|
|
Stranica: 11/52.
|
[ 1285 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
robelec
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 00:55 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: BBC je napisao/la: Kako mogu kad to jest internacionalni-ideološki pokret. Blage veze to nema sa seksualnom orijentacijom. Kako sam osoba jake individualnost idu mi na živce neke pomodarske stvari, koje se pokreću i financiraju od ljudi kojima je seksualna orijentacija zadnja rupa na svirali.
LGBT: Liberation and Revolution In Defence of Marxism
Vecinom su u interesnoj koaliciji s ljevicarima istina, ali evo recimo Milo Yiannopoulos koji je najjaci desni troll u Americi je gay Zidov ozenjen za crnca i odgojen kao katolik : Nitko jace ne ismijava leftarde, feministice, gender politics i islamiste. Ovi na ljevici nemaju lijeka za njega osim da mu zabranjuju govore. Desničarski AFD u Njemačkoj vodi lezbijka Alice Weidel.
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 00:55 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
iJozo je napisao/la: Robbie poslao sam ti PP ima tri tjedna. Nisi vidio ili ignoriraš? I ja sam, ima jače od mesec dana.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 07:54 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7402 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: iJozo je napisao/la: Robbie poslao sam ti PP ima tri tjedna. Nisi vidio ili ignoriraš? I ja sam, ima jače od mesec dana. tebi je svakako džaba krečiti...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 09:01 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17411 Lokacija: יום טוב
|
šta je ovo, Robi izašao iz ormara? mašala. a bio mi je sumnjiv. prvo teretana, pa kuhanje... ajde, neka, i ******** su ljudi.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 09:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24014 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
iJozo je napisao/la: Slažem se s većinom napisanog. Ali to da su ljudi selili i sele zbog tradicionalnosti društva ne drži vodu. Selili su i sele zbog nedostatka ekonomskih sloboda, što za sobom povlači nerazvijenost. Isključivo zbog ekonomskih sloboda. ******** nema nikakvog pozitivnog utjecaja na ostanak i privlačenje ljudi (izuzev ljudi s LGBT sklonostima koji su brojčano zanemarivi). Uzmimo za primjer Singapur. Maksimalne ekonomske slobode, ******** na ulici zakonom kažnjiv, političke slobode isto tako nisu na nekoj zavidno visokoj razini. Ovo prvo se pokazuje najbitnijim. Otprilike istovremeno, možda čak iste godine, kada je na Kubi na vlast došao Castro, Singapur je dobio samostalnost. Bio je tada nekoliko puta siromašniji od Kube, jedna od najsiromašnijih zabiti na planeti. Nadalje, mislim da precjenjuješ značaj urbaniziranosti za razvoj. U 21. stoljeću masu biznisa seli se dalje iz grada, na periferiju. Svuda, i u Europi i u SAD-u itd. Ono što nama nedostaje u HB nije Mostar s milijun stanovnika, već prometna infrastruktura koja će povezati naše gradiće, stanovništvo i ekonomske slobode. Da se svatko bavi čime želi bez da ga država harači i maltretira. Obrtnik i mali poduzetnik (koji nema političkih veza) su daleko ugnjetavanija kategorija kod nas od LGBT osoba. Ima puno bogatih država, ali malo njih privlači stanovništvo. Privlače stanovništvo iz cijelog svijeta USA, Kanada, Australija, Novi Zeland i "stara" EU + Švicarska i Norveška. Brunei, UAE, Saudijska Arabija su isto bogate, Japan je najbogatiji kao nacija, ali malo privlači strance. I taj siromašak što živi 500 km od Singapura - ponudi mu USA/Kanadu/Njemačku/UK ili Singapur odmah će odletiti ovamo ovim prvima. Stvar je troška puta i papira. Gay pride je lakmus za toleranciju - kako se društvo nosi s drukčijima od mainstreama, šta su mu prioriteti, koliko je liberalno. Sarajevu je puna usta tolerancije i to su prodavali kao brand po svijetu. Jednostavno da se vidi na terenu, je li šupljak ili ne. Mislim da političari, diplomatski kor, decision makeri ih privatno totalno briga za gayeve, ali ovim prate nivo tolerancije društva. I naša priča je šupljak, događanja na terenu sve govori. Većina ljudi hoće i mašta o liberalnim državama i to se dokazuje stalno. DA se otvore granice vidjelo bi, gdje bi ekipa iz siromašnijih država krenuli. Ne bi u ta netolerantna društva.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 09:45 |
|
|
daramo je napisao/la: Zanimljivo mi je da bi većima Srba bez problema sinčini dala ime po najvećem ********. Ime Aleksandar je jedno od češćih kod Srba, ne smeta im ******** Aleksandar Makedonski. Makedonskim Balkancima je nacionalni heroj ********.
