|
|
Stranica: 49/52.
|
[ 1285 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 14:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75897 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
daramo je napisao/la: Znači ovaj stav prema homoseksualcima vjerojatno dolazi sa selafizmom, u sunitskom islamu i osmanskoj tradiciji to nije bilo nešto zabranjeno. Ovi Vjera Narod Država jesu salafisti.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 14:33 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Odakle kopipejstiras te stvari, bezimeni? Originalni Tvrtkov grb sa krstovima?
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 15:47 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 15:56 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
glup twit, 500 metara dalje imaš svinjetine koliko hoćeš
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 16:26 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Odakle kopipejstiras te stvari, bezimeni? Originalni Tvrtkov grb sa krstovima? Mislim te tekstove
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 16:27 |
|
|
Sad ce BBC, dodjoste do Tvrtka
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 16:29 |
|
|
DrMag je napisao/la: glup twit, 500 metara dalje imaš svinjetine koliko hoćeš
Vala bas.. kolko seru o Sarajevu ovi mrzitelji..
Nije Amsterdam ali vala nije ni Kabul
|
|
Vrh |
|
|
Prolaznik
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 16:30 |
|
|
Sličnije Kabulu nego Amsterdamu po svemu.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 16:30 |
|
|
DrMag je napisao/la: glup twit, 500 metara dalje imaš svinjetine koliko hoćeš
Nije glup, tvit je odlican, to sto svinjetine ima u srpskom Sarajevu, ne abolira zaostalost muslimanskog Sarajeva. Svinja je vise dobrodosla u Teheran nego u Sarajevo, u restoranima nema svinjetine jer ne smiju je ni ponuditi, cim bi se pojavila niti jedan multuetnicar ne bi usao u taj restoran. U prodavnicama samo strogo vakumirana i to tek u nekoliko vecih, ne smiju je izloziti izvan celofana, u prodavnicu u kojoj prodavac nozem sjece svinjsku kobasicu ne bi usao niti jedan multietnicar. Ne samo da ne kupuju svinjetinu, oni bjeze od nje kao vrag od kriza.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 16:34 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: DrMag je napisao/la: glup twit, 500 metara dalje imaš svinjetine koliko hoćeš
Nije glup, tvit je odlican, to sto svinjetine ima u srpskom Sarajevu, ne abolira zaostalost muslimanskog Sarajeva. Svinja je vise dobrodosla u Teheran nego u Sarajevo, u restoranima nema svinjetine jer ne smiju je ni ponuditi, cim bi se pojavila niti jedan multuetnicar ne bi usao u taj restoran. U prodavnicama samo strogo vakumirana i to tek u nekoliko vecih, ne smiju je izloziti izvan celofana, u prodavnicu u kojoj prodavac nozem sjece svinjsku kobasicu ne bi usao niti jedan multietnicar. Ne samo da ne kupuju svinjetinu, oni bjeze od nje kao vrag od kriza. jebla vas svinjetina, najgore meso koje postoji, nuzno zlo. To pizdenje oko svinjetine isto kao pizdenje vegana oko hrane u restoranu. Znas da nema i nemoj dolaziti, zakon ponude i potraznje. Moze li musliman biti siguran u BL da mu jelo nije kontaminirano svinjetinom??? Ili vegan, namirnicama zivotinjskog porijekla???
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 16:37 |
|
|
Na retardirane postove vec ne odgovaram.
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 16:52 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: DrMag je napisao/la: glup twit, 500 metara dalje imaš svinjetine koliko hoćeš
Nije glup, tvit je odlican, to sto svinjetine ima u srpskom Sarajevu, ne abolira zaostalost muslimanskog Sarajeva. Svinja je vise dobrodosla u Teheran nego u Sarajevo, u restoranima nema svinjetine jer ne smiju je ni ponuditi, cim bi se pojavila niti jedan multuetnicar ne bi usao u taj restoran. U prodavnicama samo strogo vakumirana i to tek u nekoliko vecih, ne smiju je izloziti izvan celofana, u prodavnicu u kojoj prodavac nozem sjece svinjsku kobasicu ne bi usao niti jedan multietnicar. Ne samo da ne kupuju svinjetinu, oni bjeze od nje kao vrag od kriza. Niko dobro kao Srbin ne laže. Svaki restoran sa CD (Club Diplomatique) gdje jedu strani veleposlanici, inače strane delegacije, gosti i predstavnici, služe svinjetinu. Bezbroj puta sam u jednom od tih restorana pojeo pravu pizzu capricciosu sa pravom šunkom (da ne pravim reklamu sada). Druga stvar je što je Tegeltija ljakse, jeftin i nije spreman da dadne 15 do 20 KM za pizzu, već jede po kioscima i prčvarnicama kad nije džabelsku. I u svakom jačem hotelu imaš jela od svinjetine, sem u Bristolu kojeg drže jal Turci jal Arapi. Samo je točno da nemaš pojest takve pizze i jela na komad ili na ulici jer se ne traži van sezone. Svinjetine imaš u svakom tržnom centru, negdje jako puno kao u Mercatoru, gdje se i ja snabdijevam vratom, parizerom, špekom i šunkom jednom tjedno. Kad dođu friški kotleti uzmem i njih. Jako dobro ide prodaja svinjetine u Sarajevu zbog stranaca i nas koji smo prozapadno orijentirani. Ne pravi pitu tko ima, već tko je naučio. Na kraju krajeva ima u Parlamentu BiH restoran sa svinjetinom gdje se sve jeftino i na narodni račun. Pored istočnog Sarajeva i recimo TOM centra gdje nekad odem da pojedem musaku sa svinjećim mesom. Prestanite više lagat tako vam Boga živoga.
_________________ Vidimo se u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 17:00 |
|
|
Jedini koji lazes si ti, i cijela armija nepismene stoke ispod Tegeltijinog tvita.
Krmetine nema u sarajevskim mesnicama, niti u jednoj, strogo zabranjen pristup. Kotlete neces kupiti u Merkatoru jer se sirovo meso ne prodaje, osim ono upakirano Tulumovicevo.
U restoranima nema svinjetine, osim u jednom ili dva, u njih multietnicari ne ulaze.
Ko vas ne zna...
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 17:06 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Jedini koji lazes si ti, i cijela armija nepismene stoke ispod Tegeltijinog tvita.
Krmetine nema u sarajevskim mesnicama, niti u jednoj, strogo zabranjen pristup. Kotlete neces kupiti u Merkatoru jer se sirovo meso ne prodaje, osim ono upakirano Tulumovicevo.
U restoranima nema svinjetine, osim u jednom ili dva, u njih multietnicari ne ulaze.
Ko vas ne zna... Ne razumijem, kod mene kolegice veganke i lezbejke, idu samo u specijalizirane restorane i kafice, ne prave dramu zbog cinjenice da je odnos restorana 1:300 u korist mesozdera. Eto prijedlog otvorite svinjski restoran i mesnicu u sarajevu.
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 17:11 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Jedini koji lazes si ti, i cijela armija nepismene stoke ispod Tegeltijinog tvita.
Ko vas ne zna... Lažove, ne podmeći ono što nisam rekao. Da, u mesnicama nema svinjetine, jer se ne traži. Grad ima muslimansku većinu, ali nije problem trknuti do istočnog Sarajeva ili Kiseljaka u mesnicu. Upravo govorim o pakovanim kotletima koje kupim nekad kad dođu friški. Nema u mesnici u refuzi, jer se slabo traži. Pito sam. Restorana sa CD oznakom za diplomate ima barem desetak gdje itekako možeš pojesti svinjetinu. Nije jedan ili dva, ne laži. Jedina stvar je što su malo skuplji. Jbg nije ti to Užice ili Priboj pa da imaš prčavarnicu sa leskovačkim roštiljem ili duplom svinjskom pljeskom na svakom ćošku.
_________________ Vidimo se u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 17:22 |
|
|
DrMag je napisao/la: glup twit, 500 metara dalje imaš svinjetine koliko hoćeš Sta got rusi mujgurskim imidz i otkriva pravo im lice ti imas problema sa tim?
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 17:59 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: DrMag je napisao/la: glup twit, 500 metara dalje imaš svinjetine koliko hoćeš
Sta got rusi mujgurskim imidz i otkriva pravo im lice ti imas problema sa tim? Stvarno ne vidim problem. Recimo ja ne volim janjetinu, barem ono sto sam probao miris mi nije sjeo, dodjem u hrvatski kraj (okolica Zadra) gdje imaju za ponudi janjetinu, ribu i piletinu, odaberem juhu jer janjetina mi ne sjeda iako kazu da je tu ponajbolja, za ribu i piletinu znam da nije svjeza, riba je mozda i uvoz. Ne pravim problem. Isto tako sam bio u Metkovicu gdje se sluzio specijalitet, zablji batci. Dva dana nista nisam jeo, sto god stavim u usta odmah riganje. Tako da smatram besmislenim prozivati muslimanski kraj u kojemu nema svinjetine na svakoim koraku.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 18:50 |
|
|
Wellcome to Sarajevo Bono <3
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 19:58 |
|
|
Uopce ne kuzis, rostiljdzija koji bi u sarajlabadu ispekao svinjske cevape na rostilju, isti bi morao baciti sutra. Muslimani mu ne bi usli u lokal vise nikada, za njih je svaki lonac, serpa, tava, noz koji dodje u kontakt sa pascetinom, kontaminiran.
Zna Milan jako dobro o cemu govori, jebala te janjetina.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 20:01 |
|
|
DrMag je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la:
Nije glup, tvit je odlican, to sto svinjetine ima u srpskom Sarajevu, ne abolira zaostalost muslimanskog Sarajeva. Svinja je vise dobrodosla u Teheran nego u Sarajevo, u restoranima nema svinjetine jer ne smiju je ni ponuditi, cim bi se pojavila niti jedan multuetnicar ne bi usao u taj restoran. U prodavnicama samo strogo vakumirana i to tek u nekoliko vecih, ne smiju je izloziti izvan celofana, u prodavnicu u kojoj prodavac nozem sjece svinjsku kobasicu ne bi usao niti jedan multietnicar. Ne samo da ne kupuju svinjetinu, oni bjeze od nje kao vrag od kriza.
jebla vas svinjetina, najgore meso koje postoji, nuzno zlo. To pizdenje oko svinjetine isto kao pizdenje vegana oko hrane u restoranu. Znas da nema i nemoj dolaziti, zakon ponude i potraznje. Moze li musliman biti siguran u BL da mu jelo nije kontaminirano svinjetinom??? Ili vegan, namirnicama zivotinjskog porijekla??? Kao sto rekoh, i DrMAg nije bas ljubitelj bosljaka ali je covjek kolko tolko realan.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 21:36 |
|
|
Gdje si me tracao?
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 23:45 |
|
|
Ne tracao, vec branio na temi o lazovima.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 kol 2021, 23:57 |
|
|
Robi daj umjetne suze
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 16 kol 2021, 00:00 |
|
|
Sta ce da kaze Allah o ovim ****** furundzijama.
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 16 kol 2021, 00:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75897 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
DrMag je napisao/la: Robi daj umjetne suze
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Banya, dunno i 44 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|