HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 pro 2024, 12:05.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1285 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 52  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa
PostPostano: 04 tra 2019, 17:05 

lider30 je napisao/la:
Ja ne kontam opet hajku. Zakon mora donijeti parlament na prijedlog Vlade, koji će imati većinsku podršku birača. Što god većina odluči nek tako bude. Ja osobno sam za prava homoseksualnih osoba, pogotovo da im se reguliraju zajednice radi naslijeđivanja i slično - ali protiv usvajanja djece.
Ali ako parlamentarna većina i to regulira, što ja tu mogu. Sve opet donesu stranke za koje glasujete. Ako ti je to bitna stvar u životu glasuj za druge stranke i gotovo.

Oni se bore za što više prava, većina na kraju odluči i gotovo. I opet ne znam, zašto toliko zapaljivosti i protivljenja, što se netko bori za svoja prava? Logično je da oni žele maksimizirati svoja prava, kao i svaka parcijalna skupina u društvu i imaju instrumente za ostvarenje svojih ciljeva.

Okrenite svoje oštrice prema onima, kojima zakon donesu.

Ja bi se zapitao neke stvari da jedini ja ne kontam a svi ostali jesu al dobro :D .Problem je sto ce prva generacija donijet njihova prava al bez usvajanja djece i ostalo sto kazes al kad dodje druga generacija kojoj je to vec normalno tada ce ista donijet zakon da isti usvajaju djecu i sve ostalo sto pozele. Pogledaj samo tu pozitivnu diskriminaciju na zapadu odkad traje i u sta se pretvorila, stiglo se i do rodne ideologije,usvajanja djece od strane bolesnika,agresivnog napadanja, pljuvanja po svemu onom sto nema misljenje kao oni itd . Sva sreca pa ce zapadne vrijednosti propasti u sljedecih 15-20 godina jer je ovakav sustav neodrziv, a na scenu ce stupit oni koji tu bolest ne podrzavaju...

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 17:16 

lider30 je napisao/la:
zaba1111 je napisao/la:
U HB nikad nije zabiljezen nijedan incedent sa homicima, tako da je razumno predpostaviti kako Lider ne misli na tu vrstu hajke. Medjutim ako kazem da ne zelim da mi djete uci u skoli da ja hs normalna, a sto je glavna poruka sa parada, a koju podrzava i mnostvo politicara, onda je to valjda ta hajka.
A to bi zapravo trebali ignorirati jer je sporedno sto djeca uce u skoli?

I ponovo pitanje za robija i lidera, je li hs normalna?

To su normalni ljudi sa seksualnom devijacijom. Te seksualne devijacije ima dobar dio stanovništva i to dvije kategorije. One u zakonskim okvirima i prihvatljive - sado-mazo, homo, razni čudni fetiši koji uključuju punoljetne uračunljive suglasne osobe i izvanzakonske - pedofilija, zoofilija...

Ja osobno mislim da je to benigna seksualna devijacija.

Evo kako se pisanje ipak isplati, preso i lider u " homofobe".

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 18:03 

Mi građani pozivamo US veleposlanika da se pridruži povorci. Smrt kapitalizmu !

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 18:20 

BBC je napisao/la:

Ko da gledam da će baki bit na čelu kolone pa razbijene glave polako kuci :zubati . Jos kad vehabije ugledaju transparente na kojima je minaret sa dodanim mudima,zabava je zagarantirana :smijeh

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 18:36 

Ako allah želi onda će biti Pride povorka. Allah sve zna.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 18:53 

Diablo je napisao/la:
BBC je napisao/la:

Ko da gledam da će baki bit na čelu kolone pa razbijene glave polako kuci :zubati . Jos kad vehabije ugledaju transparente na kojima je minaret sa dodanim mudima,zabava je zagarantirana :smijeh

Ne znam da li je jača scena to ili policija u oklopu i sa vodenim topovima kako ubija Allaha u vehabijama.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 19:16 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Diablo je napisao/la:

