prestiž da Turska dobije vazalnu zemlju u sred Europe.
Nezavisna 24% Mahala upravo to omogucava, jer bi Muslimani s ovako uništenim odnosima s Hrvatima i Srbima sigurnosno ovisili o Turskoj.
Osmansko carstvo od Libije do Sarajeva. U BiH 24% u Libiji 25% (Haftar nije njihov igrač) u Siriji nešto sića i Cipar oko 40%, to je sve gdje još imaju uticaja, a opet budi se Osmansko carstvo, koliko toliko ne može se staroj slavi vratiti.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 17:12 |
|
|
Ne znam, veliko je iskušenje dobiti nekoliko stotina tisuća vjernih glasača u Kurdistanu. Erdoganu bi to sjelo kao kec na desetku.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Kulac
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 18:14 |
|
|
Svarog je napisao/la: Nemoj kulac , jbte,,..nije tako.. Ne maštate vi da nećete nestati (malo ko od Srba i Hrvata priželjkuje vaše nestajanje ) nego budalaštinu , da je u BiH moguće ostvariti velikomuslimanske ciljeve . Te maštarije su i dovele do fatalnog errora u BiH . I sad bi da je tako razyebanu čuva DIO MZ . Primjetiš li da ovih dana imaju preča posla ? Evo još malo pa napuštam ovaj forum i to isključivo zbog toga što prelazi u tešku dosadu milijardu puta čitati o nekakvim velikomuslimanskim ciljevima. Čuj “velikomuslimanski ciljevi”. Pa da bar kažeš malomuslimanski ciljevi, pa hajde. Ja sam ateista od rodjenja jer sam potekao iz takve porodice. I evo iskreno kažem da mene lično nije niko pokušao islamizirati iako imam tzv. muslimansko ime. Ma niko mi nije ni pomenuo da trebam ići u dzamiju, prestati piti i sl. Ali, re-islamizacija se jeste desila uvodjenjem vjeronauke u obrazovanje, propagandom, iz karijerističkih razloga, možda i uz pomoć novca iz islamskih zemalja koje su obilato finansirale gradnju džamija. Za sve vam je to zaslužna mladomuslimanska klika sa Izetbegovićima na čelu. Od tog procesa i zapišavanja teritorije narod nije imao korist, samo spomenuta klika. E sada ti meni reci, da li se ti bojiš da tebe neko islamizuje, da te natjera u džamiju? Bošnjaci su najbrojniji u BiH i recimo da ih ima koliko Srba i Hrvata zajedno. Okolo su Srbija i Hrvatska. E pa reci mi kako to Bošnjaci mogu islamizirati Srbe i Hrvate i nametnuti im velikomuslimansku ideju? Bošnjaci inače slabo stoje kada se radi o projektima. Znaš i da je Alija do podne mislio jedno, a popodne drugo. Strah Srba i Hrvata od velikomuslimanske ideje je apsolutno iracionalan! Strahovi su napravili katastrofu, odnosno napravili su je oni koji su proizvodili strahove za svoje ciljeve. Srbi će danas papagajski i po diktatu reći da su najsretniji narod na svijetu jer imaju predivnu, prelijepu i vječnu Republiku Srpsku. A ja im kažem po stoti put. Mogli ste imati cijelu BiH, mogli ste živjeti u Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Sanskom mostu itd. Bili ste najjači narod u BiH prije rata. Ja znam odlično tko su bili najbrojniji stanari u najboljim sarajevskim naseljima. Zna se da su Srbi bili na najboljim pozicijama, da su se školovali, bili profesori, ljekari i sve ostalo. I onda dodje ko fol “strah” od nekakve Islamske deklaracije koju 99% Bošnjaka nije očima vidjelo, akamoli pročitalo. I u tom pamfletu se još nigdje BiH ne pominje. I Srbi rekoše: Mi hoćemo da se zna šta je srpsko i hoćemo da svi Srbi žive u jednoj državi! To ti je puna istina i to ti govori svjedok svih dešavanja ne samo od Titove smrti nego i ranije.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 18:19 |
|
|
Još jedan ateist
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 18:23 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Još jedan ateist Ali zanimljivo odakle im potreba da se izjašnjavaju. Niti ih itko pita, niti ikoga zanima, a oni: "iskreno ja sam ateist". Puca ih iskrenost.. Nije bitno, tema je "Turska posrednik u razdruživanju BiH", a ne vjerski popis muslimana na forumu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 18:26 |
|
|
Kulac je napisao/la: I evo iskreno kažem da mene lično nije niko pokušao islamizirati iako imam tzv. muslimansko ime. Pa ako imaš Muslimansko ime i voliš Bosnu ti si Mulisliman. Moguće da ne ideš u džamiju ali ići ćeš kasnije. Ni Bakir dok je bio mlađi nije išao u džamiju.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 18:28 |
|
|
Kulac je napisao/la: E pa reci mi kako to Bošnjaci mogu islamizirati Srbe i Hrvate i nametnuti im velikomuslimansku ideju? Nikako. Pokušali su 1992. pa završili kompresovani u 24%. Sljedeći pokušaj islamizacije Srba i Hrvata bi ih poslao u Anadoliju.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 18:30 |
|
|
Kulac je napisao/la: A ja im kažem po stoti put. Mogli ste imati cijelu BiH, mogli ste živjeti u Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Sanskom mostu itd. Hvala ne treba. Tuđe nećemo svoje ne damo. A ja vama kažemo po stoti put: Niste mogli i nećete nikad imati Republiku Srpsku!