Ne razumijem kako ovi ugrožavaju obitelj ako je homoseksualnost sklonost koja dolazi rođenjem. Više obitelj ugrožavaju privatnici koji na spomen trudnoće nogiraju radnice, "poduzetnici" koji izrabljuju žene i sl.
Ali Balkancima to nije problem, problem je nevidljiva manjina kojoj se uskraćuju osnovna prava. Definisati jednog od najvećih, ako ne i najvećeg vojskovođu svih vremena samo kao ******** prevazilazi kretenizam. Inače, na šta ste vi nasrali 11 strana u tri dana, neverovatno. U vezi teme, cenim da će biti duplo više oklopljenih policajaca sa kacigama i štitovima (a možda i po koji vodeni top), nego učesnika parade, tako da se bojim da ovi što su spremili kokice i željno očekuju nasilje u Sarajevu, biti prilično razočarani. Zašto vas ova tema toliko uznemirava? Plašite se da ćete postati homoseksualci ako ih vidite na televiziji? Seksualna želja je prirodni nagon, ako ti se sviđaju žene, nema te propagande koja može to da promeni. Zašto ste toliko nesigurni u svoju seksualnost?
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 09:57 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25697 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
lider30 je napisao/la: Ima puno bogatih država, ali malo njih privlači stanovništvo. Privlače stanovništvo iz cijelog svijeta USA, Kanada, Australija, Novi Zeland i "stara" EU + Švicarska i Norveška.
Brunei, UAE, Saudijska Arabija su isto bogate, Japan je najbogatiji kao nacija, ali malo privlači strance. I taj siromašak što živi 500 km od Singapura - ponudi mu USA/Kanadu/Njemačku/UK ili Singapur odmah će odletiti ovamo ovim prvima. Stvar je troška puta i papira.
Gay pride je lakmus za toleranciju - kako se društvo nosi s drukčijima od mainstreama, šta su mu prioriteti, koliko je liberalno. Sarajevu je puna usta tolerancije i to su prodavali kao brand po svijetu. Jednostavno da se vidi na terenu, je li šupljak ili ne. Mislim da političari, diplomatski kor, decision makeri ih privatno totalno briga za gayeve, ali ovim prate nivo tolerancije društva.
I naša priča je šupljak, događanja na terenu sve govori. Većina ljudi hoće i mašta o liberalnim državama i to se dokazuje stalno. DA se otvore granice vidjelo bi, gdje bi ekipa iz siromašnijih država krenuli. Ne bi u ta netolerantna društva.
Nije baš tako. Pričam neki dan sa jednim iz Singapura i on mi reče da su prosječne plaće u toj zemljici oko 15000 dolara godišnje. Mnogo manje nego u zapadnim zemljama. Slično je i u tim drugim nabrojanim zemljama. Plus zapadne zemlje imaju mnogo otvorenije granice a to sa npr Japanom nije slučaj. Zato ima manje imigranata... mada ako će mo o zaljevskim zemljama onda ih i tamo ima mnogo. Znamo da je i u Libiji bilo jako puno imigranata prije "revolucije" pa su završili kako su završili, na gomilama (ne daj Bože europsku revoluciju). :) Drugo, naši stari su prije 100 godina išli na zapad još dok je bio puno manje tolerantan i tada su svi radije išli tamo jer je bolja bolja lova. Mada, ako je to značenje tolerancije onda možda bolje da tolerancije i nema... ako dovodi to doga jel... Tolerancija prema gay populacijom ide ukorak sa imigrantskom tolerancijom. Onda živjela netolerantna društva. Kakvu korist ima jedna prosječan Hrvat od takove tolerancije? Čisto praktično pitanje.
Privitak/ci: |
56219909_2588467017847436_6571994652365291520_n.jpg [ 56.64 KiB | Pogledano 3955 put/a. ]
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 10:29 |
|
|
Ako cemo gledati po tezini izrecenih epitata vezanih za gay pride onda je dosad najteza "odvratno"
Pa stoga carmelo, zašto vas ova tema toliko uznemirava? Plašite se da ćete postati homoseksualci ako ih vidite na televiziji? Seksualna želja je prirodni nagon, ako ti se sviđaju žene, nema te propagande koja može to da promeni. Zašto ste toliko nesigurni u svoju seksualnost?