Ne znam da li je jača scena to ili policija u oklopu i sa vodenim topovima kako ubija Allaha u vehabijama.

https://youtu.be/W0JZbce1RaM (1.15) . Moglo bi bit slicno ovome, jos kad se budu natjecali Manijaci i HZ tko ce ispast veci baja, a parada u idealnom trenutku. Vrijeme ugodno, pocet ce premier liga,svi klubovi ce ispast iz europe tako da pride postaje glavni događaj :zubati

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 19:20 

Propustena je sansa da Mostar bude prvi i pokaze koji je glavni grad europskih vrijednosti.
Ne brkati europske vrijednosti sa briselskim kultom i umirucim liberalnim poretkom.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 19:32 

Pa dobro svi se očitali samo naši gradžani i socijal-demokrati, naši dragi ljevičari iz SDP-a šute.
Oni osuđuju svaki vid diskriminacije (muslimanske) većine ali šute na diskriminaciju ostalih.
SDP zabavlja muslimane HDZ-om i SNSD-om i prebacuje lopticu dok se državotvorna stranka SDA bori za čisto Sarajevo.

Lgbt paradisti trebaju u Sarajevo sa što više petokraka i zastava Juge, nešto kao na partizanskom, možda onda SDP reagira kad im prebiju antifašiste.
Ili su njihovi antifašisti samo oni što proučavaju fatihe?

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 19:34 

Hara je napisao/la:
Propustena je sansa da Mostar bude prvi i pokaze koji je glavni grad europskih vrijednosti.
Ne brkati europske vrijednosti sa briselskim kultom i umirucim liberalnim poretkom.

Sa statusom dolazi odgovornost, svugdje u Europi ali i u našem okruženju Pride je prvo organiziranu glavnom gradu.
Kad Mostar bude barem glavni grad FBiH nek se jave za organizaciju.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 19:43 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Kad čitam ovaj forum, nema nikakve razlike između BH Muslimana, BH Hrvata i BH Srba. Iste vrijednosti dijele sva tri naroda. :zubati

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 19:47 

lider30 je napisao/la:
Kad čitam ovaj forum, nema nikakve razlike između BH Muslimana, BH Hrvata i BH Srba. Iste vrijednosti dijele sva tri naroda. :zubati

Kad vas ovako vidim, ko da vas je jedna majka rodila... :zubati

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 19:47 

lider30 je napisao/la:

Katolički Turci, Pravoslavni Turci i muhamedanski Turci.

Hebiga, 500 godina života pod serijatom i korumpiranom carstvu. Ušlo u identitet.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 19:48 

zaba1111 je napisao/la:
lider30 je napisao/la:

To su normalni ljudi sa seksualnom devijacijom. Te seksualne devijacije ima dobar dio stanovništva i to dvije kategorije. One u zakonskim okvirima i prihvatljive - sado-mazo, homo, razni čudni fetiši koji uključuju punoljetne uračunljive suglasne osobe i izvanzakonske - pedofilija, zoofilija...

Ja osobno mislim da je to benigna seksualna devijacija.

:zubati :clap

Reci ti moj zaba, je li tebi gori po naše društvo homić na gay pride-u (koji se ponaša u skladu sa zakonom) ili primjerice stomatolog ili liječnik koji radi u Domu zdravlja/bolnici i poslijepodne privatno na crno radi? I još je na državnoj službi korumpiran.

Tko je tu gori po tebi i šta je po tebi veći ugroza za zajednicu?