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 19:38 |
|
|
Kulac je napisao/la: Svarog je napisao/la: Nemoj kulac , jbte,,..nije tako.. Ne maštate vi da nećete nestati (malo ko od Srba i Hrvata priželjkuje vaše nestajanje ) nego budalaštinu , da je u BiH moguće ostvariti velikomuslimanske ciljeve . Te maštarije su i dovele do fatalnog errora u BiH . I sad bi da je tako razyebanu čuva DIO MZ . Primjetiš li da ovih dana imaju preča posla ? Evo još malo pa napuštam ovaj forum i to isključivo zbog toga što prelazi u tešku dosadu milijardu puta čitati o nekakvim velikomuslimanskim ciljevima. Čuj “velikomuslimanski ciljevi”. Pa da bar kažeš malomuslimanski ciljevi, pa hajde. Ja sam ateista od rodjenja jer sam potekao iz takve porodice. I evo iskreno kažem da mene lično nije niko pokušao islamizirati iako imam tzv. muslimansko ime. Ma niko mi nije ni pomenuo da trebam ići u dzamiju, prestati piti i sl. Ali, re-islamizacija se jeste desila uvodjenjem vjeronauke u obrazovanje, propagandom, iz karijerističkih razloga, možda i uz pomoć novca iz islamskih zemalja koje su obilato finansirale gradnju džamija. Za sve vam je to zaslužna mladomuslimanska klika sa Izetbegovićima na čelu. Od tog procesa i zapišavanja teritorije narod nije imao korist, samo spomenuta klika. E sada ti meni reci, da li se ti bojiš da tebe neko islamizuje, da te natjera u džamiju? Bošnjaci su najbrojniji u BiH i recimo da ih ima koliko Srba i Hrvata zajedno. Okolo su Srbija i Hrvatska. E pa reci mi kako to Bošnjaci mogu islamizirati Srbe i Hrvate i nametnuti im velikomuslimansku ideju? Bošnjaci inače slabo stoje kada se radi o projektima. Znaš i da je Alija do podne mislio jedno, a popodne drugo. Strah Srba i Hrvata od velikomuslimanske ideje je apsolutno iracionalan! Strahovi su napravili katastrofu, odnosno napravili su je oni koji su proizvodili strahove za svoje ciljeve. Srbi će danas papagajski i po diktatu reći da su najsretniji narod na svijetu jer imaju predivnu, prelijepu i vječnu Republiku Srpsku. A ja im kažem po stoti put. Mogli ste imati cijelu BiH, mogli ste živjeti u Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Sanskom mostu itd. Bili ste najjači narod u BiH prije rata. Ja znam odlično tko su bili najbrojniji stanari u najboljim sarajevskim naseljima. Zna se da su Srbi bili na najboljim pozicijama, da su se školovali, bili profesori, ljekari i sve ostalo. I onda dodje ko fol “strah” od nekakve Islamske deklaracije koju 99% Bošnjaka nije očima vidjelo, akamoli pročitalo. I u tom pamfletu se još nigdje BiH ne pominje. I Srbi rekoše: Mi hoćemo da se zna šta je srpsko i hoćemo da svi Srbi žive u jednoj državi! To ti je puna istina i to ti govori svjedok svih dešavanja ne samo od Titove smrti nego i ranije. Ja nisam rekao da će iko islamizirati Srbe i natjerati ih u džamiju.Obojica znamo da je to davno rađeno (i u velikoj mjeri odrađeno ) mada vjerujem , da priličnom broju Muslimana ne bi bilo krivo da je i danas tako nešto moguće . Velikomuslimanska politika nema za cilj da islamizira Srbe i Hrvate u BiH , nego da je učini eksluzivnom zemljom Muslimana u kojoj se Srbi i Hrvati neće ništa pitati .. I sam naziv ''Bošnjak'' koji su si muslimani u ratu probrali je podvala upregnuta u tu velikomuslimansku ideju . Zato ga ja ne koristim nikad , kako ovdje , tako ni u realnom životu . Mislim da je važno da ga ne koriste svi koji se protive toj bezobraznoj i drskoj ideji . Ti velikomuslimanske ciljeve vjerovatno zoveš drugačije ,pretpostavljam ''velikobošnjački'' . Otud nesporazum. Sarajevo i ta ''Bosna'' o kojoj pričaš , bili su u Jugoslaviji . Tad su i u Banjoj Luci Muslimani bili u najboljim pozicijama .. profesori , ljekari ..bili najbrojniji u najboljim naseljima . Ali ko što znamo , Juga se raspala na šest država , i Muslimani su poželjeli jednu samo za sebe . Ne kažem svi , ali previše njih . I što je najgore sumanuto misle da im ona i pripada . I ja sam svjedok svih dešavanja ne samo od Titove smrti nego i ranije . PS. Za JU repke smo navijali obojica , za BiH samo ti .