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 10:41 |
|
|
Pa zato što je jednostavno odvratno pred decom voditi odrasle ljude na povocu kao pse. To im neće stvoriti homoseksualne nagone, ali može da značajno pojača sadističke nagone kod dece koja su već sklona tome i ta deca mogu da počnu da smatraju da je to ne samo prihvatljivo, nego i poželjno. Isto odvratno bi bilo i da vode žene na povocu.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 10:49 |
|
|
Diablo je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ovo je odvratno raditi pred decom. Bez obzira što će svakako videti sličnu scenu u nekom filmu. Djeca su prisutna u svakoj njihovoj paradi, ako ne direktno onda indirektno sto nama normalnima i smeta. Gay populacija odavno nije seksualna orijentacija nego vise ideoloska. Gađaju se u dupe i uživaju u tom činu iz ideoloških razloga!? Zanimljivo... ******** su ******** jer su ********. Propaganda toga kao nešto poželjno je skroz druga priča. I treba biti oprezan i napraviti razliku u propagiranju toga ta ih se ne proganja zato što imaju sklonosti za koje nisu sami krivi, i propagiranju toga kao nešto cool i poželjno. Ovo drugo treba zabraniti, ovo prvo treba podržati.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 10:51 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Diablo je napisao/la: Djeca su prisutna u svakoj njihovoj paradi, ako ne direktno onda indirektno sto nama normalnima i smeta. Gay populacija odavno nije seksualna orijentacija nego vise ideoloska. Gađaju se u dupe i uživaju u tom činu iz ideoloških razloga!? Zanimljivo... ******** su ******** jer su ********. Propaganda toga kao nešto poželjno je skroz druga priča. I treba biti oprezan i napraviti razliku u propagiranju toga ta ih se ne proganja zato što imaju sklonosti za koje nisu sami krivi, i propagiranju toga kao nešto cool i poželjno. Ovo drugo treba zabraniti, ovo prvo treba podržati. Samo se gađaju u guzicu te uzivaju u istom na paradi il rade jos stosta?? Krenuvsi od transparenata na kojima provociraju okolinu pa dalje. Što im to treba ??
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 10:58 |
|
|
Diablo je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Gađaju se u dupe i uživaju u tom činu iz ideoloških razloga!? Zanimljivo...
******** su ******** jer su ********. Propaganda toga kao nešto poželjno je skroz druga priča. I treba biti oprezan i napraviti razliku u propagiranju toga ta ih se ne proganja zato što imaju sklonosti za koje nisu sami krivi, i propagiranju toga kao nešto cool i poželjno. Ovo drugo treba zabraniti, ovo prvo treba podržati. Samo se gađaju u guzicu te uzivaju u istom na paradi il rade jos stosta?? Krenuvsi od transparenata na kojima provociraju okolinu pa dalje. Što im to treba ?? Pa ne znam baš da to rade na paradi. I seks između muškarca i žene na javnoj površini nije dozvoljen zakonom. Što se tiče transparenata, sloboda govora jbg. Ako ti se ne sviđaju, šta ih onda gledaš koji ***. Ili bi uveo verbalni delikt kao za vreme komunizma, pa lupao pendrekom po bubrezima one koji vređaju Tita i Partiju.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 11:03 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: [url][/url] Diablo je napisao/la: Samo se gađaju u guzicu te uzivaju u istom na paradi il rade jos stosta?? Krenuvsi od transparenata na kojima provociraju okolinu pa dalje. Što im to treba ?? Pa ne znam baš da to rade na paradi. I seks između muškarca i žene na javnoj površini nije dozvoljen zakonom. Što se tiče transparenata, sloboda govora jbg. Ako ti se ne sviđaju, šta ih onda gledaš koji ***. Ili bi uveo verbalni delikt kao za vreme komunizma, pa lupao pendrekom po bubrezima one koji vređaju Tita i Partiju. Ako je seks između 2 razlicita spola zabranjen kako je onda ovo dozvoljeno? Sto se tice slobode govora gdje je ista? Oni mogu sta hoce a ja da napisem da su proizvod bolesti odmah bi me kaznilo. Upravo liberalni zapad pise pravila,zakone za ovakva sranja te samim time ovaj bolesni pokret gubi seksualnu orijentaciju te zadire u nesto mnogo sire.U svedskoj samo reci da si ******** i ceka te mjesto poslovođe,šefa,direktora u tvornicama a gore im prava uopce nisu ugrozena. Kako komentiras to??
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 11:09 |
|
|
Odakle ti to da je seks između dve osobe istog pola na javnoj površini dozvoljen zakonom?
Ne, ne bi te kaznilo. Kaznilo bi te ako bi krenuo da pozivaš da ih se proganja i maltretira. Kao što bi te kaznilo da kreneš da pozivaš na nasilje prema bilo kome, na primer filatelistima ili članovima šahovskog udruženja.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 11:09 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Pa zato što je jednostavno odvratno pred decom voditi odrasle ljude na povocu kao pse. To im neće stvoriti homoseksualne nagone, ali može da značajno pojača sadističke nagone kod dece koja su već sklona tome i ta deca mogu da počnu da smatraju da je to ne samo prihvatljivo, nego i poželjno. Isto odvratno bi bilo i da vode žene na povocu. A sve to nije dovoljno da se covjek bar malo uznemiri, odnosno da to prokometira? Naime ti se cudis komentiranju necega sto dozivljavas kao odvratno, stovise dovodis zbog toga u pitanje neciju seksualnost. Nije mi jasno kako je to spojivo, jedino mi pada na pamet podloznost vrlo utjecajnoj propagandi i strah od toga de se ne bude moderan i u trendu.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 11:17 |
|
|
Pa budi uznemiren, i ja sam uznemiren kada vidim da vodaju ljude ko pse na ulici pred decom i kada vidim golog dedu pola metra ispred malog deteta. To jeste uznemirujuće. Ali narativ da će ******** od cele ljudske rase stvoriti ******** putem propagande je jednostavno glup. I samo ljudi koji misle da je to moguće, veruju u to. Ako misle da je to moguće, onda je logično da misle da i od njih mogu propagandom da stvore ********. Zato ih pitam čega se plaše, i pitanje je sasvim legitimno.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 11:18 |
|
|
Iskreno, da na toj paradi mašu trobojnicama, nose krunice i pjevaju od Tomislava Ivčića - Tamo gdje sam rođen, i ja bi bio na toj paradi i cijelo društvo bi bilo uz njih. Ali eto oni su ko za djavla degenerici i ponašaju se tako, pritom su još i komunjare.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 11:26 |
|
|
Odakle vama tolike komunjare (ako su uopšte komunjare)? U Srbiji ih jednostavno nema, pa da ih tražiš radarom, osim nepar umirućih članova SUBNOR-a koji su se borili u partizanima, a i dobar deo njih više nisu komunisti i smatraju greškom što su bili u partizanima, znam dvojicu takvih.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 11:46 |
|
|
1986 je napisao/la: Iskreno, da na toj paradi mašu trobojnicama, nose krunice i pjevaju od Tomislava Ivčića - Tamo gdje sam rođen, i ja bi bio na toj paradi i cijelo društvo bi bilo uz njih. Ali eto oni su ko za djavla degenerici i ponašaju se tako, pritom su još i komunjare. To bi samo dokaz više da ljudima ne smeta toliko njihova seksualna orjentacija već ideološka orjentacija. To su 2 različite stvari. Ekstremnim političkim i ideološkim porukama ne trebalo biti mjesta na takvim skupovima a to je redovita pojava.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 11:48 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Odakle ti to da je seks između dve osobe istog pola na javnoj površini dozvoljen zakonom?
Ne, ne bi te kaznilo. Kaznilo bi te ako bi krenuo da pozivaš da ih se proganja i maltretira. Kao što bi te kaznilo da kreneš da pozivaš na nasilje prema bilo kome, na primer filatelistima ili članovima šahovskog udruženja. Pročitaj jos koji put moj komentar, možda nadođeš ako imaš s cime. Samo polako nemoj prenaglit...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 11:52 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8375 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Robbie MO je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Koja im se prava uskracuju? Pa ocito se neka prava uskracuju i ocito postoji netolerancija, cim se svi (99%) kriju. U Zagrebu se 50% kriju i zato su posvuda vidljivi i svatko ima nekog gay/lezbijku frenda, clana obitelji/rodjaka ili barem poznanike. A slozit cemo se da je Zagreb nesto najbolje sto Hrvati imaju kao drustvo, i svaki grad se pokusava ugledati na Zagreb. OK, eka se prava uskraćuju, a ni ti ni ja ne znamo koja su to prava, unatoč silnoj komunikaciji i pranju mozga, tj. dresuri (kako netko napisa). e sad se ja pitam, čemu onda parade ponosa, ako ne za komuniciranje nekih bitnih stvari te zajednice. ja se ne sjećam niti jedne suvisle poruke koja je usmjerena na poboljšanje pravnog statusa lgbt zajednice, u smislu nasljeđivanja, određivanja zakonskih nasljednika ili nečeg stotog. te parade su korištene za širenje debilnih dosjetki, od kojih bi me da sam gay više bilo stid nego što bi mi bile smiješne. da ti dočaram do kraja, kolindu na jaja, a čovića na kolac. to je ta razina. kako sam imao priliku upoznat i radit kratko s 3 ******** iz GB, njihov mentalni sklop i općenito priča je sasvim drugačija. njima je problem HIV, njima su problem spolne bolesti, a posebno nesređeni odnosi unutar te zajednice. problem im je policija, jer im ne dozvoljava spolne odnose na javnim mjestima. niti jednom nisu spomenuli da im je kriv nekakav konzervatizam i sl. priče koje se provlače kroz medije i kroz ovu gay harangu u "vulgaris balnkaca", kako nam netko tepa. postavlja se pitanje zašto su poruke tzv. gay zajednice kod nas takve kakve jesu? zašto preko normalne komunikacije i iznošenja problema te zajednice oni biraju omalovažavanje sredine u koju bi se htjeli (silom) uklopiti? pa ne ide to tako. uostalom, kakav zagreb, kakvi bakarači. pa sigurniji je gay u malim sredinama nego u zagrebu. jest da će ga možda više ismijavat, ali se bar ne mora plašit kojekakvih skinjara i sl. nasilnih debilosa.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 11:53 |
|
|
lider30 je napisao/la: Pa ne kontam, šta znači pojedinačni slučajevi. Naći ćeš puno više pristojnijih slika. Ovakve stvari su blago rečeno neukusne. Ali se iste mogu naći na svakom malo većem karnevalu, a koji se ne zabranjuju i ne brani djeci da idu na njih. Najveći svjetski karnevali ne izazivaju ovakvu sablazan, a slične neukusne stvari se događaju.
Samba igračice neće sutra tražiti da ti mijenjaju udžbenike po školama i državne zakone po svojoj mjeri.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 11:59 |
|
|
U HR ( a i šire) imamo 2 stvari: 1. Kolonijalizam, gdje se silom nameću određene vrijednisti kroz firmu LGBT ideja. 2. LGBT rasizam, gdje svatko tko podupire njihove ideje smatra sebe višim, boljim, ljepšim i inteligentnijim od onih koji su protiv istih. Isto kao što netko sami zbog boje svoje kože sebe smatra boljim.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 11:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24014 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Uostalom samo primjenjivati zakon. Nedopušteno je biti gol na javnim površinama i takvi se privedu, a povorka ide dalje i gotovo. Općenito je nedopušten seks (u svim svojim oblicima) u javnosti i to je stvar policije da riješi.
Vi stvarno niste gledali slike sa karnevala u Rio de Janeiro. Pa bude sexa čovječe u povorci u javnosti. Ili berlinska Love parade svojevremeno u Berlinu. Orgije.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 04 tra 2019, 12:03 |
|
|
Diablo je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Odakle ti to da je seks između dve osobe istog pola na javnoj površini dozvoljen zakonom?
Ne, ne bi te kaznilo. Kaznilo bi te ako bi krenuo da pozivaš da ih se proganja i maltretira. Kao što bi te kaznilo da kreneš da pozivaš na nasilje prema bilo kome, na primer filatelistima ili članovima šahovskog udruženja. Pročitaj jos koji put moj komentar, možda nadođeš ako imaš s cime. Samo polako nemoj prenaglit... A pročitaj ti ovaj moj komentar i shvati zašto drugi deo tvog komentara koji se tiče legislative i protežiranja ******** nisam komentarisao ni osporio zato što se slažem s njim. Citat: ******** su ******** jer su ********. Propaganda toga kao nešto poželjno je skroz druga priča. I treba biti oprezan i napraviti razliku u propagiranju toga da ih se ne proganja zato što imaju sklonosti za koje nisu sami krivi, i propagiranju toga kao nešto cool i poželjno. Ovo drugo treba zabraniti, ovo prvo treba podržati.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|