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 19:50 

lider30 je napisao/la:

U Bosni živi strana našega najčišćega, najnepokvarenijega naroda, koji lakše može biti bez nas, negoli mi bez njega. Za nas je njegov život znamenitiji negoli pariških proletera i njemačkih mudraca, njegovo je naravno stanje za nas korisnije i potrebitije negoli zapadna civilizacija koja smućuje pamet, truje srce i ubija nam život- Ante Starčević :D

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 19:51 

Diablo je napisao/la:
Carmello Šešelj je napisao/la:

https://youtu.be/W0JZbce1RaM (1.15) . Moglo bi bit slicno ovome, jos kad se budu natjecali Manijaci i HZ tko ce ispast veci baja, a parada u idealnom trenutku. Vrijeme ugodno, pocet ce premier liga,svi klubovi ce ispast iz europe tako da pride postaje glavni događaj :zubati

Policija na klipu pokazuje zavidan nivo suzdržanosti, naši žandarmi bi napravili mleveno meso od njih ako bi počeli da ih gađaju kamenjem ili krenu na njih sa palicama.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 19:55 

S obzirom da BiH nije postojala 1500-1900, ispravni naziv tijekom tog perioda je zaista “turski Hrvati”. :zubati

Rumunjski Madjari
Španjolski Zidovi
Turski Hrvati (turski katolici)

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 19:56 

Robbie MO je napisao/la:
S obzirom da BiH nije postojala 1500-1900, ispravni naziv tijekom tog perioda je zaista “turski Hrvati”. :zubati

Rumunjski Madjari
Španjolski Zidovi
Turski Hrvati

Nisam znao da su turci imali utjecaja u splitu i zadru .Tamo su gori nego ovdje, duplo :evotigana

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 20:01 

Diablo je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:

Rumunjski Madjari
Španjolski Zidovi
Turski Hrvati

Nisam znao da su turci imali utjecaja u splitu i zadru .Tamo su gori nego ovdje, duplo :evotigana

Da Austrija nije potjerala Turke prije tek 100 godina, bi li ti danas glasao za AKP ili Kemaliste? :zubati

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 20:02 

Osmanlije su prema ******** bili tolerantniji od Mlečana i ostatka zapadnjaka tog doba.
Prije da je ostatak komunizma gdje je homoseksualnost kažnjiva, nije slučajnost jasna podjela Zapad-Istok Europe po tom pitanju.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 20:02 

Diablo je napisao/la:
lider30 je napisao/la:
Ja ne kontam opet hajku. Zakon mora donijeti parlament na prijedlog Vlade, koji će imati većinsku podršku birača. Što god većina odluči nek tako bude. Ja osobno sam za prava homoseksualnih osoba, pogotovo da im se reguliraju zajednice radi naslijeđivanja i slično - ali protiv usvajanja djece.
Ali ako parlamentarna većina i to regulira, što ja tu mogu. Sve opet donesu stranke za koje glasujete. Ako ti je to bitna stvar u životu glasuj za druge stranke i gotovo.

Oni se bore za što više prava, većina na kraju odluči i gotovo. I opet ne znam, zašto toliko zapaljivosti i protivljenja, što se netko bori za svoja prava? Logično je da oni žele maksimizirati svoja prava, kao i svaka parcijalna skupina u društvu i imaju instrumente za ostvarenje svojih ciljeva.

Okrenite svoje oštrice prema onima, kojima zakon donesu.

Ja bi se zapitao neke stvari da jedini ja ne kontam a svi ostali jesu al dobro :D .Problem je sto ce prva generacija donijet njihova prava al bez usvajanja djece i ostalo sto kazes al kad dodje druga generacija kojoj je to vec normalno tada ce ista donijet zakon da isti usvajaju djecu i sve ostalo sto pozele. Pogledaj samo tu pozitivnu diskriminaciju na zapadu odkad traje i u sta se pretvorila, stiglo se i do rodne ideologije,usvajanja djece od strane bolesnika,agresivnog napadanja, pljuvanja po svemu onom sto nema misljenje kao oni itd . Sva sreca pa ce zapadne vrijednosti propasti u sljedecih 15-20 godina jer je ovakav sustav neodrziv, a na scenu ce stupit oni koji tu bolest ne podrzavaju...