|
|
Vrh |
|
|
Zijo
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 20:12 |
|
|
Kulac je napisao/la: Svarog je napisao/la: Nemoj kulac , jbte,,..nije tako.. Ne maštate vi da nećete nestati (malo ko od Srba i Hrvata priželjkuje vaše nestajanje ) nego budalaštinu , da je u BiH moguće ostvariti velikomuslimanske ciljeve . Te maštarije su i dovele do fatalnog errora u BiH . I sad bi da je tako razyebanu čuva DIO MZ . Primjetiš li da ovih dana imaju preča posla ? Evo još malo pa napuštam ovaj forum i to isključivo zbog toga što prelazi u tešku dosadu milijardu puta čitati o nekakvim velikomuslimanskim ciljevima. Čuj “velikomuslimanski ciljevi”. Pa da bar kažeš malomuslimanski ciljevi, pa hajde. Ja sam ateista od rodjenja jer sam potekao iz takve porodice. I evo iskreno kažem da mene lično nije niko pokušao islamizirati iako imam tzv. muslimansko ime. Ma niko mi nije ni pomenuo da trebam ići u dzamiju, prestati piti i sl. Ali, re-islamizacija se jeste desila uvodjenjem vjeronauke u obrazovanje, propagandom, iz karijerističkih razloga, možda i uz pomoć novca iz islamskih zemalja koje su obilato finansirale gradnju džamija. Za sve vam je to zaslužna mladomuslimanska klika sa Izetbegovićima na čelu. Od tog procesa i zapišavanja teritorije narod nije imao korist, samo spomenuta klika. E sada ti meni reci, da li se ti bojiš da tebe neko islamizuje, da te natjera u džamiju? Bošnjaci su najbrojniji u BiH i recimo da ih ima koliko Srba i Hrvata zajedno. Okolo su Srbija i Hrvatska. E pa reci mi kako to Bošnjaci mogu islamizirati Srbe i Hrvate i nametnuti im velikomuslimansku ideju? Bošnjaci inače slabo stoje kada se radi o projektima. Znaš i da je Alija do podne mislio jedno, a popodne drugo. Strah Srba i Hrvata od velikomuslimanske ideje je apsolutno iracionalan! Strahovi su napravili katastrofu, odnosno napravili su je oni koji su proizvodili strahove za svoje ciljeve. Srbi će danas papagajski i po diktatu reći da su najsretniji narod na svijetu jer imaju predivnu, prelijepu i vječnu Republiku Srpsku. A ja im kažem po stoti put. Mogli ste imati cijelu BiH, mogli ste živjeti u Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Sanskom mostu itd. Bili ste najjači narod u BiH prije rata. Ja znam odlično tko su bili najbrojniji stanari u najboljim sarajevskim naseljima. Zna se da su Srbi bili na najboljim pozicijama, da su se školovali, bili profesori, ljekari i sve ostalo. I onda dodje ko fol “strah” od nekakve Islamske deklaracije koju 99% Bošnjaka nije očima vidjelo, akamoli pročitalo. I u tom pamfletu se još nigdje BiH ne pominje. I Srbi rekoše: Mi hoćemo da se zna šta je srpsko i hoćemo da svi Srbi žive u jednoj državi! To ti je puna istina i to ti govori svjedok svih dešavanja ne samo od Titove smrti nego i ranije. E moj kulac, jesi glup. Gdje češ sa najvećim lažovima na svijetu u polemiku. Zar ne vidiš da taj Svarog iza napada na velikomuslimansku ideju ustvari krije i brani velikosrpsku ideju koja je isključivi krivac za stotine hiljada ubijenih i protjeranih ljudi. Ono ne priznaje naziv Bošnjak. Ono što je u opancima šljeglo u Bosnu prije koju stotinu godina po odobrenju nekog vezira. Zar ne vidiš da ovaj sa nickom “novovrijeme” nikada nije isključen iako non-stop psuje i vrijedja? Zar ti to ništa ne govori.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 20:17 |
|
|
Eto, Kulac... Zijo ti je pojasnio i dao odgovor bolje od mene Zamisli mene i njega na tribinama kako navijamo za '' Jednu i Jedinu''... Jel možeš ?
|
|
Vrh |
|
|
Zijo
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 21:04 |
|
|
Svarog je napisao/la: Eto, Kulac... Zijo ti je pojasnio i dao odgovor bolje od mene Zamisli mene i njega na tribinama kako navijamo za '' Jednu i Jedinu''... Jel možeš ? Ne mere nikako. A još su manje šanse da sa četnikom polemizira. Četnik laže kad zine. Znaš kako je rekao jedan vaš djikan četnik: “Nikad neću oprostiti muslimanima što su nas natjerali da ih ubijamo”. Četnici su bolestan, lud, zao i pogan narod. Djikanski je to smrdljiv soj.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 21:08 |
|
|
Zijo je napisao/la: Svarog je napisao/la: Eto, Kulac... Zijo ti je pojasnio i dao odgovor bolje od mene Zamisli mene i njega na tribinama kako navijamo za '' Jednu i Jedinu''... Jel možeš ? Ne mere nikako. A još su manje šanse da sa četnikom polemizira. Četnik laže kad zine. Znaš kako je rekao jedan vaš djikan četnik: “Nikad neću oprostiti muslimanima što su nas natjerali da ih ubijamo”. Četnici su bolestan, lud, zao i pogan narod. Djikanski je to smrdljiv soj. Pa odvojiš se od Ćetnika i uživaš u životu. Ni mi vas ne volimo i uopšte nam se ne sviđate, ni kako ljudi a ni kao vjernici.
|
|
Vrh |
|
|
Zijo
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 21:28 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Zijo je napisao/la: Ne mere nikako. A još su manje šanse da sa četnikom polemizira. Četnik laže kad zine. Znaš kako je rekao jedan vaš djikan četnik: “Nikad neću oprostiti muslimanima što su nas natjerali da ih ubijamo”. Četnici su bolestan, lud, zao i pogan narod. Djikanski je to smrdljiv soj.
Pa odvojiš se od Ćetnika i uživaš u životu. Ni mi vas ne volimo i uopšte nam se ne sviđate, ni kako ljudi a ni kao vjernici. Tko se vama svidja? Ma da živite sa Rusima ili sa njima dijelite granicu, mrzili bi ih iz dna duše. Bolestan i pokvaren narod. Naravno ima i poštenijih četnika, mislim malo uljudnijih.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 21:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75904 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Sve se poklapa.
Bidenova izjava, Erdoganova, ...
Biden kaže nećemo braniti 100% BiH, Erdogan kaže uzet ćemo 24% BiH.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 21:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ne smijete pjeniti muslimani. Niste u džamiji.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 21:36 |
|
|
Zijo je napisao/la: Tko se vama svidja? Ma da živite sa Rusima ili sa njima dijelite granicu, mrzili bi ih iz dna duše. Istina. Zato što smo mi državotvoran narod. Nismo multietnićni i ne podnosimo kad neko pokušava da vlada nad nama. Sa nama ne možete živiti zajedno. Nikad. Ne samo vi nego niko.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Turska posrednik u razdruživanju BiH Postano: 01 ruj 2021, 21:39 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Sve se poklapa.
Bidenova izjava, Erdoganova, ...
Biden kaže nećemo braniti 100% BiH, Erdogan kaže uzet ćemo 24% BiH. Erdo će opet biti kum - pri rođenju 24%.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|