|
|
Stranica: 50/52.
|
[ 1285 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
teranova
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 16 kol 2021, 01:43 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Wellcome to Sarajevo Bono <3 Da li si gledao epizodu South Parka o njemu?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 16 kol 2021, 20:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Prepucavaju se njihovi političari ko je manje želio ovu povorku i napadaju one koji su više pomogli u organizaciji.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 16 kol 2021, 21:15 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37758 Lokacija: Gl. grad regije
|
Fakat sam očekivao nekog od članova predsjedništva koji predstavlja građane tamo. Pišu mu veliki minus hambasade.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 08 ožu 2022, 01:30 |
|
|
Šućur allahu.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 08 ožu 2022, 02:21 |
|
|
Neka je pridvodi Sejdo Komšoglu. Ionako je on najveći p... (ponosni, a šta ste mislili? ) među njima.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 16 ožu 2022, 00:12 |
|
|
Naletih slučajno na info da u Sarajevu ima Trg Susan Sontag. Ko je Susan Sontag? LGBT fanatik i jedan od glavnih muslimanskih lobista u ratu. Muslimani samo vraćaju dug Liberanim nacistima. Svašta ćemo mi još naučiti i povezati.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 16 ožu 2022, 10:29 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39014 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Sokolić je napisao/la: Neka je pridvodi Sejdo Komšoglu. Ionako je on najveći p... (ponosni, a šta ste mislili? ) među njima. Zar ne tvrdi da predstavlja sve građane BiH, šta lgbt populacija nisu građani? Nedolaskom na povorku ponosa ovog dijela građana BiH samo dokazuje da jedino predstavlja gradane BiH koji su članovi Islamske zajednice BiH.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 22 svi 2022, 13:48 |
|
|
Quo Vadis Sarajevo ? U otvorenom ste ratu protiv allaha.
Turkish police briefly detain 70 students participating in Pride march
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 11 tra 2023, 20:40 |
|
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 11 tra 2023, 20:57 |
|
|
Gay iftar GIFTAR
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 11 tra 2023, 21:19 |
|
|
Na stranu i dejtonska nerazumijevanja, ail kako muslimani liberalnih seksualnih poimanja misle da kohabitiraju sa nama retrogradnim šumarima koji bi se poigrali sa Fatom , a ovlaženom Muji nek umeće her turist
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 11 tra 2023, 21:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75897 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
novovrijeme je napisao/la: Citat: Sarajevski otvoreni centar organizira iftar za članove i prijatelje LGBTIQ zajednicehttps://www.klix.ba/magazin/zanimljivos ... /230411175 Pohvalno. Reformirani islam, muslimanski protestanti, kalvinisti i anglikanci.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 11 tra 2023, 23:09 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
BBC je napisao/la: Šućur allahu.
"Gospode Bože "...
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 11 tra 2023, 23:16 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
3AJE6 je napisao/la: Na stranu i dejtonska nerazumijevanja, ail kako muslimani liberalnih seksualnih poimanja misle da kohabitiraju sa nama retrogradnim šumarima koji bi se poigrali sa Fatom , a ovlaženom Muji nek umeće her turist Ovu državu treba razvaliti ne na 3 entiteta nego na 10.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 11 tra 2023, 23:16 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Na stranu i dejtonska nerazumijevanja, ail kako muslimani liberalnih seksualnih poimanja misle da kohabitiraju sa nama retrogradnim šumarima koji bi se poigrali sa Fatom , a ovlaženom Muji nek umeće her turist Ovu državu treba razvaliti ne na 3 entiteta nego na 10. Ovog frankeštajna ja ne mogu zvati svojom državom, zemlju mogu voljeti geografski, ali država mi se gadi sve više i više iz dana u dan. Nije ona planirana ni zA Hrvate ni Bošnjake a ni Srbe, već za neke četvrte koji trebaju doći ovde iseliti stanovništvo, naseliti drugo. A ako misliš likovati sa SR i Hr strane, nije ni tamo bolje stanje, Hrvati masovno odlaze u Irsku, a i Srb iz Srbije nisu zaostali sa migracijama, doduše ima ih više sveukupno u Srbiji i Hrvatskoj i SRi HR pa se manje vidi.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 11 tra 2023, 23:44 |
|
|
A zašto bi razvaljivao RS kad mi nemamo LGBT iftara?
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 11 tra 2023, 23:48 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: A zašto bi razvaljivao RS kad mi nemamo LGBT iftara? Vi ste veći muslimani od nas jbga Eno i draško organizuje iftar, na koji ja ne bi došao da sam tamo ali kazem. Isto kao što Šmit dolazi iftariti na Tabiji sa topom, gleda kao na vjersku zajednicu a ne kao naciju , tu ga je trebalo odjebati .
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 11 tra 2023, 23:50 |
|
|
Pa i mi vas gledamo kao vjersku zajednicu. Doduše sad vas gledamo i kao inkluzivnu vjersku zajedniu hehe
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 11 tra 2023, 23:52 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Pa i mi vas gledamo kao vjersku zajednicu. Doduše sad vas gledamo i kao inkluzivnu vjersku zajedniu hehe PA znam, ali kao Srbe muslimane. Ali nebitn to mogli smo da smo htjeli biti Čečeni kao što su sad neki Čečeni podanici Rusa, a neki na strani Ukrajine- moguće Hrvata u paralelnom svijetu. Mada se Ukrajinci bolje odnose prema muslimanima, nego Rusi prema svojim muslimanima u četama.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 11 tra 2023, 23:56 |
|
|
korrisnik je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa i mi vas gledamo kao vjersku zajednicu. Doduše sad vas gledamo i kao inkluzivnu vjersku zajedniu hehe PA znam, ali kao Srbe muslimane. Ali nebitn to mogli smo da smo htjeli biti Čečeni kao što su sad neki Čečeni podanici Rusa, a neki na strani Ukrajine- moguće Hrvata u paralelnom svijetu. Mada se Ukrajinci bolje odnose prema muslimanima, nego Rusi prema svojim muslimanima u četama. Nemam pojma šta pričaš a i ne interesuje me. Koji hodža će vam voditi LBGT iftar? Da neće možda hodža Naida?
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 12 tra 2023, 00:00 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: korrisnik je napisao/la: PA znam, ali kao Srbe muslimane. Ali nebitn to mogli smo da smo htjeli biti Čečeni kao što su sad neki Čečeni podanici Rusa, a neki na strani Ukrajine- moguće Hrvata u paralelnom svijetu. Mada se Ukrajinci bolje odnose prema muslimanima, nego Rusi prema svojim muslimanima u četama.
Nemam pojma šta pričaš a i ne interesuje me. Koji hodža će vam voditi LBGT iftar? Da neće možda hodža Naida? Pa nije iftar opelo da treba vjersko lice a ni slava Iftar je samo prekid posta nakon zalaska sunca i to je to.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 12 tra 2023, 01:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75897 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Prvi ženski efendija u BiH
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 12 tra 2023, 07:20 |
|
|
Džamija efendi Naide Klanjanje na sopstvenu odgovornost
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 15 tra 2023, 22:16 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 20 svi 2023, 10:25 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Banya, mrnjav i 66 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|