Nemoj me kvotati živ bio. U JaraM i na UzarićiM diskutiraj s ekipom.

Ti ne znaš, ni tko zakone donosi u demokraciji i kojom procedurom.

Ti da se ne zapitaš da ništa zajedničko u ideološkom ili vrijednosnom smislu nemaš s nekim prosječnim čovjekom iz Milana, Hanovera, Lyona, Southamptona, a da ti se stavovi skoro u potpunosti poklapaju s nekim iz unutrašnjosti Turske, Egipta, Jordana samo ste s različitim vjerskim backgroundom.

A bola okani se mojih postova.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 20:07 

lider30 je napisao/la:
Diablo je napisao/la:

Nemoj me kvotati živ bio. U JaraM i na UzarićiM diskutiraj s ekipom.

Ti ne znaš, ni tko zakone donosi u demokraciji i kojom procedurom.

Ti da se ne zapitaš da ništa zajedničko u ideološkom ili vrijednosnom smislu nemaš s nekim prosječnim čovjekom iz Milana, Hanovera, Lyona, Southamptona, a da ti se stavovi skoro u potpunosti poklapaju s nekim iz unutrašnjosti Turske, Egipta, Jordana samo ste s različitim vjerskim backgroundom.

A bola okani se mojih postova.

Pa i nismo sa Milanom, Hanoferom i Lyonom bili 500 od zadnjih 600 godina u zajedničkoj državi, nego upravo s Kairom, Ankarom i Jordanom. To je bila nasa Šengen zona.

Mi smo bliskoistočni Hrvati. I po hrani, i po ukusu za muziku ali bome i po mentalitetu. Granica Europe i Bliskog Istoka nije u 17. stoljeću išla posred Istanbula. S punim razlogom i danas Amerikanci kad kazu “Idem u Europu”, ne misle na nas. Europa smo koliko je i Meksiko Sjeverna Amerika.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 20:09 

Aj Dijablo ćuti.
Mi smo brate primitivni.Verujemo u tradicionalne vrednosti.Žena deca kuća porodica ..vidiš da smo ..prevaziđeni.Jebi ga.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 20:14 

Sad ga Robi pretjeruješ, Zapad u to doba nije bio ništa tolerantniji prema lgbt osobama, nego naprotiv.
Jedna VB kemijski "liječi" homiće, Njemačka lezbijke trpa u konc logore, sve za vrijeme dok su Turci davno otišli.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2019, 20:14 

lider30 je napisao/la:
zaba1111 je napisao/la:

:zubati :clap

Reci ti moj zaba, je li tebi gori po naše društvo homić na gay pride-u (koji se ponaša u skladu sa zakonom) ili primjerice stomatolog ili liječnik koji radi u Domu zdravlja/bolnici i poslijepodne privatno na crno radi? I još je na državnoj službi korumpiran.

Tko je tu gori po tebi i šta je po tebi veći ugroza za zajednicu?

Koja je poanta ovog pitanja i mjesanja krusaka i jabuka. Je li gori kradljivac auta ili korumpirani profesor, nidje veze pitanje.
Niko u HB nije rekao da su homici problem niti se ikad culo cak ni za verbalni ispad. Teza kako su homici veca tema od kurupcije ne da je lazna nego je suluda.
Problem je sto se ljude protivno znanstvenim spoznajama zeli praviti ludima, a sto moze izroditi vrlo opasne posljedice.
Prvo si govorio kako im treba dati sva prava, da su samo zatucanj protiv toga, da bi na kraju dosao do onoga sto i svi zatucani zagovaraju, a to je da im se ne daju sva prava, prije svega djeca, da je to poremecaj seksualnog nagona ili kako kazes devijacija i da im treba zabraniti perverzije u javnosti.
Dakle pisanje se isplatilo.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1285 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 52  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Patriota i 36 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: